Ξεκιναω !!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Ξεκιναω !!!!

Καλησπερα!!! Χαιρομαι που βρηκα ενα τετοιο σαιτ και ελπιζω να τα καταφερω να τα χασω επιτελους αυτα τα κιλα που θελω ! Ειμαι 17 υψος 1.72 κιλα 83. 1ος στοχος -10 κιλα! Ξεκιναει κανεις μαζι μου? :smilegrin:

Junior Member

Senior Member
    Καλωσήρθες Βίκυ και καλή αρχή στην προσπάθεια σου!! Επικεντρώσου σε μια σωστή και πλήρη διατροφή με φρούτα και λαχανικά που θα σε βοηθήσουν και να συγκεντρωθείς καλύτερα στο διάβασμα. Δίνεις Πανελλαδικές;;

Junior Member
    Οχι ακομα του χρονου! Σκεφτομαι για πρωινο να τρωω φρουτα μετα μεσημεριανο σαλατα και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μου αρκει γιατι παω σπιτι σα λυσασμενο σκυλι οποτε ολο και κατι τσιμπαω τ μεσημερι :Ρ Οποτε σαλατα και αυτο το κατι! :Ρ Μετα χυμο πορτοκαλι ή κατι μεσα σε 200 θερμιδες και βραδυνο παλι σαλατα με 1 φετα ψωμι.. πως τα βλεπετε?

Senior Member
    Δεν νομίζω πως αυτά θα καλύψουν τις ενεργειακές σου ανάγκες. Καλύτερα να κάνεις ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα ώστε να μη καταλήγεις σε τσιμπολογήματα. Το πρωί ας πούμε προτίμησε τοστ ή γάλα με δημητριακά και φρούτα, το μεσημέρι φάε ότι έχει μεγειρέψει η μανούλα σε λογική ποσότητα με σαλάτα και το βράδυ προτίμησε κανένα παξιμάδι αντί για ψωμί. Στο ενδιάμεσο προτίμησε φρούτα με ωμούς ξηρούς καρπούς που θα σου δώσουν ενέργεια και θα σε κρατήσουν χορτάτη. Αυτά από μένα και καλή επιτυχία

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ! :smilegrin: Εχει διαφορα το παξιμαδι απο το ψωμι σε θερμιδες?? uzzled:

Senior Member
    Όχι δε το λέω από άποψη θερμίδων απλά χορταίνουν περισσότερο και σε κρατάνε και περισσότερη ώρα χορτάτη λόγω γλυκαιμικού δείκτη νομίζω. Το ψωμί καλύτερα να αποφεύγεται το βράδυ. Τουλάχιστον έτσι έχω μάθει εγώ

Junior Member
    Endiaferon! Esu pws ta kataferes kai exases tosa kila?? :shocked2:

Senior Member
    Δεν εκανα κάτι συστηματικά η αλήθεια είναι και αυτό ήταν το λάθος. Έκανα τα κλασσικά, έκοψα τηγανητά και γλυκά έτρωγα και μικρότερες ποσότητες και το βράδυ πιο ελαφριά. Ανα διαστήματα έκανα και γυμναστική. Και με βοήθησε ότι έβγαινα πολύ έξω επειδή ήμουν φοιτήτρια και έτσι ξεχνούσα το φαγητό. Τα κιλά τα έχασα μέσα σ' ένα χρόνο αργά δηλαδή βγαίνει περίπου 2 κιλά το μήνα. Έμεινα για πολύ καιρό σ αυτά τα κιλά και τώρα προσπαθώ να ξανακατέβω, αυτή τη φορά με πολύ οργανωμένη διατροφή τρώω ανά 3 ώρες για να μη πεινάω απότομα και θέλω να κατεβάσω μετά ότι υπάρχει στο σπίτι και παράλληλα ξεκίνησα και γυμναστήριο. Αν έχεις λίγο χρόνο ρίξε μια ματιά στο τόπικ τρίωρα και τριάδες να πάρεις ιδέες. Είναι μια πολύ ισορροπημένη διατροφή και μπορούν όλοι να την ακολουθήσουν. Φιλιά!

Senior Member
    Κι έγω έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και ενώ είχα χάσει 7μιση κιλά τον πρώτο ενάμιση μήνα, πέρασα μετά δυο υπερφαγικές εβδομάδες και καταφερα αν τα ξαναπάρω όλα....Τωρα τον τελευταίο μηνα συνεχίζω κανονικά κι έχω χάσει 5 κιλά. Θα συμφωνήσω με την pink_90 για το θέμα των τρίωρων. Αν και προσωπικά η διατροφολόγος μου μου έχει πει αν θέλω να το κάνω και 2ωρα για να αποφεύγω τις κρισάρες υεπρφαγίας :-P Με την λογική του ότι αν όλη την ώρα είμαι φουλ πιο δύσκολα θα πέσω σε υπερφαγία...

Senior Member
    Η συμβουλή της διαιτολόγου σου είναι πολύ καλή ειδικά αν όπως καταλαβαίνω βρίσκεσαι στην αρχή της προσπάθειας!! Καλή επτυχία!! Αργά και σταθερά είναι το καλύτερο δε θα κουραστώ να το λέω. Έχω βάλει και 10 κιλά σ ένα μήνα από τότε όμως που τηρώ τριάδες και τρίωρα ο μεταβολισμός μου έχει βελτιωθεί κατα πολυ.

Senior Member
    Πιο αρχή δεν γίνεται!! Σε ευχαριστώ πολύ ^_^