ξεφυγα απο τον στοχο μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

ξεφυγα απο τον στοχο μου

οπως εχω εχω πει κ ασε αλλα ποστ οσες φορες εχω κανει διαιτα (δευτερη φορα ειναι τωρα) μετραω ολη μερα θερμιδες, ποση γυμναστικη εκανα κτλ.. ξεκινησα πριν 3 εβδομαδες περιπου.. στο ενδιαμεσο πηγαμε μια εκδρομουλα κ εκει το χασα!! δεν μπορουσα να μετρησω με αποτελεσμα να τρωω ολο και κατι παραπανω (παγωτα, τηγανιτες πατατες!) ειχα στο μυαλο μου πως μολις γυρισω θα ξαναμπω σε προγραμμα... εσυ εισαι που το λες??
    απο τοτε που γυρισαμε δεν εχει υπαρξει μερα που να μην εχω φαει το κατι παραπανω κ η αποκορυφωση ηρθε προχθες που εφαγα ενα ταψι γλυκο(μεχρι σημερα!):shocked2:
    την προηγουμενη εβδομαδα εκανα καποιες μερες ζουμπα, εδω και μια εβδομαδα ομως δεν εχω κουνησει τον κ@λο μου απο δω να τον παω εκει (παρα μονο στην κουζινα για το ταψι που λεγαμε)

ξεκινησα απο 62,4 και προχθες ημουν 60 (πριν το ταψι...!! :Ρ )

απο το πρωι σκεφτομαι να κανω ζουμπα.. αλλα κ μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι..

δεν ξερω τι περιμενω να μ πειτε τωρα... απλα ηθελα να μοιραστω την απογοητευση μου (ναι οκ, για την οποια δεν κανω τιποτα!!)

:sniff:

Senior Member
    μην αγχώνεσαι , όλοι το χουμε περάσει ΠΟΛΛΈΣ φορές αυτό . Αφού το αναγνωρίζεις ότι συμβαίνει κρατα μια σχετική οργάνωση στη γυμναστική (και στη διατροφή εννοείται αλλά εκεί μην πιεστεις αν δεν είσαι τόσο σε φάση.) Απλώς αν συνεχίσεις έστω και με το ζόρι τη γυμναστική δεν θα πάρεις κιλά τουλάχιστον . θα δεις το σώμα σου καλύτερο και θα σου ξανάρθει η όρεξη για διατροφή ! Απλώς μην πάρεις αυτα που έχασες

Senior Member
    και εγώ έχω κολλήσει εδώ και 4-5 μήνες και δεν έχω χάσει τίποτα! είμαι 63 κάτι τώρα και θα θελα να χάσω 4-5 κιλάκια ακόμα να πάω εκεί που θέλω αλλά δυσκολεύομαι να ξανα-ξεκινήσω..να σημειώσω ότι τα κιλά που είμαι ασφαλώς και δεν με χαλάνε, νιώθω καλά αλλά θα θελα να φτάσω το ιδανικό για μένα!

Ξέρω πως τα κιλά που έχω να χάσω είναι πολύ λίγα και με 2 μήνες προσπάθεια έχουν φύγει αλλά δεν το παίρνω απόφαση να τα χάσω. Στα κιλά αυτά είμαι 7 χρόνια σταθερή εκτός από τα σκαμπανεβάσματα μου. Δεν κάνω υπερβολές στη διατροφή μου και κάνω κ λίγο γυμναστική οπότε είναι σαν να είμαι σε συντήρηση στην ουσία!

αν έχει κάποια συμβουλή κάποιος για τα τελευταία κιλά ευπρόσδεκτη!

υγ.δεν ήξερα σε ποιο τοπικ να το βάλω και το έβαλα εδώ!

αναστασούλα νομίζω πως το πρόβλημα είναι ότι όταν εισαι σε δίαιτα όπως λες μετρας συνέχεια κτλ κ όταν ένιωσες πως δεν μπορείς να είσαι εντελώς σε πρόγραμμα το χάλασες εντελώς!αυτό το έκανα κι εγώ συνέχεια!το θέμα νομίζω έιναι να καταλάβουμε ότι στην ουσία αλλάζουμε τρόπο διατροφής γενικά!και ότι και τα γλυκά και οι σαβούρες είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα!αυτό είναι το θέμα!να μάθουμε ότι ναι τα τρώμε κι αυτά αλλά με μέτρο!και δεν χάλασε κι ο κόσμος αν φάμε παγωτό και τηγανιτες πατάτες!μετά συνεχίζουμε κανονικά!πάντως δεν έχεις και πολλά κιλά να χάσεις!και όπως σου λέει και στελλού και ίσως αυτό πάει και σε μένα, κάνε περισσότερη γυμναστική και θα ξαναμπεί και οι διατροφή σε ρυθμούς!

Member
    αχ βρε κοριτσια... πως θα γινει να κοψουμε τις σαβουρες οπως λεει κ το μπακλαβαδακι.. κ μαλιστα γενικα?? το μυαλο μου ολη μερα στο φαγητο!! απο την ωρα που θ ανοιξω το ματι μου το πρωι μεχρι το βραδυ που θα το ξανακλεισω! :lol:
    σημερα που ζυγιστηκα 60,1! θελω τουλαχιστον να φυγω απο το 6... και να παω στο 5...!! ασ ειναι και 59,9..:lol:
    οσο για τη γυμναστικη που λετε εχω κ ενα θεμα με το ποδι (δεν μας φταναν ολα τ αλλα!!) κ δεν μπορω να συνεχισω την ζουμπα..( κ λεω αληθεια δεν ειναι δικαιολογια...!:bigsmile
    προχθες που ζυγιστηκα ημουν 60,9!!! ενα σοκ το επαθα η αληθεια ειναι.. μα πως γινεται σε μια μερα να εισαι ενα κιλο πανω η κατω? κουλο...!

η διαιτολογος με ειχε πει οτι επειδη το βαρος μου ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα θα δυσκολευτω να τα χασω.. αρα αυτο ισχυει και για σενα φανταζομαι μπακλαβαδακι.. (δεν ξερω υψος, ποσοστα λιπους κτλ)

οσο για τα παγωτα κτλ, αυτο που καταλαβα ειναι, πως απο τη στιγμη που αρχισα διαιτα, και ετρωγα πολυυυυ λιγοτερο απο πριν, μολις ετρωγα κατι παραπανω φαινοταν αμεσωως στην ζυγαρια, (δεν ειναι οτι εμενα σταθερη και δεν εχανα... εβαζα...αμεσως!!)

νομιζω πως επαιξε κ αυτο το ρολο του...ισως να ναι κ αυτος ενας λογος που τα χω κατασπαραξει ολα!!!

Junior Member
    Γειά σας και από μενα κορίτσια !! ειμαι καινουργια στο φορουμ και σημερα ξεκινησα και εγω τον αγώνα μου !! θελω να χάσω 15 κιλά και ελπίζω να τα καταφέρω και αυτη την φορά να μην τα κανω πάλι θάλασσα !!
    Μια ερώτηση βρε κορίτσια : πως βαζετε τικερ ????