Η ιστορια μου και ελπιζω να βοηθησω!ολα καλα θα πανε να χαμογελατε!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Junior Member

Η ιστορια μου και ελπιζω να βοηθησω!ολα καλα θα πανε να χαμογελατε!

Γειά σας! καλό μεσημέρι σε όλες! σήμερα εγγράφηκα και είπα να σας πώ την ιστορία μου!και γενικα να συζηταμε! Λοιπον ειμαι η κατερινα! εχω περασει διατροφικη διαταραχη! αρχιζω:παντα ημουν οκ με το φαι,οπως ολοι μας καποτε,ετρωγα οτι ηθελα και ολα οκ!ημουν ενα αδυνατο παιδι! μετα αρχισα να παιρνω λιγο αλλα δεν ημουν ποτε χοντρη!ολα οκ,περναγαν τα χρονια ομορφα,μετα .αχ μετα. αρχισα να με πιανει εμμονη,ηθελα να φυγουν τα πλαινα στην κοιλια(αυτα τα τοτε σπαστικα,που πλεον τα θεωρω γοητεια) γενικα να εχω και εγω επιπεδη κοιλια και αδυνατα ποδια,να βαζω οτι θελω,ολα αυτα τα ελεγα ενω ημουν 1.61 με κιλα 60? νταξει ημουν κανονικη!κανεις δεν μπορουσα να με πει χοντρη! ααλλα ουτε και κοκκαλο! αρχιζω τις χαζομαρες. βλεπω στο ιντερνετ μια διαιτα με φρουτα μονο,συνεχιζα να μην ξερω τι ειναι θερμιδα:P και λεω αυτη θα κανω. αρχισα,παιρναμε φρουτα,η μαμα μου βεβαιωθηκε οτι ειναι ασφαλης ,της ελεγα οτι ολες οι φιλες μ το καναν κ καλα κ τετοια,αρχισα να τρωω αυτα. οι θερμιδες π ετρωγα ηταν πραγματικα λιγες.το προσωπο μου χλωμιασε,οι γονεις μου πηραν δραση,ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα φας. θα σου παρω τωρα ενα καλαμακι! εγω..κλαματαααααα.φωνες.να λεω πως αν μου το δωσουν θα το ξερασω,τεσπα περασε αυτο..ειχα χασει κιλα φυσικα,οχι εκει π ηθελα,βασικα με εβλεπα σαν τον παγκαλο εγω:P ενω δεν ηταν ετσι. μετα..αρχισα κανονικη διατροφουλα,με μετρο,κ αρχισα κ γυμναστηριο,οσο και αν το μισουσα.εβλεπα καποια διαφορα,ολο αυτο το καιρο ημουν εθισμενη στο σωμα.μεχρι κ γραμμωση σκεφτομουν:P σκεφτομουν πως θα πεταγοντε τα κοκκαλα,ΟΛΗ μερα! στο ιντερνετ ολο διαιτες,σωματα κτλπ..εμμονη. ποσες φορες ακυρωσα βολτες? επειδη ενιωθα χοντρη?κ εχανα την ζωη μου. το αγορι μου ηθελα να μου πιασει την κοιλια και δεν τον αφηνα..ενιωθα κομπλεξ. παιζει να ηταν ο μεσα στους λογους που χωρισαμε..ολοι μ λεγαν οτι ειμαι μια χαρα,αλλα εγω οχι,εβλεπα ενα τερας,μετα κανω ατινκς! ετρωγα για μεσημερι,ενα κοτοπουλο μονη μου:P μπριζολες κτλπ! ηξερα πως θα δω διαφορα,τοτε δεν με ενοιαζε κ η υγεια μονο το σωμα! τεσπα την εκοψα εκεινη γτ κοπηκε η περιοδος. δεν με νοιαζε.ημυν εντελως καθηλωμενη στον χαζο στοχο μου.μετα..παω σε διαιτολογο. με διωχνει με τις κλωτσιες π λεει ο λογος,μου λεει πως παιζει να εχω διαταραχη,κ εγω δεν προκειται να σου δωσω διαιτα!δεν με νοιαζουν τα λεφτα,αν ηταν θα σου δινα!επαγγελματιας,ΘΕΑΡΑ πλεον μπορω να πω,φευγω απο εκει απογοητευμενη..μετα βρηκα μια αλλη διαιτολοογο πολυ φιλικη που μου ειπε να παμε στα κιλα που ειμαι φυσιολογικη βεβαια.και μετα με γυμναστικη να χασω τους υπολοιπους ποντους που θελω χωρις να χανω κιλα.δυσκολο ,i know! οκ , μου εδωσε μια διατροφουλα(1300-1350 θερμιδων) οποιο κοριτσι δεν εχει οικονομικη ανεση και χρειαζεται τοσες θερμιδες να μου πει να της την πω,εχω 6 εβδομαδες περιπου,φυλλαδια δηλαδη) ! εχασα μισο κιλο την βεδομαδα,μου ειχε βαλει κ το γλυκακι την εβδομαδα,αλλα εγω απαπα τα ειχα κανει εχθρο.ημουν υπερβολικη. ΜΕΤΡΑΓΑ στην ζυγαρια το μαρουλι.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τωρα γελαω με αυτα.μετραγα την ριγανη..αμα επεφτε μια σταγονα παραπανω ουρλιαζα.ολα μετρημενα,ακριβως ολα τα γραμμαρια.περπατουσαα με μουσικη στα αυτια,και ολα οκ,εχανα εχανα,εβλεπα τεραστια διαφορα,μου λεγαν ολοι'ερεψες'.εγω ελεγα θελω κ αλλο φυσικα.τεσπα μετα φτασαμε 50? με 1.61 υψος και μου πε στοπ αν θυμαμαι καλα..μετα εγω λεω ωραια τωρα γυμναστικη..αρχισαμε συζητηση ..μου ειπε οτι πρεπει να σταματησω εκει,γιατι ειναι κ η περιοδος...ΝΤΑΞΕΙ,ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ,ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΛΗΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΙΟΜΟΥΝ ΦΟΝΑΖΟΝΤΑΣ'ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΟΟΣ' το οποιο δεν ειχα. εγω ηθελα να χασω.ολοι μ λεγαν οχι και οχι..μετα πηγα 48. ! με τον καιρο ενιωθα καλυτερα...μετα καταλαβα πως δεν ημουν χοντρη! και ηταν τοσο ανωριμα ολα αυτα που εκανα..κοιταζομουν στο καθρευτη πλεον κ εβλεπα μια κανονικη καμπυλωτη κοπελα και χαιρομουν,εδω να επισημανω οτι δηλωνω ερωτευμενη με το φαγητο.οσο και αν τοτε το ειχα κανει εχθρο! μετα μου εδωσε συντηρηση,με τα ελευθερα μου και οκ. μετα..γυρισε σε εθισμο. πως να το πω? μετραγα τα δευτερολεπτα για να φαω. γενικως δεν χορταινω με τιποτα. σκεφτομουν ολο το φαι,αλλα ημουν ευτιχισμενη ηταν ωραια περιοδος,μετα αρχισα να ειμαι χαλια ψυχολογικα για μενα αυτο σημαινει=εισαι χαλια?ΦΑΕ! γενικως πιστευω οτι τρωω συναισθηματικα. τοτε πραγματικα το παρακανα. ΟΛΗ μερα γλυκα,μεσημεριανο με ψωμιι μπολικο,βραδινο 2 σουβλακια σταντε:P , ειδατε τι κανει η στερηση? εφαγα τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ! ειχα μια ελπιδα οτι θα τρωω χωρις να παχαινω(νταξει ενα ονειρο) και δεν με ενοιαζε αν θα παχυνω,με βλεπει η μαμα μου μ λεει κατερινα παχυνες,της λεω πας καλα?ιδια ειμαι! τρωω κ δεν παχαινωω μαλλον:P' μετα ζυγιζομαι σε ειδικη λιπομετρικη ζυγαρια +5 κιλα λιπους περιπου!omg ;o τα λεγε η μαμα:P παντως το ευχαριστηθηκαααααααα!να επισημανω οτι μια απο εκεινες τις υπερφαγικες να το πω μερες,εφαγα τοσο πολυ που με ποναγε το στομαχι,ΑΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΝΟΣ!κ μ ερχοταν ξερασμα!απαπα:P χανεται την απολαυση ετσι! μετραω τους ποντους μου να δω ποσο πηρα,ηταν πιο ΨΗΛΑ απο τοτε που ημουν 60 κιλα 0.ο κ ομως ενιωθα/νιωθω κανονικη,αρα ολα ειναι στο μυαλο. πηρα κ 1 κιλο μυικης μαζας^^! τωρα εχω ξεκινησει την ιδια υγεινη διαιτουλα,για να τα χασω,αλλα πλεον ξερω να βαζω μετρο! μετα συντηρησουλα και ολα οκ! γενικα μαρεσει να προσεχω την εμφανιση μου! χτες την χαλασα βεβαια.εχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη(ουτε στον εχθρο μου)και ειχα ενα τεραστιο τσακωμο! και τσακισα μια σοκολατα ενα κρουασαν,μετα για βραδυ μια σοκολατα κ ενα σουβλακι! (κυρια ομως,μετρησα τις θερμιδες για να μεινω σταθερη)και σημερα ξεκινησα δυναμικα!εχω δρομο ακομα αλλα υπομονη!οσο και αν λιγουρευομαι τα παντα*.*!γενικως το φαγητο ειναι ηδονη!μπορει να καθομαι να τρωω ΟΛΗ μερα!δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση. αλλα το ατιμο παχαινει.επομενως μετρο.! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΕΧΑΝΑ ΜΥΙΚΟ ΙΣΤΟ ,**ΑΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕΕΕ** , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ=ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ. ! ΧΑΣΤΕ ΤΑ ΥΓΕΙΝΑ! ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΤΑ!ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟ,ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΕ! ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ! σωστη διατροφη χωρις υπερβολες επομενως. βαλτε κ μια λιχουδια,αλλιως θα στερηθειτε κ μετα θα το φατε διπλα. για τα κοριτσια που βλεπουν χοντρο τον ευατο τους.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!δεν ημουν χοντρη,δεν ειστε χοντρες,εχουμε μονο ΜΙΑ ζωη.μην την χαλαμε ετσι..! για τα ατομα με υπερφαγικα τα νιωθω..ελπιζω να βρουν αδιεξοδο! δεν ειναι βιολογικη πεινα,αλλα μας τρωει το συναισθημα,χω μια φιλη που εχει παει 36 κιλα με υψος 1.61 και πιο πολυ αλλα δεν το σταματαει.κανω οτι μπορω. μια αλλη φιλη μ ειχε βουλιμια,αλλα την ξεπερασε νμζω ΜΟΝΗ ΤΗΣ. μν χανετε το κουραγιο σας,σιγα σιγα..να μειωθουν και ευχομαι σε ΟΛΟΥΣ να πανε ολα καλα! ελπιζω να βοηθησα γραψτε απο κατι κατι,θα με κανει να νιωσω καλα!

Senior Member
    Κατερίνα
    καταρχήν,
    Καλως ήρθες στην παρέα μας!!!
    χαίρομαι, που βρήκες τις ισορροπίες για να διακρίνεις τι είναι σωστό και τι λάθος. εχεις κάνει την αρχή!
    ειμαστε όλοι εδώ και παλεύουμε να μην πιάνουμε τα άκρα αλλά να βρούμε αυτή τη λεπτή ισορροπία που χρειάζεται για να εναρμονιστεί σώμα και πνεύμα! μπορεί να μην τα καταφέρνουμε κάθε μέρα, οκ!!!δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες ...αλλά δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!!!
    προσωπικά δεν έχω φτάσει στο τέρμα της πολυετής προσπάθειας απώλειας των κιλών μου, ταλαντεύομαι ανάμεσα σε υγειινή διατροφή, γυμναστική και ευτυχως μέχρι στιγμής εχω καταφέρει να ελαχιστοποιήσω τα υπερφαγικά επεισόδια. Η αλλαγή απο τις προηγούμενες φορές είναι ότι ακολουθώντας την διατροφή μου χωρίς υστερίες, αφαγίες και υπερβολές νιώθω καλά και για πρώτη φορά νιώθω ότι θα τα καταφέρω!!!
    και είναι υπέροχο συναίσθημα...και το εύχομαι σε όλους εννοείτε!!! θα τα καταφέρουμε!!!
    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Junior Member
    Καλώς σας βρήκα eve
    ε ναι! ανθρωποι ειμαστε ,δεν ειμαστε στρατιωτακια,αλλα εχουμε θεληση και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
    να τρωμε οχι να μας τρωει! με προσπαθεια κ θεληηση ολα γινοντε! ευχομαι να πετυχεις το στοχο σου!μπολικες σαλατες και να μαστε εδω να δινουμε κουραγιοο η μια στην αλλη

Senior Member
    δηλαδή σε γενικές γραμμές

thin...positive!!!

και όλα θα πάνε καλά!!!

Junior Member
    Ακριβώς ετοιμάζεται η μπριζόλα μου και οι πατατούλες μου,γιάμι:Ρ

Member
    Γεια σου Κατερίνα! Πιστευω οτι το πιο σημαντικό βήμα το χεις κανει!εχεις συνειδητοποιήσει ότι οι υπερβολέσ μονο κακό μπορούν να κάνουν..απο δω και περα προσπάθησε να μην το ξεχάσεισ ουτε για μια στιγμή..τώρα που ξαναρχιζεισ τη διατροφη,μην παρασυρθεις ποτέ και γυρίσεις στα παλιά..θελει υπομονή και πεισμα..πολλέσ φορές,εκεί που πιστεύοθμε οτι εχουμε βρει τισ ισσοροπίες μας και κάνουμε σωστα την διατροφη μας,τυχαινει να φαμε κάι παραπανω και μετα νιώθουμε τοοοοοσες τυψεις που δκεφτομαστε να μην φαμε τιποτα την επομενη μερα πχ για να σώσουμε θερμιδεσ!Δεν ειναι λυση αυτο!!!!!!Ανθρωποι ειμαστε,αν δε φαμε και κατι παραπάνω και τα γλυκακια μασ μια στο τοσο,θα τα στερηθουμε και μετα τη συνεχεια την ξερουμε.... χρειαζεται θεληση λοιπον και όλα θα γινουν!!!!!! ειμαι σιγουρη οτι με τον καιρο θα καταφερνεισ να τρως φυσιολογικα και χωρισ κανενα προβλημα!δεν παχαινουμε σε μια μερα!όλα στο μυαλο μασ ειναι!Θα τα καταφερουμε ολοι να πετυχουμε τουσ στοχουσ μασ αρκει να το πιστεψουμε!!!!!! (απ οτι καταλαβεσ τα περισσοτερα τα λεω για να τα διαβαζω και εγω και να βαλω μυαλο)!!!!!!!! ετσι ειναι ομως....

Junior Member
    Γειάα σου Δέσποινα Νταξει,δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει παρασυρθει,τ θεμα ειναι να εχουμε μετρο και να μην το παμε σε υπερφαγικα κτλπ...προσπαθωω ειναι στιγμες που θες να ανοιξεις το ψυγειο και να φας τα παντα αλλα ΟΟΟΟΟΟΧΙ! δεν θα της περασει της συναισθηματικης πεινας! θα γινει αυτο που θελουμε εμεις! διοτι εχουμε θεληση! αυτο το μυαλοοο ειναι πολυ υπουλο! πιστευουμε στον ευατο μας λοιπον! (δεν ξέρω ποιο προβλημα εχεις συγκεκριμενα,αλλα φαινεσαι πολυ αισιοδοξο ατομο και θα τα καταφερεις )

Member
    Εμένα το θέμα μου είναι ότι είμαι συνεχώσ σε δίαιτα και όλο τη χαλάω.. Ειμαι 24 χρονων,1.70 και γυρω στα 67 κιλά και δυσκολευομαι πααααρα πολυ να πάω παρακατω..στα 18 μου ειχα φτασει τα 90 κιλα και απο τοτε με διαιτεσ λοιμοκτονιας,πχ ενα μηλο την ημερα εχασα καποια κιλα..καποια στιγμη δεν αντεξα και ξεκινησα παλι το φαγητο..επαιρνα 3 κιλα ,τα εχανα παλι με πολλη πεινα.....τα ξαναπαιρνα ,τα ξαναχανα.. ετσι εφτασα γυρω στα 70..ολο ελεγα,απο σημερα κομμενα τα παντα,και ολο εμφανιζοταν ενα παγωτο απο το πουθενα..το ετρωγα και ελεγα¨ε αφου τα χαλασα ,ασ φαω και ενα κρουασαν,μια σοκολατα,ενα σουβλακι κλπ και απο αριο κομμενα τ παντα!!!οταν αποφασιζα να σταματησω,την εβγαζα ολη μερα με ενα γιαουρτι,και το βραδυ αρχιζα να ζαλιζομαι και να μην ειμαι καλα οποτε ετρωγα,τισ περισσοτερεσ φορεσ κατι πολυ παχυντικο..φυσικα με αμετρητεσ τυψεισ.....και ετσι εμενα στα ιδια...Τον τελευταιο μηνα κατι άλλαξε μεσα μου..σα να ξυπνησα ενα πραγμα!συνειδητοποιησα οτι το ενα τοσο δα σοκολατακι δεν ειναι η τεραστια αμαρτια..μπορω να το φαω χωρισ τισ τυψεις που θα με κανουν να σκεφτω οτι τα χαλασα ολα,οποτε ασ φαω οτι βρεθει μπροστα μου και αυριο τιποτα.. το θελω ,θα το φαω!το μεσημερι μπορω να φαω κανονικο φαγητο ,περα απο κοτοπουλο σκετο με σαλατα! δεν ειναι αμαρτια!!!!!!!!!!και αν πειναω το βραδυ,θα φαω κατι ελαφρυ..δεν θα ξυπνησω το πρωι και θα αισθανομαι σαν βαρελι επειδη το βραδυ εφαγα λιγο γιαουρτι!!!!και οταν με βγω με τουσ φιλουσ μου για φαγητο,θα τσιμπησω χωρισ τυψεισ..απλα δε θα το παρακανω..θα φαω οσο με ικανοποιει όχι οσο με κανει να σκασω..η αληθεια ειναι όμωσ οτι φοβαμαι πολυ μην ξαναγυρισω στα παλια..δε μπορω πια αυτη την εμμονη με το φαγητο και στις διαιτεσ..κουραστηκα!θελω να τρωω σα φυσιολογικοσ ανθρωποσ!οταν πειναω,και οσο χρειαζομαι για να χορτασω,,χωρις τυψεισ!!!!!!!!!

Junior Member
    Οοοοο,έχεις περάσει αρκετά! αυτό που χαλάς την διαιτά το νιώθω.το έχω κάνει! μετά έχεις αυτο το αίσθημα του'τζάμπα προσπάθεια,πάλι τα θαλάσωσα'! αλλά ποτέ δεν είναι αργά.! εγώ σκέφτομαι το αποτέλεσμα,και λέω αν δεν το πάρω απόφαση δεν θα το πάρω ΠΟΤΈ! υπομονή!εδώ πέρασαν αιώνες! σκέφτομαι άτομα που έχουνε τόσα κιλά και εγώ γενικά με λές αδυνατούλα απλά θέλω να μαζέψω λιγάκι γιατί τα παίρνω κάπως τα κιλά μου! *αυτό ακριβώς! μπορούμε να συμβιβαστούμε στην σοκολάτα με μέτρο κ όχι σε ολόκληρη την τούρτα!και αυτά τα υπερφαγικά με τύψεις δεν τα απολαμβάνεις και όσο θές.και μετά νιώθεις και χάλια με το στομάχι σου.προσπάθεια ,προσπάθεια! αν δεν θές και προσπαθήσεις δεν θα γυρίσεις! ..εγώ πριν κάτι μέρες ήταν κάτι σαν να ξαναήρθαν τα παλιά.κοιτάχτηκα και δεν μαρεσα αλλα λεω,νταξει θα τα χασεις ΥΓΕΙΙΝΑ! και ασε τα συντομα!ειδες τα αποτελεσματα! καλα εγω αμα κατσω να φαω μεχρι να χορτασω ουυυυυ θελω πολυ!μαλλον εχει ανοιξει το στομαχι μου!να τρωμε για να ζουμε λπν οχι να ζουμε για να τρωμε! θα τα καταφερεις,και θα εχεις οση συμπαρασταση θες!

Member
    :bouncing::smilegrin::bouncing: και εσυ το ιδιο!ετσι και αλλιωσ με παρέα τα προβλήματα λυνονται πιο ευκολα!

Junior Member
    φυσικάααααααααααααα μονο οι ανθρωποι που φευγουν δεν ξαναγυρνανε και ολα τα αλλα διορθωνοντε!

Senior Member
    Γεια! Καλωσηρθες! Ειναι πολυ ωραιο αυτο το βιβλιο! Αν δε το καταλαβες αυτο που ειπε η eve30 ειναι βιβλιο το thin possitive. Και ενα αλλο του κυριου Ζ ειναι πολυ ωραιο με μια μπανανα απεξω, αλλα δε θυμαμαι το ονομα?! Θα σε βοηθησουν πολυ με την κατανοηση του σωματος σου και την εννοια της μεριδας.

Senior Member
    κατερινα πως σου ηρθε η περιοδος? και εγω ειχα θεμα με διατροφικη διαταραχη πριν 6 χρονια με πολλες μεταβολες, αλλα η περιοδος μου ακομη δεν ειναι σταθερη ουσιαστικα πολλες φορες δεν ερχεται ενω ειναι ολα φυσιολογικα...

Junior Member
    sweet δεν το κατααλαβα οτι εννουσε βιβλιο
    θα ειναι πολυ ενδιαφερον)

Junior Member
    aiglh θα επαιρνα χαπια,αλλα μολις πηρα κιλα και εφτασα στα φυσιολογικα ηρθε απο μονη της!παρτυ εκεινη την ημερα!! ευχομαι να πανε ολα καλα με τον κυκλο σου

Page 1 of 3 123 LastLast