Results 1 to 12 of 12
Thread: power plate
-
13-06-2013, 21:05 #1
power plate
Καλησπέρα φορουμάκι. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάποιος-καποια εμπειρία από power plate. Πηγαίνω ήδη γυμναστήριο αλλά σκέφτομαι να κάνω και αυτό γιατί ακούω πολύ καλά λόγια απ όλους
- 13-06-2013, 21:13 #2
εκανα πριν 3 χρονια για ενα χρονο αληθεια ειναι βλακεια και κανει κακο στη μεσα και γενικα στα κοκαλα, απο τοτε αντιμετωπίζω προβλημα στα γονατα μου...βεβαια η αληθεια ειναι οτι κανουν αρκετοι αλλά για μενα δε το ξαναδοκιμαζω...
13-06-2013, 21:33 #3
αληθεια;; δεν ειχα ξανακουσει η αληθεια ειναι οτι κανει κακό. Στην απωλεια σε βοήθησε; ή στη σύσφιξη;
13-06-2013, 22:15 #4
στη συσφιξη ναι οχι στην απωλεια... αν και τα βαρη κανουν καλυτερη δουλεια :P
13-06-2013, 22:46 #5
'Εκανα και εγώ περίπου ένα δίμηνο! Το αποτέλεσμα σε σύγκριση με το δίμηνο τώρα που έκανα βάρη ήταν κατώτερο. Ίσως αν είσαι ήδη γυμνασμένος να είναι καλύτερο, δεν ξέρω. Αν είσαι σε άσχημη φυσική κατάσταση και οι μυς σου δεν σε στηρίζουν σωστά υπάρχει περίπτωση να βλάψεις τα γόνατα, τουλάχιστον, επιπλέον αν δεν έχεις σωστή στάση μπορεί να πειράξει και άλλα σημεία του σώματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι έκανα με έναν γυμναστή τις πρώτες φορές που υποτίθεται με "έστηνε" σωστά και όταν έκανα με άλλη γυμνάστρια μου είπε κάτι που δεν μου είχε αναφέρει ο άλλος σχετικά με τη στάση που έπαιρνα και είπε ότι αν δεν το προσέξεις μπορεί να βλάψει το κεφάλι! Άρα είναι πολύ σημαντικό αυτός που σε επιβλέπει να ξέρει καλά τι κάνει και να ασχολείται πολύ μαζί σου! Κάτι τέτοιο δεν το ξέρεις εκ των προτέρων βέβαια! Αν επέλεγα ξανά το power plate δεν θα ήταν ποτέ ξανά στη λίστα των επιλογών! Πολύ διαφήμιση για το τίποτα!
13-06-2013, 23:10 #6
Χμ η αλήθεια είναι πως με προβληματίσατε τώρα. Εδώ και 3 μήνες περίπου ξεκίνησα γυμναστήριο και κάνω όργανα-βάρη περίπου 50 λεπτά κυκλικό πρόγραμμα και μετά 1 ώρα αίθουσα (ζούμπα, αερόμπικ κλπ). Μπορώ να πω πως έχω καλά αποτελέσματα και χάνω σταθερά πλεον καμιά σχέση με πριν. Απλά ήθελα να δοκιμάσω και αυτό για σύσφιξη γιατί όλες οι κοπέλες που κάνανε το εγκωμιάζουνε. Δε ξέρω, σίγουρα δεν έχω λεφτά για πέταμα και ακόμα πιο σίγουρα δε θέλω να βλάψω τον εαυτό μου για να χάσω κιλά.
13-06-2013, 23:39 #7
Οι κοπέλες αυτές κάνουνε και βάρη; Αν το κάνεις σαν κάτι επιπλέον και κρατήσεις και τα βάρη λογικά θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, από την άλλη, θα το αντέξει το σώμα σου τόση καταπόνηση; Εσύ ξέρεις σε τι φυσική κατάσταση είσαι. Εγώ δεν είμαι το καλύτερο δείγμα γιατί έχω πολύ χαμηλό μυικό ιστό και αν σκεφτείς ότι το έκανα μετά από την εγκυμοσύνη μάλλον ήμουν ακόμη χειρότερα.
Όλα είναι σχετικά! Από κοπέλα που έκανε χρόνια γυμναστήριο έχω ακούσει ότι το σταμάτησε επειδή ήταν πολύ εύκολο... εγώ γινόμουν κομμάτια... κάθε άνθρωπος το βλέπει αλλιώς νομίζω.
Είναι ακόμη ακριβό; Εγώ το είχα ακριβοπληρώσει από όσο θυμάμαι!
14-06-2013, 00:15 #8
Κανε bodybuilding. Στο power plate βολευεται κανεις αν εχει τραυματισμο η αλλο λογο τελοσπαντων, αλλα και ακριβο ειναι και δεν κανει δουλεια. Για συντηρηση ειναι ΟΚ αν δε μπορεις να κανεις κατι αλλο, ομως δεν αντικαθιστα τιποτε και δρα συμπληρωματικα.
Ασε που μπορει να τσιμπησεις και κανενα τραυματισμο αν δεν εχεις καλο γυμναστη (επιβαλεται να ειναι αποπανω σου διαρκως και να σε τοποθετει σωστα, να σου λεει τι να κανεις, που και τι πρεπει να νιωθεις). Αν τυχον δεν το κανεις σωστα για οποιο λογο φτανει η δονηση στο κεφαλι, επιβερυνονται τα γονατα, ο σκελετος ολος.
Στοχος ειναι να απορροφας τους κραδασμους σφιγγοντας/γυμναζοντας τις αντιστοιχεσ μυικες ομαδες. Θελει προσπαθεια δεν ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι νεα στη γυμναστικη και δε ξερεις να παρεις βασικες στασεις (οποτε και θα στις μαθει επιτοπου).
Εγω σε αυτο εκανα σαν διαλειμμα απο τις προπονησεις αν ειχα τσεπωσει κανενα τραυματισμο, μαζι με το γυμναστη μου ομως.
Επισης κανει φοβερο μασαζ και με εβαζε σε διαφορες στασεις, με πιεζε στα σωστα σημεια, και ...δεν εχω λογια! Εκανα και μια σαουνα μετα και ηταν η απολυτη ηδονη. Ελπιζω να σε βοηθησα.
14-06-2013, 00:21 #9
Μαγδα εχει διαβαθμισεις, ειναι θεμα χειριστη μηχανηματος καθαρα αν ειναι σε θεση να αντιληφθει τη φυσικη σου κατασταση, την αντοχη σου, τι χρειαζεσαι. Η μαγεια του, αν υπαρχει καποια εκτος απο την απομονωση μυικων ομαδων και την εκγυμναση τους χωρις κινηση, θα ελεγα πως ειναι οτι εκει που τα δινεις ολα και σφιγγεσαι οσο δε παει, νιωθεις τη δυναμη σου να σε διαπερνα και να γυμναζεις ενα συγκεκριμενο μυ, μπορει να σου κανει μια ο γυμναστης με το δαχτυλακι του το μικρο και να πεσεις κατω. Θελει συγκεντρωση, αναπνοες, καλο γυμναστη, να εισαι εκει 100%. Ειναι ωραια εμπειρια, αλλα για ρουτινα γυμναστικης δε λεει μια. Για μασαζ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ
14-06-2013, 23:08 #10
Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σήμερα έκανα ένα δοκιμαστικό και ένιωσα να κάνει δουλειά αλλά ταυτόχρονα κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει και πολύ πολύ δύσκολο. Σκέφτομαι να το κάνω μόνο για το καλοκαίρι και μετά να ξαναγυρίσω στα βάρη ή αν καταφέρω θα κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο αν σταματήσω τελικά από την δουλειά τον Ιούλιο και ετσι θα έχω πολύ χρόνο. Οι κοπέλες που μου μίλησαν με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια γι αυτό δεν ξέρω αν κάνουν βάρη συνήθως τις βλέπω στις αίθουσες. Όντως το χαλάρωμα μετά είναι υπέροχη αίσθηση. Εγώ το σκέφτομαι γιατί λόγω της απώλειας(παρόλο που ηταν πολυ αργη) και λόγω κακής ποιότητας δέρματος έχω πολύυυυυ χαλάρωση. Και άκουσα ότι είναι ό,τι καλύτερο για σύσφιξη. Πάντα θα χω γυμναστή μαζί μου σ όλο το εικοσάλεπτο. Αν το κανω τελικά οι 30 επισκέψεις θα μου βγουν 260 ευρω δηλ περίπου 9 ευρώ η επίσκεψη. Νομίζω είναι καλή προσφορά.
14-06-2013, 23:26 #11
Originally posted by sweetOctober
Μαγδα εχει διαβαθμισεις, ειναι θεμα χειριστη μηχανηματος καθαρα αν ειναι σε θεση να αντιληφθει τη φυσικη σου κατασταση, την αντοχη σου, τι χρειαζεσαι. Η μαγεια του, αν υπαρχει καποια εκτος απο την απομονωση μυικων ομαδων και την εκγυμναση τους χωρις κινηση, θα ελεγα πως ειναι οτι εκει που τα δινεις ολα και σφιγγεσαι οσο δε παει, νιωθεις τη δυναμη σου να σε διαπερνα και να γυμναζεις ενα συγκεκριμενο μυ, μπορει να σου κανει μια ο γυμναστης με το δαχτυλακι του το μικρο και να πεσεις κατω. Θελει συγκεντρωση, αναπνοες, καλο γυμναστη, να εισαι εκει 100%. Ειναι ωραια εμπειρια, αλλα για ρουτινα γυμναστικης δε λεει μια. Για μασαζ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ
14-06-2013, 23:58 #12
Κάνε το δε χάνεις κάτι, θα στο εντάξει ο γυμναστης σου στο πρόγραμμα σου αφού θα έχεις χρόνο, πχ μπορεί να στο βάλει πρίν από κάτι αλλο. Εμείς κάναμε κάποιες συνεδρίες μόνο μασαζ γιατί το χρειαζόμουν τότε. Κάπου όσα χρήματα λες πρέπει να είχα πληρώσει, αλλά τό είχεπροσφορά και θυμάμαι ήταν -60 ευρώ, πάνε χρόνια όμως...
Αν έχει σάουνα και δεν έχεις κάποια αντένδειξη δοκίμασε τη μετά, όλα τα λεφτά!!! Τώρα πια για να είμαι ειλικρινης δε θα τα έδινα τόσα λεφτά...τώρα που ξέρω πως είναι εννοώ και με τέτοια κρίση...σκέψου τα και αποφάσισε και καλά να περάσεις ό,τι κι αν αποφασίσεις :thumbup:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή