Γειά σε όλους! (νέο μέλος) - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 212
    "κουκούτσια σοκολατένια" ...αχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω μ εσας ειστε θεομουρλες

Στρίβουμε σαν επαγγελματίες εεε; ευγε αγαπημένη. Α και αν θες παρε κ μενα για να δοκιμασω τα παγωτακια μαζί με την Ασημένια. θα βαλουμε ριχτουάζ φόρμα χωρίς λάστιχο στην κοιλιά, θα πιάσουμε δυο ξαπλώστρες και θα καθομαστε να τα δοκιμαζουμε ολη μερα με αυταπάρνηση και ζηλο.

Ρε συ εμενα δεν μου χει λειψει το γλυκο...μου χει λείψει παγωμένη μπυρίτσα με κολοκυθοκεφτέδες και χωριάτικη.

Originally posted by mare12
    Α και αν θες παρε κ μενα για να δοκιμασω τα παγωτακια μαζί με την Ασημένια. θα βαλουμε ριχτουάζ φόρμα χωρίς λάστιχο στην κοιλιά, θα πιάσουμε δυο ξαπλώστρες και θα καθομαστε να τα δοκιμαζουμε ολη μερα με αυταπάρνηση και ζηλο.

Ρε συ εμενα δεν μου χει λειψει το γλυκο...μου χει λείψει παγωμένη μπυρίτσα με κολοκυθοκεφτέδες και χωριάτικη.
    ΝΤΑΞ, Ε-ΛΙΩ-ΣΑ! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ριχτουαζ χωρίς λάστιχο λέει χαχαχαχαχα!
    Καλά για μπύρες και κολοκυθοκεφτέδες δεν σχολιάζω!
    Ασε μας καλέ, εμένα οποιοδήποτε φαγητό και οποιοδήπουε αλκοολ με αφήνει παγερά αδιάφορη! Και χωρίς αυθυποβολή χαχα!
    Να καλέ έχω και ένα καλό!

Φλο να αφήσεις τον άντρα του σπιτιού να αποφασίσει και να κάνεις τουμπεκί!χαχα
    Χωρίς πλάκα η νεστλέ είναι εγγύηση, έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση!
    Και έχει και ένα ωραίο χωρίς ζάχαρη με επικάλυψη σοκολάτας και σιρόπι φράουλα, σλούρπ!

κοριτσάκια μου, ενέργεια μηδέν σήμερα. νυστάζω συνέχεια και σέρνομαι. ήρθα δουλειά και κρατω τα μάτια μου ανοιχτά με τα βιας. ποια η γνώμη σας για τις βιταμίνες; αρχισα να παίρνω αλλά πιστεύετε οτι θα μου ανοίξουν την όρεξη;

Senior Member
    εγω παιρνω σχεδον καθε καλοκαιρι για να τα βγαλω περα με την δουλεια. τα δυο τελευταια που εκανα και διαιτα και ημουν αποφασισμενη δεν ειδα να κανει τιποτα στην ορεξη. ισα ισα εχανα απο ενα πεντοκιλο τουλαχιστον (το οποιο ξαναπαιρνα το χειμωνα που εκοβα τις βιταμινες). πιστευω μαλιστα οτι ειναι μια ακομα δικαιολογια για γουρουνιασμα οπως και τοσα αλλα...
    οστοσο επειδη κι εγω ειμαι καπως τις τελευταιες μερες το ριχνω στις εναλλαγες του καιρου... αφου τρωω απο τα παντα και πιο σωστα απο ποτε στη ζωη μου (κρεατακι οσπρια φρουτα λαχανικα) δεν μπορω να κατηγορησω την διατροφη γι αυτο. ειναι αλλωστε πολυ νωρις για να αρχισω τις βιταμινες συνηθως κοντα στον ιουνιο της χρειαζομαι.

Florage κ εγώ μια μέρα έτσι μια αλλιώς. χτες πχ ήμουν πολύ καλά. σημερα έχω απίστευτη ατονία κ όχι τίποτ΄αλλο τρώω κ εγώ απο όλες τις ομάδες οπότε δεν φταίει το φαγητό . Επιβάλλεται απ οτι καταλαβαίνω να πάρω γιατί έχουμε μπει σε περίοδο εξεταστικής κ εγώ νυστάζω απο τις 10 το βράδυ:barfy:
    ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες :kiss:

Προχθές έψαχνα και εγώ στο νετ για να βρω τίποτα σχετικό ή κανένα απο αυτά τα καινούργια με τις υπερτροφές κτλ.
    Γιατί ενώ παίρνω κατα καιρούς ρε κορίτσια δεν έχω δει καμία διαφορά στην ενέργεια μου. Και τώρα παίρνω γιατί μου έχει γράψει ο γιατρός αλλά και πάλι τίποτα (καλά ίσως δεν μετράει γτ είναι η ασθένεια τέτοια)
    Ενα καλοκαίρι θυμάμαι έπαιρνα σπιρουλίνα και σαν κάτι να έκανε αλλά ανέδυε μια μπόχα:regan:
    Πάντως την όρεξη δε νομίζω να την ανοίγουν, ίσα ίσα πολλοί λένε ότι η υπερβολική όρεξη μπορεί να προέρχεται απο έλλειψη βιταμινών/ιχνοστοιχειών και με τη λήψη τους ρυθμίζεται.
    Υπάρχουν και αυτές που την ανοίγουν όμως νομίζω, οπότε να διευκρινίσεις να μην είναι τέτοια!Πάντως αν ξέρετε καμία αποτελεσματική σφυρίξτε!
    Εσυ δηλαδή Φλο έχεις διαπιστώσει καμία διαφορά όταν την παίρνεις;
    Τι στο καλό, τίποτα δεν με πιάνει;:shocked2:
    Α Μαρινάκι τώρα είδα ότι παίρνεις ήδη! Δηλαδή νιώθεις ότι στην ανοίγουν; ή απλά φοβάσαι μπας και;

Senior Member
    παιρνω μια συγκεκριμενη και μαλιστα οταν την αλλαξα με προτροπη της φαρμακοποιου μου περισυ σε μια βδομαδα αρχισα να τα φτυνω. ξαναπηρα την πρωτη και συνηλθα σε αλλη μια βδομαδα. δεν πιστευω οτι ηταν ιδεα μου αρα κατι κανουν...
    δεν αναφεροω μαρκα για ευνοητους λογους αλλα ειναι μια σχετικα οικονομικη και πολυ συνηθισμενη που την βρισκεις παντου. αρχιζει απο c και υπαρχει και σε αναβραζουσα μορφη και σε χαπια

Μήπως τελειώνει και σε m;:puzzled:
    Γιατί αν είναι αυτή είναι η πιο πολυδιαφημισμένη και δεν την έχω πάρει ποτέ μάλλον γιαυτό.
    Αμαν καλέ και εσύ έχουμε κάνει διαφήμιση σε όλες τις σοκολατοβιομηχανίες, η φαρμακευτική μας μάρανε; :lol:

η διατροφολόγος μου έδινε bion3 και όντως εκείνες δεν την άνοιγαν την όρεξη αλλά δεν έβλεπα και καμιά διαφορά στην ενέργειά μου. Τώρα δοκιμάζω αυτές με το Q10... vital λέγονται νομίζω. όχι δεν έχω δει κάποια αλλαγή, 2-3 έχω πάρει μόνο, απλά ρωτάω καλού κακού...

Senior Member
    ναι αυτες οι πολυ-διαφημισμενες ειναι εχω δοκιμασει πολλες αλλα τελικα αυτες νομιζω μου εκαναν καλυτερη δουλεια...
    τις σοκολατες ρε υπαρχει λογος που τις διαφημιζουμε, να πουλανε οι καημενοι οι περιπτεραδες! οι φαρμακοποιοι τι αναγκη εχουν;;; :P

Μαρινα μην περιμενεις να φανει αμεσως αλλαγη, πρεπει να περασουν 4-5 μερες και παλι σταδιακη θα ειναι η αλλαγη. εγω το καταλλαβαινα με την νυστα κατ αρχην γιατι εχω θεμα με τον υπνο χωρις 8-9ωρο υπολειτουργω γενικως ενω μ αυτες την παλευα... και αυτες με το Q10 μου εκαναν δουλεια αλλα με αηδιαζε η γευση...

ασχετο: πως ακριβως διαχωριζουμε το υπερφαγικο απο την απλη γουρουνια; γιατι δεν μπορω να καταλλαβω σε τι φαση ειμαι... παντως λιπαρα και ζαχαρη δεν εχω αγγιξει. ακομα. αλλα ολο και κατι μασουλαω και δεν ειναι τσιχλα

Φλο μου αυτό που περιγράφεις είναι το κοινό και πασίγνωστο τσιμπολόγημα!
    Τι νιώθεις; Το κάνεις απο βαρεμάρα; Μήπως είσαι στα μέσα του κύκλου ή πριν την περίοδο; Γιατί τότε είναι λόγω ορμονών σίγουρα.
    Εγώ το παθαίνω και όταν έχω κοιμηθεί λίγο ή όταν τρώω πράγματα που αν και υγιεινά μου προκαλούν λιγούρα.
    Η μπορεί και να μην έχεις φάει και καλά, ε;
    Παντώς υπερφαγικό εγώ δε λέω αυτό σίγουρα. Και κρουασάν να μου έλεγες ότι έφαγες πάλι δεν είναι για εμένα.
    Αν φάω τόσο ώστε να ικανοποιήσω τη λιγούρα μου, όσο και αν είναι αυτό, δεν το λέω υπερφαγικό με την καμία.
    Ασχετα αν μετά απο τύψεις καταλήξει εκεί, αυτό είναι αλλουνού παπά.
    Εγώ σήμερα έκανα υπερφαγικό με μπριαμ :crazy:
    Καλά αστειεύομαι αλλά έφαγα μισό ταψί (σε 2 δόσεις όμως χαχα), τόσο πολύ μου άρεσε!
    Αλλά ήταν γουρουνιά γτ ψιλοέσκασα και τις 2 φορές, δεν σηκώθηκα δηλαδή ανάλαφρη απο το τραπέζι!

Senior Member
    να στο περιγραψω για να δεις...

στις 6:30 που εχω το καθημερινο μου απογευματινο (μηλο ζελοκρεμουλα βρωμοκεικ) ξεμεινα απο ζελοκρεμουλα και ειπα να βαλω πανω απο το κεικ μου ενα ξυλακι 0%. αλλα ελα που γλυκαθηκα απο την εξωτερικη επικαλυψη και τα ξυλακια γιναν δυο...
    μετα τσιμπησα και μια χουφτιτσα κρανα... αλλα με τσιγκλαγε ο εξ αποδω...
    φτανω σπιτι, τα παιδια τρωνε ποπ κορν (low fat παρακαλω μικροκυμματων) και τσιμπησα 3-4... ανοιγω το ψυγειο και βλεπω μια ψευτο κρεπα (αλλα dukan χωρις λιπος και αλευρι) βαζω μεσα μια φετα μιλνερ και μισο λουκανικο γαλοπουλας, την ψηνω και ναταν κι αλλη... και στο καπακι τρωω και το προγραμματισμενο μου βραδυνο να ξεμπερδευω και με δαυτο.... τωρα πινω μια fanda verdia να χωνεψω... εχω κλαταρει...
    δε ξερω αν το λενε γουρουνια υπερφαγικο Αγλαια ή Βαγγελη εγω μια φορα θεωρω οτι μηδενιζω απο αυριο...

Senior Member
    ξεχασα να περιγραψω συναισθηματα...
    αρχικα βαρεμαρα και παρασυρθηκα απο την σοκολατα του παγωτου

μετα ηρθε στο περιπτερο ο συνεργατης που μας προμηθευει τα παιχνιδια απ εξω για να κανουμε ξεκαθαρισμα και μου εβγαλε εναν κουλο λογαριασμο για τον οποιο θα πρεπει να βαλω κι απο την τσεπη μου. αφησα τον αντρα μου να βρει την ακρη ακομα δεν ξερω τι εγινε αλλα εκνευριστηκα.

τωρα θελω να περασει απλα μια ωρα να βαλω τα παιδια για υπνο για να πεσω κι εγω... μαλλον μουροχαβλιαση απο αυτα που κατεβασα ειναι... τυψεις δεν εχω αλλα νομιζω οτι θα εχω το πρωι. συνηθως ετσι παθαινω... γκρρρρρρρρρρρρ

"ασχετο: πως ακριβως διαχωριζουμε το υπερφαγικο απο την απλη γουρουνια; " αυτό ήθελα να σας ρωτήσω κ εγώ κορίτσια χτες...

όμως την απάντηση νομίζω την έχω πρόσφατη: υπερφαγικό είναι να τρως θολωμένη μη πεινώντας έως ότου να τελειώσεις αυτό που άρχισες και μερικές φορές να ντύνεσαι για να βγεις και να πάρεις κ αλλο...και στο 2ωρο να ξανακάνεις το ίδιο πράγμα.
    Επίσης, θυμήθηκα την διατροφολόγο, η οποία είχε πάντα μια ελεύθερη μέρα στο εβδομαδιαίο μενού και αυτό ήταν ρουτίνα..δηλαδή φυσιολογικό και επιτρεπτό και σίγουρα όχι κατακριτέο.

Florage εγώ στη θέση σου δε νομίζω να μηδένιζα πάντως. Δηλαδη αμα βγουμε και φάμε άτσαλα τι σημαίνει; ότι "χαλάσαμε τη δίαιτα"; αφου δεν κάνουμε δίαιτα...απλά αλλάξαμε τρόπο διατροφής και αν θέλουμε να το κάνουμε τρόπο ζωής θα μάθουμε να τα θεωρούμε φυσιολογικά αυτα...(στα λέω για να τα ακούω κ εγώ...) Εδώ όταν πήγαινα διακοπές μου ελεγε να δοκιμάζεις ένα απο όλα τα είδη που υπάρχουν στο τραπέζι. Κάτι ήξερε.

Senior Member
    δεν θεωρω υπερφαγικο το να φας λιγο παραπανω ακομα και χωρις να πεινας ενω περνας καλα μεσα σε παρεα. και γενικα να γουσταρεις κατι και να το ευχαριστιεσαι...

εγω μεχρι την μιση κρεπα το ψιλοευχαριστιομουν, αλλα απο κει και περα το εκανα ψυχαναγκαστικα δεν το γουσταρα καν απλα ηθελα να τα εξαφανισω να μην τα βλεπω...
    εντελως μηχανικα και χωρις ευχαριστηση...
    απο την αλλη ομως στο σπιτι υπαρχουν διαφορα γλυκισματα για τα παιδια kinder cookies γλυκο του κουταλιου κυδωνι που λατρευω κι ομως δεν πλησιασα καθολου...
    επισης σιγουρα εχω φουσκωσει αλλα δεν ειμαι σε σημειο σκασμου οπως συνηθιζα στο παρελθον και ουτε εχω διαθεση να γινω...
    εγω θα το χαρακτηριζα υπερφαγικο μεν αλλα μινι και μετα απο ενα σημειο ελεγχομενο...
    δεν ειχε ζαχαρα λιπαρα και μεχρι μπροκολο εφαγα οταν θα μπορουσα χωρις να βγω απο το σπιτι να φαω και σοκολατα...

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast