Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 212
    Φλο τη δοκίμασα και μου άρεσε! Βέβαια το μιλκο κάπως χωρίστηκε και κάθισε κάτω το κακάο αλλά δεν με πείραξε. Επίσης το ήθελα ένα τσακ πιο πηχτό αλλα με αυτά θα πειραματιστώ...Το σημαντικό είναι ότι ξετρελάθηκα με την ιδέα!Ρε συ κρέμα χωρίς άμυλο; Μιλάμε για όνειρο! Στην ουσία πίνεις το γάλα σου σε στερεη μορφή, και σε πιάνει και παίρνεις και τη γλυκιά σου απόλαυση. Τέλεια, τέλεια πολύ σε ευχαριστώ!:roll:
    Αχ αυτό με τα light εκδοχές το είχα περάσει και εγώ μια περίοδο αλλά δεν έπιασε γιατί, επειδή ακριβώς ήταν πολύ ελαφριά κατέληγα να τρώω πολύ περισσότερο. Επίσης το έτρωγα μόνο εγώ γιατί όλοι οι άλλοι ξίνιζαν. Τώρα ξινίζω και εγώ και προτιμώ τις παχυντικότατες και νοστιμότατες εκδοχές.:smirk: Αλλά ψευτογλυκάκια σαν το παραπάνω μου αρέσει να υπάρχουν καθημερινά γιατι με ξεγελάνε λίγο. Α, σκέφτηκα να το κάνω και με χυμό μήλο που είναι ήδη γλυκός και μου αρέσει πολύ. Εχω κάνει τη βρώμη με χυμό μήλου και ήταν πολύ καλή. Ηταν να μην μου το μάθεις:bouncy:

Καλά για το ψωμί του τοστ τι να πω,ειδικά το λευκό και ειδικότερα το τόστιμο είναι πραγματικά γλυκό. Οχι ό,τι με χαλάει δηαλαδή σα γεύση:rolleyes: αλλά ας όψεται η διατροφή. Το γέννημα θρέμμα πάντως δεν έχει ζάχαρη, αλλά μάλλον γιατί το πουλάνε για ψωμί (μπούχα) και όχι για τοστ.

Senior Member
    χαχαχαχ φοβερή Φλωρανς! Πω θα δοκιμάσω κι γω την κρεμούλα. Ολο το λεω κι ολο...τρωω κατευθειαν γλυκα :sniffle:

Senior Member
    Originally posted by mare12
    Γεια σας κορίτσια!!!

Florage φεύγοντας θα περάσω να πάρω πιτούλες ολικής να έχω για το Σ/Κ! Βρε λες να είμαστε ελαττωματικές; χααχαχαχα! σκασίλα μας...είμαστε Limited edition. μια με το καλό και δυο με το ζόρι θα βρούμε τρόπο, που θα πάει!
    Sweet άστον να στο πάρει καλε! εγώ ήμουν μ'ενα κινητό των 29 ευρω αλλά είπα να πάρω ένα καινούριο. Ήθελα μια αλλαγή καιρό. Του φόρτωσα μέχρι και πρόγραμμα που σε ενημερώνει για τον κύκλο σου, γόνιμες μέρες, αυξομειώσεις στο βάρος, θερμιδομετρητή κλπ. Χαζομάρες βασικά...απλά κάτι "καινούριο" και πρακτικό σε μερικές περιπτώσεις, πχ χάρτες, gps. Σκέψου τι ωραίες φωτογραφίες θα βγάζεις με το καινούριο κινητό στις καροτσοβολτίτσες σας:)

που είσαι κιουρία Ασημίνα σήμερις;;;
    Με έβαλες σε σκέψεις...θέλω να μου κάνω κι ένα δώρο να νιώσω καλύτερα. Δώρο άσχετο με φαγητό! Ελπίζω να μαγειρεύει το κινητό αλλιώς τσάμπα λεφτά :P :P

** Το γέννημε θρέμμα κι ένα άλλο του κατσέλη, φρατζολάκι κομμένο συσκευασμένο, είναι αρκετά "αγνά".

Merry Christmas Ασημένια! :D

Ναι σε φώναζα για να δω τι κάνεις, πως πηγε σήμερα κλπ και απ ότι διαβάζω πήγε καλά και χαίρομαι!

Max Perry...είναι το μοναδικό κατάστημα που μου έχω φαντασιωθεί να ληστεύω.
    Κ εγώ σκέφτομαι να βγω απ τη σελίδα του παρλιάρου στο φεις γιατί εκεί που διαβάζω άρθρα για δίαιτα, σκάνε φώτος απο τις γλυκες αλχημείες και στιγμιαία ζαλίζομαι:p

σήμερα έφαγα μια μπάρα δημητριακών με σοκολάτα για δεκατιανό (μη φωνάξετε...η διατροφολογος με άφηνε...:p). Όπως αποδείχτηκε βέβαια κακώς την εφαγα γιατί μέχρι πριν απο 1 ώρα είχα έντονη επιθυμία για γλυκό. Δεν πειράζει. Αν βγει καθαρό αυτό το Σ/Κ θα ναι καλός οιωνός γιατί αναμένεται εξαιρετικά δυσκολο.

Sweet ακριβώς αυτό που είπες (δώρο άσχετο με το φαγητό)...κ εγώ γι αυτο είχα κολλήσει να το πάρω. και ρούχα θέλω αλλά που διάθεση; μερικά πράγματα πάνε πακέτο όπως beaute, ρούχα κλπ.

Florage τι συνταγούλα είναι αυτή με το μιλκο; κρεμουλα; Εχω αγαρ-αγαρ που ποτέ δεν χρησιμοποίησα. Αν εχεις καμια ιδέα ρίχ' την γιατί ακόμα κλαίω τα λεφτά που έδωσα.

Τα μανιτάρια ρε παιδιά, λαχανικό δεν είναι; εφαγα μια κονσερβα! τα εβαλα στο τηγάνι με τυρί λινεσσα και καρυκεύματα και μια φέτα γαλοπούλα και τα έκανα ΝΑ!

Κ εγώ ψάχνω καμιά συνταγή για ψωμί με ολική γιατί αυτά που τρώω παραείναι νόστιμα για να είναι διαίτης αλλά κάνω την αδιάφορη:p

Senior Member
    με το τοστιμο την ειχα πατησει! ολικης βεβαιως βεβαιως...
    σχετικα με την κρεμουλα βαλε εσυ κακαο στο γαλα οταν το ζεσταινεις και λιωστο καλα, βαλε και γλυκαντικο, υπαρχουν και αρωματακια ζαχαροπλαστικης εγω βαζω καρυδα και πηξτο ετσι. δεν διαχωριζεται! αλλα και ασπρο να το κανεις με λιγο βανιλια και μαστιχα ειναι σουπερ! το αγαπημενο μου! λατρευω μαστοιχα!
    επισης υπαρχουν στην dukan κατι πιτουλες ξεβρακωτες με βρωμη (πιτουρο αλλα γιατι οχι και κανονικη) για βαση να γλυφεις τα δαχτυλα σου! και χωρις καθολου λιπαρα!! ειδικα την μανιταροπιτα την προτιμω κι απο πιτσα!!!!

εκανα τα μπισκοτακια βρωμης και κολαστηκα! εχει σπασει η μυτη μου. εκοψα κι ενβα ψιχουλακι να δοκιμασω, μαλλον δεν θα τα ξανακανω! θεονοστιμα αλλα οσο υγειινα κι αν ειναι πολυ λιπαρα για την συνειδηση μου... να δω πως θα κρατηθω να τα τελειωσω με συνεση! αχ βαχ τι επαθα η δολια...

Florage καμιά ιδέα να φτιάξουμε μπαουντι έχεις; έχω κ εγω ένα μπουκαλάκι καρύδα, και φουντουκ' έχω. και σοκολάτα...αλλά κατέληγα να κάνω μωσαικό (όχι light βεβαίως) και να τα βάζω εκεί μέσα χαχαχα! Οι συνταγές απο το γνωστό σαιτ της πρωτεϊνικής παρέας δεν μου πετυχαίνουν ή μάλλον δεν μου αρέσουν. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή στείλε μου αυτη με τα μπισκότα βρώμης που λες. καλά εγώ αν τα κάνω εννοείται θα τα φάω όλα αλλά αν είναι βρώμης...μια χαρα:pppp

α και την μανιταρόπιτα...σε ξένο σαιτ ή στην παρέα είναι;

(ντουκανίζουμε ακόμη έτσι;;; πωπω δεν ξεπερνιέται εύκολα ο άτιμος)

Senior Member
    ειχα βρει μια πανακοτα με αγαρ αγαρ καποτε με γιαουρτι κει ηταν φανταστικη! αλλα δεν την βρισκω τωρα και δεν ξερω που την εχω γραμενη...
    τωρα εκανα συνταγη αποδω τα μπισκοτα με μελι και ταχινι. αλλα πραγματικα τα νιωθω πολυ λιπαρα... http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=4492&page=13

η μανιταροπιτα ειναι αυτη
    http://www.greekmasa.gr/index.php?op...6511&Itemid=49

μιλαμε μπουκια και συχωριο!!!

για μπαουντι ιδεα... αν βαλουμε ζαχαρινονερο με καρυδα να κανουμε ζυμη και τρωμε διπλα ενα κομματακι sweet&balance δεν θα μοιαζει;;;

οσο για το αν ντουκανιαζομαι τι να σου πω... σημερα εφαγα μακαροναδα, 4 φρουτα μεχρι τωρα θες κι αλλα;;;

αχ ειναι τοσο ωραια αυτα τα μπισκοτα!!!! δεν βλεπω να τα βρισκει το ξημερωμα λεμε...

Ααα τέλεια! ευχαριστώ!

Λες να λιώσουμε καμιά s&b και να τη ρίξουμε απο πάνω; Καλά μιλάμε έδωσες ιδέα τρελή έτσι; θα κάνω καμιά απόπειρα αύριο! Η συνταγή για τα μπισκότα δείχνει καλή και σίγουρα θα ναι πολύ δυναμωτικό σνακ.

Λιπαρά τα νιώθεις ε; Κάτσε αύριο μπορεί να είναι καλύτερα!

Γειά στα χέρια σου :)

Senior Member
    τα νιωθω και τα φχαριστιεμαι ... δεν υπαρχει περιπτω ση να μην τα νιωσει και η ζυγαρια!
    αν σ αρεσει το ταχινι (που μ αρεσει) η γευση ειναι ανωτερη κι απο τα μπλιαχ πουρακια... αλλα μπορεις να φας μονο πουρακι;;;

αν μου αρέσει το ταχίνι ε...οκ εχεις δει στα σουπερ μαρκετ κάτι μινι χαλβαδάκια τυλιγμένα με σοκολάτα; σε μέγεθος είναι ίδια με τις μπάρες δημητριακών κ έχουν σοκολατα υγειας. Ε πολυσυσκευασία των 5+2 δώρο μέσα σ ένα 2ωράκι...αυτό έγινε την 25η Μαρτίου:p

Δε ξέρω το πρόγραμμά σου αλλά αν ξεπέρασες το επιτρεπτό για σένα όριο ασε τα υπολοιπα γι αυριο, που ειναι και Σάββατο και θα θες ένα πιο ιδιαίτερο -μιαμ μιαμ- πρωινό! ;)

Ρε μου έτρεξαν τα σάλια με τις συνταγές, μαζευτείτε άντε :punk: :lol:
    Τελικά η κρέμα milko έπηξε μια χαρά, μάλλον εγώ είχα βιαστεί, ασυγκράτητη πια!
    Φλώρα αμαν βρε το έφαγες και σε έφαγε; Είναι καλά λιπαρά αυτά και σε σωστή ποσότητα βοηθούν την απώλεια λίπους. Αν μπορείς να σταματήσεις στο ένα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι.Αν όχι κλείστα στο κουτί και αστα ήσυχα, άντε!
    Εμένα μου αρέσει τρελά να το παίζω Παρλιάρος αλλά δεν το κάνω γιατί τα τρώω κιόλας. Και μου αρέσει τόσο η ζαχαροπλαστική... :sniffle:

Μαρίνα τι θα γίνει; Μια το ντούκι μια ο ντουκαν....βρες έναν άντρα της προκοπής παιδάκι μου :lol: Σε συγχωρούμε για την μπάρα αλλά και εγώ τις αποφεύγω γιατί δεν με ικανοποιούν καθόλου σε αίσθημα πληρότητας.
    Πετάει η ομάδα, πετάει.:bouncing:

Senior Member
    καταφερα κι εφαγα μονο 2. κανονικα ενα ειναι υπεραρκετο... εβαλα τα 6 (10 ηταν ολα) σε ενα πιατο και πηγα να τα δωσω στη μαμα μου που νηστευει αλλα κοιμοταν και τα εφερα πισω με την ελπιδα να της τα παω αυριο... δεν υποσχομαι τιποτα..... χαχαχαχα καλα ντε τα κρυβω!!!

:thumbup::thumbup::thumbup: Εεεετσι!!! Σωστή η Flo! ...στρίβεις κ ένα τσιγαράκι και είσαι η καλυτερότερη! :tumble:

Senior Member
    εχω προοδευσει και σ'αυτο... στα 5 τσιγαρα το ενα βγαινει ισιο!!!!
    παω για υπνο σιγα σιγα για να την σκαπουλαρω... τα ονειρα σημερα δεν θα ειναι απλα γλυκα αλλα ταχινομελενια!!!!
    καληνυχτα!!!:wink1:

χαχαχαχαχαχαχαχ Ασημένια είναι δύσκολες οι ώρες...

πήρα και μια νεα γευση μπαρας (δε λέω τι για να μη σκανδαλιστουμε παραπάνω νυχτιάτικο)... τι λες; να μην τρωω ε; μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις;

Δεν υπάρχει ελπίδα καμία...δεν πρόκειται να βρω άντρα, όσο μεγαλώνω δυσκολεύω και αν δεν είναι καψούρα τι να το κάνω; Ας καπνίσω ένα τσιγάρο να παν οι υπογλυκαιμίες κάτω

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast