εκτος απο τη διαιτα....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

εκτος απο τη διαιτα....

μπαινω στην τριτη εβδομαδα διαιτας κ εχω χασει 2 κιλα περιπου.. η αληθεια ομως ειναι πως βλεπω μια -μικρη- διαφορα στο σωμα μου..(παλι καλα!)

η διαιτολογος μου ειπε οτι πρεπει να περπαταω (κατι που το βαριεμαι απιστευτα!!!) οποτε αρχισα zumba στο σπιτι... (κουραστικο-τουλαχιστον ομως διασκεδαστικο!)

χθες μου ειπε κ μια φιλη μου για μια κρεμα της guam(θερμαντικη), μου την παινεψε τοσο πολυ οποτε ετρεξα και την πηρα!:smilegrin:

εσεις τι αλλο κανετε περα απο μια προσγμενη διατροφη??

Senior Member
    Προσπαθώ να αλλάζω συνήθειες που με οδηγούν στη λάθος σχέση μου με το φαγητό. πχ να τρώω με σχετική ηρεμία, να μην τρώω όταν έχω προβλήματα, να απολαμβάνω το φαγητό, να μη νιώθω σε δίαιτα.
    Προσπαθώ να με περιποιούμαι (νύχια, μακιγιάζ, μαλλιά) να νιώθω όμορφα ακόμα και μέσα στο σπίτι.
    Δεν βάζω καμμιά κρέμα, έχω πάρει αλλά τα θεωρώ όλα αυτά επιφανειακά.
    Προσπαθώ να κρατάω ενεργό το σώμα μου, αν δε πηγαίνω γυμναστήριο να περπατάω, κι αν έχω τις κλειστές μου να κάνω δουλειές.
    Τέλος προσπαθώ να κάνω προσεγμένη διατροφή και να μην αποδιοργανωνομαι με υπερφαγικά επεισόδια.

Senior Member
    Originally posted by anastasoula22
    μπαινω στην τριτη εβδομαδα διαιτας κ εχω χασει 2 κιλα περιπου.. η αληθεια ομως ειναι πως βλεπω μια -μικρη- διαφορα στο σωμα μου..(παλι καλα!)

η διαιτολογος μου ειπε οτι πρεπει να περπαταω (κατι που το βαριεμαι απιστευτα!!!) οποτε αρχισα zumba στο σπιτι... (κουραστικο-τουλαχιστον ομως διασκεδαστικο!)

χθες μου ειπε κ μια φιλη μου για μια κρεμα της guam(θερμαντικη), μου την παινεψε τοσο πολυ οποτε ετρεξα και την πηρα!:smilegrin:

εσεις τι αλλο κανετε περα απο μια προσγμενη διατροφη??
    Η Zumba που ξεκίνησες είναι τέλεια! Η γυμναστική είναι απαραίτητη για να κρατήσεις όσο γίνεται ανέπαφο τον μυικό σου ιστό και η απώλεια βάρους να αποτελείται κατά βάση από απώλεια λίπους. Αυτό θα σου δώσει τα πιο θεαματικά αποτελέσματα επειδή θα δείχνει το σώμα σου τονωμένο και γερό. Επιπλέον η πιθανότητα να μη πέσει ο μεταβολισμός σου εξαιτίας της χαμηλότερης πρόσληψης τροφής λόγω δίαιτας είναι αυξημένη.
    Ίσως να εμπλούτιζες το πρόγραμμα σου με λίγα βαράκια;
    Από κρέμες έχω δει μόνο μικρή και βραχυπρόθεσμη βελτίωση. Ουσιαστικά μια μικρή διαφορά ενόσω κρατούσε η χρήση της. Με τη διακοπή χρήσης σύντομα το δέρμα γίνονταν όπως πριν. Από τη γυμναστική είδα βελτίωση και στο δέρμα, ίσως λόγω καλύτερης οξυγόνωσης και κυκλοφορίας του αίματος.
    Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε ότι κάνεις