ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ...

ΝΟΜΟΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

Senior Member
    Εγώ λέω το γρήγορο περπάτημα.

Senior Member
    συμφωνω απολυτα , δεν καταπονει κανενα μερος του σωματος λογω των κιλων και εχει εξαιρετικα αποτελεσματα . Βουρρρ στις παραλιες λοιπον και δεν θελω ντροπες

Senior Member
    Η κολύμβηση ως γυμναστική είναι πολύ δύσκολη. Δοκιμάστε ελεύθερο κολύμπι για 5 λεπτά και θα καταλάβετε. Δε ξέρω το πολύ χαλαρό κολύμπι αν μπορεί να θεωρηθεί γύμναση.
    Περπάτημα και ποδήλατο νομίζω είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε. Και εννοείται εξω στον καθαρό αέρα που οι παραστάσεις αλλάζουν και δε θα βαρεθείτε ποτέ.
    ΠΟλύ σοφή σκέψη να αφήσετε και τις ντροπές κατά μέρους.
    Το πρώτο βήμα-πετάλι να ξέρετε είναι το πιο δύσκολο.

Junior Member
    ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Σ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΑΡΑ!!...ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Μ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ.

Senior Member
    Zυμαρακι γραφε με μικρα γραμματα .ειναι ορος του φορουμ.
    Οσο για το κολυμπι ειναι η πιο σωστη γυμναστικη για οσους εχουν κιλα γιατι δεν καταπονουνται γονατα μεση κ πελματα οπως στο περπατημα κ το ποδηλατο..(ειναι συμβουλη γιατρου κ οχι δικο μου)Περπατημα σταδιακα για ενα τεταρτο μεχρι μιση ωρα στην αρχη.

Senior Member
    Ελλειπτικο!

Senior Member
    Περπάτημα για αρχή και μετά ποδήλατο. Η κολύμβηση είναι πολύ ευχάριστη αλλά δυστυχώς θερμίδες χάνουμε μόνο με εντατικό κολύμπι, τύπου προπόνηση non stop. Το πλατσούρισμα δεν μετράει!!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by chrikos
    Περπάτημα για αρχή και μετά ποδήλατο. Η κολύμβηση είναι πολύ ευχάριστη αλλά δυστυχώς θερμίδες χάνουμε μόνο με εντατικό κολύμπι, τύπου προπόνηση non stop. Το πλατσούρισμα δεν μετράει!!!! χαχαχαχα
    Θεωρω οτι κανείς δεν εννοει το πλατσουρισμα μπροστα στη θαλλασα , γυμναστικη. Ωστοσο ενα ηπιας μορφης κολυμπι , προσθειο, ελευθερο ή ήπτιο για 30' λεπτα την ημερα τουλαχιστον ή οσο αντεχει κανενας και σταδιακα το ανεβαζει, μπορει να φέρει εξαισια αποτελεσματα. Ειδικά σε κάποιον που πάσχει απο νοσογονο παχυραρκια που ότι και να κανει ΠΟΝΑΕΙ!!!! ακόμη και οι δουλειες του σπιτιου , το περπατημα στην αγορα κλπ ποσο μάλλον να ανεβει καποιος σε ενα ποδηλατο, ελλειπτικο κλπ. Μιλω από προσωπικη πειρα. Ασε που οι περισσοτεροι γιατροι τους νοσογονα παχυσαρκους δεν τους επιτρεπουν και τιποτε αλλο απο περπατημα και κολυμπι λογω κινδυνου.

Senior Member
    Καλημέρα από προσωπική μου πείρα μπορώ να σας πω ότι η καλύτερη γυμναστική οσο ακόμα εχουμε αρκετα κιλά σε συνδυασμό παντα με την διατροφή είναι η κολύμβηση .
    Για όσους δεν εχουν αντοχές στο ελευθερο κολυμπι τα περισσότερα κολυμβητήρια εχουν προγραμματα ακουα αερόμπικ που βαζεις βαρακια σε χερια - ποδια και κανεις ασκήσεις μεσα στο νερό που είναι σουπερ.
    Αν δεν υπαρχει η δυνατότα κολυμβητηρίου τοτε και το περπατημα σε αργούς ρυθμούς καλό ειναι
    Προσωπικα μετα το sleeve απο τον πρωτο μήνα ξεκίνησα αργό περπατημα για μιση ωρα αρχικα και σιγα σιγα εφτασα τη μια ωρα και με βοήθησε αρκετα ήθελα να ξεκινήσω ακουα αερομπικ απο αρεχές Μαιου αλλα αναβλήθηκε απο τον ΝΟΠ για αρχες Ιουνίου

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Originally posted by chrikos
    Θεωρω οτι κανείς δεν εννοει το πλατσουρισμα μπροστα στη θαλλασα , γυμναστικη. Ωστοσο ενα ηπιας μορφης κολυμπι , προσθειο, ελευθερο ή ήπτιο για 30' λεπτα την ημερα τουλαχιστον ή οσο αντεχει κανενας και σταδιακα το ανεβαζει, μπορει να φέρει εξαισια αποτελεσματα. Ειδικά σε κάποιον που πάσχει απο νοσογονο παχυραρκια που ότι και να κανει ΠΟΝΑΕΙ!!!! ακόμη και οι δουλειες του σπιτιου , το περπατημα στην αγορα κλπ ποσο μάλλον να ανεβει καποιος σε ενα ποδηλατο, ελλειπτικο κλπ. Μιλω από προσωπικη πειρα. Ασε που οι περισσοτεροι γιατροι τους νοσογονα παχυσαρκους δεν τους επιτρεπουν και τιποτε αλλο απο περπατημα και κολυμπι λογω κινδυνου.
    Φαντάζομαι ότι κατάλαβαν όλοι το αστείο για το πλατσούρισμα :wink2:

Senior Member
    chrikaki καλε πλακα εκανες ? τωρα το διάβασα σωστά. ωστόσο εμένω στην άποψη μου οτι και με ήπιας μορφης κολυμπι μπορείς να έχεις αποτέλεσμα και το χτίζεις σιγα σιγα.
    Εγώ σήμερα ξεκινάω ξανά γυμναστηριο και έχω μεγάλη αγωνία να δω τι αντεχω να κάνω και τι όχι. Το είχα κόψει για ενα μηνα και κατι λογω επέμβασης στο στηθος.
    Καλή μας συνεχεια σε ότι δραστηριοτητα και αν διαλέγουμε, σίγουρα κανουμε καλο στον εαυτό μας.

εγω πάντως την έχω καταβρεί με το zumba για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη!

Member
    Το ιδανικοτερο ειδος γυμναστικης ειναι αυτο που θα κανεις!

Αν το κανεις και ευχαριστα τοτε ακομα καλυτερα, γιατι θα γινει τροπος ζωης.

Ακομα και νοσηρα παχυσαρκη περπατουσα πολυ, ποσο μαλλον τωρα. Δεν θεωρω οτι καποιος με πολλα κιλα παραπανω πρεπει να κανει συγκεκριμενα πραγματα. Ισως με λιγοτερη ενταση και για λιγοτερο χρονο, αλλα γενικα αν δεν υπαρχει πονος δεν υπαρχει και λογως να περιοριζονται οι επιλογες καποιου.

Senior Member
    Originally posted by yianzy
    εγω πάντως την έχω καταβρεί με το zumba για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη!
    Ειναι τρελα!! Εχω εθιστεί ! Μπορώ να κάνω μέχρι να πεσω κατω ξερή!!!

Page 1 of 2 12 LastLast