Results 1 to 15 of 62
-
09-01-2009, 19:42 #1
Ποιοί είναι οι λόγοι που σας ώθουν στην επιθυμία για απώλεια βάρους;
Αχ..δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ήδη το θέμα.. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στην ενότητα Παχυσαρκία, δεν το βρήκα, όποτε είπα να το βάλω, γιατί εμένα προσωπικά με έχει προβληματίσει πάρα πολύ τελευταία....
Λοιπόν, εγώ θέλω να χάσω κιλά γιατί δε μ'αρέσει να αισθάνομαι βαριά.... Κάθε φορά που χάνω έστω και 5 κιλά αισθάνομαι πιο έλευθερη και πάνω απ'όλα υγειής...
Έπειτα, θέλω να χάσω μερικά κιλά, γιατί δε μάρέσει αυτή η εκνευριστική κοιλίτσα που πετάει και κάνει δίπλες, που δεν ξέρω πως να την κρύψω... Γενικά οπουδήποτε έχω συσωρρευμένο πάχος με δυσκολεύει στην κίνηση, δε ξέρω πως να κάτσω για να μην πετάγονται τα παχάκια..
Επιπροσθέτως, για να στρώνουν καλύτερα τα ρούχα μου, να μην κάνω το σταυρό μου για να μου κάνει το μεγαλύτερο νούμερο στα φυσιολογικά μαγαζιά....
Επιπλέον, γιατί με τρομάζει το μέλλον... Γιατί σίγουρα θα αυξηθούν....
Για να αισθάνομαι άνετα, να μη ρουφιέμαι, να βγαίνω στην παραλία με αυτοπεποίθηση, να μην ακούω αυτό το "είσαι κούκλα, λίγα κιλάκια να χάσεις μόνο.."
Θα επανέλθω με περισσότερα...
Περιμένω και τις δικές σας απόψεις..
- 09-01-2009, 20:32 #2
εγώ μιά ζωή έπρεπε να προσέχω. δεν μου ποτέ υπέρβαρη, γυμναζόμουνα αλλά πάντα ήξερα ότι μπορούσα να είμαι 3-4 κιλά ελαφρύτερη , διότι μπουτάκια, μπρατσάκια , κοιλίτσα.
τελευταία το βάρος μου αυξήθηκε σιγά σιγά και πριν 1,5 χρόνο έχασα 6 κιλά με διαιτολόγο. τα ξαναπήρα όμως!
τώρα θέλω να χάσω 9 κιλά , δηλαδήτα 6 που πήρα και τα 3 που δεν πρόλαβα να χάσω διότι κάποτε ήμουν 60 κιλά. είμαι 40 χρονών και ξέρω ότι σε λίγα χρόνια θα προστεθούν και άλλα κιλά και επειδή χάνω πολύ δύσκολα, τότε θα νοιώθω καταστροφικά.
νοιώθω νέα, συμπεριφέρομαι σαν νέα, δεν μου φαίνεται η ηλικία μου...γιατί να μην το παλέψω ;
09-01-2009, 21:55 #3
2 είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι: ρατσισμός και υγεία!
09-01-2009, 23:25 #4
Έχω βάλει τουλάχιστον 26 κιλά από τον Φεβρουάριο του 2006 ως τώρα.Πιο πριν μου περίσευαν τουλάχιστον 10-12 κιλά αλλά επειδή είμαι 1.80 ψηλή με βαρύ σκελετό, δε φαίνονταν για τόσα.Τότε είχα σώμα "κλεψύδρα", τώρα έχω μια κοιλιά σαν τουλάχιστον 6 μηνών έγκυος, για να μην πω για μπράτσα , στήθος, περιφέρειες,κτλ. Νόμιζα μέχρι πρότινος ότι θέλω να αδυνατίσω για να ξαναμπώ στα παλιά μου ρούχα, αλλά συνειδητοποίησα ότι τελευταία η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει. Δεν αγοράζω καινούρια ρούχα γιατί δε θέλω να ακούσω την πωλήτρια να λέει " δεν το έχουμε στο νούμερό σας" ή δεν επιδιώκω να δω παλιούς γνωστούς ή συγγενείς που έχω να δω καιρό για να μη δω την έκπληξη στα μάτια τους και να πρέπει να εξηγήσω πως έγινα έτσι. ʼλλωστε δε χρειάζεται να ξέρουν για την κατάθλιψη που πέρασα.Επίσης θα ήθελα να απολαμβάνω κάποιο φαγητό ή γλυκό χωρίς οι αδύνατοι να με κοιτάνε σαν να κάνω κάτι κακό. Θέλω να αδυνατίσω για να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να μην αντιμετωπίζω τον ρατσισμό των άλλων
10-01-2009, 00:54 #5
Αυτό που λές myrtali είναι πολύ συχνό... Και εγώ νομίζω πως τρώγοντας μπροστά σε κόσμο ο άλλος σκέφτεται πως δε φτάνει που έχει ήδη κάποια κιλά, τρώει να παχύνει κι άλλο....
Ή η άλλη επικρατούσα αντίληψη, πως ένας παχουλός άνθρωπος είναι έρμαιο του φαγητού, πως δεν μπορέι να αντισταθεί και το έχει σαν μέγιστη προτεραιότητα..
Και γενικά, όντας πιο παχιά από τους άλλους, θέλω πολλές φορές σε μια γιορτή για παράδειγμα να φάω και περισσότερο... Παρόλα αυτά, ντρέπομαι, φοβάμαι το σχόλιο ή τη σκέψη του άλλου...
Αλλά κυρίως είναι πως νιώθω άβολα με ο,τι...περισσεύει...
10-01-2009, 06:06 #6
Αυτήν την περίοδο,πέρα ίσως από κάθε λογική,δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά απολύτως κανέναν!
Θεωρητικά θα μπορούσα ν'αναφέρω πάρα πολλούς...υποκειμενικούς,αν τικειμενικούς,τα πάντα...
Αλλά δεδομένου του ότι παραμένω όπως είμαι,θεωρώ πως κανένας τους δεν είναι άξιος αναφοράς
γιατί απλούστατα τότε θα με είχε ήδη κινητοποιήσει και θα είχα ξεμπερδέψει με το επιπλέον βάρος.
10-01-2009, 15:12 #7
Σχετικές σκέψεις άλλων μελών αναφορικά με τους λόγους,για τους οποίους θέλουμε να αδυνατίσουμε βρίσκονται και εδώ:
--->Γιατί θέλω να χάσω βάρος
04-02-2009, 18:13 #8
χμμμμ
Τι να πρωτογράψω.
Ακόμη δεν ξέρω ακριβώς το λόγο που θελω να κάνω επεμβαση.Δεν λεω οτι θελω να χάσω κιλά, διότι πολλές φορές ξεκίνησα και σταμάτησα.Αποκορύφωμα πριν ενα μηνα που εσκασα πολλα λεφτά,σχεδόν ένα μισθό και αποτελεσμα ηταν να χάσω 4κιλα.Οχι οτι φταιει η διαιτα.Απλα,την τηρησα ζητημα 10 μερες.
Πανε τα λεφτα...
Αχ....
Ξεκιναω γιατι δεν αντεχω αλλο να στενοχωριεμαι.Να κλαιω και να πονάω.
Δεν μου αρεσει το σώμα μου έτσι και ξερω οτι θα ειναι πολυ χειρότερα μετά.Κρεμεται τωρα πχ η κοιλια αρκετά χαμηλά από πολλά σκαμπανεβάσματα στα κιλα.Μετά θα είναι....δεν θελω να το λέω γιατι μυο ανοίγει η όρεξη!!!
Ξεκινάω γιατί θέλω να με ερωτευτεί ένας άντρας.Να νιώσω ότι με θέλει.Να με αγκαλιάσει και να νιώσω την ασφάλεια ότι δεν με κοροιδεύει.Οτι θα κρατήσει όσο πάει,αλλά θα κρατήσει.Οτι δεν είναι κάτι εφήμερο επειδη θέλει μονο το σεξ.
Δεν σκέφτομαι την υγεία.Ακομη τουλάχιστον επειδη ξερω οτι δεν εχω προβλημα.Εχω βασικα....πχ δεν μπορω να κανω παιδιά αφού δεν έχω περίοδο αλλά ακομη δεν με έχει ταρακουνήσει και ας ειμαι 30χρ και ας θελω τρελά να εχω ενα δικό μου μωράκι.Πριν 2χρ, ειχα εντονη επιθυμια να κυοφορήσω.Ξυπνουσα με μια αισθηση στην κοιλια σαν να εχω παιδι.Οχι,δεν ειχα βαρυστομαχιασει.Ειχα αδειο στομαχι.Ουτε πεινουσα.Απλα ηθελα πολυ να ειχα ενα παιδι.Οσο περναει ο καιρος και συνειδητοποιω οτι εχω πολλα κιλα και ειμαι χαλια και θα μου παρει εξισου πολυ καιρο να τα χασω τοσο συνηθιζω στην ιδεα οτι δεν θα κανω παιδι.Δεν ξερω εαν ειναι καλό ή οχι.
Συνοψίζοντας, θελω να αρχισω να γελαω σαν παιδί και να φλερτάρω ελευθερα χωρίς να φοβαμαι ότι θα με κοροιδέψουν.Να μπορω να περπατησω ανετα με αυτοπεποιθηση,να φορεσω σχεδον οτι θελω,να χορεψω,ναααααα ξεχασα να πω οτι θελω να αρχισω χορο ξανα!!! Latin!!! Και οπως ειπα, εχω αναγκη να με ερωτευτει καποιος.Να νιωσω οτι με θελει καποιος,οτι με χρειαζεται.
Εχω τοσα πολλά να δώσω, δεν αντεχω αλλο.....
04-02-2009, 18:35 #9
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ.
ΝΑ ΞΑΝΑΘΑΥΜΑΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΡΟΥΧΟ.
ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΥΓΕΙΗΣ .
ΝΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
04-02-2009, 19:51 #10
lola δεν τα ξερω καλα τα κατατοπια..σου εστειλα μηνυμα στο u2u αλλα δεν πηρα απαντηση.θα γυρισω στις 9 και 10.αν εισαι εδω τα λεμε!φιλια.εισαι φοβερη παντως!
05-02-2009, 00:31 #11
sweet_but_obese ,
εντυπωσιάστηκα μόλις διάβασα πως δεν έχεις περίοδο...Έχει καιρό που σου συμβαίνει αυτό;
Φαντάζομαι το παρακολουθεί ο γυναικολόγος σου και είσαι σε κάποια αγωγή...
Ελπίζω σύντομα ν'αποκατασταθούν όλα και να χαρείς όσα τόσο λαχταράς!
22-02-2009, 23:35 #12
Γειά σας!
Μόλις βρήκα αυτή την ιστοσελίδα και έχω τρελαθεί.
Δεν φανατζόμουν πως υπάρχουν τόσα άτομα που να΄νιώθουν το ίδιο!
Θέλω να αδυνατίσω , για να βρω την ψυχή που μου έκλεψε το φαγητό, να αδυνατίσω για να συναντήσω ξανά το θαυμασμόσ το βλέμμα των ανδρών. Έχω απελπιστεί. όταν είσαι αδύνατοι όλοι είναι στα πόδια σου, σε ακολουθούν σε ακούν σε νοιάζονται..
Μπαίνεις σε ένα καφέ, όλα τα τραπέζια είναι για σένα όταν είσαι αδύνατη, σπάνια πληρώνεις, ποτέ δεν φεύγεις χωρίς να πάρεις ένα τηλέφωνο.
Όταν κουβαλάς και ένα δεύτερο άτομο πάνω σου όπως εγω , όλα τα τραπέζια είναι πιασμένα, κανένας δεν σε κοιτάει κανένας δεν υπολογίζει ότι λες.
23-02-2009, 00:22 #13
προσωπικά έχω βγάλει μαύρη κάρτα ΜΟΝΟ στον αδελφό μου που ουδέποτε μπόρεσε να αποδεχτεί το γεγονός πως "χάλασα" το σώμα μου και "πως έγινα έτσι".
Και ειλικρινά με πληγώνει πολύ αυτή η αντιμετώπιση του κι ας ξέρω πως με έχει στηρίξει πάρα πολύ κατά το παρελθόν κι ας ξέρω πως αυτός είναι ο τρόπος του, όταν θέλει να με ταρακουνήσει θα πρέπει πρώτα να με κάνει να νοιώσω σκουπίδι.
Θέλω να χάσω τα κιλά μου πρωτίστως για μένα. Να νοιώθω εγώ καλά με το σώμα μου που πλέον δεν νοιώθω.
Θέλω να χάσω τα κιλά μου για τα παιδιά μου.Οκ είναι μικρούλια ακόμα αλλά αργότερα να μην τα κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια πως η μαμά τους είναι χοντρή.
Θέλω να χάσω τα κιλά μου για τον άντρα μου που στα πολύ δύσκολα στεκόταν βράχος δίπλα μου και μου δινε κουράγιο.
Τέλος θέλω να χάσω τα κιλά μου για να επιστρέψω στην παλιά μου δουλειά που επιβάλετε να έχεις ένα όμορφο παρουσιαστικό.
23-02-2009, 02:04 #14
Originally posted by panagiota
Γειά σας!
Μόλις βρήκα αυτή την ιστοσελίδα και έχω τρελαθεί.
Δεν φανατζόμουν πως υπάρχουν τόσα άτομα που να΄νιώθουν το ίδιο!
Θέλω να αδυνατίσω , για να βρω την ψυχή που μου έκλεψε το φαγητό, να αδυνατίσω για να συναντήσω ξανά το θαυμασμόσ το βλέμμα των ανδρών. Έχω απελπιστεί. όταν είσαι αδύνατοι όλοι είναι στα πόδια σου, σε ακολουθούν σε ακούν σε νοιάζονται..
Μπαίνεις σε ένα καφέ, όλα τα τραπέζια είναι για σένα όταν είσαι αδύνατη, σπάνια πληρώνεις, ποτέ δεν φεύγεις χωρίς να πάρεις ένα τηλέφωνο.
Όταν κουβαλάς και ένα δεύτερο άτομο πάνω σου όπως εγω , όλα τα τραπέζια είναι πιασμένα, κανένας δεν σε κοιτάει κανένας δεν υπολογίζει ότι λες.
Είμαστε όντως αρκετοί που εδώ ενώσαμε τα συναισθήματα,τα όνειρα,τις ανάγκες αλλά και τις δυνάμεις μας!
Ελπίζω να ενσωματωθείς κι εσύ ενεργά στην παρέα μας και ν'αντλήσεις όσα νιώθεις
πως χρειάζεσαι για να ξεδιπλώσεις ελεύθερα την προσωπικότητα σου στο σύνολο της!
Κι εγώ κουβαλάω έναν δεύτερο εαυτό(ήδη έχω σχεδόν αποτινάξει τον τρίτο από πάνω μου)
Το θέμα είναι ποιόν εαυτό τελικά θα επιλέξουμε να κρατήσουμε(όπως καταλαβαίνεις δεν αναφέρομαι μόνο σε αριθμούς τώρα)
Αν θέλεις μίλησε μας για σένα σ'ένα δικό σου τόπικ,θέσε τους στόχους και τις ανάγκες σου κι έλα να παλέψουμε όλοι μαζί!
23-02-2009, 10:31 #15
θελω να χασω τα παραπανω κιλα για να μην με στειχιωνουν
καθε λεπτο της ζωης μου
για να μην μου τρωνε την ενεργεια μου
για να ελευθερωθω για να μην το σκεφτομαι
για να μην βασανιζομαι
(τουλαχιστο απ αυτο)
για να μην πεσω σε καταθλιψη λογω βαρους
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα