Results 1 to 15 of 18
Thread: συρραφη στομαχου και proactol
-
02-03-2010, 21:01 #1
συρραφη στομαχου και proactol
γεια σας παιδια.
γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ αφου σας διαβαζω για καμια βδομαδα. εκανα πριν 1.5 χρονο συρραφη στομαχου (πτυχωση) στον 1 χρονο εχασα 25 κιλα. δυστυχως τους τελευταιους 3 μηνες πηρα 5 κιλα. δεν μπορω να πω οτι εχω την ιδια ορεξη με πριν αλλα ειμαι λιγο λιχουδα.
τελοςπαντων ειμαι ετοιμη να αγορασω proactol (χαπια αδυνατισματος) το πακετο των 3 μηνων. εχω ασχοληθει γυρω στο μηνα διαβαζοντας τα παντα στο internet σχετικα με αυτα και εχω πειστει για τα αποτελεσματα τους, θα ηθελα ομως και μια γνωμη απο οποιον τα εχει χρησιμοποιησει.
εγω παντως θα σας ενημερωνω για την πορεια μου απο την στιγμη που θα τα ξεκινησω.
- 02-03-2010, 21:03 #2irenepGuest
ραννια μου δεν ρωτας πρωτα και τον γιατρο σου? δεδομενου πως εχεις περασει και ενα χειρουργειο.
02-03-2010, 21:12 #3
τον ρωτησα και δεν εχουν παρενεργειες
03-03-2010, 09:50 #4
διαβασα καποια αρθρα για αυτο το χαπι... πουθενα ομως δε γραφει τι απωλεια θα εχεις, σε ποσο διαστημα κλπ.... ειναι λιγο ρισκο νομιζω και αρκετα τα λεφτα... νομιζω πως καλυτερα να το αφησεις να διαδοθει σαν θεραπεια και μετα δοκιμασε....
03-03-2010, 09:53 #5
καλημερα, απο τη στιγμη που εχεις κανει πτυχωση δεν ειναι πιο ευκολο να ακολουθεις ενα διαιτολογιο? δεν χορταινεις με μικρη ποστητα? καλυτερα να πας σε καποια διαιτολογο να σου δωσει μια ισορροπημενη διατροφη ... παρα να παρεις χαπια..
22-04-2010, 15:25 #6
rannia, τι έγινε τελικά με τα proactol, τα ξεκίνησες ?
22-04-2010, 23:22 #7
οχι δεν τα ξεκινησα γιατι δεν μπορω ναβρω ακρη με την καρτα
23-04-2010, 00:38 #8
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ...
23-04-2010, 10:22 #9
Εγώ πάλι διαπιστώνω κάτι άλλο: Κάνουμε χειρουργείο (δεν έχει σημασία ποιο) και είμαστε υποχρεωμένοι πάλι να προσέχουμε τη διατροφή μας. Μα τι κατάρα είναι αυτή? Εγώ η αφελής νόμιζα πως η μοναδική θυσία που θα έκανα ως φοβητσιάρα είναι να χειρουργηθώ. Το έκανα. Όταν ο γιατρός μου με προειδοποίησε πως ο δακτύλιος απαιτεί τη δική μου ενεργή συμμετοχή (αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια του) είπα μέσα μου ναι, καλά, κάτι μας είπε τώρα.
Αποδείχτηκε τόσο πάρα πολύ αληθινός. Για να χάσω κιλά πρέπει πλέον να πεινάω. Θυσία στη θυσία λοιπόν.
Πρόσφατα σε μία εκπομπή εμφανίστηκαν άτομα χειρουργημένα με δακτύλιο και μανίκι και είπαν πως κάνουν δίαιτα, προσέχουν τα πάντα. Τι να κάνουμε, ότι μας βρήκε θα το αντιμετωπίσουμε. Αυτό που με κάνει να χαίρομαι είναι ότι χωρίς την επέμβαση, όχι μόνο δεν θα είχα χάσει γραμμάριο, αλλά υπολογίζω πως θα είχα πάρει γύρω στα οκτώ κιλά.
Πάντως Ράνια είμαι αντίθετη στα χάπια. Προσπάθησε να εστιάσεις στα 25 θαυμάσια κιλά που έχασες και αυτό από μόνο του θα σου δώσει δύναμη. Καλή συνέχεια!
23-04-2010, 15:05 #10
Δεν πωλούνται στα φαρμακεία γιατί είναι 100% φυτικά και οργανικά και δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί είναι ακριβά. Δεν έχουν παρενέργειες όπως τουλάχιστον διάβασα, τώρα αν έχουν αποτέλεσμα δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι οι εγχειρήσεις, τα χάπια, τα σιρόπια και τα τσάγια είναι απλώς συνοδευτικά και διευκολύνουν μία δίαιτα-διατροφή, για να αδυνατίσεις βασικά πρέπει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα για εμάς. Εγώ παλεύω πάντως 20 χρόνια και ακόμα δεν το έχω εμπεδώσει...
23-04-2010, 16:26 #11
εχεις δικιο αλαλουμακι, μια σωστη διατροφη δια βιου, με περιορισμο απλα της ποσοτητας οταν καποιος θελει να χασει βαρος, αυτο ειναι.
30-04-2010, 13:29 #12
λοιπον ξεκιναω απο σημερα τα proactol και ενα ακομα χαπι το pure acai berry που μου το στειλαν δωρο. αν θελετε διαβαστε πληροφοριες στο about weight loss. παντως για την εξελιξη θα σας ενημερωνω. στην αγγλια παντως με 3 ατομα που μιλησα χασαν αρκετα και μου στειλαν κα φωτο.
18-05-2010, 23:48 #13
BOHTHEIA Rannia !!!
geia sas,
proth fora grafo sto forum. Prosopika agonizome mia zoi na xaso ta peritta kila mou kai meta apo 2 eggumoshnes eimai sto apokorufoma kai den paei allo. Exo diavasei gia to proactol polu thetika pragmata alla den mou ta exei epiveveosei kaneis. Tha hthela rannia esu pou ta exeis arxisei na mou peis an aksizoun ton kopo kai an exeis xasei, giati skeftomai na ta agoraso(kai to poso den einai mikro). Elpizo ta nea sou na einai kala.
Euxaristo ek ton proteron.
21-05-2010, 23:42 #14
λοιπον (ακου και συ γλυκια μου thea)
εχω 2 εβδομαδες που τα ξεκινησα και αυτο που εχω να πω οτι πηρα 1,5 κιλο.
Πηρα δεν εχασα μην νομιζεται οτι εγραψα λαθος. Με προσεγμενη δια τροφη παρακαλω. Αυτο που νοιωθω ειναι εντονο φουσκωμα και λιγο σαν υπνηλια. Βεβαια μιλησα με την προακτολ ελλας που ενω μεχρι τωρα μου απαντουσαν τωρα μου ειπαν επειδη δεν τα παραγγειλα μεσα απο το δικο τους site δεν μπορουν να μου δωσουν πληροφοριες για το προβλημα που μου αντιμετωπιζω. Τι να πω......περιμενουμε λιγο καιρο ακομα και βλεπουμε την εξελιξη. Να μην το ξεχασω μου ειπαν οτι επειδη εχουν φυτικες ινες ισως αυτες με φουσκωνουν και να περιμενω να τα συνηθισω. οποιος θελει ας κανει υπομονη να πω για εξελιξεις και οποιος παραγγειλει ας το κανει απο την προακτολ ελλας για να εχετε καποια υποστηριξη. Εγω παντως δεν απελπιζομαι σκεφτομαι θετικα και περιμενω την αλλαγη
22-05-2010, 17:46 #15
Τα έχω δοκιμάσει κ γω τα προακτολ για ένα μήνα όμως
δεν είδα καμία διαφορά
μετά τα σταμάτησα και άρχισα δίαιτα...
η δίαιτα μου δεν έχει πολλά λιπαρά όποτε δε βλέπω λόγο να τα παίρνω
Πάντως παιδιά 25 κιλά είναι μια παρα πολυ σημαντική απώλεια!
Οπότε Ράνια μου δες που είσαι σε σχεση με παλιά και προσπάθησε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με τη διατροφή σου!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία