Results 1 to 2 of 2
Thread: Ελεύθερος χρόνος και...φαγητό??
-
12-06-2013, 23:52 #1
Ελεύθερος χρόνος και...φαγητό??
Καλησπέρα σε όλους.Έχω μία σκέψη που θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Σήμερα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα,πέρασα μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι.Συνήθως λόγω δουλειάς, εξόδων,γυμναστικής και όλα αυτά,δεν έμενα σπίτι παρά μόνο το μεσημέρι και το βράδυ που επέστρεφα και έπεφτα στο κρεβάτι.Σήμερα όμως,όλη μέρα σπίτι,ξέρετε τι έκανα? Έτρωγα.Ναι ναι έτρωγα.. δεν ξέρω γιατί? δηλαδή αυτό που σκέφτομαι είναι,τι?όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο θα τρώω? δηλαδή τώρα το καλοκαίρι που θα έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο,θα τον εκμεταλλεύομαι με αυτό τον τρόπο? Και φαΐ όχι της προκοπής!Ως τώρα,με το που έβρισκα΄ελεύθερο χρόνο,έτρεχα για γυμναστική!Και το έχω σκεφτεί άπειρες φορές ,όταν γυμνάζομαι,λέγοντας από μέσα μου,τώρα αν ήσουν σπίτι θα έτρωγες.Και τι θα κάνω δηλαδή? δε θα μένω ποτέ σπίτι παραπάνω,για να μη ξεφύγω στο φαγητό?πολύ με προβλημάτισε..Δηλαδή τι?έτρωγα για να γεμίσω το χρόνο μου σήμερα??:shocked2:
- 13-06-2013, 11:22 #2
να πω ιδεα? Αφου εχεις απλετο ελευθερο χρονο γιατι δε πας για μπανια και γυμναστηριο? Ειναι τελειο να πας πρωτα γυμναστικη και μετα καπακι για μπανιο. Ριχνεις κι ενα υπνο στη θαλασσα. Δεν υπαρχει καλυτερο, μετα πας σπιτι και τρως. Αν δε παιζει να γεμισεις τη μερα σου τοτε πρεπει να αποδεχτεις τη νεα κατασταση και να δεις τί θα κανεις, θα σε βοηθησει και αργοτερα οταν θα εχεις μωρο.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια