Γεια σας!Καινούρια εδώ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Γεια σας!Καινούρια εδώ!

Γεια σας!!!!Έχει καιρό που παρακολουθώ το forum αυτό,διαβάζω συμβουλές και σκέψεις που πολλές φορές και γω η ίδια έκανα!Κατά καιρούς έλεγα ''Από αύριο δίαιτα'' !Γνωστό νομίζω σε όλους!!!!Αλλά πριν από 10 μέρες περίπου το ''αποφάσισα'',με αφορμή κάποια posts που διάβασα εδώ!Θεώρησα καλό λοιπόν,να γίνω μέλος της μεγάλης παρέας σας,μιας παρέας που κάθε μέλος κάνει τον δικό του προσωπικό αγώνα!Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή συνέχεια με τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!Να είστε καλά και πάντα χαρούμενοι!!!

Senior Member
    ως όρισες mariadreamer και καλη προσπαθεια με υπεροχα αποτελεσματα !

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ Alma libre!!! Πιστεύω πως βλέποντας και άλλους να προσπαθούν,δεν θα το βάλω κάτω,και θα συνεχίσω!!!!

Junior Member
    Μετά από...μήνες εξαφάνισης είμαι πάλι εδώ!!!!Όμως δεν σταμάτησα τον αγώνα μου!!! Έχασα με διατροφή,μετρώντας θερμίδες, 16 κιλά! Το γράφω για να το δουν και άλλοι και να παρακινηθούν, όπως έκανα και γω πριν λίγους μήνες!!! Το θέμα τ'ωρα είναι να εντάξω και τη γυμναστική στην καθημερινότητά μου...για να δούμε...

16 κιλά??????????????Εισαι φοβερή!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!

Junior Member
    Ευχαριστώ!!!! τωρα είπα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα, συντήρηση χωρίς να βάλω κιλά, αλλά φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω...για να δούμε.......