Results 151 to 165 of 212
Thread: Γειά σε όλους! (νέο μέλος)
-
05-04-2013, 22:02 #151
Πωπωπωπωπω :o καλή όρεξη Flo!!!Τι βιταμινούχα βόμβα ήταν αυτό;!!!!
Οι halls δεν μου αρέσουν γιατί ακόμα και οι φρουτένιες τους μια αψάδα την έχουν! Εγώ τις θέλω γλυκιές γλυκιές!
Σου λέω τα γούστα μου για να με ενημερώνεις για τα καινούργια προϊόντα αναλόγως :P Δεν πατάω σε περίπτερα, μου προκαλούν μεγάλο πόνο:sniffle::lol:
Εχω προσέξει όμως ότι τα άτιμα έχουν πολλά τέτοια σκατουλάκια που ούτε το πιο μεγάλο σούπερ δεν έχει!
- 05-04-2013, 22:12 #152
οι colwave kai oi harmony δεν εχουν καθολου αψαδα, δεν ειναι για το λαιμο αλλα για την γευση. εσυ μαλλον δοκιμασες τις cherry που ειναι για το λαιμο. ειδικα οι harmony φραουλα ειναι ακριβως ιδις με τις olei.
ναι καταλλαβαινω τον πονο σου για τους συναδελφους, η μονη λυση ειναι να βρεις δουλεια σε περιπτερο και θα δεις πως θα το ξεπερασεις... η πληρη απομυθοποιηση λεμε...
05-04-2013, 22:25 #153
Flo θα σε δείρω ε μην μου φέρνεις εμένα αντιρρήσεις! Οι coolwave αυτοπροδίδονται απο το όνομα, όχι αψάδα ίσως αλλά μια(ενοχλητική για εμένα) δροσιά τη βγάζουν, και οι άλλες! Σα να μου συγκρίνεις τα πουράκια caprice με τα αμαρέττι, γίνεσαι πρόστυχη να το ξέρεις!:kiss:
Να σου πω επιχειρηματική πρόταση; Να κάνεις σακουλάκια με αποξηραμένα φρούτα και λίγους ξηρούς καρπούς.
Με τόσο λιτοδίαιτους πελάτε θα ξεπουλήσεις!Σε έφτιαξα πάλι:roll:
05-04-2013, 22:30 #154
καλα παω πασο... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
ετσι κι αλλιως και τα caprice και τα finetty και τα αμαρετι το ιδιο χαλια μου φαινονται...
εχε καρη που δεν μ αφηνει η νομοθεσια αλλιως εγω μεχρι βρωμοκεικ απ τα χερακια μου θα τους πουλουσα... το καλοκαιρι ξερεις ποσοι τουριστες ξετρυπωναν απ το ψυγειο τα φρουτακια μου που ειχα κρυμμενα πισω πισω και με ρωτουσαν ποσο τα πουλαω;
05-04-2013, 22:38 #155
Οκ δύο μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γαλακτος είναι ο απολογισμός μέχρι στιγμής...:yawn:
05-04-2013, 22:40 #156
Χαχα πόσες φορές το έχω σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν να είχαν τα περίπτερα φρεσκοκομμένα φρουτάκια!
Μόνο σε ένα είχα βρεί, αυτός ο Στεργίου που βγάζει όλα τα αμαρτωλά ο ίδιος κοβει και φρουτάκια :lol:
Εγώ η θα το γυρίσω στις σοκολάτες με ζάχαρη ή απλά θα κόψω και τις 2! Αχ μου προκάλεσαν τυμπανισμό. Το ήξερα για μεγάλη ποσότητα αλλά σύνολο 50γρ έφαγα. Σιχτίρια :flaming: Και κοίταξα και φυτικές ίνες δεν έχουν, τι σ@#$α;:regan:
05-04-2013, 22:42 #157
Μαρινάκι μια χαρά είσαι, μη μασάς. Είναι δύσκολες οι μέρες αυτές και 2 μπάρες είναι το απόλυτο τίποτα. Μην το σκέφτεσαι καν!
05-04-2013, 22:48 #158
Όχι εντάξει καλά νιώθω...2 είχα έτσι κ αλλιώς. αν είχα κ άλλες θα τις έτρωγα. Το περίμενα άλλωστε. Λίγο οι δύσκολες μέρες λίγο το ότι αναγκαστικά συνομίλησα με τον ντούκι...ήρθε κ εδεσε σήμερα. Μέχρι άφτρα στο στόμα πέταξα. Τι να πω...θα περάσει.
Στεργίου...ΘΕΟΣ!
17-04-2013, 10:20 #159
εφαγα μια κονσέρβα μανιτάρια και καρότο τριμμένο γιατί κάπου διάβασα ότι κόβει τις λιγούρες για γλυκο...άντε να δούμε
17-04-2013, 17:49 #160
ε?
τελοσπαντων...
κοριτσάκια που είστε τι κάνετε; ελπίζω να είστε ολες καλα. φιλια
17-04-2013, 19:11 #161
ελα βρε Μαρινακι!!! χρονια και ζαμανια!!!
γιατι μας εγκατελειψες;;
ελπιζω να εισαι καλα!
17-04-2013, 19:35 #162
Μαρινάκιιιιιιιι!:roll::roll::roll:: roll::roll:
Που είσαι παιδί μου; Όλα καλά;
Σε είχα όλο στο μυαλό μου αλλά λέω αστην στην ησυχία της όταν θέλει θα μας βρει!
Ελπίζω όλα να κυλούν ομαλά!
(Σήμερα στο Σ/Μ είδα μια γκουμούτσα που έγραφε ντόνατς-εκλαίρ (ούτε αυτός έχει αποφασίσει τι είναι) Στεργίου και σε θυμήθηκα!
Πόσο αηδία μπορεί να ήταν;:mad: Επίσης είδα μερέντα αναμεικτή που αντί για άσπρο είχε ροζ=φράουλα, λιποθυμία μου ήρθε!!!!
Ναι καλέ απο την αηδία, απο τι άλλο;:crazy: )
17-04-2013, 21:44 #163
είχα κάνει έναν καθαρισμό στο ιστορικό και κατα λαθος διέγραψε και όλους τους κωδικούς και όλο ελεγα να μπω να κανω επαναφορα απ το μεηλ και το άφηνα.
Λοιπόν...εγώ είμαι καλά...στις 27 κλείνω μήνα χωρίς υπερφαγικό οπότε φαντάζεστε ότι δεν περπατάω...πετάω. . Είμαι καλά! Κάνω ποδηλατάκι καθημερινά, κάνω και κανα βαράκι πήρα και κρεμούλες για μάζεμα σύσφιγξη κυτταρίτιδα κοπτική-ραπτική...μου στείλανε και κάτι ορούς για το πρόσωπο με αιθέρια έλαια και εχω πάθει πλάκα με όλα αυτα τα καλούδια όλη μέρα πασαλείφομαι.
Για πείτε τα δικά σας...Florage πως είσαι; τι γίνεται στο νησί; πως πάνε οι τριάδες; κ εγώ τις ακολουθώ...προσπαθώ δηλαδή. Το φρούτο πάει σύννεφο...
χαχχαχαχαχαχα δεν τα χω δεί αυτα τα ντονατς εκλαιρ. Είναι αυτός ο Στεργίου ρε γμτ...αλλά σαν τους λουκουμάδες με μερέντα...δεν έχει!!! για επιβράβευση όταν φτάσω στα κιλά που θέλω, μου ακούγονται ταμαμ τα ντονατσοκλερια. Πως είσαι Ασημενάκι; Πειτε μου κανα νέο ρε κορίτσια
17-04-2013, 21:57 #164
μπραβο βρε Μαρινακι!!! δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας "ποσο μπορουμε να αντεξουμε" να φας την δευτερη θεση της Ασημενιας γιατι πολυ μου την μπαινει τελευταια... :P
Ειναι υπεροχη αισθηση να νιωθεις πως σε φροντιζεις, διατροφη γυμναστικη και κοπτοραπτικη εννοειται οτι θα πετας και θα πετανε και τα ματια μερικων μερικων αστερακια οταν θα σε βλεπουν ειμαι σιγουρη!!!
στο νησι μια απο τα ιδια , ηρεμα τα πραγματα, μονο η πραματεια του περιπτερου μεγαλωνει προς το παρον η πελατεια ακομα τιποτα...
με τις τριαδες ειμαι ενθουσιασμενη!!! μεχρι που καταφερα να πιω μισο ποτηρι μπυρα και να σταματησω εκει , εγω που οταν αρχιζα δεν με εφτανε μισο βαρελι!!! χαχαχα
νιωθω να εχω τον ελεγχο και ναι πεταω κι εγω κι ας μην εχω χασει γραμμαριο... ποιος τα χεζει αυτα... ειμαι εναν μηνα στα ιδια κι αυτο ειναι προτοφανες γιατι ειτε θα ανεβαινα ειτε θα καατεβαινα ειχα χοντρο θεμα με την στασιμοτητα... αλλα τι στα λεω θα τα διαπιστωνεις και μονη σου ε;
17-04-2013, 22:12 #165
Originally posted by florage
μπραβο βρε Μαρινακι!!! δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας "ποσο μπορουμε να αντεξουμε" να φας την δευτερη θεση της Ασημενιας γιατι πολυ μου την μπαινει τελευταια... :P
Ειναι υπεροχη αισθηση να νιωθεις πως σε φροντιζεις, διατροφη γυμναστικη και κοπτοραπτικη εννοειται οτι θα πετας και θα πετανε και τα ματια μερικων μερικων αστερακια οταν θα σε βλεπουν ειμαι σιγουρη!!!
στο νησι μια απο τα ιδια , ηρεμα τα πραγματα, μονο η πραματεια του περιπτερου μεγαλωνει προς το παρον η πελατεια ακομα τιποτα...
με τις τριαδες ειμαι ενθουσιασμενη!!! μεχρι που καταφερα να πιω μισο ποτηρι μπυρα και να σταματησω εκει , εγω που οταν αρχιζα δεν με εφτανε μισο βαρελι!!! χαχαχα
νιωθω να εχω τον ελεγχο και ναι πεταω κι εγω κι ας μην εχω χασει γραμμαριο... ποιος τα χεζει αυτα... ειμαι εναν μηνα στα ιδια κι αυτο ειναι προτοφανες γιατι ειτε θα ανεβαινα ειτε θα καατεβαινα ειχα χοντρο θεμα με την στασιμοτητα... αλλα τι στα λεω θα τα διαπιστωνεις και μονη σου ε;
Ναι ρε Μαρινάκι έλα, είναι πολύ ωραία. Μην την ακούς δεν θα μου φας καμιά θέση γιατί πολύ απλά είμαι η τελευταία! χαχαχαχα
Πολύ χάρηκα Μαρίνα μου με τα νεάκια σου! Πόσο πιο τέλεια;:tumble:
Το πασάλειμμα το έχω αρχίσει και εγώ για τα καλά μιας και απέχω απο τη γυμναστική.
Αύριο κλείνω 20 ημέρες χωρίς υπερφαγικό και πετάω και εγώ!Εσύ 27 ε;Πωπω ποιός να μας το έλεγε!
Και νιώθω τόσο σίγουρη αυτή τη φορά...
Ολα τα άλλα ίδια, αναρρώνω αργά αργάαααα και έχω κουραστεί λίγο αλλά δεν με παίρνει απο κάτω. Κρατάω γερά!
(Μην βγεί παραέξω αλλά αυτο το εκλαιροντόνατς ο λουκούμας που περιγράφεις ήταν,απλά σε πιο τεράστιο και σε μακρόστενο. Να κάνω εμετό τώρα ή μετά;)
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή