Results 16 to 30 of 73
-
28-08-2008, 11:53 #16
Originally posted by maria...
κρινο υπονοεις κατι?εγω ετσι το βλεπω μεταξυ αντρων ειναι αιδια οτι γινεται.
Προσωπικά, δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που επιλέγει να ζει με αυτόν τον τρόπο.., αν και είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μου (τρόπο). Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Με θλίβει το ότι αναγκάζονται να ζουν σε μία κοινωνία που δεν είναι αποδεκτοί, όπως είπε και η Adzik....
- 28-08-2008, 11:55 #17
Originally posted by Dummy
Symfwnw me apopsh Krino: Ahdia yparxei mono sta kollhmena myala.
Proswpika, san psyxologos de 8a to xarakthriza syndromo. Einai xazo na vazoume tampela se mia fantasiwsh.
Sigoura yparxoun para polloi san esena, lavrenti111, eite to paradexontai eite oxi. Mhn provlhmatizesai parapanw ap\'oso xreiazetai.
28-08-2008, 13:11 #18
bliax
αποψεις οπως αυτες που βγαζεις ειναι αυτες που αναγκαζουν ενα κοσμο ειτε να κρυβεται ειτε ακομα χειροτερα να νιωθει ενοχικα ειτε - ειτε - ειτε....
Λες και στον φορτωσανε στο κρεβατι σου με ενα τροπο....
Τα υπολοιπα στα ειπανε οι αλλες κοπελες.
28-08-2008, 13:12 #19
krino μαλλον και συ 8ες καπια πεοφορο να υσιχασουμε χιχιχιχιιχ
28-08-2008, 13:13 #20
bliaxΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
28-08-2008, 13:18 #21
οποιαδήποτε πράξη γίνεται με τη συναίνεση όλων των μερών είναι μια χαρά. Το μόνο άρρωστο είναι ο βιασμός (ανθρώπου, παιδιού ζώου) . Τότε δεν πρόκειται για σεξ αλλά για βία.
Maria... έχεις δει το Brokeback mountain? Είναι καταπληκτικό έργο αν και το έχουν χλεβάσει και ξεφλιλίσει πολλοί. Εγώ έκλεγα καμιά ώρα αφού τελείωσε. Ο έρωτας μεταξύ 2 αντρών μου φαίνεται το ίδιο ωραίος με τον ετεροφυλο έρωτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μπλιάχ?
28-08-2008, 13:19 #22
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 13:52 #23
Originally posted by MANTHES
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ
28-08-2008, 13:55 #24
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΑΠΑΙΣΙΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 13:57 #25
Αυτο που λες Manthes και maria δηλώνει φόβο . Γιατι όμως το φοβάστε ? Δεν σας ζήτησε κανείς να κάνετε το σύνδρομο δικό σας , ούτε να εμπλακείτε με κάποιο τρόπο σε αυτό . Είναι μια επιλογή κάποιων ανθρώπων , ΔΙΚΗ τους επιλογή και είναι δικαίωμα τους να την κάνουνε . Τι φοβάστε ?
Μαλιστα πιστευω οτι αν η κοινωνία δεν ήταν τόσο αυστηρή στην κριτική της , θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος κάποιος άνθρωπος να καταπιεσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και να εμπλακείς και εσυ μαζί του σε μια σχέση , που κάποια στιγμή θα σε πληγώσει .................
28-08-2008, 14:01 #26
ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
Η ΜΑΡΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ;
ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ Ο έρωτας μεταξύ 2 αντρών μου φαίνεται το ίδιο ωραίος με τον ετεροφυλο έρωτα ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 14:07 #27
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΑΠΑΙΣΙΑ
Αυτά τα \"μπλιαχ\" δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις. Αν σεβόμασταν όλοι τις επιλογές των άλλων δεν θα πληγωνόταν τόσο κόσμος.
Live and let live
28-08-2008, 14:09 #28
Δεν ξέρω Manthes ........... μπορεί να κάνω και λάθος .........
Πάντως σε γενικές γραμμές μου φαίνεται περίεργο οταν κάποιος υπεραντιδρά σε κάτι που δεν τον εκφράζει . Δεν σου ειπε κανείς το κανεις δικό σου , αλλα προφανώς είναι μια προτίμηση ενος άλλου ανθρώπου και καλο είναι να την σεβαστούμε , ως δικαίωμα του ( και να εχουμε και καποια λεπτότητα στις εκφράσεις μας αποφευγοντας αυτές τύπου μπλιάχ )
28-08-2008, 14:09 #29
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ :DΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
28-08-2008, 14:13 #30
ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
αυτο ειναι σαφες.....
ευτυχως για σενα ο Χιτλερ οταν ηταν παντοδυναμος το θεμα το ειχε λυσει κατα τα γουστα σου.
Φουρνισε αρκετους ομοφυφλοφιλους και αρκετοι οπως εσυ εκεινη την εποχη μπορεσαν να αισθανονται πιο ανετα οπως αναφερεις.
Αρκετα νομιζω εγραψα στο παρον τοπικ,
σε λιγο θα αρχησει να βρωμαει κιολας και θα αρχισουμε τα \"μπλιαχ\" για αλλους λογους.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....