Results 1 to 7 of 7
Thread: άντε πάλι..
-
07-05-2013, 12:30 #1
άντε πάλι..
έλεος δηλ.το χω σιχαθεί αυτό!άλλη μια χαμένη έξοδος!άλλη μια ευκαιρία για να διασκεδάσω που γκρεμίστηκε εξαιτίας της ασυγκράτητης λιγούρας μου..όσο κουλό κι αν ακούγεται αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω ήδη χάσει και χάνω και σήμερα μερικές απ'τις ευκαιρίες μου να βγω έξω με τους δικούς μου...το ότι δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου και να σταματήσω να καταβροχθίζω γλυκά,με αποτέλεσμα μετά να νιώθω απαίσια με τα περιττά κιλά που μόλις που έχουν προστεθεί απ'αυτό το λόγο και απ'τις προηγούμενες φορές.πιστεύω ότι θα νιώθω χάλια και τελείως μειονεκτικά μπροστά στους άλλους όταν μ'αντικρίσουν.:sniffle::sniffle:
- 07-05-2013, 12:44 #2
Cat ψυχραιμία γλυκιά μου! Μην αφήνεις μερικά παραπάνω έστω και πολλά γλυκά να χαλάνε τόσο πολύ τη ψυχολογία σου.
Τα έχω περάσει πολλάκις και ακόμα τα περνάω απλά πιο σπάνια. Κάνενας δεν θα το προσέξει, όλα είναι στο μυαλό μας!
Προσπάθησε να βγείς να χαρείς και αυτό με τη σειρά του θα σε βγάλει απο το φαύλο κύκλο! Ακόμα και αν το κάνεις με το ζόρι και νομίζεις ότι δεν περνάς καλά πάλι θα σε βοηθήσει γιατί έστω και λιγάκι το μυαλό θα ξεχαστεί. Πείσμωσε και σπάσε αυτό τον κύκλο!
07-05-2013, 13:04 #3
έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο..πράγματι τα γλυκά μου έχουν δώσει περιττά κιλά!δεν είναι στο μυαλό μου!εννοώ ok δεν είμαι και υπέρβαρη αλλά η ιδέα ότι θα βγω και ειδικά για επίσκεψη σε συγγενείς,δεδομένου ότι όλο μου το σόι(το 99% δηλ.!) αποτελείται από αδύνατες και καλοσχηματισμένες,ε,με αρρωσταίνει!:no:
07-05-2013, 13:21 #4
cAtTaC, αν επιτρέπεται γιατί πιστεύεις οτι ξεσπάς τόσο στα γλυκά?εγώ πχ όπως και πολλοί ξέσπαγα συνήθως όταν δεν ήμουνα χαρούμενη από άλλα πράγματα, όταν τσακωνόμουνα με το αγόρι μου πχ, όταν πιεζόμουνα από υποχρεώσεις..ή απλά μου καρφώνονταν στο μυαλό οτι θέω γλυκό και έτρωγα πολλές ποσότητες και κρυφά πολλές φορές..νταξεί είναι και ότι είμαι γλυκατζού αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω ποια είναι η νορμάλ ποσότητα..
σκέψου λίγο ίσως ποια θεωρείς πως είναι η ρίζα της υπερφαγίας..μόνο έτσι θα καταφέρεις να το νικήσεις,
όσο για το αδύνατο σοι, ντάξει άμα δεν νιώθουμε καλά με το σώμα μας, αυτόματα συγκρινόμαστε με τους άλλους..πόσο μάλλον μέσα στο ίδιο σόι που γενικά και κουτσομπολιό πέφτει κτλ.. αλλά μην χαλιέσαι τόσο, όλοι περνάμε περιόδους που μας ανοίγει η όρεξη, ούτε κατι τραγικό είναι , ούτε κάτι που δεν διορθώνεται, θέλει να βρείς το κουμπί της υπόθεσης και όλα θα γίνουν πάλι φυσιολογικα. :)
07-05-2013, 13:36 #5
θα το παλέψω να βρω αυτό το "ρημαδοκουμπί" που λες:D !κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει πραγματικά να υπάρχει!κι όσο για τα γλυκά νομίζω ότι από πίσω κρύβονται ψυχολογικοί παράγοντες που λες.μέσα στον τελευταίο χρόνο μου συνέβησαν πολλά πρωτόγνωρα και αρνητικά μπορώ να πω..τόσο με τους γονείς μου(που είναι χωρισμένοι να αναφέρω,ίσως σημαίνει κι αυτό κάτι), όσο και με το πρώην αγόρι μου και τον αδερφό μου,που πρόσφατα απέκτησα!υπήρξε και μια μεγάλη απώλεια που μου κόστισε οπότε...άσ' τα!
07-05-2013, 13:52 #6
cat καλησπερα και απο μενα. που λες εγω εχω μεγαλο θεμα με τα γλυκα τρωω απεριοριστες ποσοτητες. τρωω γλυκα οταν ειμαι στεναχορημενη ενα κοματι γλυκο εστω μια κουταλια μου ανεβαζει τοσο τη διαθεση που συνεχιζω και τρωω χωρις να νιωθω κορεσμο λιγουρα τιποτα μεχρι να τελιωσω ολο το κουτι. μου εχει τυχει να φαω μια ολοκληρη τουρτα,ενα κουτι γλυκα,5 σοκολατες. τωρα τελευταια παλευω οσο μπορω να μην αγγιζω γλυκο γιατι ξερωοτι δε μπορω να σταματησω... λογω γιορτων ειχαμε πολλα γλυκα σπιτι εφαγα δυο πιατα φαγητο ωστε να μην καταληξω να φαω γλυκο :P:P
07-05-2013, 14:17 #7
αυτό με το φαγητό πιάνει μερικές φορές!:yes: έχει πλάκα όμως κ είναι οξύμωρο να με κυνηγάνε οι δικοί μου να φάω έστω κ λίγο φαγητό γιατί φοβούνται ότι μετά πάλι θα με κυνηγάνε για να μην καταβροχθίσω ό,τι υπάρχει από γλυκό και δεν αφήσω τίποτα για κανέναν!:P παρ'όλα αυτά έχω δοκιμάσει να φάω σε μία μέρα πολλά αλμυρά, γιατί έχω παρατηρήσει ότι αν φάω λίγα και πάλι πέφτω με τα μούτρα στα γλυκά.παρ'όλα αυτά και με το πολύ φαγητό που δοκίμασα είχε τα ίδια αποτελέσματα..βουρ στα γλυκά!:mad:
Η κατάσταση είναι απελπιστική
18-06-2025, 11:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή