υποψηφιος μανικας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4

    υποψηφιος μανικας

    καλησπερα σε ολους θα θελα λιγες λεπτομερειες

    για το μανικι ...

    τι γινετε με τα ταμια ποια ειναι η διαδικασια κτλ κτλ

    επισης θα θελα με δυο λογια να μου πουν ατομα μετα τα 3-4 χρονια σε τι κατασταση ειναι τωρα ...

    βλεπετε ειχα πρων δακτυλιο κ οσο να ειναι ειμαι φοβισμενος αλλα εχω παρει την αποφαση πλεον για πολους λογους μιας κ απο τα 170 ειχα φτασει τα 70 κ μετα απο 6 χρονια δεν αντεξα τον δακτυλιο κ τον αφαιρεσα με πολλα προβληματα ημουν απο τους πρωτους που ειχαν κανει την επεμβαση στην Ελλαδα κ οσο κ αν ακουγετε καπως ημουν πειραματοζωο μιας κ στα 18 μου που την εκανα ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ πολλα ραματα πολυ μεγαλο χειρουργειο γενικα πριν 18 χρονια που την εκανα ηταν τελειως διαφορετικα για οσους γνωριζουν ....τωρα ειμαι 125 κιλα κ το επιθυμητο μου βαρος που θελω ειναι τα 80 κιλα ,που εχω πανω απο 5 χρονια να τα ξαναπιασω με διαιτες κ πολυ γυμναστικη απλα τα ξαναπηρα 3 φορες ,αυτο το πανω κατω με εχει κουρασει κ θελω πιο μονιμο αποτελεσμα λογω υπερτασης κτλ ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας κ ευχομαι να μπω σιγα σιγα στην ομαδα σας .....:smilegrin:

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Θεσσαλονίκη & Αθήνα
    Posts
    447
    Γεια σου,επιλέγεις χειρουργό(σε δημόσιο ή ιδιωτικό) σου δίνει τη γνωμάτευση του,κάνεις τις εξετάσεις που σου ζητά(κάποιες από αυτές χρειάζονται και για το φορέα σου),κάνεις και αυτές που ενδεχομένως σου ζητάει ο φορέας σου,τις προσκομίζεις με αίτηση και αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να εξεταστεί η περίπτωση σου αν πληρείς τα κριτήρια(κάποιοι φορείς έχει αναφερθεί ότι δεν χρειάζεται να σου δώσουν έγκριση).Εφόσον τα πληρείς( δμσ 40 και άνω ή 36 με συνοδά προβλήματα εκ της παχυσαρκίας) περιμένεις να σε καλέσουν για να πάρεις την έγκριση που σημαίνει:πλήρη κάλυψη εξόδων εφόσον πας σε δημόσιο(ιπποκράτειο,πανεπι στημιακό ρίου κτλ) ή κάλυψη εξόδων του χειρουργείου από το φορέα και πληρωμή γιατρού και δωματίου από τον ασθενή εφόσον πας ιδιωτικά(αθήνα θεσσαλονίκη κτλ). Στα δημόσια έχει μεγαλύτερη λίστα αναμονής,στα ιδιωτικά πιο γρήγορα εφόσον μπορεί κάποιος να πληρώσει τη διαφορά και επείγει να εγχειριστεί. Με τον δμσ μόνο, όντως παραπέμπεις σε σληβ αλλά θα πρέπει να είναι συμβατό το διατροφικό και ιατρικό σου ιστορικό προς αυτή την κατεύθυνση αλλιώς ίσως να μην σου ταιριάζει η σληβ,εξαρτάται αποκλειστικά σε ποιον γιατρό θα 'πέσεις'. Θέλει ψάξιμο καθώς είμαστε λίγο 'εύκολα' θύματα

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    γεια σου φρου φρου, αφού έχεις ήδη εμπειρία από βαριατρική επέμβαση, σίγουρα γνωρίζεις ότι το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις ποιος είναι ο γιατρός που θα εμπιστευτείς το σώμα σου και τις ελπίδες σου για ένα πιο υγιές μέλλον. Υπάρχουν μέλη σε αυτό το φόρουμ, που μετά από δακτύλιο έκαναν sleeve αλλά επειδή η επιλογή γιατρού δεν αποδείχτηκε επιτυχημένη λόγω μη επαρκών ικανοτήτων ή φόβου εξαιτίας προηγούμενης ταλαιπωρίας του στομαχιού από το δακτυλιο, δεν προχωρησαν σε επαρκές "κόψιμο" του στομαχιού οπότε τα μέλη αυτά ούτε την έλλειψη πείνας βίωσαν ούτε την αίσθηση κορεσμού, ούτε την αναμενόμενη απώλεια. Γι'αυτό πρωτεύει να βρεις γιατρό που να ξέρει τι κάνει και να έχει μεγάλη εμπειρία και ικανότητα.
    Εγώ είμαι στα 2 χρόνια χειρουργημένη sleeve, έχω χάσει το βάρος που επιθυμούσαμε και εγώ και ο γιατρός μου. Δεν έχω επιπτώσεις αρνητικές πέρα από το φαινόμενο της μόνιμης καούρας που αντιμετωπίσω με λήψη λαπραζόλ σε ημερήσια βάση. Η λήψη λαπραζόλ φέρνει και μια σχετική δυσαπορρόφηση σε μένα της βιταμίνης Β αλλά και αυτό το αντμετωπίζω με συμπληρώματα. Μικρές οι επιπτώσεις συγκρινόμενες με τα οφέλη που αποκόμισα από την επέμβαση και την απώλεια του βάρους. Φυσικά προσεχω όσο μπορώ τη διατροφή μου, ακολουθώ πιστά τις διατροφικές οδηγίες των 5 γευμάτων έχοντας αλλάξει και την ψυχολογική μου εξάρτηση με την τροφή.
    Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •