Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 212
    :smilegrin: Θα έρθω εγώ στο νησί για διακοπές και θα στο σηκώσω ολάκερο!!!!
    Μπράβο!!!!!!!!!!!!! μπράβο κουκλα μου! αφού τόλμησες να πλησιάσεις την μπύρα και έμεινες στο μισό ποτήρι, μπράβο σου γιατί καταλαβαίνω...κ εγώ με τις μπύρες έπινα τον άπατο.

Μπράβο σου που δοκιμάστηκες και είδες οτι έχεις τον ελεγχο. Εγώ δεν το έχω τολμήσει ακόμα...δε νομίζω να τον έχω όμως, γιατί μια μέρα μου έφερε η μάνα μου κάτι κρακεράκια αλμυρά και μπούκωσα 4-5 με τη μία..και έτσι τα πέταξα επιτόπου στα σκουπίδια γιατι μετά θα βαρούσα το κεφάλι μου.

Σαν την καλή ψυχολογία δεν έχει ρε παιδιά...και ας είναι μετά κόπων και βασάνων αξίζει. Εχω πεισμώσει άγρια αυτή τη φορά για πολλούς λόγους...;) ...όσο για τις τριάδες τι να πω...προσκυνώ απλά. Και να μην ήθελα να τις τηρήσω το στομάχι γουργουρίζει ανα τρίωρο το ρημάδι...καλύτερο και απο ρολόι. Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι ότι με τριάδες, 2 λίτρα νερό και ελάχιστη άσκηση έφτασα στα 59.3. Και δεν είναι τα κιλά...είναι πως όλοι μου λένε πως έχω αλλάξει εκτός απο εξωτερικά και σαν άνθρωπος. Νιώθω σα να είμαι 20 χρονών πάλι.

Μακάρι να κρατήσει..αυτό παρακαλάω κάθε μέρα γιατί ξέρω πως η κατρακύλα θέλει μία στιγμή για να γίνει

Ασημενάκι μου τι κουτσουκέλες έχεις κάνει; :crazy:

Ετσι ρε Ασημένια...δώσε ρε κορίτσι μουυυυυυυυυυ! μπράβο! μπράβο!!!!

για πες για τις κρέμες...εγώ αρχισα απο μια του σουπερμαρκετ η οποία παρότι δεν περίμενα να κάνει δουλείτσα, έκανε (Q10 λεει απεξω)...σήμερα ωστόσο πήρα μία triple action της lierac...αντε να δουμε... και μια για τις ραγάδες (ξέρω δε φεύγουν...:( ) αλλά την πήρα γιατί έτσι ήθελα να την πάρω:p

Καλέ καμία! Τι εννοείς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :shocked2:

χαχαχαχαχα όχι απλά ειχα χάσει επεισόδια και επειδή είπε η Φλο ότι της την μπαίνεις, είπα να ρίξω μια ατάκα για αναγνώριση εδάφους

Άι στο καλό και με κοψοψόλιασες!
    Νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι αυτά που βλέπω ότι κάνω στα όνειρα μου τα κάνω και στον ξύπνιο μου χαχαχα
    Παλιοσταρούμπα Φλο έλα να αποκαταστήσεις τη φήμη μου ΤΩΡΑ γιατί δεν θα μείνει τρέσσα αύριο στην απονομή!

Μαρίνα αν κοιτάξεις στο τόπικ πόσο μπορούμε να αντέξουμε θα καταλάβεις. Απλά επειδή ΕΓΩ την ανακήρυξα Σταρ Ελλάς, το έχει πάρει πάνω της και καταλαβαίνεις...Ανάθεμα την ώρα!
    Αν έρθεις να συμμετέχεις πάντως σου έχω τίτλο Μις Ελλάς!Σκέψου το δεν είναι και λίγο!

Ρε έγραψα κοψοΨόλιασες; Αχαχαχαχα δεν πάω καλάαααααααααααα

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχχ κ-ο-ρ-υ-φ-η!!! νομίζω θα αρχίσω να την χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή!

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ
    τρελες!!!!!
    το προστυχο μυαλο μου εμενα τρεχει, εχει σχεση ο αναγραμματισμος με τα ονειρα σου;;;

τι να αποκαταστησω την φημη σου εγω θα πω κι αλλα...
    ηθελε η κυρια που λες Μαρινα να φαει 4 σοκολατες με την μια και να τις θεωρησει σαν γευμα διατροφης επειδη ετσι απλα τις λαχταρισε και δεν θα ετρωγε τιποτα επιπλεον... αντε ισως στο επομενο γευμα αλλες 4... :P
    αλλα ειδες πως ψψαρωσε αμεσως με μια σου κουβεντα; οποιος εχει την μυγα....

Καλημέρα!

τι ήθελε λέει; χαχαχαχαχαχα! ηταν απο αυτές των αστροναυτών οι σοκολατες; μπα έτσι τα λέει! τίποτα δεν θα κάνει και ούτε πρόκειται. Μας τα λέει για να μας ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς, όπως η αερόβια.

Ποιός παει τράπεζα να τα σκάσει πρωινιάτικα...:rolleyes:

Μαρινάκι ψέματα λέει μωρεεεεεεεε μην την πιστεύεις!!!
    Για 2-3 είχα πει μόνο:blush: Ε τι να φτουρίσει μια σοκολατίτσα αν τις έχω επιθυμήσει τόσο καιρό;
    Μόνο εσύ έχω την ελπίδα να με καταλάβεις πιά:smug b:
    Και πάλι όμως δεν το έκανα! Αλλά έτσι όπως με μαλώνει με φορτώνει τύψεις χωρίς να το έχω κάνει, φαντάσου να...:sniffle:
    Μαρή Σταρούμπα τις τύψεις θέλω να ξεφορτωθώ όχι τις σοκολατίτσες, μην με σκάς!:mad:

Senior Member
    εγω τα εσκασα ηδη κι εσκασα...
    τωρα εργασια και χαρα... και καλα δηλαδη...
    ρε κοριτσια ασχετο αλλα τι παγωτα προτεινετε να βαλω;;;
    εχω εβγα αλλα ειναι πανακριβα τελικα και λεω να τ αλλαξω... κρικρι ή νεστλε;;

Κρι Κριιιιιιι!:bouncing:
    Είναι η νέα ανακάλυψη, τα βρίσκω μόνο στο χωριό μου και σκάω! Βασικά λατρεύω το μαρς γιαυτό.
    Αντικειμενικά μιλώντας όμως, νεστλέ! Είναι όλα της ωραία! Η εβγα δεν ξέρω τιμές αλλά δεν την επέλεγα ποτέ! Πρώτα νεστλέ και μετά algida προτιμούσα.

Senior Member
    κι αν τα βαλω δεν θα πρεπει να τα δοκιμασω; για επαγγελματικους μονο λογους, θα πρεπει κατι να ξερω για να μπορω να τα προτεινω... :P
    παντως κι εγω προς τα κει κλεινω... ειναι και πιο φθηνα και ελληνικα...

οσο για τις σοκολατες καλα μωρε μην κλαις, ελα εδω να σε κερασω οτι θελεις και οι τυψεις πανω μου...

α! μαρινα δεν σου ειπα! στριβω κατι τσιγαρακια μουρλια πλεον... αφου καθομαι 5 λεπτα και το χαζευω πριν τ αναψω

Ρε μπερδεύτηκα, προς τα που κλίνεις; Γιατι εγώ τελικά πρότεινα νεστλέ, αν και δεν φάνηκε :lol:, που δε την κόβω για ελληνική χαχαχα
    Θέλεις να με προσλάβεις να στα δοκιμάζω εγώ; Δεν θέλω λεφτά, ίσα ίσα για να γλιτώσεις τη ζάχαρη:tumble:
    Οχι ότι χρειάζεται γιατί πραγματικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και απο τις 2.:crazy: Μόνο της algida μου έχουν ξεφύγει κάποια!
    (Επίσης, άσχετο αλλά η νεστλέ έχει βγάλει και μια γρανίτα καρπούζι με κουκούτσια σοκολατένια με μόλις 60 θερμιδούλες και 50 λεπτά.
    Φρόντισα να το μάθω απο πρώτο χέρι μιας και έχει τιγκάρει η καταψυξη μας με αυτό το πράγμα:crazy: )

Senior Member
    κι εγω που νομιζα οτι χοροπηδουσες για κρικρι!!!

ειμαι μεταξυ νεστλε και κρικρι... εγω τεινω προς κρικρι κι ο αντρας μου νομιζω στην νεστλε....

καρπουζι γρανιτα με σοκολατενια κουκουτσια!!!! ταιριαζουν αυτα τα δυο;;; ελεος!!!

παντως με σκλαβωνεις που προτεινεις τον εαυτο σου για δοκιμαστη... δεν δεχομαι τετοια θυσια, δεν μπορω... πως θα βγαλω τετοια υποχρεωση;;;

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast