Weight Balance του korres
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Weight Balance του korres

Despinaki! καλή αρχή στην προσπάθειά σου!

φίλη μου είχε κάνει αυτό το weight balance του κορρε με επιτυχία, είχε λίγα κιλά να χάσει 4-5 νομίζω και τα έχασε σε κανένα 2μηνο και δεν τα έχει ξαναπάρει. Ακολουθούσε όμως αυτό που πρότεινε ο κορρές στη δίαιτα με μικρές παρεκτροπές!

Νομίζω τα τουλάχιστον 8 κιλά το μήνα είναι βέβαια κατορθώσιμο αλλά δεν είναι υγειινό!άσε που κινδυνεύεις να τα ξαναπάρεις,
    εγώ όσες φορές το έκανα αυτό, να χάσω πολύ γρήγορα κιλά τα πήρα αμέσως πάλι,,
    το υγειινό είναι max 5-6 το μήνα για να μην πω λιγότερο... θυσιάζεις λίγα κιλά στο βωμό του να μην τα ξαναπάρεις κ να χάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος και όχι μυικό ιστό! Χάνοντας 8 κιλά+ όπως λές σε ένα μήνα αυτά δεν θα είναι λίπος γιατί το λίπος δεν θα έχει προλάβει να χαθεί!!

Ξεκινάς μια πολύ ωραία προσπάθεια!πάρε το λίγο πιο λάου και θα με θυμηθείς!!

Ξεκίνησα πέρισυ πάνω κάτω τέτοιο καιρό από τα 72 και έφτασα τα 65 περ. το Σεπτεμβριο και τα έχασα αργα κ σταθερά με φαι της μαμας και κολύμπι!Απ αυτά δεν έχω ξαναπάρει γραμμάριο όσο και να τρωω τώρα!

Άσε που άμα βάζεις και πιο μικρούς στόχους έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τους πετύχεις και να πάρεις δύναμη! Καλή συνέχεια!!

Senior Member
    Λές ότι βιάζεσαι, τώρα το είδα... Γιατί τόση βιασύνη αν επιτρέπεται?
    Θα πας διακοπές πχ?

Senior Member
    8 κιλά σε ένα μήνα; τουλάχιστον; ή 5-6 το φυσιολογικό; τι λέτε βρε κοριτσια σόρρυ κιολας για την παρέμβαση αλλά αυτά που λέτε μου φαίνονται πολύ περίεργα. Είναι δυνατόν αυτό; Εκτός και αν αυτός που ξεκινάει τη δίαιτα είναι πάνω από 150 κιλά αυτος δεν είναι φυσιολογικός ρυθμός απώλειας. 2-3 κιλά τον μήνα μάξιμουμ για να 'ναι και πραγματική η απώλεια σε λίπος. Το νούμερο της ζυγαριας είναι πλασματικό, σημασία έχει το ποσοστό λίπους για την τελική εμφάνιση του κορμιού μας. Σόρρυ και πάλι για την παρέμβαση απλά διαβάζουν διάφορα άτομα το φόρουμ, άτομα με διατροφικές διαταραχές που μπορεί να συγκρίνουν την απώλεια τους με αυτά που αναφέρετε και να νιώσουν ότι η απώλεια τους είναι μηδαμινή με αποτέλεσμα να εντείνονται έτσι οι διαταραχές αυτές.

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    8 κιλά σε ένα μήνα; τουλάχιστον; ή 5-6 το φυσιολογικό; τι λέτε βρε κοριτσια σόρρυ κιολας για την παρέμβαση αλλά αυτά που λέτε μου φαίνονται πολύ περίεργα. Είναι δυνατόν αυτό; Εκτός και αν αυτός που ξεκινάει τη δίαιτα είναι πάνω από 150 κιλά αυτος δεν είναι φυσιολογικός ρυθμός απώλειας. 2-3 κιλά τον μήνα μάξιμουμ για να 'ναι και πραγματική η απώλεια σε λίπος. Το νούμερο της ζυγαριας είναι πλασματικό, σημασία έχει το ποσοστό λίπους για την τελική εμφάνιση του κορμιού μας. Σόρρυ και πάλι για την παρέμβαση απλά διαβάζουν διάφορα άτομα το φόρουμ, άτομα με διατροφικές διαταραχές που μπορεί να συγκρίνουν την απώλεια τους με αυτά που αναφέρετε και να νιώσουν ότι η απώλεια τους είναι μηδαμινή με αποτέλεσμα να εντείνονται έτσι οι διαταραχές αυτές.
    απόλυτο δίκιο

Junior Member
    Μα δεν μίλησα για καθαρό λίπος. Για την ταπεινή ζυγαριά του σπιτιού μου μίλησα, η οποία δυστυχώς ένδειξη ποσοστού λίπους δεν έχει. Απ ΄τα 8 κιλα φυσικά δεν θα είναι και τα 8 λίπος.

Λοιπόν άλλη μια προς αποφυγή παρεξηγήσεων,
    δεν εννοώ 8 κιλα ΛΙΠΟΣ, προς θεού.

Αλλά pink_90 , σίγουρα δεν θα είμαι εγώ η αιτία επιδείνωσης τέτοιων διαταραχών. Αφορμές μπορεί να βρίσκει κανείς παντού όταν θέλει. Οι αιτίες βρίσκονται όμως στον εσωτερικό κόσμο του κάθε ατόμου και αφορούν αυτόν και το ιστορικό του.

Senior Member
    Προς Θεού δεν θέλω να με παρεξηγήσεις μ αυτά που σου έγραψα. Αλλά ακόμα και στην απλή ζυγαριά προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικό να περιμένεις μια τέτοια απώλεια. Παλαιότερα είχα και εγώ τεράστια εμμονή με την ζυγαριά. Ζυγιζόμουνα πολλές φορές τη μέρα. Αν δεν έβλεπα να πέφτει το νούμερο απογοητευόμουνα τρελά. Όλο αυτό εν τελει μου έκανε κακό. Τα κιλά που είσαι κ που θες να χάσεις δεν είναι πολλά. Αναρωτήσου λοιπόν γιατί να ταλαιπωρήσεις έτσι τον οργανισμό σου. Και πίστεψε με εαν χάσεις 2 κιλά αργά με σωστή διατροφή που θα ναι λίπος θα φαίνεται πολύ περισσότερο απ' ότι αν χάσεις 5 σου βάζω εγώ σε ένα μήνα. Στο λέω γιατί το έχω δει εγώ η ίδια αυτό.
    Σίγουρα η αιτία επιδείνωσης των διατροφικών διαταραχών βρίσκεται στο ίδιο το άτομο απλά ένα τέτοιο άτομο δε βλέπει με καθαρή και κριτική ματιά αυτά που γράφει το μέλος "despinaki" και το κάθε μέλος δεν το λέω προσωπικά για σένα. Θα δει α αυτή παίρνει αυτό κάνει κ αυτή τη διατροφή και χάνει 8 κιλά. Εγώ που έχασα 3 αυτό το μήνα δεν κάνω κάτι σωστά.

Μπορείς αν θέλεις να αγνοήσεις το μήνυμα μου, εγώ σου μίλησα όπως θα μιλούσα στην κολλητή μου. Δεν τα λέω για να σε κατηγορήσω για κάτι απλά για να κάνουμε κουβέντα γιατί μ ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα. Εύχομαι να χεις επιτυχία στην προσπάθειά σου και να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς

Senior Member
    Με τοσο απλη διατροφη γιατι να παρεις χαπια? Τι προσφερουν μια που ανοιξες το θεμα? Το διαιτολογιο αυτο ειναι προτεινομενο απο τα χαπια αυτα ή εσυ το σκεφτηκες?
    Μην ανησυχεις κοριτσι μου κι εχεις τυψεις οτι θα κανεις κακο σε καποιον που ανοιξες το θεμα. Μια που το ανοιξες ομως πες μας σχετικα, τι υποσχεται και πως, πιο πολλες λεπτομερειες, να ειναι ενημερωτικο.
    Ευχαριστω! Αν και στη θεση σου δε θα επαιρνα ποτε χαπια για κανενα λογο. Οσο γρηγορα θα κουμπωσει ξανα το τζιν σου τοσο γρηγορα θα ξαναπαρεις πισω τα χαμενα υγρα και δε θα κουμπωνει και παλι. Τα υγρα δεν μπορεις να τα κρατησεις να μη "ξαναμπουν". Δεν ειναι κιλα, ειναι υγρα.
    Δεν ξερω ενα σωμα 60 κιλων ποσα εχει αλλα ενα των 100 εχει σιγουρα 2-3 κιλα. Το να δειξει η ζυγαρια μου 3 κιλα παραπανω μειωση σιγουρα θα με κανει να νιωσω φανταστικουπεροχα, αλλα μολις τα ξαναπαρω θα πεσω στη μαυρη μαυριλα, κι ας ειναι μονο υγρα! Και θα εχω παρει και χαπια, διπλο το κακο.
    Να μην εμπιστευεσαι ποτε οτι κατι ειναι τελειως φυτικο αν δε το εχεις φτιαξει με τα χερακια σου ή αν δεν είσαι ειδικος ώστε να διαβασεις τα συστατικα και να αποφανθεις. Καλη συνεχεια

Junior Member
    πως παει με τα χαπια του κορρε;