Results 1 to 14 of 14
Thread: ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
-
11-06-2013, 03:32 #1
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:starhit:
ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟ
ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ!
ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,74 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 116 ΚΙΛΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΗΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ,ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:starhit:
- 11-06-2013, 22:00 #2
Καλη αρχη, τζινα!!
11-06-2013, 22:14 #3
Καλησπέρα Τζίνα ! Καλή αρχή στην προσπάθειά σου και να είσαι σίγουρη πως εδώ θα βρεις την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι . Με διαιτολόγο ξεκινάς ή μόνη ;
12-06-2013, 00:15 #4
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ ΣΑΡΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΕΛΛΟΥ
!!!
ΣΤΕΛΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΝΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ?!
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΚΙΛΙΑ,ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΙΑ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ
ΜΕ ΑΥΓΟ Η ΤΟΝΟ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΟΛΑ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)ΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ???
12-06-2013, 00:47 #5
Για να καταφέρεις αυτό που ξεκινάς να κάνεις πρώτα απ όλα δεν πρέπει να πιέζεσαι. Ξέχνα το καλοκαίρι. Δεν είναι το καλοκαίρι το θέμα , το θέμα είναι πως θα κάνεις καλό στην υγεία και στην ψυχολογία σου όσο χρόνο και αν πάρει αυτό. Καλύτερα που δεν πας σε διαιτολόγο , ούτε γω πάω (μόνο που και που για λιπομέτρηση). Ειδικά τώρα που είσαι σε μια ευάλωτη ψυχολογικά κατάσταση καλό θα ήταν να μην πιεστείς γιατί θα κουραστείς γρήγορα . Και έχεις ακόμη χρόνο μπροστά σου για να κουραστείς , να 'σαι σίγουρη ! Οι κλασσικές δίαιτες τύπου καλό πρωινό - ενδιάμεσα φρουτο - μεσημεριανο ψητο με σαλάτα (ή οτιδήποτε σε φυσιολογική ποσότητα με σαλάτα τελος πάντων, όχι μόνο ψητά) - απόγευμα φρούτο - βράδυ κατι ελαφρύ , έιναι ok , νομίζω και σχετικά άνετα προσαρμόζονται στις προτιμήσεις του καθένα. Εγώ πιστεύω οτι στις περισσότερες των περιπτώσεων (όταν δεν παίζει κάποιο παθολογικό ζήτημα) το περιττό βάρος έχει ψυχολογικές βάσεις. Κάτι δεν σε καλύπτει , ή κάτι σου λείπει ή σε στενοχωρεί τέλος πάντων και ξεσπάς εκεί . Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις λίγο να αναλύσεις στο μυαλό σου τι είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει να έχεις προβληματική συμπεριφορά με το φαγητό και να το αντιμετωπίσεις όσο μπορείς . Να ξεχωρίζεις πότε πεινάς πραμγατικά και πότε είναι πείνα του μυαλού. Να καταλάβεις ποιες είναι οι αδυναμίες σου και τα λάθη που κάνεις σε σχέση με το φαγητό και να προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις . Θέλει πολύ προσωπικό ψάξιμο και αυτοσυγκέντρωση αυτό που πας να ξεκινήσεις , αν θέλεις να φτάσεις κάποτε στον στόχο σου και να τον διατηρήσεις . Ουσιαστικά πρέπει να υιοθετήσεις συμπεριφορές και συνήθειες τις οποίες θα έχεις πλέον για πάντα , όχι μόνο για μερικούς μήνες πχ . Καλό θα ήταν αν μπορείς να κάνεις και κάποιο είδος άσκησης . Κάποιο που να σε ευχαριστεί όμως για να γουστάρεις να το συνεχίσεις και στην πορεία , να το κάνεις ευχάριστα και όχι σαν αγγαρεία. Ακόμη και το απλό περπάτημα , αν είσαι τύπος που περπατάς. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ αυτό . Από φαγητά δεν χρειάζεται να αποκλείσεις τροφές , γλυκά και τέτοια . Απλώς να υπάρχει ένα μέτρο . Μπορείς να τρως τα πάντα ,οταν ειναι με μετρο , και να συνεχίζεις να χάνεις κανονικα (αυτό ειδικά οταν ειναι σε συνδιασμο με γυμναστική). Εδώ θα είμαστε να τα λέμε
12-06-2013, 01:32 #6
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΣΕ ΟΛΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ ΛΙΓΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ!!ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΥΛΗΣΩ..ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΑΥΤΑΑΑΑ..
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
12-06-2013, 02:34 #7
Από τα ίδια ξεκινήσαμε
Θέλω να σου πω πως είμαστε όλοι εδώ για ότι χρειαστείς, και πως το φαγητό, ναι μεν ειναι ψυχολογικό, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως το χρειάζεσαι- ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! Καλή επιτυχία και θα περιμένουμε ενημέρωση:smirk:
12-06-2013, 13:51 #8
tsaousa, οι συμβουλες που σου εδωσε η στελλου δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες! Συνοψιζει το "πνευμα" μιας σωστης διαιτας (δε λεω διατροφη γιατι κακα τα ψεματα απο διαιτα ξεκιναμε για να καταληξουμε να κανουμε σωστη διατροφη).
Στο φορουμ θα βρεις την υποστηριξη που ζητας. Καλο αρχη στο ταξιδι σου!
12-06-2013, 14:13 #9
Καλωσηρθες!!! Συμφωνω με οσα σου εγραψαν οι κοπελες! Να προσθεσω πως κι γω στην αρχη δεν πηγαινα σε διαιτολογο γιατι η κατασταση μου ηταν ανεξελεγκτη, δε θα μπορουσα να κανω οσα πρεπει. Μετα απο αρκετη ενδοσκοπηση τωρα που παω με βοηθησε απειρα!!! Εχω παει πολυ λιγες φορες αλλα μου δινει ενα μπουσουλα και τον ακολουθω, ενδιαμεσα παω για ζυγισμα μονο η και λιπομετρηση.
Αν εισαι νεα στις διαιτες επιβαλεται να πας να μαθεις τι εστι μεριδα, γιατι αν τρως λιγοτερο απο οσο πρεπει η πεινα οδηγει σε αλλα μονοπατια, που δε θες να διαβεις!
Επισης εχε κατα νου οτι στα κιλα μας (κοντα στα δικα σου ξεκινησα κι γω περιπου) οι μεριδες ειναι μεγαλυτερες και μειωνονται κατεβαινοντας, σταδιακα. Ετσι δε πεινας και κλεινει το στομαχι.
Ο διαιτολογος εχει πολλα να σου προσφερει, αρκει να ειναι της κλασσικης μεσογειακης διατροφης κι οχι κατι αστρονομικες διαιτες που δεν τρως τιποτε, οποτε μολις τα σταματησεις θα παρεις τα κιλα με τη μια! Θα σε μαθει να τρεφεσαι σωστα, να ακους το σωμα σου, θα σε μαζευει οταν υπερβαλεις. Μια φορα το μηνα αρκει! Δε χανεις τιποτα παρα μονο λιγα ευρω, αντι να τα δωσεις σε περιοδικα/γλυκα/ταξι σκεψου οτι θα τα δωσεις εκει, θα σου κανει καλο να μη διαβαζεις για να σκεφτεις, να μη τρως γλυκα για να απεξαρτηθεις, και να μη παιρνεις ταξι για να περπατας :PΑστειευομαι!!! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!! Εννοειται αν θελεις διαιτολογια εχω αλλα δυστηχως εχω στα κιλα που ειμαι τωρα. Αν θες παντως ενα μπουσουλα ευχαριστως!
13-06-2013, 02:02 #10
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..SWEETOCTOBER ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ?
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΩ ΕΦΑΓΑ ΕΛΑΦΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
ΟΛΟ ΛΕΩ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΣΧΟΛΙΑ???
13-06-2013, 11:18 #11
Τσαούσα μου μην ανησυχείς για μία φορά που ήπιες κόκα κόλα, ακόμη κι αν ήπιες 2 λίτρα. Ο οργανισμός δεν βάζει τόσο εύκολα κιλά. Αν θέλεις σήμερα μπορείς να κάνεις μισή ώρα γρήγορο περπάτημα και θα είναι σαν να μην την ήπιες. :starhit:
Πιστεύω πως δεν πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου σε απόλυτη στέρηση. Εμένα με συμβούλευσε ο γιατρός μου όχι να κάνω δίαιτα, αλλά να αλλάξω εντελώς τον τρόπο ζωής μου, ώστε να μπορώ να το ακολουθήσω όλη μου τη ζωή, για να είμαι υγιής, και να μην τα ξαναβάλω. Προσπάθησε να χωρίσεις εκείνα που σου κάνουν κακό (όπως και τα αναψυκτικά) και εκείνα που σε βοηθάνε πολύ στην προσπάθειά σου (φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά ολικής άλεσης), και κάνε τις πιο υγιεινές επιλογές όχι ως δίαιτα στέρησσης, αλλά ως μία καινούργια ζωή.
Όσον αφορά τη στήριξη, συμφωνώ- και εμένα ποτέ δεν μου είπαν κάτι άλλο από το "να, πάντα ήσουν παχουλή, πρέπει να χάσεις" και τώρα που χάνω κάποια όλοι περιμένουν αποτελέσματα ως δια μαγείας, ενώ εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν, τα έχουν περάσει και κατανοούν.
Σου εύχομαι καλή μέρα, και καλή δύναμη!
13-06-2013, 11:19 #12
παρε light! Δε πειραζει να πινεις που και που, γιατι στεναχωρηθηκες? Τι εφαγες? Τι ευχαριστεις, εδω ολες ιδιο στοχο εχουμε, να τα χασουμε! Οχι τα μυαλα ε? :P
14-06-2013, 14:29 #13
Originally posted by tsaousa
...ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ...
...ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ...
...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ...
...ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Χωρίς να διαφωνώ με τα κορίτσια,η δική μου σύσταση σε "δίαιτα" είναι να "κόψεις"αυτές τις αρνητικές πεποιθήσεις για τον εαυτό σου.
Έχοντας βάλει αυτές τις ετικέτες στο κούτελο του καθρέφτη σου είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τη δυναμική τους και να προχωρήσεις θετικά.
Το να νιώθει κανείς αδύναμος κι απείθαρχος είναι αναπόφευκτη συνέπεια των στερητικών δίαιτων,που επιβάλλει στον εαυτό του κι όχι δικό του
χαρακτηριστικό.Γεννήθηκες και προικίστηκες από το Θεό και τους δικούς σου πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά όπως άλλωστε όλοι μας.
Άλλο θέμα αν στην πορεία χάνουμε τη μπάλα κι αποπροσανατολιζόμαστε.Υπά� �χουν λόγοι σοβαροί που συμβαίνει αυτό και καλό είναι
να τους εντοπίσουμε και να τους δουλέψουμε ώστε ν'απαλλαγούμε με το καλό από τα βαρίδια τους,που ανακόπτουν τα πετάγματα μας.
Originally posted by tsaousa
ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
Όλες οι σημαντικές σου ανάγκες,που δεν ικανοποιούνται αυτούσια από αυτό που πραγματικά τους λείπει και προσωρινά ξεγελιούνται κάπως
με το υποκατάστατο του φαγητού.Δε μιλώ ειδικά για σένα(δε σε γνωρίζω άλλωστε),μιλώ για την ανθρώπινη ανάγκη μας κυρίως για αγάπη.
Εμένα για παράδειγμα πριν λίγο,που μου έλειπε η μαμά μου κι έκλαιγα,έφαγα κέικ παρόλο που δεν πεινούσα κι ένιωθα να ηρεμώ σιγά σιγά.
Δεν κρατά πολύ η επίδραση φυσικά,αλλά είναι για μένα σημαντικό που το διέκρινα τι έκανα,που μου το επιτρέπω χωρίς τύψεις και συνεχίζω
την προσπάθεια μου χωρίς να μου το χρεώνω,στοχεύοντας στο να πάψω κάποια στιγμή να το αποζητώ.Αναλογίσου εσένα τι σημαντικό
νιώθεις να σου λείπει και μαζί με τις υγιέστερες διατροφολογικές επιλογές,την άσκηση κι ό,τι 'αλλο κάνεις,φρόντισε να σου εξασφαλίσεις
και πλούσια γεύματα χαράς!Να γεμίζει από αυτά η καρδιά σου και να θυμάται όλο και λιγότερο το φαγητό.Όλα θα πάνε μια χαρά,θα το δεις.
Και τα επιπλέοντα κιλά όσα κι αν είναι,ένα σύμπτωμα είναι,που με θέληση και δουλειά είναι στο χέρι μας κάποια στιγμη να φύγουν.Χαλαρά.
Υ.Γ. Αν θέλεις,γράφε μας με μικρούς χαρακτήρες γιατί τα κεφαλαία στη διαδικτυακή γλώσσα υποδηλώνουν πως φωνάζεις.Σε φιλώ.
14-06-2013, 16:52 #14
Δεν το ηξερα αυτο με τα κεφαλαια χαχα και το παιζα φωνακλου χωρις να το 8ελω:lol:
sweetoctober στεναχωρηθηκα γιατι θα μπορουσα να πω οχι στην κοκα κολα εφοσον ειπα σοβαρα πως ξεκιναω,εκεινη την ημερα εφαγα μουσλι το πρωι λιγα κερασια στο ενδιαμεσο
το μεσημερι τονοσαλατα και το βραδυ μια πατατα βραστα λαχανικα..αλλα παραστρατησα!!
το ξεπερασα ομως,τωρα συνεχιζω,το μονο μου προβλημα ειναι τα γλυκα,δεν αντεχω χωρις,το σκεφτομαι συνεχεια και για να μην πλακωσω κανενα παγωτο καπνιζω σαν φουγαρο..any tips?
Nadine μου το ξερω οτι το περιττο φαγητο που τρωω ειναι για πιο σοβαρους λογους απο την βαρεμαρα και το μυαλο μου το εχει συνειδητοποιησει αλλα εκεινη την στιγμη σαν να χανονται ολα..ξυπναει η κακη μου πλευρα και δεν θελω να ακουω κουβεντα..φαντασου στο παρελθον οταν ηταν να ξεκινησω ενα προγραμμα ελεγα στους γυρω μου πως αμα με δουν οτι παω να κανω στραβη να μου την πουν και οταν μετα συνεβαινε αυτο αντι να πω οκ εχεις δικιο τσακωνομουν! σαν να ημουν μια αλλη,τι να πω,λετε να εχω πολλαπλη προσωπικοτητα???:lol:uzzled:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία