Results 16 to 29 of 29
Thread: ποιος γνωρίζει..
-
28-08-2008, 09:21 #16
XAXA mstrouf εχω πάθει ακριβώς το ίδιο!!!!
- 28-08-2008, 09:26 #17
μα τι είναι της μοδας τελευταια???
τόσα χρόνια χρησιμοποιώ κ τώρα έπαθα πλάκα!!!
Sofia κατάργησες το μέιλ σου ή δεν ασχολήθηκες καν; γιατί μέσα απο τις επαφές που είναι περασμένες μπορούν να πάθουν κ οι άλλοι το ίδιο νομίζω.
28-08-2008, 09:32 #18
mstrouf,
μιλουσα με εναν φιλο μου, κ μου λέει \"θες να μου πεις κάτι?\"..., λέω \"τί εννοεις?\" , μου λέει, \"ε...με τις φωτο που μου στέλνεις\"....λεω \"ποιες φωτο??\"....οταν μου ειπε γελασα παρα πολυ...ε, αρχικα επειδη αυτες οι φωτο φαινονταν να μου ερχονται απο άλλους χρηστες, δεν ειχα καταλαβει τί παιζει. Οχι δεν ασχολουμαι, απλα εκανα ενα update το αντι virus που εχω.
28-08-2008, 09:43 #19
χαχαχα..... έτσι το παθα κ γω!!!
τα εβαλα με κάποιον γιατι μου έστελνε αυτά τα σαιτ με τα στοιχεία του λογαριασμού μου κ εκεινος δεν είχε ιδεα κ μου πε οτι εχει πάθει το ίδιο.
εντάξει το αντι virus καλά κρατεί, αλλα θέλω να βγάλω τα στοιχεία μου απο αυτο το σαιτ.
28-08-2008, 10:02 #20
TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΕΝGER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ VIRUS.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ PHISING SITE ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ.
ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ PASSWORD. Ή ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ USERNAME (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΑΙΤ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 3.
1. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
2. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
3. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ PASSWORD ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΟ 3.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ :DΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
28-08-2008, 10:09 #21
Omiopathis. Mia kali mu fili ,kleinwntas to msn mu petaei ena site...gia na dw lew...blepw ta ksekola... Dokimasa na ksanampw xthes sto sygkekrimeno site kai to kleisane, grafwntas \'\'h selida afti exei anaferthei ws plasti\'\' ... isws to na allakseis apla password einai arketo.
28-08-2008, 10:19 #22
thanks παιδιά θα αλλάξω password κ ότι γίνει..
επιλογή 3
28-08-2008, 10:20 #23
PASSWORD STO ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ USERNAME
Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθήσει να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα.
ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ USERNAME.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ Ή ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΕΟΙ.
ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ EMAIL ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ PASSWORD ΣΤΑ ΕΜΑΙL Ή ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 10:30 #24
Originally posted by MANTHES
PASSWORD STO ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
28-08-2008, 10:35 #25
Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθήσει να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα.
AYTO TO MHNYMA EΜΦΑΝΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.
Ο BAΣΙΛΑΚΗΣ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ :DΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 11:22 #26
το αλλαξα το password, δεν υπηρχε κανενα τέτοιο πρόβλημα.. διεγραψα κ την λίστα επαφων κ δεν το ξαναχρησιμοποιω
28-08-2008, 11:34 #27
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ PASSWORD ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟ BROWSER.
AN AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 14:16 #28
Originally posted by Sofia
mstrouf,
μιλουσα με εναν φιλο μου, κ μου λέει \"θες να μου πεις κάτι?\"..., λέω \"τί εννοεις?\" , μου λέει, \"ε...με τις φωτο που μου στέλνεις\"....λεω \"ποιες φωτο??\"....οταν μου ειπε γελασα παρα πολυ...ε, αρχικα επειδη αυτες οι φωτο φαινονταν να μου ερχονται απο άλλους χρηστες, δεν ειχα καταλαβει τί παιζει. Οχι δεν ασχολουμαι, απλα εκανα ενα update το αντι virus που εχω.
Όσο για τη Μαρία το θέμα έχει δρομολογηθει και να είστε σίγουροι πως μόλις το επιβεβαιώσω μέχρι και στις εφημερίδες θα δείτε το όνομα του.......ή της.....δεν ξέρω ακόμη.......
28-08-2008, 14:27 #29
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία