Ας συστηθώ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Ας συστηθώ!

Χαίρεται κι από εμενα! Με λενε Σαρα κι παρακολουθω εδω και καιρο το φορουμ χωρις ωστοσο να γραφω. Σημερα το πηρα αποφαση να μπω κι εγω στην παρεα σας.
    και λιγα λογια για μενα:
    ειμαι 24 χρονων, 1,68 και υστερα απο πολυ κοπο εφτασα τα 65 κιλα. Θα ηθελα να φτασω τα 58 καποτε αλλα εχω κολλησει. Προσπαθω να αποκαταστησω τη σχεση μου με το φαγητο καθως για χρονια (κι ακομη και σημερα) παρουσιαζα συναισθηματικη υπερφαγια. Ειμαι εδω για να αλλαξω την εικονα που εχω για το σωμα μου και να το αποδεχτω οπως ειναι.

Member
    Γειά σου Σάρα!Μαρία εδώ! Είμαστε πάνω κάτω στα ίδια..Εγώ είμαι 23 ετών 1,70 ύψος 63.5 κιλά και θέλω να πιάσω τα 58..Το λίπος με νοιάζει βασικά κ όχι τα κιλα αλλά τέλος πάντων! Αλλά το βασικό είναι πως έχουμε τις ίδιες ιδέες για την εσωτερική αλλαγή! Ακολουθείς κάποιο προγραμμά μόνη σου, ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού? Γυμνάζεσαι? Πες μας πράγματα για σένα να γνωριστούμε και θα δεις οτι το φόρουμ θα σου δώσει μεγάλη βοήθεια-θα το έχεις διαπιστώσει πιστεύω αφού παρακολουθείς τι γίνεται..
    Καλώς ήρθες!!

Welcome Σαρα! Εγω το μονο που εχω να πω σε ολα τα κοριτσια που ειναι σε τετοιες ηλικιες,ειναι οτι δεν πρεπει να αγχωνεστε..Το οτι εχετε καταλαβει απο τωρα τι ""φταιει'' και προσπαθειτε να το διορθωσετε ειναι μεγαλο ατου! Να ειστε ηρεμες,να κανετε τη γυμναστικουλα σας και μια ισσοροπημενη διατροφη και ολα θα γινουν.Δεν το παιζω μαμα,αλλωστε σας περναω μονο 8-10 χρονια αλλα επειδη εγω την πατησα και δυστυχως μετα τα τριαντα και οι συνθηκες και ο μεταβολισμος δε βοηθανε ιδιαιτερα, τρεχω τωρα να μαζεψω τα ασσυμαζευτα.Ενω εσεις εχετε το χρονο με το μερος σας!! Φιλιαααα!!!

Senior Member
    Καλως σας βρηκα!!

Μαρικουλ, σε ευχαριστω για το καλωσορισμα. Κι εμενα αυτο που με απασχολει ειναι περισσοτερο το λιπος και ιδιαιτερα το σπλαχνικο που απο οτι εχω πληροφορηθει ειναι και το πιο επικινδυνο και δυστυχως λογω σωματοτυπου (μηλου) ειναι συσσωρευμενο στην περιοχη της κοιλιας.
    Ελενιτσα μου, δεν ειναι οτι αγχωνομαι απλα χρονια παλευω με το προβλημα μου (εχω φτασει μεχρι 85 κιλα αλλα γενικα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ευκολα ξεσπαω στο φαγητο). Δυστυχως λογω ενος μικροπροβληματος υγειας δεν μπορω να επιστρεψω στο προηγουμενο προγραμμα γυμναστικης και λογω περιορισμενου χρονου το μονο που μπορω να κανω ειναι κανενα 20λεπτο περπατημα την ημερα (το πολυ)
    Ελπιζω να μπω δυναμικα στην παρεα σας και φυσικα να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου, οποιον μπορω!

Senior Member
    Γιατι καθε φορα που χανω λιγο βαρος αρχιζω να σαμποταρω τον εαυτο μου; Και εξηγουμαι: σημερα το πρωι ζυγιστηκα και η ζυγαρια με εδειχνε 63.5 κιλα. Χαρα εγω!!!! Κι αντι να το χαρω και να συνεχίσω προσηλωμενη στο στοχο μου, στο μυαλο μου στριφογυριζει συνεχεια η ιδεα του να φαω junk food και μαλιστα σε μεγαλες ποσοτητες. και το εχω παρατηρησει αυτο καθε φορα που πεφτω κατω απο 64 κιλα, ξεκιναω τα υπερφαγικα...