Results 31 to 45 of 212
Thread: Γειά σε όλους! (νέο μέλος)
-
28-03-2013, 15:25 #31
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! βρε Ασημένια, ζωή να' χεις, σε διαβάζω και μου φτιάχνει η διάθεση με τις περιγραφές σου!
Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα σήμερα και το προβληματάκι υγείας να είναι σύντομα περαστικό.
Ταυτίζομαι απόλυτα με το αυτο-μαστίγωμα και τα υπόλοιπα. όπως φαντάζομαι και πολλές από τις κοπέλες που είναι εδώ. Να επεκτείνεσαι όμως κυρά μου! να επεκτείνεσαι...γιατί αλλιώς τι στο καλό θέλουμε εδώ αν είναι να καταπιεζόμαστε? οκ καταπιεζόμαστε στο φαγητό, θα βάζουμε φρένο και στα λόγια;;; νισάφι πια.
Όλα καλά θα πάνε σήμερα, θα δεις. Λίγη υπομονή και λίγη θετική σκέψη.
Florage μόλις έκανα ένα κακομουτσουνο τσιγάρο κ εγώ και σε θυμήθηκα χαχαχα! Μην τα παρατήσεις. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά αξίζει.
Αντε να δούμε πως θα και πάει σήμερα :fake sniffle:
- 28-03-2013, 19:09 #32
Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Το ένα ευτυχώς είναι περαστικό, το άλλο μάλλον το παντρεύτηκα
αλλά και πάλι δεν πειράζει, εδώ είμαστε για να τα αντιμετωπίζουμε όλα. Ο καθένας μας έχει τα δικά του.
Μαρε που στο καλό να βάζω τον τόνο; Μάρε, μέαρ, μαρή; Τι γλωσσα είναι τελοσπάντων; χαχα
Ρε συ όταν κάνεις προσπάθεια μαζί με κάποιον και αυτός λυγίζει δεν σου έρχεται ευκολότερο να λυγίσεις; Ε εγώ λύγισα και δεν θέλω να σε επηρεάζω αρνητικά. Αχ βάστα εσύ και δεν πειράζει για τα χάλια μου, θα βγώ ασπροπρόσωπη και έτσι.
Φλο μη νομίζεις ότι παίζει τόσο ρόλο η διατροφή. Γιατί και εγώ που τα έχασα και χαλαρά και ισορροπημένα δηλαδή χωρίς στερήσεις για να μην ξεσπάω πάλι δεν θεραπεύτηκα. Μπορεί αυτή τη φορά και εγώ να τα έχω κρατήσει αλλά το μυαλουδάκι για να στρώσει θέλει και άλλα πραγματάκια, μακάρι να λυνόταν το πρόβλημα μας μόνο με τη σωστή διατροφή. Καταλαβαίνω ότι εσύ είχες ξεσπάσματα και λόγω στερήσεων αλλά μην σε μαλώνεις για τον τρόπο γιατί σου είπα και το δικό μου παράδειγμα. Τώρα έχεις ενα σώμα χωρίς περιττά κιλά και μπορείς ήρεμα να φροντίσεις μόνο την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Μην αργήσεις και πολύ όμως γιατι θέλω το πάρτυ για τα συγχαρηκια στο περίπτερο για γερό τσιμπούσι. (Αμα λέω ότι είμαι ανίατη περίπτωση ρε παιδί μου...εκεί το μυαλό μου:bouncy: )
28-03-2013, 19:20 #33
δεν συμφωνω σχετικα με την ομαδικη προσπαθεια! ισα ισα οταν λυγισει ο ενας, ο αλλος οφειλει να δωσει ενα χερακι να τον σηκωσει γρηγοροτερα και γιατι ειναι χαζο οταν τον βλεπει χαλια να θελει να ακολουθησει και γιατι ξερει οτι θα ερθει κι η σειρα του να πεσει και θα περιμενει ανταποδωση... μες στην ανιδιοτελεια δηλαδη...:smirk::smirk::P
οσο για τα υπολοιπα μολις μου εκανες την καρδια περιβολι... σβηνεις ολες τις ελπιδες μου οτι τελικα η σωστη διατροφη ειναι γιατρεια...
δεν γιατρευεται δηλαδη η διαταραχη; παντα θα πρεπει να το παλευουμε; δεν θα βγει ποτε αυτος ο ισοροπημενος ανθρωπος που θα τρωει οταν πειναει κι οχι για να περασει ευχαριστα η ωρα ή επειδη θελει να ξεχασει; κι εστω να το παλευουμε αλλα δεν θα κερδιζονται ποτε πιο ευκολα κι ανωδυνα οι μαχες;;; θελω τη μαμααααα μουυυυ!!! δεν θα γιατρευτω ποτε αλλα θα γλιτωσω το εξοδο του κερασματος... πρεπει να βρω ενα θετικο καπου...:dork:
28-03-2013, 19:49 #34
πιστεύω πως αν είχαμε τη δυνατότητα να μιλάμε με άμεσα μηνύματα προτού κάνουμε την πατάτα μας...ίσως και να το γλιτώναμε. Το σχόλιο άλλωστε "γιατί δεν μου το' πες να το κάναμε παρέα" αυτό το στόχο είχε.
Είναι η τρίτη μέρα και έχω αρχίσει να "βαράω πυράκια", ήτοι με εχουν πιάσει τα διαόλια μου....αν καταφέρω να επιστρέψω κατευθείαν σπίτι χωρίς να κάνω στάση στο περίπτερο για ανεφοδιασμό...τότε υπάρχει ελπίδα.
Υπερφαγικό για μένα είναι αυτό που γίνεται για παραπάνω απο 2 φορές την εβδομάδα. Εγω ζήτησα βοήθεια όταν είχε φτάσει να γίνεται πλέον καθημερινά. Το να κάνουμε μια ατασθαλία θεωρώ πως είναι φυσιολογικό.
Μαρίνα με λένε...φιλακια
28-03-2013, 20:26 #35
Μαρίνα από κάθε μέρα πέφτει μετά ο ρυθμός, μια απόφαση είναι, όλα παλεύονται. Εδώ με καλή παρέα θα τα καταφέρουμε όλα! Είχα φτάσει να ξεχάσω πότε είχα να κάνω υπερφαγικό. Και άρχισα απανωτά. Στη δικιά μου περίπτωση το πυροδοτησε όλο αυτό μια απόπειρα για αποκλεισμό κάποιοων ομάδων τροφών. Αντέδρασα, κι άσχημα. Καλά να πάθω. Σώμα μου είναι έχει άποψη, οφείλω να την αποδεχτώ. Χα! :)
Για μένα παίζει ρόλο πως έχασε κανείς τα κιλά, ή τουλάχιστο έτσι θέλω να πιστεύω ότι ισχύει για να έχω κάποιο κίνητρο. Θέλω να πιστεύω πως τώρα που παλεύω και την διαταραχή, έστω με σωστή διατροφή, θα είναι αλλιώς. Ξέρω πια πως όταν τα χάσω μετά δε θα πρέπει να αλλάξω κάτι/μάθω κάτι, θα το έχω κάνει τόσους μήνες που θα μου βγαίνει φυσικά κι αβίαστα. Κι επιτέλους θα το απολαύσω! (αν όχι τώρα έστω τότε)
Δε θέλω να χάσω πολλά κιλά, θέλω να είναι για πάντα. Εχω κουραστει αρκετα και η ζωη μ τελευταία καθόλου μα καθόλου δε βοηθά. Κάνω βέβαια το σταυρό μ και λέω πάλι καλά. Περνάω πολύ δύσκολα, πάρα πολύ. Καθένας όμως έχει τα δικά του, δε θα επεκταθώ.
28-03-2013, 20:28 #36
Ασημένια μ περαστικά σε ό,τι φτιάχνεται, κι ό,τι δεν φτιάχνεται μη σκας. Αφού δε φτιάχνεται τέλειωσε. Πάμε παρακάτω. Υπομονή καλή μ :thumbup:
28-03-2013, 21:13 #37
"Σώμα μου είναι έχει άποψη, οφείλω να την αποδεχτώ. Χα! ":thumbup: μ' άρεσε πολύ αυτό.
sweetOctober κ εσύ πρωτεινική έκανες ;;;
Αυτό που λες, για το πως εχασε κάποιος τα κιλά, είναι το Α και το Ω. Και είμαι 100% σίγουρη πλέον για τη μέθοδο αυτή- των τριάδων- ως την πιο αποτελεσματική, την λιγότερο επώδυνη και την λιγότερο επίφοβη για υπερφαγικά.
Απο προσωπική εμπειρία μιας κ εγω μια ζωή παιδεύομαι (έχω φάει απο ξενικάλ μέχρι κινέζικους λιποδιαλύτες και κάτι άλλους και είχα κάνει να κοιμηθώ 10 μέρες κ αλλα πολλά), έχω πειστεί πλέον οτι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να αποδώσει σε κάποιον που έχει επιμονή και υπομονή είναι η αγία τριάδα! και παρατήρησα οτι παρόμοιο σχήμα είχαν και τα διατροφολόγια της διαιτολόγου μου και τα 15 που έχασα μ εκείνη δεν τα πήρα ποτέ. Πήρα 6 ύστερα απο κραιπάλες ενός έτους και όταν θέλησα να χάσω τα 6, "γρήγορα" έκανα πρωτεινική και...εκεί ήρθε το λούκι. Μακριά από πρωτεινικές. Το λέω για να το ακούω και να μην ξαναπέσω και σε αυτό το λούκι.
Δεν πήγα περίπτερο...νιώθω αρκετά πεσμένη αλλά ελπίζω μετά το βραδινό μου να ανέβω λίγο. Και θυμωμένη νιώθω...που κάνω τη ζωή μου δυσκολότερη για τα γλυκά, τα πουράκια, τα υπερφαγικά μου επεισόδια, τους γκόμενους και όλα εκείνα που ενώ με βλάπτουν, μου λείπουν.
Ναι ευτυχώς που υπάρχει και ο χώρος εδώ γιατί έμενα αυτό με κρατάει μέχρι στιγμής. Δεν έχω κανένα κίνητρο εκεί έξω. Φιλιά και μακάρι να έχουμε όλες μια καλή νύχτα. :bisou:
28-03-2013, 21:31 #38
Mαρινακι μπραβο που δεν πηγες σε συναδελφο,
να θυμασαι οταν εισαι σε περιεργη φαση οπως τωρα καλυτερα να κανεις το γευμα σου νωριτερα μηπως ηρεμησεις ή εστω να φας κατι παρεμφερες απο αυτο που ζητας (πχ εγω τωρα ψηνω πιτσακι με πιτα ολικης γαλοπουλα και μιλνερ) παρα να τα κανεις ολα μανταρα.
θες σοκολατα σωνει και καλα; φαε λιγη μαυρη ή ενα γιαουρτι με γλυκαντικο και κακαο ή πιες ενα γαλα με κακαο. πρεπει να προνοουμε οπως μπορουμε για να προλαβαινουμε το χαος...
υγ για πουρακια δεν εχω δυστυχως υποκαταστατο...
28-03-2013, 23:39 #39
Originally posted by florage
δεν συμφωνω σχετικα με την ομαδικη προσπαθεια! ισα ισα οταν λυγισει ο ενας, ο αλλος οφειλει να δωσει ενα χερακι να τον σηκωσει γρηγοροτερα και γιατι ειναι χαζο οταν τον βλεπει χαλια να θελει να ακολουθησει και γιατι ξερει οτι θα ερθει κι η σειρα του να πεσει και θα περιμενει ανταποδωση... μες στην ανιδιοτελεια δηλαδη...:smirk::smirk::P
οσο για τα υπολοιπα μολις μου εκανες την καρδια περιβολι... σβηνεις ολες τις ελπιδες μου οτι τελικα η σωστη διατροφη ειναι γιατρεια...
δεν γιατρευεται δηλαδη η διαταραχη; παντα θα πρεπει να το παλευουμε; δεν θα βγει ποτε αυτος ο ισοροπημενος ανθρωπος που θα τρωει οταν πειναει κι οχι για να περασει ευχαριστα η ωρα ή επειδη θελει να ξεχασει; κι εστω να το παλευουμε αλλα δεν θα κερδιζονται ποτε πιο ευκολα κι ανωδυνα οι μαχες;;; θελω τη μαμααααα μουυυυ!!! δεν θα γιατρευτω ποτε αλλα θα γλιτωσω το εξοδο του κερασματος... πρεπει να βρω ενα θετικο καπου...:dork:
Καταλαβαίνεις πως το λέω, αν έχεις βρει τι είναι αυτό που σε οδηγεί σε υπερφαγικά θα βρείς και τη λυσή.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι πιο πονηρά μάλλον ψάχνεις τρόπο να γλιτώσεις το κέρασμα. Ελα να γίνονατι απο τώρα οι παραγγελίες για να είμαστε προετοιμασμένες...Ελα να αφήνουμε τις τσιγκουνιές :p
sweet ευχαριστώ!
Μαρίνα καλά που δεν σταμάτησες ε γιατί μετά ποιος σε γλίτωνε απο τη γκρίνια μου,χαχα! Ελα ρε που σταματάτε κιόλας, εγώ η κακομοίρα που τα έχω μες στη μούρη μου θέλω δεν θέλω; Ξέρεις τι είναι να πας να φτιάξεις γιαούρτι με μήλο για γλυκαθείς και δίπλα στο τοτάλ να είναι το μπολ με το προφιτερολ; Ρε έχεις πλεονέκτημα λέμε, εκμεταλλεύσου το.
Καλά επειδή μπορεί να σας ξεφύγει κανένα μπράβο να σας πώ ότι ούτε που μύρισα τελικά το τοταλ, κοινώς με κέρδισε το προφιτερόλ το όποιο ήταν μια αηδία και απορώ πω το τρώνε αυτο το πράγμα!(καλά εντάξει θα το κάνω σλόγκαν και θα το κολλάω παντού χαχα) Απο αύριο όμως επιστρέφω πιο κιουρία και απο τις κυρίες. Πάει το διαλειμματάκι και τα κεφάλια μέσα, τρέμετε!:spin:
29-03-2013, 10:18 #40
Καλημέρα κορίτσια. Πως πάν' τα κέφια; Παρασκευή σήμερα έχουμε έναν εξτρα λόγο για να είμαστε κεφάτες...:no:
florage θα πάω να πάρω κ εγώ πιτούλες ολικής. Μ'αρεσε η ιδέα. Είναι οτι έχω βάρδιες στη δουλειά και είναι δύσκολο να τηρώ πρόγραμμα. Προσπαθώ με ταπεράκια αλλά όταν έχει κόσμο δεν προλαβαίνω ούτε νερό.
Ασημένια...καλημέρα. Πως είσαι καλό μου; κανένα νέο;
Α σήμερα κατέβηκα στο ελλειπτικό της αδερφής μου κ εκανα 25 λεπτά γυμναστική...οι ορμόνες της χαράς δεν μ έχουν επισκεφτεί ακόμα. Που είναι η σεροτονίνη μου οεο; :no: ευελπιστώ όμως στην πορεία της ημέρας να ανακάμψω.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι η 2η μέρα που ξυπνάω αρκετά νωρίς και νιώθω ξεκούραστη ενώ τόσο καιρό, πήγαινε 10-11 για να σηκωθώ και πάλι σερνόμουν. Αυτά.
Αν χρησιμοποείτε smartphone βρήκα μια ωραία εφαρμογή για "βοηθό" στην προσπάθεια διατροφής και απώλειας κιλών. Βασικά υπάρχουν πολλές. Επίσης κατέβασα κ αλλο ένα με συνταγές...και όταν ξάπλωσα το βράδυ καθόμουν και χαζευα φαγητα...χαχαχαχα. Δύσκολες οι νύχτες δύσκολες http://youtu.be/Uvw-TWajtKg
Καλημέρα να' χετε :)
29-03-2013, 15:37 #41
δυστυχως δεν νομιζω και στην δικη μου περιπτωση να φταιει η στερηση για τα υπερφαγικα μου... μπορει να εκανα διατροφη που απεκλειε καποιες ομαδες ηταν ομως αρκετα ευελικτη να μπορω να απολαμβανω γευσεις οπως πιτσα παγωτο κρεμουλες γλυκες μεχρι και για σοκολατα υπηρχε συνταγη. γι αυτο και την κρατησα τοσο καιρο. δυστυχως φταιει το ψυχολογικο κομματι περισσοτερο και για τα δικα μου υπερφαγικα. εκνευρισμος ανασφαλεια καποια στενοχωρια ακομα και σε χαρα συνηθως απο ανια κατεφευγα στο φαγητο. κι οταν λεω φαγητο απευθυνομαι κατα κυριο λογο στο εμπορευμα μου... οποτε εχω δουλεια να κανω και επειδη ειμαι τεμπελα ολο το αναβαλω οπως αναβαλω και την γυμναστικη...
Μαρινα ουτε εγω θυμαμαι να εχω βρει ποτε αυτες τις ορμονες μεσω γυμναστικης... ισως και γι αυτο δεν κρατησα ποτε ενα προγραμμα ασκηση;ς... λες να ειμαστε ελαττωματικες; αλλα ευτυχως μεσω διατροφης εχουν κανει την παρουσια τους... ειδικα μετα τη χθεσινη πιτσα ηθελα να σηκωθω με χοροπηδητα να ετοιμασω μια ακομα χορευοντας... δεν το κανα ομως...
θα ειναι και σημερα μια επιτυχημενη μερα γιατι ετσι θα την κανουμε κι ετσι μας γουσταρει... μην κοιτας την ασημενια που εχθες θυσιαστηκε να σωσει τον κατοχο του προφιτερολ απο τοση αηδια... εμεις ειμαστε παρτακιδες και καλα θα κανει να μας ακολουθησει...
29-03-2013, 15:54 #42
χαχαχαχ Αχ βρε Φλώρανς ωραία που τα λές! Θα σε επισκεφτούν παιδί μ οι ορμόνες της γυμναστικής, αρκεί να γυμναστείς ξανα! Κι εμένα άφαντες, έλα που έχω τόσες εβδομάδες χωρίς γυμναστική! χαχαχα πρέπει να είναι και λίγο συνεχόμενη, να έχει συνέχεια το πράγμα! Σήμερα θα πάμε καροτσοβόλτα, έχει τέλειο καιρό έτσι? μετά θα πάω και γυμναστήριο, πήγα προχθες παραπροχθες πότε ήταν ,μετά μη την είδατε :P
mare με έχει φάει ο άντρας μου να μου πάρει ένα σμαρτφον, θα με βοηθήσει λέει πολύ με τη δίαιτα! Βρε μανία, λυπάμει τα 100 ευρώ. Δε θέλω του λέω. Τόσες ανάγκες έχουμε ίσα που βγαίνουμε, για σμαρτ είμαστε? Τί λες όντως βοηθούν? Δεν σκαμπάζω από τεχνολογία καθόλου. Εχω ενα παλαιολιθικο κινητο.
Καλημέρα κι από μένα κι από εδώ, Φλώρα μ όταν, κι αν ποτέ ξανά, αδυνατίσω, θα σου πω αν βοηθά η σωστή διατροφή κι γω. Πολύ θα χαρώ μια μέρα να μπορώ να πω!
Mare 2 μέρες έκανα πρωτεινική και μετά έφαγα ό,τι κινείται :flaming: Δεν μπορώ τις στερήσεις. Είμαι και γριούλα πια :bigsmile:
29-03-2013, 17:13 #43
Γεια σας κορίτσια!!!
Florage φεύγοντας θα περάσω να πάρω πιτούλες ολικής να έχω για το Σ/Κ! Βρε λες να είμαστε ελαττωματικές; χααχαχαχα! σκασίλα μας...είμαστε Limited edition. μια με το καλό και δυο με το ζόρι θα βρούμε τρόπο, που θα πάει!
Sweet άστον να στο πάρει καλε! εγώ ήμουν μ'ενα κινητό των 29 ευρω αλλά είπα να πάρω ένα καινούριο. Ήθελα μια αλλαγή καιρό. Του φόρτωσα μέχρι και πρόγραμμα που σε ενημερώνει για τον κύκλο σου, γόνιμες μέρες, αυξομειώσεις στο βάρος, θερμιδομετρητή κλπ. Χαζομάρες βασικά...απλά κάτι "καινούριο" και πρακτικό σε μερικές περιπτώσεις, πχ χάρτες, gps. Σκέψου τι ωραίες φωτογραφίες θα βγάζεις με το καινούριο κινητό στις καροτσοβολτίτσες σας:)
που είσαι κιουρία Ασημίνα σήμερις;;;
29-03-2013, 18:05 #44
Καλησπέρααα, με φώναξε κανείς;:D
Μαρή Μαρίνα δεν ανεβαίνεις στο ελλειπτικό χάλια και κατεβαίνεις χαρούμενα χριστούγεννα, είπαμε!:P
Συνέχισε εσύ και θα σε επισκεφτούν, εγώ ενώ κουράζομαι όσο κάνω μετά έχω περισσότερη ενέργεια, αυτό δεν είναι μαγικό;
Κορίτσια 30 λεπτά καθημερινά είναι σωτήρια, έστω περπάτημα. Και σας μιλάει η ΑΡΧΙτεμπέλα. Ξεκινήστε και με 20λεπτο αν βαριέστε πολύ, έτσι έκανα και εγώ. Αυτά τα κινήτα τα ζηλεύω και εγώ μόνο γιαυτο το λόγο, τις διαιτοεφαρμογές. Και κάτι είπες για συνταγές ε; υγιείνες ή απο τις άλλες; Γιατί εγώ όταν ήμουν σε απεξάρτηση ξεφύλλιζα τα περιοδικά του Παρλιάρου:crazy: Τώρα το έχω κόψει γιατι μάλλον χειρότερα τα κάνω.
Οι πίτες ολικής είναι πολύ καλές, τις έπαιρνα και εγώ κυρίως γιατί δεν έχουν πρόσθετα όπως όλα τα συσκευασμένα, ούτε καν ζάχαρη, είναι πολύ αγνές. Τώρα που μου τις θυμίσατε θα πάρω και εγώ για το τοστ μου γιατί αυτά τα ψωμιά του τοστ πια έλεος, τον πατέρα τους και τη μάνα τους έχουν μέσα.:dork:
Φλο μου σήμερα έκανα και την κρέμα σου αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη! Βρε εσύ με τέτοιο εμπόρευμα είσαι ήρωας και ας μην το παραδέχεσαι! Ασε μας παιδάκι μου όλες οι αμαρτίες μες στη μούρη. Υπερήρωες είναι μόνο αυτές στα max perry :crazy:
Εδώ όλα καλά! Καθαρή καθαρότατη! Και χωρίς πολλή προσπάθεια! Θα μου πείς είχες φάει και το σύμπαν 2 ημέρες αλλά εντάξει...:dork:
29-03-2013, 20:07 #45
Ασημενια χαιρομαι που βλεπω καλυτερη διαθεση... ξεχνα το συμπαν που ετρωγες δυο μερας και κοιτα να αφησεις τα λιγα αστερακια που περισσεψαν για κανεναν αλλο...
κι εγω κοιταω αμαρτωλες συνταγες εχοντας ομως στο μυαλο μου πως θα μπορουσα να τις διαμορφωσω σε πιο αθωες... οι περισσοτερες γινονται! μεχρι την σιροπιαστη καρυδοπιτα της μανας μου καταφερα να φερω σε μετρα διαιτας απλα αλλαζοντας την φρυγανια με πιτουρο αφαιροντας κροκους και εβαλα αντι για ζαχαρη γλυκαντικο. και σε παρακαλω μια χαρα ηταν!!! ασε που αν ετρωγες πολυ με τοση φυτικη ινα μεσα την εβγαζες στην τουαλετα!!! το μονο που δεν μπορω να καταφερω και μου χει κατσει ειναι τραγανα μπισκοτα low fat. ειδα κι αποειδα και θα κανω αυτα με ταχινι-fat και θα κανω και το σταυρο μου μην τα ξεπαστρεψω παραυτα... ελπιζω να μην βγουν χαλια σαν τα πουρακια...
να ενημερωσεις πως σου φανηκε η milko-κρεμα...
γρια Δημητρα εχεις ακομα ολα σου τα δοντια; αν οχι να σου δωσω να μου φυλας τα στραγαλια!!! τι γρια βρε στο ανθος της ηλικιας μας ειμαστε, εγω νιωθω εφηβη και μου το επαληθευουν συχνα και τα σπυρακια μου!!! και σε τρωω 2-3 χρονακια, τον ιουλιο κλεινω τα 36!!!
σχετικα με τα ψωμια του τοστ γιατι δεν εχουν βγαλει σειρα "χωρις" οπως οι φρυγανιες; το πρωτο τοστ μετα την πρωτεινικη δεν κατεβαινε με τιποτα! νομιζα οτι ετρωγα λουκουμα γεμιστο με ζαμπονοτυρι!!! κι απο τοτε παξιμαδακια κι αγιος ο θεος!!! αν θελω γλυκο θα φαω προφιτερολ κι οχι τοστ!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....