Results 136 to 150 of 212
Thread: Γειά σε όλους! (νέο μέλος)
-
03-04-2013, 23:02 #136
Οχι που δεν θα τον ήξερες! Δεν σε πιάνω πουθενά παιδάκι μου!:spin:
Η βανίλια δεν μου άρεσε καθόλου ομολογώ αλλά την καραμέλα την ψήνω. Αν μου πείς ότι μυρίζει μαρς θα την πάρω :lol:
- 04-04-2013, 09:15 #137
Καλημερούδια!
εεε με λίγη φαντασία και ωωωωμμμμμμ όλα γίνονται.
Η βανίλια ήταν λίγο ψόφια. Η καραμέλα είναι καλή αλλά σαν το φουντούκι δεν είναι.
04-04-2013, 09:57 #138
καλημεεερααα!!!
douwe egberts καραμελα πινω αυτη τη στιγμη, γιατι τον καρυφαιο φουντουκι τον κραταω για εξαιρετικες περιπτωσεις... βανιλια χαλια συμφωνω....
πως σας ζηλευω τις αθηναιες που μπορειτε οποτε θετε να πηγαινετε σε τετια μαγαζακια... εγω 1 φορα το χρονο παω και αφηνω 100κα...
φοβερα μιγματα μπαχαρικων, πολλα αποξηραμενα λαχανικα (λατρευω το μιγμα για σαλατες) και ολη η φυση απλωμενη μπροστα σου σε 3-4 τετραγωνικα...
για να μη μιλησω για την ψαραγορα με τον σολωμο 7.5 ευρω που εγω τον παιρνω εδω 14.5-15...
04-04-2013, 10:13 #139
Καλημέρα στα κορίτσια!!!
Πωπώ μέχρι και στη σειρά κατάταξης του καφέ συμφωνούμε. Αφού έχετε περάσει το κρας τεστ λοιπόν θα σας εμπιστεύομαι για τις αγορές μου:P
Υπάρχουν και αποξηραμένα λαχανικά;;;:shocked2: Καλά εντάξει άμα πάω εγώ ούτε το μωβ δεν θα μου φτάσει!:crazy:
Φλο βγάλε με απο τη λίστα της ζήλειας γιατί και στη γειτονιά μου τόσο έχει ο σολωμός. Οχι τίποτα άλλο μη βρεθώ με κανένα βουντού άδικα νέα κοπέλα:P
Α!Φωτεινές μου παντογνώστριες για το χαρουπόμελο/χαρουπάλευρο ήθελα να ρωτήσω. Εχετε δοκιμάσει; Θυμίζει όντως σοκολάτα;
04-04-2013, 10:30 #140
Καλημέρα Florage!
Ασημένια δεν έχω δοκιμάσει χαρουπάλευρο...εχω δοκιμάσει μια βιολογική μερέντα που έχει μέσα νομίζω. Είναι καλή για να παίρνεις τη δόση σου και γιατί δεν κινδυνεύεις να χτυπήσεις υπερφαγικό μιας και η γεύση δεν είναι τόσο καλή . Την έχω στο ψυγείο μήνες...:p αλλά για να φας ένα κουταλάκι όταν θες γλυκό, καλή είναι. Προσωπικά δε ζητούσα και δευτερη απο τη συγκεκριμένη...άλλοι ξετρελαίνονται.
04-04-2013, 11:15 #141
Originally posted by mare12
κ εγώ το ίδιο ρε Ασημένια! χαχαχαχα! τα βαζω και το ενα πανω στο άλλο για να τα καμαρωνω τα διαφορετικά χρωματιστά κουτάκια αλλά δεν τα πίνω συχνά.
Αντίθετα, τα βότανα σε κανονική μορφή, που τα κάνεις έγχυμα ή αφέψημα, τα τιμάω δεόντως, αλλά τώρα μου έχουν τελειώσει όλα και δεν έχω πάει να πάρω.
Σε περιόδους εξαιρετικού άγχους έπινα βαλσαμόχορτο. κάθε βράδυ. πιστεύω μ αυτό γλύτωσα πολλές κρίσεις πανικού. Ψάξ΄το λίγο. θα το βρεις και βότανο του Αγ. Ιωαννη. Επίσης παλιότερα έπινα πασιφλορα...εκεί να δεις γέλιο. Τις πρώτες φορές ειδικά ήμουν μεσ' την τρελή χαρά. Και η βαλεριάνα που είναι πιο σοφτ. Ποτέ όλα μαζί όμως. ανα διαστήματα πίνεις απο ένα για κανα μήνα (3 μάξιμουν λένε) και μετά το αλλάζεις. Απο τέτοια ουυυ...τα πάντα. Ταραξάκο, μελισσόχορτο, λουίζες και βασιλικούς...άστα να πάνε.
04-04-2013, 11:26 #142
Καλημέρα ton76! ομοιοπαθούσα ε;
σε αποξηραμένη μορφή, κανονικά φυλλαράκια δηλαδή, που βρίσκεις στα σχετικά μαγαζάκια. Βράζω νεράκι και όταν βράσει, το αποσύρω από τη φωτιά, ρίχνω μέσα 2 κ.γ απο το βοτανάκι και το σκεπάζω με ένα πιατάκι να παραμείνει κλειστό για ένα δεκάλεπτο. Μετά το σουρώνω και το απολαμβάνω. Σε μένα έκανε δουλειά.
04-04-2013, 11:52 #143
Originally posted by Ασημένια
Υπάρχουν και αποξηραμένα λαχανικά;;;:shocked2: Καλά εντάξει άμα πάω εγώ ούτε το μωβ δεν θα μου φτάσει!:crazy:
05-04-2013, 18:12 #144
Πωπώ υπέροχα θα είναι όλα αυτά. Μου αρέσει που μου φάνηκε παράξενο για τα αποξηραμένα λαχανικά, καλέ τη λιαστή ντομάτα την τρώω σκέτη να φανταστείς. Αχ και όλα αυτά τα φρουτάκια, απο μάνγκο μέχρι φράουλες! Μέχρι και τους χουρμάδες-κατσαρίδες δοκίμασα και ξετρελάθηκα αλλά διάβασα ότι έχουν πιο υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και απο σκέτη ζάχαρη και σκιάχτηκα.
Κορίτσια εμένα η μανούλα μου σήμερα μου έφερε καραμέλες γάλακτος και φράουλα/κρέμα χωρίς ζάχαρη. Επίσης σοκολάτες γάλακτος με φράουλα, με πραλίνα, με καραμέλα και σκέτη όλες χωρίς ζάχαρη! Τι άλλο θα βγάλουν Παναγία μου; Απο τη μια ήθελα να τη φιλήσω και απο την άλλη να την δείρω! Τελικά δεν τη μάλωσα πολύ, τι να κάνουμε όταν είμαστε αρρωστούληδες μας έχουν όλοι στα ωπα ωπα.
Που είστε καλε;
Μαρίναααααααααααα! Εμφανίσου ανησυχώ!
05-04-2013, 19:40 #145
αυτες τις καραμελες εγω τις τσακιζω και δεν τις σημειωνω καν στο τεφτερι μου.... 3-4 την ημερα ανετα τις χτυπαω αναμεσα στις τσιχλες μου... γαλακτος φραουλα γαλα και κανελα καυτερες...
οι σοκολατες ομως εστω και χωρις ζαχαρη ειναι τοσο υπεροχες που κολαζομαι μονο που τις σκεφτομαι... δουλευει η αδερφη μου σε ενα καφεκοπτειο ξηροκαρπαδικο στην αθηνα κι οποτε κατεββαινει μου φερνει κι εμενα τα καλουδια μου...
Μαρινακι ελπιζω να μην επαθες τιποτα απ τα πολλα ροφηματα και να τρεχεις...
05-04-2013, 20:04 #146
καλησπέρα γλυκοκόριτσα!
ρε συ Ασημένια κ εγω έτσι τους λέω τους χουρμάδες! χαχαχαχαχα!
αφηκετέ τα...πρώτη μέρα περιόδου και πίνω τους γλυκούς καφέδες για να πάνε κατω οι υπογλυκαιμίες. εχω πάρει 2 νουροφεν για πόνους και είμαι stand by γιατι το νιώθω να ρχεται το κύμα σοκολάτας...:starhit:
05-04-2013, 20:13 #147
Φλο άσε πήρα μεγάλη χαρά με τις καραμέλες! Καλέ πως μου είχαν ξεφύγει εμένα;;; Ανέκαθεν οι αγαπημένες μου ήταν οι alpenliebe; κάπως έτσι, κρέμα/φράουλα σλουρπ! Αλήθεια εσείς τις έχετε; Γιατί εδώ δεν τις βρίσκω πουθενά πλέον.
Τώρα οι φράουλα/κρέμα είναι ole'i και οι βουτύρου λαβδας. Εσύ για ποιές λες;
Σήμερα άκουσα και κάποιον απο το πανελλήνιο διαβητολογικό συνέδριο που έγινε πρόσφατα, που έλεγε ότι όλα τα γλυκάντικα είναι απολύτως μα απολύτως ασφαλή και πολύ χάρηκα!:roll:
05-04-2013, 20:17 #148
Μαρινάκιιιιιιιι:bisou:
Πωπω σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει, τα ίδια περνάω κάθε μα κάθε φορά! Λίγη σοκολατίτσα τη θέλει ο οργανισμός, πιές κανένα κακάο βρε τι καφέ! Το μαγνήσιο μας λείπει και λυσσάμε όχι η καφεινη:P
Να διορθωσω λίγο την εικόνα σου; Ρε είναι ελλαττωμματική; Λείπει ένα μπλιαχ δίπλα απο τη μερέντα!:puzzled::puzzled::puzzled:
05-04-2013, 20:50 #149
εφαγα μια κονσέρβα μανιτάρια και καρότο τριμμένο γιατί κάπου διάβασα ότι κόβει τις λιγούρες για γλυκο...άντε να δούμε
05-04-2013, 21:44 #150
αυτες ακριβως εχω, τις oley και τις λαβδας...
τις αλλες που λες τις θυμαμαι αμυδρα αλλα δεν τις προτιμουσα τοτε , ημουν σε διαδικασια παχυνσης και ετρωγα σοκολατες... :p νομιζω ομως οτι μοιαζουν με τις halls harmony σε μασουρακι, χωρις ζαχαρη που εχουν γευση λεμονι κρεμα και φραουλα κρεμα...
απο καραμελες ειναι πολυ ωραιες και οι halls coolwave αν δεν εχεις δοκιμασει. τρελαινομαι ειδικα για τις πρασινες δυοσμου...
αυτη τη στιγμη που σας γραφω εχω μπροστα μου μια τεραστια ποικιλια απο στικς λαχανικων (ριζα μπροκολου, καροτο, αγγουρι,ρεβα, ραπανακια ,μανιταρι σε φετες) ολα ωμα, μπομπα βιταμινων, και ενα ντιπ απο cottage ανηθο σκορδο σκονη λιγη ξυνομυζηθρα για μεγαλες βουτες! μια πιτα ολικης κομμενη στα 8 και ενα ποτηρακι κρασι αραιωμενο με σοδα... χορταινει το ματι μονο που τα βλεπει και εφραινεται το στομαχι που θα τα καλοδεχτει... τι μερεντες και αηδιες, ξενερωτα πραμματα... κοπιαστε να τα πιουμε!!!!
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία