Results 1 to 4 of 4
Thread: Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ
-
23-05-2013, 14:52 #1
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ
Η δίαιτα με παγωτό δημιουργήθηκε για εκείνους που δεν μπορούν να καταπολεμήσουν τη λαχτάρα τους για γλυκό και όχι μόνο. Νέα έρευνα παρουσιάζει πως η σύνθεση του παγωτού, όταν καταναλώνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, μπορεί να βοηθήσει να κάψετε λίπος πιο γρήγορα ακόμη και σε σύγκριση με την πλήρη απουσία του λίπους από τη διατροφή σας.Μια μικρή ποσότητα παγωτού μπορεί να εξυπηρετήσει και άλλους τομείς, όπως η διατήρηση των οστών, μείωση τής υψηλής πίεσης του αίματος, μείωση της λαχτάρας για γλυκό, καταπολέμηση του καρκίνου του παχέος εντέρου, περιορισμός τού κινδύνου εγκεφαλικών επεισοδίων, πρόληψη δημιουργίας πέτρας στα νεφρά.
Το κλειδί για τη δίαιτα με παγωτό είναι το μέτρο. Η υπερβολική ποσότητα ακόμη και ευεργετικών τροφών για τον οργανισμό, μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.Το παγωτό είναι προτιμότερο να είναι γεύσης βανίλιας και σίγουρα θα πρέπει να μείνετε μέσα στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας σε θερμίδες,. Αυτό εξαρτάται από το αν θέλετε να χάσετε βάρος ή απλά να παραμείνετε στο βάρος που ήδη έχετε, πάντα με την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε μια θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή -π.χ μια δίαιτα των 1200 - 1500 θερμίδων την ημέρα για τις γυναίκες και 2.000 θερμίδες για τους άνδρες. Σε αυτά τα επίπεδα μπορεί να καταναλωθεί ένα φλιτζάνι από τις γυναίκες και 1 ½ από τους άνδρες. Για να κρατήσετε υπό έλεγχο τις θερμίδες, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μειωμένο σε θερμίδες παγωτό, όχι απαραίτητα με την ένδειξη “light”, αλλά καλό θα ήταν να ελέγξετε το θερμιδικό πίνακα στη συσκευασία προτού ψωνίσετε.
- 24-05-2013, 22:27 #2
εγώ τρώω σχεδόν κάθε μέρα ένα μικρό μπολάκι
14-06-2013, 20:25 #3
εγω δυστυχως αν ξεκινησω δεν σταματαω...
15-06-2013, 00:36 #4
Επειδη ξερεις οτι πρεπει να σταματησεις, μηπως να δοκιμασεις να το απολαμβανεις καθημερινα χωρις τυψεις? Τοτε δε σου κανει αισθηση και μερικες φορες θα τρως γιαουρτι αντι για παγωτο! Αλλες φρουτα!! Ειναιστο μυαλο...αυτο το εχω με το ταχινομελο, δε μπορω να σταματησω, ε πηρα σημερα και ειπα ΟΚ θα φαω μια δυο τρεις, μολις καταλαβω οτι δεν χρειαζεται να το στερουμαι δεν θα υπαρχει θεμα...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....