Κόλλησε η ζυγαριά μου!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Κόλλησε η ζυγαριά μου!!

Καλησπερα σε όλους...
    Εδώ και 2 μήνες μου έχει κολλήσει η ζυγαριά και θέλω να
    χάσω τα τελευταία πέντε κιλά αλλά δεν πέφτω ούτε μισό κιλό.Τι μπορεί να φταίει?:sniffle:

Μια τυπική μερα που ακολουθώ είναι
    Πρωί:ένα ποτήρι γάλα και ψωμί με μέλι
    Ε:1 φρούτο
    Μ:φαγητό στο σπίτι με σαλάτα
    Α:30 γρ σοκολάτα ή κανενα φρουτάκι
    Β:γιαούρτι με μέλι η κανένα τοστ

Senior Member
    Καλώς ήρθες! Πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται; Η διατροφή σου μια χαρά είναι και σίγουρα αν συνεχίσεις αργά ή γρήγορα θα σου κάνει τη χάρη η ζυγαριά!

Junior Member
    Είμαι 1,54 ύψος και 53 κιλά...είμαι κανονική αλλά όλο το λίπος έχει συσσωρευτει στην κοιλιά και δεν λέει να φυγει με τίποτα...

Senior Member
    lovecandies καλως ορισες , δυστυχως και η δικη μου εχει κολησει εδω και δυο εβδομαδες , αλλα πιστευω οτι ειναι κατι τελικα φυσιολογικο . Ειναι αμυνα του οργανισμου..............

Senior Member
    Δυστυχώς όταν κολλάει η ζυγαριά πρέπει ή να ρίξουμε θερμίδες ή να αρχίσουεμ άσκηση. Απο μόνη της δεν θα πέσει :/ Αυτά μου τα έχει πει η διατροφολόγος μου.....

Senior Member
    Το υποψιαζόμουν οτι θα ήσουν mignon, μόνο έτσι εξηγείται να μη χάνεις με αυτή τη διατροφή. Κοίτα αυτή είναι η διατροφή που κάνω πάνω κάτω εγώ(σε θερμίδες, όχι σε σύσταση) για να χάσω βάρος και έχω περίπου τα διπλάσια κιλά από σένα. Είναι λογικό να χάνεις πολύ αργά ως καθόλου, αν μετρήσεις τις θερμίδες συντήρησης σου και αυτά που τρώς ίσως να δεις οτι οι δύο αριθμοί είναι αρκετά κοντά.

Προσωπικά βέβαια και το λέω πάντα σε όσους έχουν τέτοια προβλήματα με το βάρος τους θεωρώ οτι μια χαρά είσαι, αυτό βέβαια που μετρά είναι η δική σου γνώμη...