Ένα "καλησπέρα" κι από εμένα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Ένα "καλησπέρα" κι από εμένα!

Χαίρομαι που εντάχθηκα και εγώ στο φόρουμ σας! Πιστεύω πως είναι ένα μέρος που μπορείς άφοβα να εκφράσεις τους φόβους σου, τις ανασφάλειες σου, τις αδυναμίες σου χωρίς στην ουσία να υπάρχει κάποια κατακραυγή... Και σίγουρα μπορεί να βοηθηθεί ψυχολογικά αν υπάρχουν άτομα που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις! Αυτά... :)

Senior Member
    Καλώς την (να υποθέσω κοπέλα :) )
    Είναι πράγματι το φόρουμ ένας χώρος που μπορείς να πεις πολλά χωρίς φόβο και πάθος :D
    Θέλεις να μας πεις μερικά πράγματα για σένα; Να σε γνωρίζουμε;

Ας κάνω την αρχή. Εμένα με λένε Ελισάβετ και όπως βλέπεις και από το τικεράκι μου παλεύω με το περιττό μου βάρος :). Είμαι χρόνια παχύσαρκη και πριν από αυτό ταλαντευόμουν μεταξύ φυσιολογικού βάρους και παχυσαρκίας από την εφηβεία μου μέχρι και τώρα. Αλλά δεν παλεύω μόνο με αυτό, αυτό αποτελεί την κορυφή στο βουνό με τα προβληματάκια μου που έχουν να κάνουν με μία χρόνια διαταραγμένη σχέση με το φαγητό. Πάσχω παράλληλα από αδηφαγική διαταραχή και γενικώς είμαι άνθρωπος που κάνω συναισθηματικά υπερφαγικά ή μάλλον έκανα, γιατί τώρα κάνω πλέον σπάνια :D. To έχω παλέψει πολύ, με τη βοήθεια του διατροφολόγου μου και με τη βοήθεια από το φόρουμ και πλέον έχω μπει σε καλύτερες ισορροπίες με τον εαυτό μου και τη διατροφή μου. Πρόσφατα κατάφερα να αρχίσω να χάνω και βάρος και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά και ώθηση να συνεχίσω την προσπάθεια μου.
    Αυτά τα ολίγα από εμένα θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα :)

Senior Member
    Καλησπερα και απο μενα!!!!!!!:bisou: