Θέλω γνώμες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    44

    Θέλω γνώμες

    Δεν μπορω να αναγνωρίσω αν έχω κάποια διαταραχή, Δεν θέλω και να πάω σε ψυχολόγο έτσι χωρίς λόγο.
    Επειδή εδώ έχετε περάσει πολλά και έχουν δει τα ματάκια σας ακόμη περισσότερα πέστε μου μια γνώμη παραπάνω γιατί θα φρικάρω.
    Είμαι τώρα 78 κιλά, έχω αρχίσει μια δίαιτα που μου έδωσε μια διαιτολόγος (σε δημόσιο νοσοκομείο) των 1300 θερμίδων. Την κάνω, αλλα πεινάω συνέχεια.
    Τα πιο λίγα κιλά που ήμουν είναι τα 64, και δεν ήμουν πολύ αδύνατη, έχω ύψος 166. Στα 64 είχα ωραίο σώμα αλλα όχι πολυ λεπτό, γενικά φαίνομαι λιγότερα κιλά απ ότι είμαι (βαρυς σκελετός?)
    Στα 66 κιλά έμεινα αρκετο καιρό και δεν έτρωγα το βράδυ παρα μόνο μια σαλάτα αλλα πεινούσα.

    Με πιάνει πείνα και τρώω πολύ, το ξέρω οτι τα κιλά μου είναι απο φαγητό αν και έχω θυρεοειδη (αλλα ρυθμισμένο), Επίσης παίρνω κάποιο φάρμακο γιατι έχω κάποιο νόσημα το οποίο φάρμακο ανοίγει την όρεξη πολύ. Ειλικρινα τρως και μετά απο μισή ώρα λιμοκτονείς. Δεν το λέω μόνο εγώ, και άλλοι συμπάσχοντες και γιατροί.

    Δεν θα έλεγα οτι κάνω υπερφαγικά επεισόδια -αλήθεια τί ειναι αυτό, μηπως όντως κάνω?- Τρώω ενα τόστ, σε 10 λεπτά λίγο παριζάκι, σε 10 λεπτά μια ντομάτα κτλ Μετά από μια ώρα θέλω σοκολάτα

    Το θέμα μου είναι η πείνα, ο άντρας μου είδε τη δίαιτα και μου λέει οτι τα φαγητά δεν είναι λίγα.

    Γιατί δεν καταφέρνω να τα ακολουθησω?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    491
    δεν εχεις τιποτα :spin: φυσιολογικο ειναι, εχω δοκιμασει οτυ κοσμου τις διαιτες εχω κανει τα παντα, καταφερα να ισσοροπησω μονο οταν ακουσα το σωμα μου και τις αναγκες του!!!!
    πηγαινα σε διαιτολογους λεγαν 5 γευματα, διαιατες ειχαν αλλα πολυπλοκα πραματα δεν καταφερα τιποτα μονο να πειναω και να πεφτω με τα μουτρα. στο εξης τρωω αρκετα το πρωι διοτι το ζητα ο οργανισμος μου, δεκατιανο δε μπορω να φαω μονο σε περιπτωση που αργησω να φαω μεσημερι και το μεσημερι τρωω παλι αρκετη ποσοτητα δεν περιοριζομαι και το βραδυ κανα γιαουρτι με φρουτα ή φρουτα. υπαρχουν μερες που τρωω και λιγο φαγητο!!

    τ ολο θεμα ειναι να ακουσεις το σωμα σου, ποτε πεινας περισσοτερο? ποτε θες να φας?διαλεγεις υγιεινα μια φορα τη βδομαδα κανεις και τη παρασπονδια σου και εισια οκ!! εγω με τις διαιτες ποτε δεν τα πηγα καλα δεν μπορω να τρωω λιγο και συνεχεια, θελω να τρωω οσο θελω χωρις να τρωω τιποτα κατσαρολες και υγιεινα και να χορταινω! ψαχτο ετσι, εγω μονο εκει βρηκα τη λυση!!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    44
    Άρχισα να κάνω αυτό που λες, καλά πήγα σήμερα, δεν έφαγα πολύ. Έφαγα μόνο σωστές τροφές και αρκετή σαλάτα. Βασικά υγιεινές τροφές.
    Είναι και που δεν κινούμαι, ελεύθερο χρόνο έχω αλλά γενικά από το χειμώνα πιέζομαι πολύ στη δουλεια και δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ίσως να αλλάξει κάτι εκεί τον άλλο μήνα και μακάρι γιατί καταπιέζομαι πολύ.

    Είναι και κάτι άλλο που μου φαίνεται αρκετά παράξενο. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη βλέπω ένα κανονικό σώμα. Οκ όχι λεπτό αλλα ούτε και χοντρό. Πλήρης διαστρέβλωση εικόνας. Αφού όταν βλέπω φωτογραφίες μου φρικάρω τελείως και λέω: Έτσι είμαι???????????

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    491
    α μια απο τα ιδια και εγω στις φωτογραφιες δειχνω χοντρη αλλα και ασχημη αλλα δεν ισχυει ειναι και η φωτογραφια που το κανει...συνεχισε εσυ να ακους εσενα το σωμα σου και θα βρεις τις ισσοροπιες!!!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    νομιζω οτι πρεπει να βγαλεις την λεξη διαιτα απο το μυαλο σου και να κανεις διατροφη ... παντως αν πεινας κατι δεν παει καλα, ισως δεν μετρησε καλα τις θερμιδες που καταναλωνεις!

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1,363
    1300 είναι πολύ λίγες ρε παιδιά. Δηλαδή αν είσαι απο τώρα τόσο κάτω μετά που θα πας?!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •