Results 1 to 7 of 7
Thread: ΣΟΚΟΛΑΤΑ
-
08-04-2013, 02:36 #1
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Καλησπέρα σας!!! Είμαι καινούργια στο forum και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!!
Αρχικά από που να αρχίσω.. Εχθές είχαμε επέτειο με τον σύντροφό μου,και μου πήρε σοκολατάκια και τριαντάφυλλα. :smilegrin: Όμορφα ήταν!! Άνοιξα τα σοκολατάκια,και έκανα σαν λυσσασμένη παρόλο που δεν απέχω από τα γλυκά. Στην αρχή έφαγα 2,και τα έβαλα κάπου που να μην τα βλέπω όμως ήθελα να τα φάω. Προσπάθησα με νύχια και με δόντια να κρατηθώ και πραγματικά υπέφερα πάααρα πολύ,και αυτό που μου τι δίνει περισσότερο είναι γιατί να νιώθω έτσι; Αισθάνθηκα σαν να ήθελα το "ναρκωτικό" μου.
Να μην σας τα πολυλογώ,στην συνέχεια ο συντροφός μου μου τα έδωσε και έφαγα μερικά ακόμη για να μου περάσει η κρίση.
Και ιδού η ερώτηση,σας έχει συμβεί και εσάς παρόμοιο με την σοκολάτα;
Kατά καιρούς με πιάνουν κρίσεις βουλιμίας και τρώω πολύ.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας και πως θα μπορούσα να κοντρολάρω τον εαυτόν μου;
- 07-05-2013, 13:27 #2
το χω και εγω αυτό το "θεματάκι" με τη σοκολατα συγκεκριμενα!αλλα το παλευω και το χω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο.βασικα η ολη μαεστρια ειναι στο να πεισεις τον εαυτο σου οτι σιχενεσαι το συγκεκριμενο γλυκισμα!μη φανταστεις τπτ υπερβολικο μονο κατι που θα σε εκανε να το αντιπαθησεις(δυσκολο ναι μεν αλλα οχι ακατορθωτο!).κατσε σκεψου π.χ. :eureka: τις αρνητικες συνεπειες που σου προκαλουν αυτα τα ξεσπασματα με τη σοκολατα.για να σε βοηθησω ξεκινα απ αυτο που λες οτι υπεφερες για να κρατηθεις μακρια της..σκεψου δηλ ποσο κακο κανει σ εσενα πρωτη απ ολους αυτο..σαν να της μιλας ενα πραγμα και να την κατηγορεις για την κακη ψυχολογια σου μετα!το ξερω ακουγεται καπως :puzzled: να μιλας σε τροφιμα αλλα μερικες φορες πιανει!:roll:
07-05-2013, 13:54 #3
αχ τι λες τωρα!!!!:blush: εγω εχω πολυ μεγαλο θεμα με τα γλυκα και γενικα οτι εχει ζαχαρη αμα φυγω λιγο καταληγω να το τρωω ολο. παντως το δικο σου ειναι φυσιολογικο ωρες ωρες ειναι φυσιολογικο να μας πιανει λιγουρα...
07-05-2013, 14:24 #4
καλά μακάρι να μ' έπιανε κι εμένα ΑΠΛΗ λιγούρα!Έλα όμως που μπορώ να φάω και ζαχαροπλαστείο!:lol:
07-05-2013, 17:14 #5
εμενα δε με λιγώνουν τ γλυκα ρε γμτ :(:(:( δε μπορω να σταματησω
07-05-2013, 17:37 #6
καλέ μην νιώθεις έτσι.γιατί ποιός σου πε ότι εγώ μπορώ να σταματήσω?!
07-05-2013, 22:21 #7
αφου τωρα τελευταια επιλεγω να τρωω μονο εξω γλυκα για να μην πεφτω με τ μουτρα αν εχω σπιτι. να φανταστεις ειχαμε σπιτι μιλφει, γαλακτομπουρεκο και καρυδοπιτα και δεν εφαγα με τα χιλια ζορια και εφαγα εξω ενα σουφλε σοκολατς γιατι εξω μπορω να φαω μονο ενα και οχι ολο το ταψι
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)