Results 16 to 20 of 20
Thread: Επιτρέπεται το ανθρακούχο νερό;
-
16-08-2013, 12:08 #16
Ο πιο δημοφιλής ισχυρισμός έναντι της κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών -και ιδιαίτερα αναψυκτικών- και τη δημιουργία κυτταρίτιδας δεν φαίνεται να ευσταθεί. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η κατανάλωση αναψυκτικών σχετίζεται με τη δημιουργία κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα είναι μία δερματική πάθηση, η οποία οφείλεται κυρίως σε προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, σε ορμονικές διαταραχές και σε διαταραχές στο εσωτερικό των λιποκυττάρων. Μελέτες έχουν δείξει ότι η συμβολή της διατροφής στο πρόβλημα της σχετίζεται περισσότερο με την υπερκατανάλωση λιπαρών και όχι με την πρόσληψη ανθρακικού ή καφεΐνης.
Επομένως, μπορούμε να καταναλώνουμε ποτά που περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα χωρίς να ανησυχούμε για πιθανές επιπλοκές υγείας ή για εμφάνιση κυτταρίτιδας.
Read more: http://health-beauty-internet.blogsp...#ixzz2c7aSvVK3
αυτό διάβασα τώρα, δεν ξέρω κατα πόσο είναι εγκυρο αλλά ελπίζω να είναι γιατί μ αρέσει πολύ στην έξοδο να πιω ανθρακούχο αντί αλκοολ!!κ αν δεν κάνει και κυτταρίτιδα , ένας λόγος παραπάνω!
- 16-08-2013, 13:04 #17
αντε να πουμε τα ναψυκτικα εχουν κατηγορηθει για ηυτταριτιδα επειδη περιεχουν μπολικη ζαχαρη μεσα το ανθρακουχο νερο ομως δεν εχει τιποτα τετοιο,το ανθρακουχο νερο το περνουμε και απο το εδαφος που ειναι φυσικο και βοηθαει στον οργανισμο μας πως γινεται να προκαλει κυτταριτιδα.Το λεω επειδη το ειπε ενας διατροφολογος και μου κανει μεγαλη ενυπωση.
16-08-2013, 13:49 #18
δεν ξερω για κυτταριτιδα,αλλα αν εχεις θεμα με το στομαχι,το ανθρακικο δεν κανει καλο
16-08-2013, 13:51 #19
Χμ ίσως να μπέρδεψα εγώ το ανθρακούχα αναψυκτικά με το ανθρακούχο νερό! Θα ξαναρωτήσω και θα σας πω :-)
17-08-2013, 01:25 #20
οποιος εχει προβλημα με το στομαχι του θα ηταν καλυτερα να μην πινει και πολυ γιατι δημιουργει φουσκωμα και ειναι ενοχλητικο,αλλιως δεν υπαρχει θεμα.Εγω να πω την αληθεια εχω βολευτει ,γιατι δεν πινω καθολου αλκοολ και ετσι οταν βγαινω εξω παιρνω σοδα με λεμον,ειναι ι και δροσιστικο και δεν εχει θερμιδες οποτε δεν χαλαμε και τη διατροφη.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία