Results 16 to 30 of 57
-
22-09-2013, 09:32 #16
Κονινα, ετσι οπως το λες εχεις δικιο! Ομως στη μαμα μου, δεν απαγορευσαν τα κλασσικα παχυντικα τροφιμα..Πχ της απαγορευσαν αγγουρι, δαμασκηνο,κατσικι, καστανη ζαχαρη. Της επετρεψαν συκα , σταφυλια, αρνι(!) και ασπρη ζαχαρη. Της απαγορευσαν γλυκοζη, αλλα οχι τη ζαχαρη. Αρα αν δεςι, απαγορευονται κλασσικα διαιτητικες επιλογες κι επιτρεπονται λιπαρο κρεας και θερμιδοφορα φρουτα... Εχω μπερδευτει!
Οσον αφορα τις σθμβουλες των κοριτσιων πιο πανω, απολυτως σωστες, αλλα..γτ εγω δε μπορω να ξεκινησω??? Θελω, αλλα δε μπορω(κλασσικο ακουσμα, οκ...το ξερω) αλλα ετσι ειναι!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
- 23-11-2014, 22:25 #17
Ανασύρω αυτό το θέμα, γιατί χθες ένα συγγενικό και πολύ αγαπητό μου πρόσωπο "για το καλό μου" μου ανακοινωσε ότι "μας έκλεισε" ραντεβού για τεστ δυσανεξίας αυτή τη βδομάδα. Υποστήριξε ότι το ήθελε για το ίδιο και ότι πλήρωσε και τη δική μου επίσκεψη για να κάνω συμπαράσταση.. Από το ύφος μου καταλαβαίνετε μάλλον ότι δεν πίστεψα λέξη, παρ' όλα αυτά, δέχτηκα να πάω και ούτε είπα κάτι,γιατί είδα ότι το έκανε με αγάπη και ενθουσιασμό..
Παρ' όλα αυτά, δε σας κρύβω ότι είμαι πολύ προβληματισμένη, δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου κάτι τέτοια και φοβάμαι μήπως μου πουν μπούρδες κι εγώ τις πιστέψω και πέσω σε άλλη λούμπα.. Σκέψεις πάνω σε αυτό δεκτές και επιθυμητές..
24-11-2014, 00:06 #18
Να πας για του/της κάνεις το χατήρι αλλά να μην πιστέψεις καμία από τις παπάτζες που θα σου πουν.
Για να μην πέσεις στη "λούμπα" όση ώρα θα σου λένε τις παπάτζες εσύ θα τις ακούς με ύφος "πείτε μου καλέ να βρω την υγειά μου" αλλά από μέσα σου θα επαναλαμβάνεις ρυθμικά "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες"...:eureka:
24-11-2014, 00:12 #19
Originally posted by baklavas
"παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες"...
Δεν έχω άδικο δηλαδή που είμαι διστακτική ε; Δεν είναι άλλο ένα κόλπο του εαυτού μου για να μην αδυνατίσω;
24-11-2014, 00:40 #20
ΟΧΙ Δεν είναι άλλο ένα κόλπο του εαυτού σου. Ξέρεις καλά ποια είναι η αλήθεια.
Ξέρεις πολύ καλά "πότε", "πόσο" και "τι" πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ!
Δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή, ούτε τροφές που παχαίνουν, ούτε τροφές που αδυνατίζουν!!! :exclamation:
Μήπως υποσυνείδητα δε θες να αδυνατίσεις γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή νιώθεις ενοχές που υπήρξες κακό παιδί;!!!! Μήπως το να χλαπακιάζεις τα γαλακτομπούρεκα είναι απλά μια μορφή τιμωρίας; Ε;
Δεν το είχες σκεφτεί αυτό ποτέ;
24-11-2014, 01:36 #21
Originally posted by baklavas
ΟΧΙ Δεν είναι άλλο ένα κόλπο του εαυτού σου. Ξέρεις καλά ποια είναι η αλήθεια.
Ξέρεις πολύ καλά "πότε", "πόσο" και "τι" πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ!
Δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή, ούτε τροφές που παχαίνουν, ούτε τροφές που αδυνατίζουν!!! :exclamation:
Μήπως υποσυνείδητα δε θες να αδυνατίσεις γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή νιώθεις ενοχές που υπήρξες κακό παιδί;!!!! Μήπως το να χλαπακιάζεις τα γαλακτομπούρεκα είναι απλά μια μορφή τιμωρίας; Ε;
Δεν το είχες σκεφτεί αυτό ποτέ;
Επίσης μερικές φορές τα ασχημόπαπα, δε θέλουν να γίνουν κύκνοι γιατί φοβούνται ότι η παντοδυναμία της ομορφιάς τους σε συνδυασμό με την εξυπνάδα τους θα τους κάνει ακαταμάχητους και τότε πώς θα μπορέσουν να συνεχίζουν να κρυβονται πίσω από το δάχτυλό τους;
24-11-2014, 08:38 #22
Marulenia όλο αυτό είναι μια καλοσχεδιασμένη απάτη στο βωμό του κέρδους . Αφού θα το κάνεις , κάτσε και σκέψου μετά τι έφαγες τις 2-3 τελευταίες μέρες πριν το τεστ . Θα δεις οτι οι τροφες που θα σου βγάλουν είναι αυτές . Κι αν το κάνεις ξανά μετά από 1 μήνα έχοντας φάει διαφορετικά πράγματα θα σου βγάλουν διαφορετικές . Είναι μύθος κι απάτη όλο αυτό . Διάβασε και το άρθρο αυτό .
Η βιομηχανία των τέστ δυσανεξίας και οι ψεύτικες υποσχέσεις
24-11-2014, 09:15 #23
όπως τα λένε τα παιδιά συμφωνώ 100% με όλους
αμάν αυτοί οι δικοί μας, προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά με λάθος τρόπο και χωρίς να καταλαβαίνουν το πρόβλημα. τι να κάνεις. υπομονή. ζεν! πάντως αν ο συμπαραστάτης μπορεί να το ακυρώσει χωρίς να χάσει τα λεφτά του,βάλτου να δει την εκπομπή του βαξεβάνη το κουτί της πανδώρας
κακή επιστήμη στην υπηρεσία της διαφήμισης. η το άρθρο της δώρας.
τελευταία όποτε με πρήζει η μάνα μου για κάτι της έρχονται email με επιστημονικά άρθρα η εκπομπές. αφού τόσα χρόνια δν μάθαμε να καταλαβαινόμαστε τώρα θα συνεννοούμαστε με τα περιστέρια. άξιζε που θυσίασα τουλάχιστον τρία τρίωρα για να την μάθω να ανοίγει email.
24-11-2014, 13:46 #24
Εγώ αδυνάτισα με το τσάι αδυνατίσματος SLIM. :P
Θυμάμαι ακόμα εκείνη την διαφήμιση που έδειχνε η τηλεόραση...
"Φάτε! Φάτε όσο θέλετε! Αρκεί μετά να πιείτε ένα φλιτζάνι χωνευτικό και λιποδιαλυτικό τσάι αδυνατίσματος SLIM !!!" με την υποτιθέμενη αοιδό Τζίνα Βαρώνη που "σε 20 μέρες βγήκε στην πίστα" με το μασαζοκαλτσόν και τις κρέμες της ιδίας εταιρείας... http://www.youtube.com/watch?v=CxZOkLXJY5U
Αν το θυμάται κανένας άλλος θα είναι σίγουρα 45+ :bouncing:
Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα νήμα για να γράφουμε εκεί όλες τις ανοησίες που καθημερινά βλέπουμε στα μέσα (TV, web κλπ);
24-11-2014, 14:45 #25
Baklavas έχω πέσει στο πάτωμα και γελάω κλάιγοντας...
Κι όμως έιμαι 30- και τη θυμάμαι αυτή τη φόρμα....
Από την κούνια μου θύμα των διαφημιστικών!!!
Dora και Σουσου ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να δω την εκπομπη πριν παω, να είμαι προετοιμασμένη
24-11-2014, 17:30 #26
Εσύ έπρεπε να έχεις πάρει από καιρό το βιομαγνητικό υπερμασαζοκαλτσόν της SLIM.
Βασικά ΟΛΕΣ ΣΑΣ θα έπρεπε να το έχετε πάρει γιατί είναι θαυματουργό... Έχει και φωτάκια οπότε είναι πόδι και Χριστουγεννιάτικο δέντρο 2 σε 1!!!
http://youtu.be/dVmYzsg2GEs?t=25s
24-11-2014, 18:30 #27
εγώ ανέκαθεν μπακλαβά ήθελα να πάρω εκείνο το βαράκι που το κουνάς κ σου λέει το μπράτσο γίνεται σαν της πετρουλάκης.https://www.youtube.com/watch?v=pu_7aeDeeKE ήμουν τόσο ψημένη που το έψαξα στο ιντερνετ αλλά ευτυχώς αυτός ο γκούκλις μου αποκάλυψε οτι είναι τελείως χαζομάρα.
24-11-2014, 18:36 #28
Εγω θυμάμαι φλέρταρα με εκείνα με τις δονήσεις που και καλά σε κανουν να χανεις πόντους και σε γυμναζει κλπ :P xaxaxaxa
Μακάρι να δουλεύαν όλα αυτά....
24-11-2014, 18:38 #29
Να αυτό!
http://www.ladys-fitness.gr/lipolysis/power-plate
Προσπαθουσαν να μου το πουλησουν και στο γυμναστηριο λεγοντας πως καλα οι 12 επισκέψεις (300 ευρο κοντά) εχουν αποτελεσμα σαν να εκανες ενα χρονο γυμναστική συμβατικά...
24-11-2014, 19:43 #30
Τρομερά προϊόντα... Shake wake όμως το πιο ονειρεμένο απο όλα
https://www.youtube.com/watch?v=IpgKvyx4Q38
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....