Results 1 to 3 of 3
Thread: εκτος απο τη διαιτα....
-
30-03-2013, 12:18 #1
εκτος απο τη διαιτα....
μπαινω στην τριτη εβδομαδα διαιτας κ εχω χασει 2 κιλα περιπου.. η αληθεια ομως ειναι πως βλεπω μια -μικρη- διαφορα στο σωμα μου..(παλι καλα!)
η διαιτολογος μου ειπε οτι πρεπει να περπαταω (κατι που το βαριεμαι απιστευτα!!!) οποτε αρχισα zumba στο σπιτι... (κουραστικο-τουλαχιστον ομως διασκεδαστικο!)
χθες μου ειπε κ μια φιλη μου για μια κρεμα της guam(θερμαντικη), μου την παινεψε τοσο πολυ οποτε ετρεξα και την πηρα!:smilegrin:
εσεις τι αλλο κανετε περα απο μια προσγμενη διατροφη??
- 30-03-2013, 20:44 #2
Προσπαθώ να αλλάζω συνήθειες που με οδηγούν στη λάθος σχέση μου με το φαγητό. πχ να τρώω με σχετική ηρεμία, να μην τρώω όταν έχω προβλήματα, να απολαμβάνω το φαγητό, να μη νιώθω σε δίαιτα.
Προσπαθώ να με περιποιούμαι (νύχια, μακιγιάζ, μαλλιά) να νιώθω όμορφα ακόμα και μέσα στο σπίτι.
Δεν βάζω καμμιά κρέμα, έχω πάρει αλλά τα θεωρώ όλα αυτά επιφανειακά.
Προσπαθώ να κρατάω ενεργό το σώμα μου, αν δε πηγαίνω γυμναστήριο να περπατάω, κι αν έχω τις κλειστές μου να κάνω δουλειές.
Τέλος προσπαθώ να κάνω προσεγμένη διατροφή και να μην αποδιοργανωνομαι με υπερφαγικά επεισόδια.
01-04-2013, 16:03 #3
Originally posted by anastasoula22
μπαινω στην τριτη εβδομαδα διαιτας κ εχω χασει 2 κιλα περιπου.. η αληθεια ομως ειναι πως βλεπω μια -μικρη- διαφορα στο σωμα μου..(παλι καλα!)
η διαιτολογος μου ειπε οτι πρεπει να περπαταω (κατι που το βαριεμαι απιστευτα!!!) οποτε αρχισα zumba στο σπιτι... (κουραστικο-τουλαχιστον ομως διασκεδαστικο!)
χθες μου ειπε κ μια φιλη μου για μια κρεμα της guam(θερμαντικη), μου την παινεψε τοσο πολυ οποτε ετρεξα και την πηρα!:smilegrin:
εσεις τι αλλο κανετε περα απο μια προσγμενη διατροφη??
Ίσως να εμπλούτιζες το πρόγραμμα σου με λίγα βαράκια;
Από κρέμες έχω δει μόνο μικρή και βραχυπρόθεσμη βελτίωση. Ουσιαστικά μια μικρή διαφορά ενόσω κρατούσε η χρήση της. Με τη διακοπή χρήσης σύντομα το δέρμα γίνονταν όπως πριν. Από τη γυμναστική είδα βελτίωση και στο δέρμα, ίσως λόγω καλύτερης οξυγόνωσης και κυκλοφορίας του αίματος.
Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε ότι κάνεις
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....