Results 1 to 15 of 18
Thread: Σαββατόβραδο
-
13-07-2013, 20:57 #1
Σαββατόβραδο
Είναι μια απο αυτές τις νύχτες που ενώ έχεις χίλιες δυο προτάσεις για εξόδους κλπ δεν θες να πας πουθενα γιατί όχι μόνο δεν έχεις τι να βάλεις αλλά ακόμα και αυτά που έχεις με τίποτα δεν θα σε κάνουν να νιώθεις εξίσου όμορφη με τις κορμάρες που θα είναι στο ίδιο μαγαζι με σένα και θα σε κοιτάνε με μισό μάτι.... Σας έχει συμβεί ποτέ ή είμαι η μόνη κοινωνική κοπέλα που έγινε ο ορισμός της αντικοινωνικότητας όταν πάχυνε; :sniff:
- 13-07-2013, 21:28 #2
Μα δεν θα περάσω καλά οπότε δεν έχει νόημα το να βγω. Βγαίνουμε για να διασκεδάσουμε, όχι απλά για να πούμε πως βγήκαμε....το έκανα για ένα χρόνο περίπου με πολύ πίεση απο φίλους και μόνο χειρότερα ένιωθα κάθε φορά. Ποτέ καλύτερα
13-07-2013, 21:49 #3
Άμα ήξερα και πως να τον αφησω ελευθερο καλά θα ήταν. Το ξέρω πως μόνη μου πνίγομαι, αλλά δεν ξέρω και τι να κανω γι αυτό. Το ζόρι και την πίεση για διασκέδαση την δοκίμασα και δεν έπιασαν. ίσως πράγματα ξανανιώσω καλά μόνο όταν επιστρέψω στο κανονικό μου βάρος....δεν ξέρω τι να πω πια. Βαρέθηκα να το παλεύω με το ζόρι και να μην γίνεται τίποτα.
Τελος πάντων, σόρρυ για την κλάψα.
13-07-2013, 22:11 #4
Κατ αρχάς εγώ πιστεύω ωπς πάντα υπάρχει επιστροφή. Γιατί να μην έχεις κι εσύ επιστροφή αν έχεις καταλάβει το λάθος;
Όσο για μένα, αν και είναι λάθος μάλλον, δεν μπορώ να διώξω αυτό το αίσθημα ασχήμιας και κακομοιριάς όποτε βγαίνω έξω. Δεν νομιζω λοιπόν πως θα βοηθήσει σε κάτι το να το κάνω με το ζόρι. :/
13-07-2013, 22:19 #5
και εγω δε βγαινω γτ νομιζω οτι δεν ειμαι ωραια ή οτι οτι φοραω δε με κολακευει, ειμαι χοντρη και τετοια.. το μονο που κανω ειναι να τρωω τα καλυτερα χρονια της ζωης μου. ειμαι 21 και δεν εχω ζησει την εφηβεια μα ουτε τη φοιτητικη χωη, δεν εβγαινα και ουτε βγαινω...με τα χιλια ζορια το κανω και προσπαθω να μην με παιρνει απο κατω καποιες φορες τα καταφερνω αλλες οχι....στη προσπαθεια λοιπον και εγω
13-07-2013, 22:27 #6
Στα 47 σου όμως μπορείς να χαρείς τα χρόνια που σου μείναν με το νέο σου σώμα, που είναι και το αποτέλεσμα των κόπων σου. Ετσι δεν είναι;
Αίγλη σε καταλαβαίνω....εγώ μπορει να έζησα την εφηβεία μου, αλλά πλέον, η τελευταία φορα που θυμάμαι να βγήκα και να πέρασα καλά ήταν αυτή η ρημάδα η νυχτα που έπαθα και την ζημιά στην μέση μου. Είναι λιγο αστειο αν το σκεφτεί κανείς. Σε club ήμουν όταν έγινε η μαλακία που μου φόρτωσε όλα αυτά τα κιλά....ίσως είναι σημάδι για να τα αποφεύγω απο εδώ και μπρος αχαχαχαχαχα
13-07-2013, 22:35 #7
Και η λύση που έχω βρει είναι το να σβήσω την αιτία του προβλήματος. Δηλαδή τα κιλά. Ας ελπίσουμε πως θα το κεταφέρω!
13-07-2013, 22:46 #8
για να έχεις 1000 προτάσεις για εξόδους σημαίνει πως ο κόσμος σε θέλει μαζί του!
Είναι καλοκαίρι, είσαι νέα, βγές και δες να περάσεις καλά και να γελάσεις!!
Και εγώ τα χω κάνει αυτα τα χαζά , στη περίπτωση μου έμενα μέσα για να μη με δει ο κόσμος και φυσικά έπεφτε παραγγελία ντελίβερι.. και τι κατάλαβα??
ίσα ίσα πιστεύω πως αν καταφέρουμε να έχουμε καλή σχέση με τον έξω κόσμο τα κιλά χάνονται και πιο εύκολα!
και στην τελική απλα να περνάμε καλά ούτως η άλλως, το οφείλουμε στον εαυτό μας!!
13-07-2013, 22:48 #9
Ναι αλλά το θέμα μου εμένα είναι πως δεν περνάω καλά! Δεν ειναι πως καταπιέζομαι να μην βγω ή κάτι άλλο, απλά δεν το θέλω καν. Συμφωνω πως οφειλουμε στον εαυτό μας να περνάει καλά, το πως να το κάνω δεν ξέρω!
13-07-2013, 22:54 #10
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, και πράγματι η πραγματική αιτία είναι η ψυχολογία μου. Το ξέρω πολύ καλά, αλλά δυστυχώς οι ψυχολόγοι είναι πανάκριβοι.....ορκίζομαι πως μόλις πάρω το πτυχίο μου εγώ δεν θα χρεώνω τόσο εξωφρενικές τιμές :-P
13-07-2013, 23:18 #11
χαχαχαχαχαχαχα καλά, μην νομίζεις, τον Οκτώβρη ξεκινάω. Ούτε ένα μάθημα δεν έχω κάνει ακόμα :-P Αν είχα κάνει δεν νομίζω να ήμουν σε τόσο χάλια ψυχολογία! XD
14-07-2013, 02:40 #12
Έχοντας χάσει κι εγώ απολαύσεις από τη ζωή μου και νιώθοντας πως έχω χάσει χρόνια δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με το Τάσο.
Καταλαβαινω τη ταση απομόνωσης από όλους, ακόμα και τώρα που νιώθω σχετικά καλά με την εμφάνιση μου παλεύω με τον εαυτό μου για να μην χανω μέρες και εβδομάδες από τη ζωή μου που δε θα μπορέσω ποτέ να πάρω πίσω.
14-07-2013, 10:29 #13
Πραγματικά εύχομαι να ένιωθα κι εγώ το ίδιο :/
15-07-2013, 14:02 #14
Originally posted by Scarllet_D
Είναι μια απο αυτές τις νύχτες που ενώ έχεις χίλιες δυο προτάσεις για εξόδους κλπ δεν θες να πας πουθενα γιατί όχι μόνο δεν έχεις τι να βάλεις αλλά ακόμα και αυτά που έχεις με τίποτα δεν θα σε κάνουν να νιώθεις εξίσου όμορφη με τις κορμάρες που θα είναι στο ίδιο μαγαζι με σένα και θα σε κοιτάνε με μισό μάτι.... Σας έχει συμβεί ποτέ ή είμαι η μόνη κοινωνική κοπέλα που έγινε ο ορισμός της αντικοινωνικότητας όταν πάχυνε; :sniff:
- βασιλια μου, και ολο το βασιλειο να δωσεις, ουτε μια μερα δεν μπορεις να παρεις παραπανω ζωη...
Διαλογος του αλεξανδρου του μεγα με τους γιατρους του
ο χρονος που χανεται, δεν γυρνα πισω ποτε
τα λεφτα ερχονται και φευγουν και παλι ξαναρχονται
οι σχεσεις το ιδιο, ολα το ιδιο.
ομως, ουτε ενα δευτερολεπτο δεν γυριζει πισω ποτέ!
θα συμφωνησω με τους συναδελφους σε ολα οσα λενε και οτι ειναι κριμα να χανεται ο χρονος. ειναι το κεφαλαιο μας, ειναι η ζωη μας!
ολοι μας οσοι εχουμε αρκετα χρονια πισω μας, το ιδιο θα σου πουν κοπελα μου.
ειναι κριμα να περνα ο χρονος. σωστα τα λεει και ο τασος και ο φιλιππος και ολοι.
αλλά και εσυ δικιο εχεις. ειναι κριμα να βγαινεις αφου δεν περνας καλα
μεσα σου νιωθεις ασχημα. τι να βγεις να κανεις?
να ζηλεψεις τις θεογκομενες και να νιωσεις αποτυχημενη επειδη εσυ δεν εισαι το ιδιο φιτ με αυτες? αρα γιατι να βγεις? για να νιωσεις πιο χαλια απο ο,τι νιωθεις μεσα στο σπιτι σου?
κι ομως...
το μυστικο ειναι αλλου!
οι φιλοι σου, οι συγγενεις σου θα σου πουν : χασε και κανα κιλο για να νιωθεις καλυτερα
οι συναδελφοι εδω θα πουν (και πολυ σωστα) οτι ο χρονος δεν γυρνα πισω και αφηνεις να χανεται η ζωη σου (που τωρα ειναι αφθονη μπροστα σου, μα καποτε θα λιγοστεψει) για λογους χωρις μεγαλη αξια
ολοι θα σου πουν: δεν εχει και τοση σημασια η εξωτερικη εμφανιση, μην χανεις την ζωη για ανοητους λογους που τωρα τους νιωθεις ως σοβαρους
και δικιο θα εχουν...
μα εσυ δεν νιωθεις καλα και ο,τι και αν σου πουμε εμεις ολοι, εσυ θα νιωθεις ασχημα
κι ομως, υπαρχουν και αλλες κοπελες που αν και ειναι σαν και σενα και χειροτερα σε εμφανιση, τις βλεπεις να περνανε καλα
τις βλεπεις να βγαινουν και να γελανε και εσυ απορρεις
"τι ανεμο συμβαινει?" ειναι βλαμενες και δεν εχουν συναισθηση του πως ειναι? ειναι γαϊδουρες και δεν εχουν ευαισθησια μεσα τους? ειναι "ζωα" και δεν τις νοιαζει? παιζουν θεατρο στον εαυτο τους και νομιζουν οτι περνανε καλα?
υπαρχει ενα μυστικο
το μυστικο του να νιωθεις καλα, ειναι μεσα στο μυαλο σου!
κανονικα δεν θα επρεπε να γραψω αυτο το μηνυμα αφου ειμαστε αρκετα μακρυα ηλικιακα και δεν μου ζητησε κανενας την αποψη μου. το κανω ομως γιατι νομιζω οτι τα λεω στη μεγαλυτερη κορη μου που τελειωσε φετος το λυκειο, που ειναι λιγο τροφαντουλα, που εχει ενα θεμα κι αυτη σαν και σενα με την εξωτερικη της εμφανιση επειδη παντα ηταν λιγο γεματουλα και τους τελευταιους μηνες εβαλε επιπλεον κιλα με το διαβασμα και τωρα εχει ενα θεμα.
δεν ειναι θεα, δεν ειναι ομως και ασχημη.
στην κοριτσοπαρεα της, ενα αγορι πρωτα θα κοιταξει τις αλλες κοπελες και τελευταια αυτη.
και ετσι εχει ενα θεμα. το ξερω οτι πολλες φορες αποφευγει να βγαινει γιατι στα μπαρακια που θα παει, γυρω της υπαρχουν μερικες "θεές"
και στην παρεα της, η μια φιλη της ειναι "θεά". και οι υπολοιπες ειναι πιο φιτ απο αυτην
δεν θελει να βλεπει τον πιτσιρικα που γουσταρει, να του τρεχουν τα σαλια οταν κοιταζει τις κορμαρες.
και μερικα βραδια βγαινει για λιγο μονη, συνηθως νωρις, αλλες φορες δεν βγαινει καθολου με διαφορες προφασεις.
και αλλες φορες βγαινει σαν φυσιολογικο κοριτσι με τη παρεα της.
και μερικες φορες, τις λεω αυτα τα σωστα που σου ειπαν και ο τασος και ο φιλιππος και οι αλλοι.
ξεθαρευει για λιγο, βγαινει, και μερικες φορες ξαναπεφτει στην ιδια νοητικη λουμπα.
κι αυτο συμβαινει γιατι το προβλημα ειναι μεσα στο μυαλο της, πουθενα αλλου
ξερω οτι ειναι κωλοεγωιστρια και θα ηθελε να ειναι η πιο ομορφη.
ισως να μην μπορει να συμβιβαστει με την ιδεα οτι δεν θα ειναι ποτέ το Νο1 .
δεν πειραζει... θα μαθει σιγα-σιγα οτι η ζωη δεν ειναι για να την απολαμβανουν οι μοντέλες και τα "Νο1", αλλά αυτοι που μπορουν να ειναι ευχαριστημενοι με τον εαυτο τους!
θα εχει χασει πολυτιμο χρονο απο την ζωη της, αλλά θα το μαθει.
αλλωστε ο χρονος για αυτο υπαρχει, για να μαθουμε!
μαλιστα τελευταια, αποφευγει ακομα και το μπανιο στη θαλασσα μερικες φορες
και θελει "τραβηγμα" απο την παρεα της για να παει
και στο σημειο αυτο και η κορη μου και η σκαρλετ και πολλες αλλες θα αναρωτηθουν: πως γινεται να ειμαι ευχαριστημενη με τον εαυτο μου, οταν ειμαι παχουλη, ή οτιδηποτε αλλο? οταν μειονεκτω?
το μυστικο ειναι στο μυαλο μας!
και αυτο ειναι το να μαθουμε να μας αγαπαμε, να μαθουμε να μας αποδεχομαστε οπως ειμαστε. να αγαπησουμε τον εαυτο μας πρωτα απο ολα!
υπαρχουν πολλοι τροποι για να συνειδητοποιησουμε την θεση μας και ετσι να μην αφησουμε τη ζωη να χαθει μεσα απο τα χερια μας
η σκαρλετ, η κορη μου και αλλες κοπελες, δεν ηταν οι καλυτερες μαθητριες απο ολο το σχολειο τους
δεν ηρθαν πρωτες στις πανελληνιες, ουτε καν στην ταξη τους ισως.
ομως γελανε γιατι ηθελαν να περασουν σε μια σχολη. και το καταφεραν με την προσπαθεια τους.
δεν ειναι ευχαριστημενες σημερα, που αν και δεν κατεφεραν να ειναι το Νο1, εντουτοις, ειναι πια φοιτητριες?
γιατι λοιπον , ενω δεν ειναι οι "κορμάρες", αυτες αντι να χαιρονται με την ζωη τους, μενουν κλεισμενες μεσα?
και τι εγινε σκαρλετ μου, που το αγορι που σου αρεσει, θα σε συγκρινει μεσα στο μυαλο του με τις θεές?
και τι εγινε αν ολα τα αγορια της παρεας σου, κοιταζουν τις κορμαρες να λυκνιζονται?
και τι εγινε αν μερικες φιλες σου, εμμεσα σε υποτιμουν επειδη δεν εισαι θεα και εισαι γεματουτσικη?
γραψε τους ολους στα παλια σου τα παπουτσια, η ζωη σου ( η δικη σου ζωη, σαν ανεξαρτητη υπαρξη), μολις τωρα αρχιζει πραγματικα!
κοιταξε αυτη τη ζωη να την κανεις φιλη σου και οχι εχθρο σου
κοιταξε να την αγαπησεις
δες το κορμι σου σαν φιλο σου και οχι σαν εχθρο σου οπως το βλεπεις τωρα.
γιατι αυτο ειναι το σπιτι σου.
και ειναι ωραιο σπιτι!
εχει καλο νοητικο γιατι με τον εγκεφαλο αυτο περασες σε καλη σχολη.
εχει γερη θεληση γιατι με την θεληση αυτου του κορμιου διβασες, προσπαθησες και τα καταφερες να περασεις
εχει καλη καρδια γιατι με αυτη τη καρδια σε αγαπησαν οι φιλοι και οι συγγενεις σου!
κι αν ειναι λιγο γεματουτσικο, δεν πειραζει. εχεις το χρονο να το διαμορφωσεις καλυτερα στο μελλον.
ομως και ετσι οπως ειναι τωρα, μια χαρα ειναι! ειναι υγειες, ειναι αρτιμελες, ξερει να γελαει!
επιπλεον αυτο το κορμι ειναι που σου δινει χαρα, ευχαριστηση, ηδονη ακομα!
γιατι να μην το αγαπας? επειδη ειναι λιγο γεματουτσικο? σιγα τα ωά! :yes:
και τι εγινε αν γυρω σου υπαρχουν και μερικες θεές?
παψε να συγκρινεις τον εαυτο σου με τις αλλες
γιατι σημερα αυτες εχουν ωραιοτερο κορμι αλλά δεν θα εχουν το πτυχιο το δικο σου.
κι οταν το κορμι τους χαλασει μετα απο λιγα χρονια, αντιθετα το ομορφο μυαλο σου θα ειναι ακομα καλυτερο!
εχουν ολες αυτες, αυτο που ηθελαν στη ζωη?
μηπως εχουν την δικη σου μορφωση, τον δικο σου (ομορφο) νου?
εχουν τις δικες σου ευαισθησιες?
τις αγαπουν ολοι και τις θελουν ολοι στην παρεα τους (εσενα σε θελουν και για αυτο εχεις καθε σαββατο τοσες προτασεις) για αυτο που ειναι, ή γιατι απλα θελουν να τις πηδησουν μιας και εχουν ωραιο κωλο?
και ποιος σου ειπε εσενα, οτι αν ησουν και εσυ κορμαρα, σημερα θα ησουν φοιτητρια ψυχολογιας?
αν ησουν θεά και στην επεφταν συνεχεια τα αγορια, θα καθοσουν να διαβασεις και να εισαι σημερα φοιτητρια εκει που θελεις, ή θα ησουν μια ακομα "ξανθια" που απλα θα κοιτουσαν ολα τα αγορια να εχουν και λιγα χρονια μετα θα σε ειχαν για "μπαζο"?
δεν καταλαβαινεις το ποσο τυχερη εισαι λοιπον?
ολα δουλευουν για σενα!
επρεπε να μην εισαι θεα, για να μαθεις να σκεφτεσαι, να μαθεις τους τροπους να εισαι αρεστη ως ανθρω
πος και οχι ως κορμι!
να σκεφτεσαι για να διαμορφωσεις ενα υπεροχο μυαλο!
τωρα, ηρθε η ωρα , σιγα σιγα να αρχισεις να διαμορφωνεις και ενα υπεροχο κορμι!
σου πηρε 18 χρονια για να φτιαξεις αυτο το μυαλο, αυτη τη θεληση, αυτη τη καρδια, που οι αλλοι οχι μονο αποδεχονται αλλά αγαπουν κιολας.
θα σου παρει ελαχιστο χρονο να διαμορφωσεις και ενα υπεροχο κορμι. ισως ενα-δυο χρονια μονο
και μεχρι τοτε, επειδη θα τα καταφερεις ( εδω καταφερες να περασεις σε μια εξαιρετη σχολη, δεν θα καταφερεις να φτιαξεις και ενα εξαιρετικο κορμακι?) κοιταξε να περνας καλα!
εχεις αυτο που οι κορμαρες θα ζηλευαν. ενα πανεξυπνο μυαλο, ενα καλο μορφωτικο επιπεδο, μια υπεροχη καρδια. τι ζηλευεις απο αυτες?
τις κατακτησεις τους στα αγορια?
και λοιπον?
θα τις πηδησουν για λιγο καιρο και μετα θα τις αφησουν επειδη θα τις βαρεθουν
γιατι οι "κορμαρες" δεν εχουν περιεχομενο
εσυ ομως εχεις.
και οχι μονο εχεις, αλλά θα το αυξησεις ακομα πιο πολυ στο μελλον
δεν το καταλαβαινεις οτι η ζωη σού χαμογελά?
οτι μαλλον, μολις τωρα αρχισε να σου χαμογελα?
μην λυπασαι λοιπον, μην κλεινεσαι μεσα στο σπιτι
γιατι δεν εισαι λουζερ
εισαι η νικητρια!
εισαι αυτη που θα χαιρεται οταν οι αλλες θα λυπουνται επειδη θα τις παρατα ο γκομενος γιατι τις βαρεθηκε
εσενα δεν θα σε βαρεθουν γιατι η αξια σου δεν ειναι ο ωραιος σου πισινος που καποτε θα πεσει, αλλά το εξυπνο μυαλο σου και η ζεστη σου καρδια που με τα χρονια θα γινονται καλυτερα!
κι αν καποια ανωριμα αγορια, δεν μπορουν να καταλαβουν ακομα την αξια σου, εσυ μην τα βαζεις με τον εαυτο σου και θυμωνεις μαζι του, αλλά γέλα με το ποσο ανοητα ειναι τα αγορια της ηλικιας σου!
αν ειχες ωραιο πισινο, σημερα ισως να μην ησουν φοιτητρια ψυχολογιας.
ισως να ησουν μια γκαρσονα των 20 ευρω τη βραδια νυχτοκαματο.
για αυτο, να χαιρεσαι και να αγαπας το γεματουτσικο κορμι σου επειδη αν δεν ηταν αυτο που ειναι, σημερα δεν θα ησουν η αυριανη ψυχολογος, ουτε το μυαλο αυτης της αξιας.
απλα στο μελλον, τωρα που κερδισες την μαχη, δες αν μπορεις να το κανεις ακομα ομορφοτερο.
μεχρι τοτε, να του δινεις αυτα που θελει, ετσι για να του πεις "ευχαριστω"!
δωσε του χαρα, ευχαριστηση, γλεντι, ηδονη.
το αξιζει!
αυτα τα ψωμακια που ειναι στη μεση, δεν ειναι ψωμακια. ειναι το διαβατηριο σου σε μια υπεροχη σχολη!
για αυτο να τα αγαπας! γιατι επαιξαν αριστα το ρολο τους!
αυτο το κορμι που βλεπεις στο καθρεπτη, δεν ειναι ενα αποτυχημενο μοντελο της φυσης!
ειναι το πτυχιο της ψυχολογιας που θα παρεις στο μελλον!
για αυτο να το αγαπας.
και τα αγορια που κοιταζουν τις σημερινες κορμαρες (αλλά θα ειναι τα "μπαζα" του μελλοντος) , μην τα θεωρεις ως κατι εξαιρετικο, μην τα βαζεις ως κριτες της σκαρλετ.
ειναι απλα οι εξυπηρετητές της υπεροχης αυριανης σκαρλετ.
παιδια ειναι, αστα να παιζουν.
μιας σκαρλετ που θα εχεις αυτο που οι αλλες πολυ θα ηθελαν
μιας σκερλετ, επιτυχημενης, γελαστης, με περιεχομενο, με ουσια, με ωραιο κωλο που θα φτιαξει σιγα σιγα απο εδω και περα.
που μεχρι τοτε δεν θα κλεινεται στο σπιτι γιατι θα αδικει αυτο το υπεροχο κορμι που την εφερε στην πορτα της σχολης της ψυχολογιας.
μην το αδικεις το κορμι σου, μην αδικεις τον εαυτο σου
εισαι η νικητρια και τωρα απλα αρχισε να απολαμβανεις...
σορρυ αν σας κουρασα με τοσο μεγαλο μηνυμα, απλα τα γραφω για να θυμαμαι το τι θα πω στην κορη μου , την επομενη φορα που θα την συναντησω, αφου ζουμε σε αλλες πολεις.
15-07-2013, 15:09 #15
Πραγματικά σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για το ενδιαφέρον σου και για τον χρόνο που ξόδεψες να μου πεις όλα αυτά τα όμορφα πράγματα
Η αλήθεια είναι όμως πως η δικη μου ιστορία είναι λίγο διαφορετική....Κατ'αρχάς ήμουν πάντα άριστη μαθήτρια, και πάντα αδύνατη επίσης. Τον τελευταίο χρόνο του σχολείου όμως μου έσκασε ένα πολυ άσχημο ατύχημα στην μέση και αναγκάστηκα να χάσω ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες μαθηματων. Πως δεν έμεινα απο απουσίες είναι απορίας άξιο. Λόγο καλών βαθμών μάλλον. Και αυτή η καθήλωση στο κρεβάτι ήταν κι αυτή που μου έδωσε τα έξτρα κιλά. Οποτε όχι δεν ήταν τα κιλά μου που μου έδωσαν το διαβατήριο για την σχολή, γιατι εκείνη την χρονιά έχασα το φυσικό που τόσο ήθελα να μπω για ελάχιστα μόρια. Εβγαλα 15 και κάτι και μπήκα γεωπονικό το οποίο και παράτησα γιατί ποτε δεν με ενδιέφερε. Η ψυχολογία προέκυψε απο κολλέγιο. Τεσπα, το θέμα δεν είναι εκεί. Καταλαβαίνω τι μου λες κι εσυ και όλοι, και ειναι μέρες όπως η σημερινη π.χ που είμαι αρκετά πιο confident (αν και καπου εδω να αναφέρω πως εχω να απτησω παραλια 3 χρόνια λογο κιλών αλλά τέσπα), απλά υπάρχουν κι αυτές οι μέρες (νύχτες κυρίως) που με παίρνει απο κάτω...
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....