Results 1 to 12 of 12
Thread: 4 μερες αφαγιας
-
16-07-2013, 10:54 #1
4 μερες αφαγιας
Γεια σας ξανά.Νομίζω κοντεύω να σαλτάρω...Έχω συνέχεια νεύρα Σήμερα κλείνω 4 μέρες(5η μέρα σήμερα)που ακολουθώ την εξής "διατροφή":
-πρωινό:ένα ποτηρι γαλα
-βραδινό:ένα ποτήρι γαλα και νερό πολύυυ νερο ενδιαμεσα.Συνολο...καπου 320θερμιδες νομιζω;
Και όχι δεν ξέχασα να γράψω τα στερεά!Απλά δεν υπαρχουν!Κατήργησα τη στερεα τροφη.Για να πω την αληθεια πλεον δεν εχω και μεγαλη καψα για το φαγητο.Υπηρχαν βεβαια στιγμες(για να ειμαι ειλικρινης)που ηθελα απεγνωσμενα να βαλω κατι στο στομα μου.Αλλα Δόξα τον Παναγαθο δεν το εκανα!Αυτο τις 2 πρωτες ημερες.Τοτε ειχα αυτο το θεμα.Τωρα ομως δεν το σκεφτομαι τοσο.Δεν με πολυαπασχολει πια να φαω.Δεν ξερω γιατι.Πιστευω οτι θα αντεξω αρκετα ακομα.Τωρα που το βιωσα που φαινεται πιο ευκολο.Αλλωστε λεω αυτο που παντα λεω στον εαυτο μου για στοχους που θελουν υπομονη και παιρνουν χρονο:αν τα καταφερα για 2 μερες μπορω και 4,κι αν τα καταφερα για 4 μερες μπορω για μια εβδομαδα,κι αν τα καταφερα για 1 εβδομαδα μπορω και μηνα,κ.λ.π.Όσο περνουν οι ωρες τοσο πιο ευκολο μου φαινεται.Ελπιζω οτι θα τα καταφερω.Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι αλλωστε αν σκεφτεις ότι πριν 2 χρονια είχα συνηθίσει να υποσιτίζομαι για 1 χρόνο;Παιχνιδάκι σωστά?
- 16-07-2013, 11:42 #2
και εγώ πραγματικά ελπίζω να είσαι τρολ.. γιατί αλλιώς!!!
ΣΥΝΕΛΘΕ!
εννοείται πως με αυτό που κάνεις θα δεις τη ζυγαριά να πέφτει και επίσης εννοειται πως όλα θα είναι υγρά και με το που θα φας το παραμικρό το σώμα σου θα πάρει πάλι βάρος σας τρελό γιατί απλώς θα προσπαθεί να σώθεί απ΄αυτα που του επιβάλεις να κάνει!
Ερώτηση, καλά δεν νιώθεις αδυναμίες?απορώ πως με τη ζέστη αυτή και αυτες τις βλακείες που κάνεις πως δεν σε έχουν μαζεψει ακόμα από κάτω..
Αυτό δεν λέγεται δίαιτα κορίτσι μου , ΣΥΝΕΛΘΕ!
Το σώμα σου ειναι ιδανικό, τίποτα δεν έχεις να χάσεις, τα κιλά σου είναι τέλεια.. απ ότι εχεις πει και σε άλλο θέμα μόνο να στρώσει λίγο το σώμα σου με λίγο άσκηση χρειάζεται και ΑΝ.
Πραγματικά ελπίζω να αστειέυεσαι μ αυτα που γράφεις. γιατί δεν το δέχομαι κοπελα 16 χρονών , που έχει και λίγη ωριμότητα να κάνει αυτά τα πράγματα και να καταστρέφει τον οργανισμό της. Τα ξέρει κανείς αυτά που κάνεις?δεν σε βλέπει κανείς να σε ταρακουνήσει λίγο?
16-07-2013, 17:46 #3
Τάσο,δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω όταν τελειώσω τη δίαιτα.Αλλά τουλάχιστον θα χω φτάσει τα κιλα που θελω και αυτο μου φτανει.Πιστευω αληθεια οτι δεν θα πεσω με τα μουτρα αργοτερα και θεος φυλαξει δεν θα ξαναπάρω τα χαμένα κιλά γιατι πολύ απλα στο θεαμα και μονο του μαγικου αριθμου στη ζυγαρια(που ευχομαι να δω
)δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να κανω οποιαδηποτε βλακεια μετα που θα με κανει να τα ξαναπάρω.Και οπως εχω ξαναπει "θελω απλα να ξανανιωσω τη χαρα και την αυτοπεποιθηση που συνοδευουν τα χαμηλοτερα κιλά.Μαλλον δεν έχετε καταλαβει τη σημασια αυτης της φρασης για μενα.Και για να σου απαντησω όχι δεν ζεσταινομαι.Κρυώνω στα ακρα λίγο μερικές φορές αλλά αυτο μαλλον εχει να κανει με την υποταση που έχω απο την ιδιοσυγκρασια μου(παει πακετο με το στιγμα).Και μια δικια μου απορια.Τι σημαινει να "τρολλαρεις";Και γενικα τι εννοεις σ ολοκληρη την τελευταια προταση;Συγγνωμη,αλλα δεν το επιασα.
baklavadaki,το τρολ που αναφερεις τι ειναι?uzzled: Δηλ ξερω τα τρολ απο τον "αρχοντα των δαχτυλιδιων" αλλα προφανως εδω δεν κολλαει...Οποτε σε τι αναφερεσαι;Και για να απαντησω και σε σενα ναι,νιωθω λιγο ατονια καποιες φορες και ψιλοζαλαδες οταν στεκομαι ορθια για καμποση ωρα αλλα αυτο θα χει να κανει οπως ειπα στον Τασο με την υποταση που εχω απο φυσικου μου.Ε,και με τη ζεστη τωρα οσο να πεις χειροτερευουν τα πραγματα...Αλλά τι σχεση αυτο με τη διαιτα;Και όχι δεν αστειευομαι καθολου.Δεν έχω καμια όρεξη άλλωστε.Γιατι να πω ψεματα για κατι σχετικα με τη διατροφη μου?Να μου πεις,θα λεγες ψεματα για να καλυψεις τη σοκολατα που εφαγες.Ναι,αλλα αυτο ειναι διαφορετικο.Τοτε θα ελεγα οντως ψεματα γιατι θα ντρεπομουν.ΤΩρα δεν ντρεπομαι.Οποτε όχι,μιλάω πολύ σοβαρα.Και όχι,απ ότι εχω καταλαβει δεν μ εχει παρει κανεις χαμπαρι.Ποιος άλλωστε?Η μητερα μου,που το μυαλο της ειναι μονο στη δουλεια(κλασικη εργασιομανης)και στο μωρο(δικαιολογημενο εν μερει,αν και ξεπερνα τα ορια και δεν το λεω μονο εγω)?Η μήπως θα νοιαστει ο πατριος μου?Δεν εχει και λογο ο ανθρωπος στην τελικη...
16-07-2013, 18:28 #4
τρολ η τρολλαρω σημαίνει οτι κάνω πλάκα.. είναι λίγο τραβηγμενα αυτα που γράφεις και ο τρόπος που τρέφεσαι που ευχόμουνα να έκανε κάποιος πλάκα..
φυσικά και ξέρω πόσο σου δίνει αυτοπεποίθηση το να έχεις ένα ωραίο σώμα.. αυτό παλευω εδώ και 10 χρόνια σχεδόν.. αλλά εσυ δεν έχεις καταλαβει οτι με το να μην τρως και με 2 ποτήρια γάλα τη μέρα θα χάσεις τακιλά αυτά σε υγρά και μάλιστα γρήγορα αλλά θα τα πάρεις ακόμα πιο γρήγορα.. δεν έχει σημασία μετά άν φας σοκολάτες πχ. Και ένα τοστ να φας ή σαλάτα ο οργανισμός σου θα παίρνει βάρος σαν τρελός γιατί αυτό που του επιβάλεις δνε είναι φυσιολογικό!!!Τι αξία έχει να χάσεις σε υγρά και να τα ξαναπάρεις τα κιλά πιο γρήγορα απ ότι τα χασες??και με το να αυτοκαταστρέφεσαι??
οι ζαλαδες εννοείται έχουν σχέση με την κακή διατροφή, ή την ασιτία που κάνεις. Ο οργανισμός για να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει να λειτούργεί θέλει ενέργεια άρα τροφή!!στο λεω θα σε μαζέυουν από τα πατώματα μ αυτα που κάνεις και να μου το θυμηθεις
16-07-2013, 23:30 #5
Ααα,τωρα καταλαβα τι σημαινουν οι λεξεις!Thanks για την πληροφορια!Σορρυ για την ασχετοσυνη μου αλλα δεν ασχολουμαι και πολυ με το internet βλεπετε.Μόνο αν χρειαστώ κατι και για το φορουμ συνδεομαι πλεον.Όσο τρελο κι αν ακουστει ουτε facebook εχω,ουτε κατι αλλο που να με κανει να ασχολουμαι τοσο με το pc.Κι οχι δεν ειμαι κανα φρικιο της φυσης!:P Είχα κι εγω fb αλλα το διεγραψα πριν καποια χρονια λογω χακερ.Οπότε Τάσο,έχω μεινει λιγο πισω!Τελος παντων,αλλο ειναι το θεμα μας!
Καταρχας με ολα αυτα δεν προλαβα να ευχαριστησω και τους 2 σας για το ενδιαφερον σας!Ευχαριστώ λοιπόν!Τώρα...baklavadaki δεν νομιζω οτι ειναι πραγματι τοσο δυσκολο να το πιστεψεις οτι αυτη ειναι η διατροφη μου.Δεν μπορει να μην εχεις ακουσει για αλλες κοπελες που κανουν υποθερμιδικες διαιτες για να χασουν κιλά!Δεν είναι δα και τόοοοσο δυσκολο αν το συνηθισεις.Και μια ερωτηση:Δεν υπαρχει δηλ καμια περιπτωση να χασω ετσι τα κιλα που θελω και να μην τα ξαναπαρω?Καμια?Σιγουρα?Για να ξερω απο τωρα..
Και Τάσο,τι ειδους πληροφοριες απ το Net εννοεις?
17-07-2013, 00:13 #6
Καμία απολύτως. Και προσωπικά όταν ξεκινησα υποθερμιδικες δίαιτες ήμουν 85 κιλά. Τώρα είμαι 113. Μάντεψε γιατί :-P Γι αυτο και πλέον απευθυνθηκα σε ειδικό. Γενικά ό,τι χάνεται γρήγορα έρχεται γρήγορα, ειδικά αν δεν υπάρχει ανάγκη να χαθεί! Το ξέρεις πως αν πέσεις πολύ κάτω απο το κανονικό σου βάρος μπορει να βλάψεις και τα ζωτικά σου όργανα;; Τα κιλά σου είναι μια χαρά για το υψος σου!! Πάρα πολύ καλά θα έλεγα. Αν χάσεις τώρα άλλο βαρος στα κιλά που είσαι, θα χάσει μυική μάζα, το όποιο αυξανει τον μεταβολισμό, άρα κακό θα σου κάνεις κι όχι καλό. Γιατι ξερεις αν πέσει ο μεταβολισμός μετά παχαίνουμε κιόλας....οπότε κοίτα να χαρεις το πανέμορφο σωματάκι που έχεις ^_^
17-07-2013, 00:16 #7
Καλησπέρα,επίθεση γάτας!
Το να σου πω πως φαντάζει ιδανικότατο το σώμα σου,ίσως νιώσεις πως σε περιπαίζω κιόλας,οπότε πάω πάσο.
Ας πιάσουμε το σύμπτωμα λοιπόν αν και είμαι βέβαιη πως άλλα είναι τα πραγματικά θέματα,που σε ταλαιπωρούν.
Αν μόνο σου ζητούμενο είναι να δεις απλά το νούμερο 50 στη ζυγαριά για λίγο με οποιοδήποτε τίμημα
τόσο στην υγεία σου(σωματική και ψυχική) όσο και στη μετέπειτα συντήρηση,είσαι σε πολύ καλό δρόμο.
Αν δε σε ενδιαφέρει να χάσεις λίπος,αλλά είσαι οκ και με μυικό ιστό και υγρά αρκεί να δεις το νούμερο στη ζυγαριά
ενώ ταυτόχρονα εν γνώσει σου σαμποτάρεις και ρίχνεις τον μεταβολισμό σου,μην κουνηθείς πόντο!Εκεί είσαι!
Αν πιστεύεις πως με το ύψος και βάρος που τώρα έχεις αυτό που της λείπει της αυτοπεποίθησης σου είναι χαμηλότερο βάρος,
πως μόλις το αποκτήσεις ό,τι ενδεχομένως δεν πάει καλά στη ζωή σου ως εκ δια μαγείας θα στρώσει,φόρτσαρε για το νούμερο!
Καταλαβαίνω πως είναι πολύ πιο εύκολο να ρίξεις τα κακώς κείμενα σου στον αποδιοπομπαίο τράγο της ζυγαριάς σου.Κάνε το
τουλάχιστον συνειδητά.Ξεχώρισε τα πραγματικά προβλήματα που δείχνουν να σε ταλαιπωρούν από τον επουσιώδη αντιπερισπασμό
και συγκεντρώσου στον μάταιο αγώνα της μη ριζικής τους αντιμετώπισης.Κι όταν μετά έρθει η ώρα να πληρώσεις κι εσύ τα σπασμένα,
να μην έχεις να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.Είσαι ελεύθερη να κάνεις για σένα από το καλύτερο μέχρι το χειροτερο δυνατό!Κι εσύ
κι εγώ και όλοι μας!Και κανένας άλλος όσο αγαπημένος,όσο κι αν δείχνει να ενδιαφέρεται δεν μπορεί να μας προστατέψει από τον εαυτό μας.
Εγώ σου εύχομαι ασφαλώς να νικήσει η πλευρά σου που αναζητούσε να επιλέξει τον δρόμο που θα σε φέρει σε ισορροπία με τον εαυτό σου,
υπενθυμίζοντας σου τα δικά σου λόγια αναφορικά με το φλέγον θέμα της διατροφής-μάλλον πλέον αφαγίας σου.Μόλις έξι μέρες πριν έλεγες λοιπόν:
Originally postedon 11/7/13 στις 11:58 by cAtTaC
Γεια σας και πάλι!Πρέπει να σας έχω ζαλίσει πια με τη μελαγχολία μου και τα προβλήματα μου αλλά μόλις χτες ανακάλυψα κάτι που με σόκαρε.Κάτι που έπρεπε να έχω καταλάβει πολύ πιο πριν...:sniff: Εδώ και ένα χρόνο πλέον δεν έχω φάει ούτε μία φορά ισορροπημένα.Κάθε μέρα ή θα τρώω τρελές ποσότητες για την ηλικία μου και γενικά για οποιονδήποτε άνθρωπο-της τάξης των 3000-4000kcal-και πιστέψτε με,μιλάω πολύ σοβαρά,το έχω μετρήσει με θερμιδομετρητή και με τη μάνα μου.Ή θα τρώω λοιπόν τόσο ή δεν θα τρώω καθόλου-φτάνοντας μέχρι και τα 600kcal ημερησίως.Τι εχω πάθει;;Ποτέ δεν ήμουν τόσο των άκρων..Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάρω κιλά.1 χρόνος πάει,πόσο άλλο?Έχω αγχωθεί τόσο πολύ γιατί θέλω να χάσω κάποια κιλά μέχρι το Σεπτέμβρη και πιστέψτε με θέλω επιτέλους να αρχίσω να τρώω ισορροπημένα και σωστά για την ηλικία μου και παρότι ξέρω πώς, δεν μπορώ να αφήσω με τίποτα τις ανθυγιεινές μου συνήθειες πίσω.Θέλω να κάνω μια νέα αρχή,να αρχίσω να χάνω κιλά με την ισορροπημένη διατροφή.Το θέλω τόσο πολύ αλλά δεν το παίρνω απόφαση.Ίσως γιατί ξέρω ότι θα χάσω κάποια κιλά με την ισορροπημένη διατροφή αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει να γίνει αυτό μέχρι τον Σεπτέμβρη που θέλω και αν θα είναι ικανοποιητικά τα κιλά που θα χω χάσει.:sniffle: Βοηθήστε με...
17-07-2013, 00:36 #8
Εχεις δικιο nadine.Σε ολα.Και ευχαριστω που μου θυμισες τι ειχα γραψει.Μ αυτα και μ αυτα ειχα ξεχασει ποσο διαφορετικα ηταν αυτα που ελεγα τοτε.Φαντασου,6 μερες πριν!Και μαλλον και πιο σωστα...Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι ειμαι διατεθιμενη να κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την εξωτ εμφανιση.Υποθετω ότι για να αλλαξαν τοσο οι πραξεις μου(πρωτα αυτες οι σκεψεις 6 μερες πριν και αμεσως μετα η αφαγια)παλεψαν μεσα μου το αγγελακι που ελεγε:Μην κανεις αλλο κακο στον εαυτο σου!Κανε μια διατροφη της προκοπης οσο εισαι νεα και το διαβολακι που ελεγε:Μην τον ακους!Χανεις το χρονο σου με σωστες διατροφες και μπουρδες.Σημασια εχει να χασεις ολα τα περιττα κιλα που σε ταλαιπωρουν και γρηγορα.Με οποιοδηποτε κοστος.Μην ξαναγυρισεις στο σχολειο φαλαινα!Παλαιψαν λοιπον αυτοι οι 2στο υποσυνειδητο μου τοτε και μαντεψε ποιος νικησε!
17-07-2013, 01:49 #9
Ραντεβού σε έξι μέρες και πάλι λοιπόν!
17-07-2013, 01:57 #10
Originally posted by cAtTaC
Σημασια εχει να χασεις ολα τα περιττα κιλα που σε ταλαιπωρουν και γρηγορα.Με οποιοδηποτε κοστος.Μην ξαναγυρισεις στο σχολειο φαλαινα!
Τι μπορεί να σου έχει συμβεί και από ποιόν;Ποιά λόγια σε πλήγωσαν,ποιά βλέμματα,ποιές ενδεχομένως υπέρμετρες προσδοκίες...
Και δεν αναφέρομαι στην εικόνα σου.Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι η εικόνα σου η βαθύτερη αιτία τους.Ποιός,πώς,γιατί;
Πώς συρρικνώθηκε η αυτοεκτίμηση σου;Μήπως δεν τη διδάχτηκες ποτέ και την ψάχνεις σε λάθος μέρη;Ποιός σου έκοψε τα φτερά
κι έπαψες να πετάς,εσύ,που γι'αυτό γεννήθηκες;!Γιατί αυτά τα κιλά φαντάζουν τόσο λυτρωτικά σωτήρια κι από τι πραγματικά;
17-07-2013, 11:32 #11
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
δεν προλαβαίνω να σχολιάσω όλα τα παραπάνω,αλλά τα παγωμένα άκρα που αναφέρεις είναι λόγω μικρού ποσοστού λίπους,εγώ με 8% πλέον έχω μόνιμα παγωμένα χέρια κ πόδια,μην φυσήξει λίγο αεράκι τουρτουρίζω και όχι αυτό δεν είναι νορμάλ.Σχετικά με το 50 που θέλεις να δεις,πίστεψέ με όσο λίγα κιλά κ αν φτάσεις δεν θα φτιάξει η ζωη σου,ούτε η σχέση σου με την εργασιομανή μαμά σου,ούτε η σχέση σου με τον απών πατριό σου που όπως λες στο κάτω κάτω τι λόγος του πέφτει....anyway θεωρώ πως καλώς ή κακώς κ αυτός οικογένειά σου είναι.Εγώ βλέπω το 50 κάθε μέρα,και το 49 πολλές φορές so what???αν νιώθω αδύνατη?κουκλάρα???θέα??όχι καλή μου ένας φυσιολογικός άνθρωπος νιώθω,κανένα από τα καθημερινά μου προβλήματα δεν λύθηκε,ίσα ίσα πρέπει να αγοράσω καινούρια ρούχα γιατί όλα είναι τεράστια :P όσα κιλά κ αν χάσεις με την αφαγία,μετά ακόμα κ αν δεν πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό η ζυγαριά σου θα ανέβει,ακόμα κ ένα γιαουρτάκι παραπάνω που λέει ο λόγος να τρως θα ανέβει,αν φας κάτι με αλάτι θα κάνεις τρομερή κατακράτηση,και αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις εκεί που ξεκίνησες.Δεν ξέρω αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε έναν διατροφολόγο που ασχολείται με διατροφικές διαταραχές,να κάνεις έστω μία λιπομέτρηση κ να δεις μόνη σου ποια είναι τα φυσιολογικά νούμερα.Και ένα τελευταίο,πριν πολλά χρόνια λίγο μεγαλύτερη από εσένα ήμουν είχα καθιερώσει την εξής διατροφή για να χάσω κιλά...και όντως έχασα πολλά και έγινα αδύνατη,αν κ στα 57 τότε με θεωρούσα τόσο μα τόσο χοντρή,πρωί καφέ,μεσημέρι κοτόπουλο ψητό με ντομάτα κ αγγούρι ή μπιφτέκι,βράδυ ένα μπαλάκι φιδέ βρασμένο μαζί με έναν κύβο μάτζι...επί μήνες έτρωγα αυτά με μικρές διαφορές,τα κιλά χάθηκαν,εγώ σιχάθηκα τα ίδια κ τα ίδια κάποια στιγμή έφαγα λίγο παραπάνω...οκ,τα κιλά παρέμεναν τα ίδια κ μετά σταδιακά αλλά με σταθερότητα άρχισαν να ανεβαίνουν,μετά έκανα άλλες δίαιτες αφαγίας,ή μονοφαγίας ή χημικές ή οτιδήποτε άλλη σαχλαμάρα κατέβαζε η κούτρα μου με αποτέλεσμα να μην χάνω γραμμάριο,προοδευτικά να παίρνω κιλά και να φτάσω στα 110,το μέγιστο για εμένα...οπως καταλαβαίνεις η ωραιότατη αρχική "διατροφή" που σου περιέγραψα με χαντάκωσε για τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής μου
είσαι 16 κ είχες κάνει πριν χρόνια φβ κ το έσβησε λόγω χάκερ??μα καλά στα πόσα φτιάχνουν τα σημερινά παιδιά φβ,στα 10????
21-08-2013, 12:51 #12
catTac μου θα σου μιλησω οπως θα μιλουσα σε μια φιλη μου,με το να μη τρως καθολου για τοσες μερες δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα,αντιθετα ο οργανισμος σου νιωθει οτι απειλειται και αποθηκευει λιπος ωστε να το χρησημοποιησει οταν θα το χρειαστει.Ποσες μερες ομως θα αντεξεις χωρις τροφη? στο τελος δεν θα αντεξεις και θα φας οσα θα ετρωγες μεσα σε 10 μερες.Για να χασεις βαρος πρεπει να τρως ,να κανει το σωμα σου καυσεις,οχι οτι χρειαζεσαι την απωλεια αλλα ειναι καλυτερο απο το να λιμοκτονεις.
Να πάω ή όχι;
06-06-2025, 10:40 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή