γεια σας
είμαι καινούριο μέλος, αν και εγώ νιώθω ότι σας ξέρω καιρό, μιας και σας διαβάζω αρκετούς μήνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι άλλαξε στο τώρα μου που με έκανε να εγγραφώ στο σάιτ. Τέλος πάντων.
Στο θέμα μας: έχω κι εγώ διατροφικά προβλήματα, αν και δεν έχω κάνει ποτέ εμετούς και ανήκω στα κατώτερα επίπεδα φυσιολογικού βάρους (ή μπορεί και κάτω από αυτά). Δεν το παραδέχομαι εύκολα, αλλά εδώ η ανωνυμία νομίζω ότι θα με αφήσει να παραδεχτώ κάποια πράγματα που η "περηφάνια" δε μ'αφηνει να πω, για να μη φανεί ότι χρειάζομαι βοήθεια.
είμαι 23 χρονών, 165 περίπου και 45-46 κιλά. είμαι αρκετά γυμνασμένη και νιώθω καλά με το σώμα μου. έχω υπάρξει μέχρι 54 κιλά, στις πανελλήνιες. πέρσι το πάσχα ήμουν 49-50κιλά. ήταν σημαντική στιγμή γιατί μετά εντατικοποιήθηκαν οι πρόβες χορού και ταυτόχρονα ανέλαβα πολλή δουλειά για τη σχολή. Κατέληξα λοιπόν 40 κιλά. εκείνη την στιγμή, όταν είδα το νούμερο στη ζυγαριά πανικοβλήθηκα. τέλος πάντων, ήθελα ειλικρινά να αυξήσω το βάρος μου αν και έχω αναπτύξει μια φοβία με το φαγητό και σίγουρα έχω μερικές διατροφικές "ιδιοτροπίες".
τώρα είμαι σε μια καλή σχέση με το σώμα μου, όχι όμως με το φαγητό. και δεν αναφέρομαι τόσο σε αυτά που θα φάω, γιατί θεωρώ τη διατροφή μου σε καλό επίπεδο, όσο για το ψυχολογικό κομμάτι.
ελπίζω κάπως να ήμουν σαφής. σιγά σιγά θα πω κι άλλα, δε νιώθω άνετα να μακρυγορήσω παραπάνω.
εύχομαι καλή μέρα.