Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 212
    Senior Member
    δεν εχω soft kings καρδια μου...
    οι πελατες μου ειναι εκλεπτυσμενοι... ουτε καν τα ζητανε...
    τους εχω εκπαιδευσει και τρωνε μπισκοτα βρωμης με μελι, πτιμπερ ολικης, παστελια, digestive, και ξηρους καρπους... κατι αλλες αηδιες τις φερνω αναγκαστικα για τους τουριστες...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χα!

όταν έκανα ντουκάν κρεμούλες έτρωγα κ εγώ μην ανησυχείς καθόλου. τις έχω σε εκτίμηση.

Florage μοντέλα οι πελάτες ε; είμαι στο σαιτ με τη συνταγη της πανακότα που μου έστειλες τις προάλλες! παιδιά έχει τα πάντα εκεί μεσα.

όχι δεν την άρχισα τη θεραπεία...τα έχω στο ντουλαπάκι μου ακόμα. Το παλεύω...σκέφτομαι οτι σε λίγο ξεκινάει η εξεταστική και δε ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσουν την (περιορισμένη) διαύγειά μου. Γιατί όμως ρωτάς μανίτσα;

Senior Member
    αν δεις τιποτακαλο , ξερεις ε;;;
    οσο για τα χαπια κι εγω ειμαι εναντιων... ειναι η ευκολη λυση (αν ειναι λυση) αλλα αν μπορεις να το παλεψεις απο μονη σου πιστευω εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι για παντα...

Μμμμμ Φλο πες τους μη φάνε, έχουμε γλαρόσουπα!
    Ακου εκεί εκλεπτυσμένοι, εμείς δηλαδή που τα παίρνουμε τι είμαστε ρε; Μας βρίζεις;
    Ωχ ωχ σόρρυ ξέχασα την αυθυποβολή ωμμμμ, γράψε άκυρο, στους εκλεπτυσμένους είμαι και εγώ!
    Ενα μπάτσο δώστο όμως στα digestive, όσο είναι αυτά υγιείνα άλλο τόσο είμαι εγώ η Ναόμι.

Μαρινάκι απο ενδιαφέρον ρώτησα για να καταλάβω και πώς είσαι. Απο αυτά είμαι άσχετη αλλά σίγουρα είναι πολύ καλό που τα καταφέρνεις ολομόνη σου! Εχει και μεγαλύτερη αξία!Μπράβο κοριτσάκι!

....και καλά κάνεις που είσαι άσχετη και έτσι να παραμείνεις!

Πραγματικά η χημεία παίζει με το μυαλό σου και καλό είναι να αποφεύγεται. στο λεω γιατι έχω "φάει" ο,τι κυκλοφορεί κατά καιρούς και μάλιστα με δική μου ευθύνη, άνευ συγκατάθεσης γιατρού.

Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι όσο είμαι ξύπνια αποφεύγω να σκέφτομαι οτιδήποτε με φθείρει..και τα ρημάδια τα βλέπω όλα στον υπνο μου.

Άλλαξα τις τριάδες...είδα οτι παρατρώω και άρχισα να κάνω το διατροφολόγιο της διαιτολόγου. πάνω κάτω το ίδιο είναι απλά δεν παραφορτώνει τα σνακς. Αντε να δούμε...

(Τόσο άσχετη που νόμιζα ότι για όλα τα φάρμακα θέλει συνταγή γιατρού.Πρόσφατα διαπίστωσα ότι τα φαρμακεία είναι τύπου περίπτερο.)

Ρε Μαρινάκι και χωρίς ιατρική γνώμη; Αχ μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου σε παρακαλώ! Πέτα τα, δεν τα έχεις ανάγκη!
    Στην τελική καλύτερα να ξεσπάς στις σοκολάτες. Χίλιες φορές! Είναι δύσκολη φάση αλλά δείχνεις δυνατή. Δεν ξέρω ακριβώς και τι περνάς
    αλλά αν υποψιαστώ ότι τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει ο χαζογκόμενος-ντούκι βαστάτε με γιατί θα πάρω μια καρφίτσα και θα πάω να τον ξεφουσκώσω μα τω θεώ!
    Αχ αυτά τα όνειρα, αχ!
    Στις τριάδες και εγώ δεν είχα αντέξει πολύ στο είχα πει, ενώ έτρωγα παραπάνω πεινούσα και παραπάνω και ζούσα ένα δράμα. Πάντως βλέπω ότι στοχεύεις στην απώλεια και έτσι πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο ρε συ. Γιατί να ακολουθείς διαιτολόγιο και να μην τρώς κανονικά; Θέλεις να τα ξεφορτωθείς για να αισθάνεσαι πιο όμορφα;
    Ο,τι και να σου πω δεν θα σε πείσω αλλά τουλάχιστον μην κάνεις κάτι αυστηρό. Να τρώς και μπάρα και έχε κάτι τέτοιο καθημερινά. Είπαμε έχουν χίλια κακά τα γλυκά αλλά ανεβάζουν και τη διάθεση κακά τα ψέματα. Δεν το παίζω συμβουλάτορας αλλά επειδή έχω διαπιστώσει πόσο ίδιες είμαστε στο θέμα γλυκά, δεν θέλω να κάνεις κανένα μπαμ! Μην το κάνουμε και μαζί δηλαδή και δούμε στις ειδήσεις ότι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα πουράκια απο την αγορά!:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! η τελευταία ατάκα όλα τα λεφτά Ασημένια!

κοιτα εγώ οταν τρωω με το που ξυπνησω το πρωί, λυσσάω της πείνας μετά. Ετσι η διαιτολογος με άφηνε να πινω το γαλατακι μου με καφε το πρωι και μετά όταν πεινούσα τον υδατανθρακα με το χυμό ή φρούτο. το μεσημέρι τριάδα και απόγευμα είτε κρεμα καραμελε είτε ντανετ είτε ζελε είτε 2 Kinder τέτοια πραγματάκια. Και το βράδυ πάλι τριάδα. Όχι δεν είναι η απώλεια των κιλών που με αγχώνει...και να μη χάσω καλά θα νιώθω. ήδη νιώθω καλά (καμία σχέση με το βράδυ που μπήκα) και δεν ειμαι μόνη μου...είμαι εδω και είστε κ εσεις. μονη μου θα χα ήδη πέσει πάλι με τα μούτρα. Με αγχώνει το ότι δε θέλω να ξανακυλήσω.

Όσο για εκείνον, συνέρχομαι σιγά σιγά. Ήταν άλλωστε μια κατάσταση αρκετά πολύπλοκη κ αυτό που με φοβίζει δεν είναι η απώλεια αλλά το ότι σε αυτό το λούκι μπαινόβγαινα 2 χρόνια και με το που έβγαινα να πάρω ανάσα ξανά μεσα στα σκατά. Και όταν μένεις για καιρό σε άσχημη κατάσταση τότε αυτή χρονίζει και γίνεται ακόμη δυσκολότερο το να βγεις. Τη ζημιά την αναγνωρίζω...και το παλεύω.

Τώρα το απόγευμα έφαγα ακτινίδιο και παξιμαδάκι με μαρμελάδα κεράσι (με φυσικά σάκχαρα όχι ζάχαρη) και τώρα τσαγακι με γευση μήλο-κανέλλα-βανίλια. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Εννοείται ότι έχουμε η μία την άλλη εδω μέσα και εγώ παίρνω πολλή δύναμη! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα και να μην αγχώνεσαι καθόλου, αν αγχώνεσαι αυξάνεται και η πιθανότητα να ξανακυλήσεις.
    Και τώρα που παίρνεις και τη "δόση" σου καθημερινά, δεν σε φοβάμαι καθόλου.
    Με αυτό που έφαγες δεν πεινάς ε; Τυχερή! Εγώ με σκέτο υδατάνθρακα λυσσσάω μετά!
    Εχει βγει τετοιο τσάιιιιιιι; Τρελαίνομαι για κανέλα και είδικα πάνω στο μήλο τη βάζω με το κιλό. Για πες μάρκα...
    Εγώ γεμίζω το ντουλάπι τσάγια και δεν πίνω κανένα. Προσπάθω αλλά δεν έχω βρει κανένα να μαρέσει αλλά θα σε εμπιστευτώ!

κ εγώ το ίδιο ρε Ασημένια! χαχαχαχα! τα βαζω και το ενα πανω στο άλλο για να τα καμαρωνω τα διαφορετικά χρωματιστά κουτάκια αλλά δεν τα πίνω συχνά.
    Αντίθετα, τα βότανα σε κανονική μορφή, που τα κάνεις έγχυμα ή αφέψημα, τα τιμάω δεόντως, αλλά τώρα μου έχουν τελειώσει όλα και δεν έχω πάει να πάρω.
    Σε περιόδους εξαιρετικού άγχους έπινα βαλσαμόχορτο. κάθε βράδυ. πιστεύω μ αυτό γλύτωσα πολλές κρίσεις πανικού. Ψάξ΄το λίγο. θα το βρεις και βότανο του Αγ. Ιωαννη. Επίσης παλιότερα έπινα πασιφλορα...εκεί να δεις γέλιο. Τις πρώτες φορές ειδικά ήμουν μεσ' την τρελή χαρά. Και η βαλεριάνα που είναι πιο σοφτ. Ποτέ όλα μαζί όμως. ανα διαστήματα πίνεις απο ένα για κανα μήνα (3 μάξιμουν λένε) και μετά το αλλάζεις. Απο τέτοια ουυυ...τα πάντα. Ταραξάκο, μελισσόχορτο, λουίζες και βασιλικούς...άστα να πάνε.

Το τσάι είναι μάρκα Dilmah και το πήρα απο το σουπερ. Στα καταστήματα βιολογικών κάνουν κάτι τρελά mix ...δεν εχω πάρει ακόμα αλλά για το καλοκαίρι λέω να τα τιμήσω. σε τέτοιο να πας βρίσκεις τσαι μεχρι και με αποξηραμένα άνθη και φρούτα μέσα!

by the way...πεινάω σαν τρελή...:sniff:

...κοίτα εδώ http://www.whittard.co.uk/instant_tea#

....αυτά είναι τσάι σκόνη και τα πίνεις είτε παγωμένα είτε ζεστά. Και ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα; αν πάρουμε τέτοια σε μορφή σκόνης, τα βάλουμε στο κατσαρολάκι, τα αφήσουμε να βράσουν και ρίξουμε μέσα αγαρ-αγαρ γίνονται ζελέ! ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι!!!

Δε ξέρω τι μεταφορικά έχει και αν έχει κατάστημα η εταιρεία στην Ελλάδα. θα το ψάξω. Εγώ αυτά σε μορφή σκόνης τα έριχνα μέχρι και σε ποτό το καλοκαίρι...:P Ήταν απλά θεϊκά.

Originally posted by mare12
    ...κοίτα εδώ http://www.whittard.co.uk/instant_tea#

....αυτά είναι τσάι σκόνη και τα πίνεις είτε παγωμένα είτε ζεστά. Και ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα; αν πάρουμε τέτοια σε μορφή σκόνης, τα βάλουμε στο κατσαρολάκι, τα αφήσουμε να βράσουν και ρίξουμε μέσα αγαρ-αγαρ γίνονται ζελέ! ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι!!!

Δε ξέρω τι μεταφορικά έχει και αν έχει κατάστημα η εταιρεία στην Ελλάδα. θα το ψάξω. Εγώ αυτά σε μορφή σκόνης τα έριχνα μέχρι και σε ποτό το καλοκαίρι...:P Ήταν απλά θεϊκά.
    :wow: τι ποικιλία είναι αυτή;!
    Και τέλεια ιδέα με το ζελεδάκι. Αχ πότε θα αξιωθώ να πάω σε ένα βιολογικό επιτέλους;Και αγαρ αγαρ θέλω και πολλά! Να πω την αμαρτία μου σκέφτομαι και τι θα πληρώσω στο τέλος και τελικά πάω και τα ακουμπάω στον κύριο Χόντο, τέτοια είμαι!:smug b:
    Καλέ εσύ έχεις δοκιμάσει ό,τι φυτρώνει!:shocked2:
    Τώρα αν σου πω ότι μετά απο όλα αυτά κατέληξα στο κακάο θα με πεις τρελή και με το δίκιο σου! Αλλά το είχα ξεχάσει ως εναλλακτική καφέ για το απόγευμα. Αν ηρεμεί δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον είναι φουλ αντιοξειδωτικά.
    Τι καφέ πίνεις; Σου έχω πρόταση!

προσοχή στο αγαρ αγαρ...πάρε λίγα γραμμάρια γιατί εγώ την πάτησα...πόσα να βάλω λεει; ε λεω μη με πει και τσίπισσα η κοπέλια.."βάλε 500 γραμμάρια..." μαζί με κάτι αρωματάκια και 2 κιλά πίτουρο, εδωσα 60 νομίζω....λίγα γραμμάρια. 100 και θα σε βγάλουν καιρό. καλά ξηγιέσαι...έχω να πατήσω στον Χόντο απο πέρυσι!!!

Εννοείται θέλω....αγαπώ καφέ!!! για πες για πες!!!:crazy::crazy::crazy:

:crazy: Μα και εσύ βρε αθεόφοβη μισό κιλό; Εχεις σκοπό να κληροδοτήσεις αγαρ αγαρ; χαχαχα
    Μα και αυτή η πωλήτρια το βρήκε φυσιολογικό;Επρεπε να στο πει, τελοσπάντων αν δεν χαλάει όλα καλα.
    Λέω σε περίπτωση που πίνεις νες/φραπέ προτείνω douwe egberts με άρωμα φουντούκι. Εσύ ειδικά που τον πίνεις γλυκό με γάλα... είναι τέλειος!!Μυρίζει μερένταααααα (μπλιαχ)
    Εγώ ήμουν κατά του νες για όλα αυτά που ακούγονται ότι είναι ο πιο ανθυγιεινός κλπ αλλά τον ερωτεύτηκα αυτον γαμώτο. Με ξεγελάει πολύ η γεύση του στη λιγούρα για γλυκό. Ειδικά σε φραπέ μυρίζει ακόμα πιο έντονα (παράξενο αυτό!) αλλά περιμένω τις ζέστες!

χαχαχαχα! δεν ήξερα! είχα πάει ενθουσιασμένη με τη λίστα μου...στο ταμείο το κατάλαβα. κ στο μαγαζί που είχα πάει γινόταν λαϊκό προσκύνημα και ντράπηκα..τι να λεγα; είναι ενα κεντρικο στην Ευριπίδου, όπου Σάββατο πρωί έχει λαοθάλασσα. Ε έχω αρκετό όντως για να το περάσω και στις επόμενες γενιές.

Ασημένια εντάξει..τι να πω...ο καφές αυτός σκοτώνει! και όλες του οι γεύσεις αλλα αυτός ο φουντούκι με γαλατάκι και 3 ζαχαρίνες μέσα είναι τέλειος όντως!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast