ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΟΦΟΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    Originally posted by GreenPeyote
    Δεν ξέρω τί γινεται με μένα. Σκέφτομαι οτι αν κάποιος μου κάνει ανήθικη πρόταση ή με κοιτάξει περίεργα ή αφήσει κάποιο υπονοούμενο για την ανδρική μου φύση θα μου κοπούν τα πόδια. Φυσικά με τη λογική σκέφτομαι οτι οι ομοφυλόφιλοι είναι πάνω απ όλα άνθρωποι και ο ανδρισμός δεν μετριέται με τις σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά συναισθηματικά μου βγαίνει ένας τρόμος για τις ομοφυλοφιλικές καταστάσεις...

εχει δικιο το παιδι π μαλλον ειναι αντρας 100% που σπανιζει σημερα.και εμνα δηλαδι αν μ την πεσει η τζολη και δεν της κατσω 8α εμ πουν αρρωστη απο την στιγμη π με ερε8ιζεουν μονο τα αντρικα οργανα τα αντρικα χερια ποδια τριχες κλπ?

Senior Member
    αντρας 100% εγώ? μη με βρίζεισ :) δεν νομίζω και ούτε το θέλω αν είναι έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι... δλδ πρέπει να είσαι σαν κάτι μουστακαλήδες?

Senior Member
    ok tote eisai gay ti na po?

Senior Member
    αν ήμουν gay ίσως να μην φοβόμουν αυτές τις πλευρές του εαυτού μου...

Banned
    μαρια ντοτ ντοτ ντοτ,
    εισαι εκτος θεματος εκτος αν εισαι πεοφορος....

:P

Senior Member
    πεοφορος?αν ειμαι εγω πεοφορος τοτες εσυ εισαι αιδοιοφορος.αχαχχ

Senior Member
    Originally posted by mariakiou
    Originally posted by MANTHES
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
    Γιατί δεν φέυγεις εσύ τότε? Να πάρεις μαζί σου και όλους τους βαρβάτους άντρακλες που δεν αντέχουν τις αδελφούλες!! Φτιάξτε ένα δικό σας κράτος. Ξέρεις Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια κτλ. χαχα :)
    χιχιχιχιχι :P

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Adzik
    ο καθενασ εχει δικαιωνα στισ προτημησεισ του..ο καθενασ ειναι διαφορετικοσ,,,απλα εμεισ που ξερουμε καλα τι θελουμε ημαστε τυχεροι επειδη ανηκουμε στην μεγιστη πλειοψηφια... και ημαστε κοινωσ αποδεκτοι..
    ..και τυχεροι που δεν αναγκαζομαστε να ζουμε μιση ζωη μπερδεμενοι...

ολοι αξιζουν την ευτυχια και την ερωτικη ικανοποιηση.
    ...++++....πως έχω γνωρίσει άτομο που απεχθανόταν τους ομοφυλόφυλους και αργότερα έμαθα πως αναζητούσε τις πιο αηδιαστικές διαστροφές που είχα ακούσει.

Αυτοί οι άνθρωποι παντρεύονται, κάνουν παιδια και το βράδυ ψωνίζουν τρανσέξουαλ.
    Αν ειχαμε αποδεχτεί την σεξουαλική ταυτότητα του καθενός στην κοινωνία, να είστε σίγουροι πως σίγουρα όλα θα ήταν πιο \"φυσιολογικά\".
    Η ίδια η κοινωνία σπρώχνει μερικές φορές σε ακρότητες, αν και έχω την εντύπωση πως όλα ξεκινούν από την οικογένεια.
    Όπως και να \'χει, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο κρεββάτι του, φτάνει να μην είναι παιδόφιλος....
    Νομίζω τα είπες όλα Θεοφανία ΜΟΥ! :)

Edit: Λες να κάνω delete το \"ΜΟΥ\", μήπως και μας \"παρεξηγήσουν\" ?????? :PPPPPP

Senior Member
    εγω παλι νομιζω οτι μας δουλευει.......ντιπ κ εντελως....

ΜΑΝΤΗΕS να σαι καλα με εκανες κ γελασα και ξεχασα την κουραση μου...

Senior Member
    Originally posted by Woman
    Originally posted by maria...
    κρινο υπονοεις κατι?εγω ετσι το βλεπω μεταξυ αντρων ειναι αιδια οτι γινεται.
    Ο κρινο δεν υπονοεί τίποτα. Το λέει ξεκάθαρα.. Λέει πολύ απλά ότι ο καθένας μας είναι διαφορετικός, και ότι μόνο οι κομπλεξαρισμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να κατακρίνουν.

Προσωπικά, δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που επιλέγει να ζει με αυτόν τον τρόπο.., αν και είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μου (τρόπο). Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Με θλίβει το ότι αναγκάζονται να ζουν σε μία κοινωνία που δεν είναι αποδεκτοί, όπως είπε και η Adzik....
    Όλα καλά αλλά ας σεβαστούμε πως και η Μαρία έχει διαφορετικότητα και αυτή την πράξη την βρίσκει μη ελκυστική μιας και είναι ετεροφυλόφιλη....και δεν χρειάζεται να είναι κομπλεξική για να τα πει όλα αυτά αλλά απλά μη ομοφυλόφιλη.....

Junior Member
    προσωπικά δεν θα κατηγορήσω, χλευάσω, περιθωριοποιήσω κανέναν για το πώς ικανοποιείται σεξουαλικά (αρκεί φυσικά να μην εμπίπτει σε παράνομες πράξεις, κτλ) αν αυτό τον κάνει χαρούμενο, λειτουργικό και τον γεμίζει

αυτό όμως που με προβληματίζει είναι, μήπως τον τρόπο με τον οποίο ικανοποιείται σεξουαλικά δεν τον επέλεξε, δεν είναι καθαρά θέμα δικής του ειλικρινούς προτίμησης μετά από ώριμη σκέψη και αναζήτηση, δεν είναι καθαρά δικό του γούστο, αλλά του τον επέβαλλαν, είτε οι συνθήκες (πχ μια κοινωνία που προβάλλει ύπουλα το πρότυπο του μπαισέξουαλ/μετροσέξουαλ για να είναι αποδεκτός από την παρέα και το αντίθετο φύλο), είτε όσοι τον έπεισαν να έχει αυτή την εικόνα για τον εαυτό του (πχ χαμηλή αυτοπεποίθηση), είτε είναι έκφραση μιας ψυχολογικής διαταραχής (πχ κάθε είδους κακοποίησης στην παιδική ηλικία και παιδικά τραύματα σχετιζόμενα με τη σεξουαλικότητα του στην παιδική ηλικία που δεν επουλώθηκαν) και πάρα πολλά άλλα

δεν ξέρω σε τι ποσοστό συμβαίνει το παραπάνω, δλδ πόσοι από αυτούς που έχουν σεξουαλικές \"παρεκκλίσεις\" αρέσκονται σε αυτές ως αποτέλεσμα επιρροών, τραυμάτων κτλ και όχι ως κάτι το φυσικό και από επιλογή

αν συμβαίνει όμως συχνα, καλό θα ήταν να θεωρηθούν όλες αυτές οι παρεκκλίσεις ως ψυχοπαθολογία και όχι αθώες και ανεκτές από το ίδιο το άτομο και την κοινωνία (να λέμε δλδ όλοι μας, ε, γούστα είναι αυτά)

το κριτήριο για να προσφύγει σε ειδικό (για μένα καλύτερα να κάνει μόνος του ενδοσκόπηση) κάποιο τέτοιο άτομο, για μένα λοιπόν, δεν είναι αν το άτομο με σεξουαλικές παρεκκλίσεις παύει να είναι λειτουργικό και έχει άγχος, αλλά ούτως ή άλλως πρέπει να κάνει την απαραίτητη ενδοσκόπηση για να συνειδητοποιήσει μήπως αυτό δεν είναι επιλογή του και μήπως υφέρπει λανθάνουσα ψυχική διαταραχή

βέβαια αυτό μπορεί να το επεκτείνει κανείς σε πολλούς τομείς της ζωής, πχ οι διαφημίσεις που υπερθεματίζουν για τα κάλη ενός αυτοκινήτου, οι γκόμενες που κοιτάνε το αμάξι, το κύρος που συνοδεύει ένα αμάξι, μπορεί να \"κάνουν\" κάποιον να αγαπήσει τα αμάξια, αλλά στην πραγματικότητα να μην του αρέσουν, αλλά να έχει εξαναγκαστεί ή να έχει πειστεί ότι πρέπει να του αρέσουν, και το ενδιαφέρον του για τα αμάξια να μην είναι αμιγές, αλλά να έχει γίνει σύνδεση διαμέσου άλλων ερεθισμάτων ηδονής, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα

εν προκειμένω ο ήρωας της ιστορίας (δεν ξέρω αν είσαι εσύ λαβρέντι), λέει ότι έπεσαν στα χέρια του συγκεκριμένες φωτογραφίες, μήπως δεν τις είδε με την κατάλληλη οπτική γωνία? μήπως δεν φίλτραρε σωστά τα ερεθίσματα που δέχτηκε και τα αποδέχτηκε αβίαστα? μήπως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, σοκαρίστηκε με αποτέλεσμα να του εντυπωθεί αυτή η εικόνα και να την επεξεργάζεται αργότερα το μυαλό του με λανθασμένο τρόπο? μήπως ζήλεψε την ηδονή που έβλεπε στις γυναίκες που είχαν ένα πέος στο στόμα τους ? αν ναι, γιατί να θέλει να ταυτιστεί με αυτές? μήπως επειδή δεν είχε αντλήσει αρκετή ηδονή ως άντρας και είπε να δοκιμάσει και αυτό? μήπως είχε ενοχές για αυτές του τις σκέψεις και επιθυμίες και οι ενοχές του αυτές τού προκάλεσαν έκκριση αδρεναλίνης και άρα μετέπειτα ενδορφινών με αποτέλεσμα να συνδεθεί αυτό το ερέθισμα με αίσθηση ηδονής (δεδομένου ότι πολλά άτομα έστω και εν δυνάμει είναι adrenaline junkies)? είχε πλήρη συνείδηση της ανδρικής του ταυτότητας ή ένιωθε θηλυπρεπής και ήταν μπαισέξουαλ μιας και όπως λέει τα είχε με τον Φιντέλ? ήταν απογοητευμένος από το αντίθετο φύλο με συνεχείς απορρίψεις με αποτέλεσμα να \'ψάχνεται\' σε άλλους ατραπούς (πχ αν είχε ένα κάρο πιπινάκια που να ασχοληθεί με τα τραβεστί που είναι κακέκτυπα γυναίκας)?

Member
    ολοι απο αυτη τη ζωη ειμαστε περαστικοι. αυτοι που παραδεχονται τυχον αδυναμιες που κοινωνικα δεν ειναι αποδεκτες , παρα ταυτα ξερουν τι ζητανε και πριν φυγουν απο αυτη τη ζωη εχουν την ευχαριστηση να εχουν ζησει πραγματα που επιθυμουν καλα κανουν και πραγματοποιουν τις φαντασιωσεις τους δεδομενου παντοτε οτι δεν κανουν κατι εις βαρος καποιου αλλου ανθρωπου (οπως ΠΧ μπορει να συμβαινει με τους παιδεραστες η τους βιαστες).
    lavrenti111 εχω γνωρισει δυο ανδρες που ειχαν τετοιου ειδους προτιμησεις. και οι δυο ειναι κοινωνικα ευκαταστατοι. ο ενας senior manager πληροφορικης σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρια, ο αλλος εχει δικη του επιχειρηση βιοτεχνια. παλια επισης ειχα γνωρισει μια εγχειρισμενη τραβεστι που δουλευε στη ιδια επιχειρηση με μενα ως στυλιστρια, κι αυτη μου ειχε εξομολογηθει οτι σε αρκετα πιο νεαρη της ηληκια ειχε δουλεψει σε οικο ανοχης (πριν εγχειριστει), οπου την επισκεπτονταν αρκετοι ανδρες με τεοιου ειδους προτιμησεις.
    Εγω δε θα το εκανα ποτε, ειμαι ερωτευμενη με ενα και μονο ανδρα 8 χρονια τωρα και δεν τον εχω απατησει ποτε. Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα κρινω η/και θα κατακρινω ανθρωπους που επιθυμουν οτιδηποτε διαφορετικο η κοινωνικα μη αποδεκτο

Senior Member
    diver... +1

έγραψες πολλές απο τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου επί του θέματος της ομοφυλοφιλίας... συμφωνώ σε όλα

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345