Results 1 to 4 of 4
Thread: Χαιρομαι που σας βρηκα
-
26-08-2008, 18:33 #1
Χαιρομαι που σας βρηκα
Γεια σας, χαιρομαι που τυχαια βρηκα αυτο το φορουμ.
Πιο συγκεκριμμενα,
ειμαι 30 χρ. παντρεμενη εδω και δυο χρονια και εχω τα εξης προβληματα:
πασχω απο διαφορες μορφες αγχους και απο αυπνιες.(αυτο δεν ειναι και τοσος σοβαρο οσο το επομενο!)
επισης συγγενικο, πολυ κοντινο ατομο, δηλ. η αδελφη του ανδρα μου, εχει αναγκη απο ψυχολογικη στηριξη απο εναν επαγγελματια ψυχολογο. Το παραδεχεται και η πεθερα μου αυτο και ο ανδρας μου αλλα η ιδια δε δεχεται με τποτα να παει σε ψυχολογο.δε ξερω πως θα μπορουσαμε να την πεισουμε... είναι ανορεκτικη, πολύ αδυνατη, τρωει μονο σαλατες και φρουτα. Ειναι 33χρ. Συμπεριφερεται απροσαρμοστα και πολλες φορες ακοινωνητα. Και δινει την εντυπωση ψυχονευρωτικου ανθρωπου. Ουρλιαζει και βριζει τους γονεις της, και μετα απο λιγο ειτε τους μιλαει σα να μη τρεχει τιποτα ειτε ξεσπαει σε κλαματα.ολες της οι φιλες μετα απο καποιο καιρο γνωριμιας την κανουν περα. εχει μεινει μονη της χωρις παρεες.Εχει χρονια να κανει σχεση με ανδρα.Σε μενα καποιες φορες ειναι καλη (πχ μας λεει αδελφακια της εμενα και τον συζυγο) και καποιες φορες μου κανει "αστεια" του τυπου "φυγε απο εδω δικος μου ειναι ο αδελφος μου" ή "μην μας τον παιρνεις!εμενα θα αγκαλιαζει κι οχι εσενα" με αποτελεσμα εχω παρατηρησει πολλες φορες ο συζυγος μου να αποφευγει να με φιλαει ή να με ακουμπαει οταν ειναι αυτη παρουσα (ισως γιατι ξερει βεβαια ότι ενοχλούμαι από αυτού του είδους τα «αστεια»)!!! Αυτη αυτα τα λεει ναζιαρικα και αρα ο συζυγος μου υποστηριζει οτι απλα θελει να κανει πλακα. μα αυτα τα κανει καθε φορα που με βλεπει μαζι του απο τοτε που παντρευτηκαμε (πριν το γαμο δε μου ειχε δειξει τετοια δειγματα ισως γιατι δεν περιμενε ότι θα παντρευομασταν τελικα?). Και σας ρωτω, ειναι αυτα αστεια οταν γινονται συνεχεια κατ' εξακουλουθησην. εχω αρχισει και φοβαμαι οτι δε βρηκα οιδιποδια συμπλεγματα απο τη πλευρα της μητερας του και τα βρισκω απο την αδελφη του. Η αληθεια είναι ότι τον εχει σα προτυπο «έναν ανδρα σαν τον αδελφο της θα ηθελε» όπως η ιδια εχει πει. Μα τελικα μηπως θα ηθελε ερωτικα τον αδελφο της……?
Μπηκα σε σελιδες ψαχνοντας να βρω ενα ψυχολογο για να παω και για τα δυο μου τα προβληματα και τυχαια βρηκα το φορουμ αυτο.Να ειστε ολοι (ες) καλα
- 26-08-2008, 19:22 #2
Και σύ να είσαι καλά! Η αδελφή του άντρα σου μάλον άντρα για σχέση έχει ανάγκη. Κάποιο συνοικέσιο δεν έχετε να της κάνετε?
26-08-2008, 21:35 #3
Ε αμα δεν θελει να παει σε ψυχολογο τι μπορεις να κανεις?
Και εδω που τα λεμε δεν πας σε ψυχολογο επειδη εισαι απλως \"περιεργος\"...αλλα συνηθως επειδη δεν μπορεις να μαζεψεις τα κομματια σου.
Αν αντεχεις το κοινωνικο σου περιγυρο οντας \"περιεργος\" και δεν εισαι δυσλειτουργικος τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
Φυσικα δεν λεω οτι δεν θα τις εκανε καλο να μαθει να ελισσεται καλυτερα κοινωνικα...αλλα αφου αρνειται?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-08-2008, 11:04 #4
Το θέμα είναι ότι η κοπέλα έχει τάσεις αυτοκαταστροφικές και οι δικοί της φοβούνται και για πιθανό ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας.
Από την άλλη κι εγώ δεν είμαι και πολύ καλά. έχω πόνους στο στομάχι μου από το άγχος και έχω και αυπνίες. τα μάτια μου έχουν μαυρίσει από την έλειψη ύπνου. ΠΧ πήρα χτες λεξοτανιλ για να κοιμηθώ (είχα να πάρω πάνω από ένα χρόνο γιατί προσπαθώ όλα αυτά να τα αντιμετωπίζω μόνη μου και δεν είμαι και πολύ υπέρ των φαρμάκων) αλλά είναι τόσο έντονο το στρες μου που δε μου έκανε τίποτα.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....