Results 31 to 45 of 57
-
24-11-2014, 20:00 #31
Ναι ναι αυτο που ειπε κι η μανταμ πιο πανω ΧΔ
- 24-11-2014, 20:14 #32
Ναι ναι κι εγω από εκείνη το είδα και είπα να το αποθεώσω
24-11-2014, 20:30 #33
Χαχαχαχα! Ντροπή!:saint2:
24-11-2014, 21:46 #34
Παπάτζα, παπατζα, παπάτζα... Πώς θα πάω μεθαυριο;;;
https://www.youtube.com/watch?v=y8-w6jD_MZk
24-11-2014, 22:16 #35
Εγω το μονο που θα σου ελεγα για τις δυσανεξιες είναι πως αν δεν βλέπεις να σε επηρεάζει εμφανώς, τα υπόλοιπα μην τα πολυπιστευεις.... εγω π.χ έχω μια ελαφρα δυσανεξια στην λακτόζη, αλλά δεν χρειαζομαι καποιο τεστ να μου το πει. Το νιώθω :P Άκου το σώμα σου....πάντα κάτι παραπάνω απο σένα θα ξέρει
24-11-2014, 22:40 #36
Πήγε πριν 2 μήνες η κολλητή μου κι έκανε το τεστ μιας και είχε θέμα με το έντερο της. Προσπάθησα να την πείσω να μην το κάνει, πως θα πετάξει τα χρήματα της, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχα παράδειγμα την κουμπάρα μου που το είχε κάνει την εποχή που ήταν πολύ της μόδας και είχε πληρώσει κάπου 200.000 δραχμές! Ουκ ολίγα χρήματα, αν σκεφτεί κανείς πως ήταν μισθός πλήρους απασχόλησης!
Η κολλητή μου λοιπόν (που είναι άνεργη) ήθελε δεν ήθελε πλήρωσε 80 ευρώ για επίσκεψη και τεστ, της δόθηκε και διαιτολόγιο και τελικά δεν έμεινε ευχαριστημένη από αυτό που είδε και εισέπραξε. Τελικά ήταν τυχερή στην ατυχία της γιατί της σύστησαν έναν κλινικό διαιτολόγο που εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα, ο οποίος στο ραντεβού τους που διάρκεσε κάπου 2 ώρες της πήρε πλήρες ιστορικό, είδε τις εξετάσεις της και της έβγαλε διαιτολογικό πλάνο ώστε και να χάσει κιλά αλλά και να μπορέσει να βοηθήσει και το πεπτικό της σύστημα. Πλήρωσε πολύ λίγα χρήματα και το πλάνο που της έβγαλε είναι για 3 εβδομάδες.
Οπότε Μαριλένια... πήγαινε με τον καφέ σου κι απόλαυσε το αφού πλήρωσε άλλος την επίσκεψη και σε θέλει μόνο για παρέα! :P
25-11-2014, 15:45 #37
Scarlet πάντως από ότι κατάλαβα η δυσανεξία στη λακτόζη και στη γλουτένη είναι οι μόνες που μπορούν να αποδειχθούν επιστημονικά με αιματολογικό έλεγχο. Δηλαδή αν κάποια στιγμή θέλεις να δεις αν όντως είναι δυσανεξία στη λακτόζη αυτό που σε φουσκώνει, θα μπορέσεις. Τα υπόλοιπα είναι παπατζιλικι μάλλον...
Μαρία, αυτό ακριβώς θα κάνω. Ευτυχώς από ότι κατάλαβα τόσα λεφτά δεν έδωσε, γιατί θα στεναχωριόμουν ακόμα περισσότερο. Ντάξει ότι βιώνει κάποιος στη ζωή του χρήσιμο είναι, ακόμα κι απο αυτό κάτι θα μάθω..
25-11-2014, 20:41 #38
Δεν εχω κανει αιματολογικη ειναι η αλήθεια. Ίσως κάποια στιγμη στο μέλλον :P
02-12-2014, 23:22 #39
Originally posted by baklavas
"παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες", "παπάτζες"
:lol::smilegrin::lol:
02-12-2014, 23:25 #40
Κι εγώ το έχω κάνει πρόβα, μεθαύριο που θα πάω στ ραντεβου θα το επαναλαμβάνω ευλαβικά απο μέσα μου
04-12-2014, 19:09 #41
Τελικά το έκανες το τεστ παπάντζα;
Τι σου είπε; Έχεις δυσανεξία σε ζάχαρη, γάλα, σοκολάτα, λίπη και άμυλα;
Άρα μπορείς να τρως όλα τα άλλα, δηλαδή μαρούλι, αγγούρι και μπρόκολο; :eureka:
04-12-2014, 20:42 #42
xaxaxaxaxaxa ναι ναι το κλασσικό "δεν σε βοηθάει να χάσεις κιλά οτιδήποτε παχαίνει όλο τον κόσμο". Ναι λες και περιμεναμε ενα τεστ δυσανεξίας να μας το πει αυτό ΧΔ
04-12-2014, 21:18 #43
Το κανα το κανα!! Σήμερα... Λοιπόν έχω να σας πω, πως επειδή τελευταία τρέφομαι υγιεινά και λίγο vegan μου βγαλε ότι έχω δυσανεξία σε όλα
>τα ψάρια και τα οστρακοειδή!! Λολ (αυτό που αναφέρατε ότι μπορεί να βγάλει τροφές που κατανάλωσες τις προηγούμενες μέρες)
>Επίσης ολα τα τσάγια (που έχω μουρλα και πίνω πολύ τελευταία) και
>τη Μαντζουράνα (συγγνώμη Μάντζι, μάλλον κατάλαβε ότι συγχρωτιζόμαστε)
>Καστανή ζάχαρα, (γιατί τελευταία έκοψα τη λευκή)
>μαγιά
>ένα Εκάτι που ειναι σε ολα τα τζανκ φουντ
>σογιέλαιο (δηλαδή κομμένα όλα τα τηγανητα ετοιματζίδικα)
> και τα 3 αλκοολούχα που ήπια τελευταία (ουίσκι, κρασί, μπύρα)
Μου κανε εντύπωση που μου έβγαλε επίσης
>σκόρδο
>γιαούρτι
>ψάρια
>πορτοκάλια
>μελιτζάνες
Γιατί με αυτά όντως έχω θέμα στην πέψη... και ποτέ δε μου άρεσαν.... Αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο, είναι τροφές που πολύς κόσμος μπορεί να έχει θέμα...
Επαναλάμβανα σαν καλή μαθήτρια παπάτζες παπάτζες από μέσα μου. Η κοπέλα ηταν ευγενεσταστη δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω... Πάμε για άλλα
Στη σοκολάτα, λευκή ζάχαρη, λευκά αλεύρια (αλλά χωρίς μαγία) δεν είμαι "δυσανεκτική". Χαχαχαχ θα τρώω απο το πρωί ως το βράδυ βουτήματα και σοκολάτες, θα αδυνατίσω και να σκάσετε απο τη ζήλεια σας!!!
04-12-2014, 21:19 #44
χαχαχαχαχαχαχα είδες τζάμπα αγχωνόσουν
04-12-2014, 22:33 #45
Χαχαχα! Βρε συ δεν χρειάζεται επιστήμονας να μας πει ποια τροφή μας ενοχλεί! Ό,τι μας ενοχλεί το αποφεύγουμε ή το τρώμε σε συνδυασμό με μια άλλη τροφή που μας δημιουργεί λιγότερο ή καθόλου βάρος στο στομάχι.
Εγώ παράδειγμα αποφεύγω το μαρούλι το γνωστό. Το δε κατσαρό ή το άλλο που το λένε "σαλάτα" (που μοιάζει λίγο με το σπανάκι) δεν με ενοχλούν.
Το κρεμμύδι... που δεν το αποφεύγω γιατί μου αρέσει (δεν μπορώ χωριάτικη χωρίς κρεμμύδι)!
Το σκόρδο... που επίσης δεν αποφεύγω γιατί μου αρέσει (τζατζικάκι ή σκορδαλιά χωρίς αυτό δεν γίνεται).
Η ασπαρτάμη... που μου δημιουργεί καούρα στο στομάχι γι'αυτό έχει φάει διαγραφή απ'τις προτιμήσεις μου.
Καλαμάρι τηγανιτό... που μου αρέσει μεν, αλλά μου κάνει ένα στομάχι τούμπανο.
Παραδείγματα είναι αυτά που ανάφερα. Γενικά λοιπόν ότι μας ενοχλεί καλό είναι να το αποφεύγουμε. Ας μην κάνουμε σαν τις μανάδες ή γιαγιάδες που έχουν το "και τι να φας" καραμέλα! Λες και δεν υπάρχουν φαγητά άλλα! :bigsmile:
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....