Results 31 to 45 of 197
Thread: Από Δευτέρα δίαιτα
-
25-08-2013, 15:43 #31
Βρε Σοφια μου θα τρελαθει ο οργανισμος σου με τοσες λιγες θερμιδες,καθε φορα που λαμβανει τοσες λιγες πιστευει οτι απειλειται και αποθηκευει λιπος,ασε που μια τετοια διαιτα με τοσες λιγες θερμιδες δεν θα το κρατησεις πανω απο 2-3 βδομαδες και οταν το σταματησεις θα ειναι σαν να εχεις να φας χρονια,στο λεω γιατι τα εχω περασει αυτα,τα εχω ζησει και δεν ωφελουσαν πουθενα αντιθετα οταν τα σταματας απο την πολυ αφαγια τρως πιο πολυ και τα παιρνεις διπλα.Δεν σου κανω κριτικη ουτε εγω ουτε τα παιδια πιο πανω,απλα συμβουλες σου δινουμε.
Γιατι δεν προσπαθεις να παιρνεις καθε μερα 1.500-1.600 θερμιδες τουλαχιστον και να τις καις με γυμναστικη ας πουμε.
Σου ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι να τα χασεις τα κιλα ετσι οπως θες αλλα και να τα κρατησεις το παν ειναι αυτο!
- 25-08-2013, 16:34 #32
Ή έστω 1400-1500 που είναι και το κατώτερο. Φοβάμαι πως έχει δίκιο η Νάταλι σχετικά με την αποθήκευση του λίπους :/
25-08-2013, 16:43 #33
Natali, διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν διαφωνώ επί της ουσίας με τη λογική των ήπιων χειρισμών στο θέμα της δίαιτας. Όμως: μετά τα πρώτα 11 κιλά που έχασα, με μια διατροφή περίπου 2000 θερμίδων κάθε μέρα διατηρούμαι στα 99 κιλά και δεν έχω χάσει γραμμάριο εδώ και 1 χρόνο περίπου. Η δουλειά μου είναι καθιστική και με αποδεσμεύει στις 9 το βράδυ (από τις 9 το πρωί). Που θα πει: η γυμναστική είναι όχι αδυνατο αλλα πάντως δυσκολο να ενταχθεί στο καθημερινο προγραμμα. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μειωθούν οι θερμίδες. Όσον αφορά σ' αυτό που γράφτηκε και μου είπες κι εσύ ότι δηλαδη ο οργανισμος σε συνθηκες ασιτιας αποθηκευει λιπος ειναι σωστο- για λίγο όμως. Μακροχρονια ανθρωποι που τρωνε λιγο αδυνατιζουν και ανθρωποι που τρωνε πολυ παχαινουν. Εξαλλου 1200-1300 θερμιδες (μεσος ορος) ειναι ό,τι πρεπει για διαιτα (αρα δεν τρωω τοσο λιγο οσο φαινεται). Τέλος, δεν πιέζομαι, δεν πειναω, δεν ζαλίζομαι, δεν νιωθω αδυναμια και στερηση, δεν εχω ξαφνικες πεινες αυτες τις μερες που ξεκινησα τη διαιτα (ολες κι ολες 7 ειναι!!). Ειμαι φουλ χαρουμενη και περηφανη για τον εαυτο μου επειδη η πειθαρχια δεν ειναι απο τα δυνατα μου σημεια κι ομως τωρα ανακαλυπτω οτι ΜΠΟΡΩ! Απασχολω το μυαλο μου με ευχαριστες σκεψεις, βγαινω εξω, ξεχναω το φαγητο εκτος απο τη στιγμη που μετραω τις θερμιδες και νιωθω σαν το (υποκείμενο) προβλημα να εχει ηδη λυθει (το ξερω, βιαζομαι...)...
Η αληθεια ειναι οτι αυτη η εβδομαδα κυλησε ομορφα εξαιτιας και των ευνοϊκων εξωτερικων συνθηκων και δεν ξερω πως θα αντιδρασω αν συμβει κατι που θα με στενοχωρησει ή θα με αγχωσει. Ελπίζω πως θα σκεφτω και εκεινη τη στιγμη αυτο που σκεφτομαι και τωρα: "οταν η πεινα δεν ειναι το προβλημα, τοτε το φαγητο δεν ειναι η λυση" (καποιος το γραφει και στο τικερ του- το βρισκω πολυ ευστοχο) και δεν θα αφησω τον κόπο μου να παει χαραμι. Αλλα κι αν συμβει ενα στραβοπάτημα, οκ, αυριο ξημερωνει παντα μια καινουργια μερα (Σκαρλετ!)!
Τα σημερινά:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 ποτ. φρουτόκρεμα (110)
Μεσημεριανό: ψάρι και χόρτα (200)
Απογευματινο: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
ψωμοτύρι (140)
Σύνολο: 490 Kcal
Αν πεινάσω αργότερα θα προσπαθήσω να φάω ίσως λίγα κράνμπερις (ελάχιστες θερμίδες) ή λίγη σκέτη πρωτεϊνη (τυρί ας πούμε).
Πάντως, το ξαναλέω, μου κάνετε καλό και ευχαριστώ! :thumbup:
26-08-2013, 02:15 #34
Καλησπέρα σε όλους, έχω εξαφανιστεί εδώ και καιρό (χρόνο
και το βάρος μου παραμένει πάνω-κάτω στα ίδια (τα παχιά μου).
Θέλω να κάνω δίαιτα αλλά δεν το παίρνω απόφαση, κλασσικά...
Αύριο Δευτέρα λέτε να ξαναπροσπαθήσω; και να μην τη σταματήσω Δευτέρα απόγευμα;
Μέχρι πρότεινος... ουτε μέχρι την Τρίτη δεν φθάνω
26-08-2013, 07:19 #35
8η ημέρα- καλημέρα!
HWS δεν σε ξέρω (εγώ καινούργια στο φόρουμ) αλλά σε καλωσορίζω και μακάρι να ξεκινήσεις σήμερα και να μας γράφεις τις προόδους σου! Καλή επιτυχία!
Εγώ συμπλήρωσα αισίως 7 ημέρες και έχω μείον 1 κιλό ακριβώς.
Χθες το βράδυ βγήκαμε παρέα για φαγητό (δεν το είχα προγραμματίσει), και επειδή δεν μ' αρέσει να το πολυλέω ότι κάνω δίαιτα έφαγα 2 μπιφτέκια γαλοπούλας και καμια δεκαριά τηγανητές πατάτες. Θα μπορούσα και τη μισή ποσότητα αλλά έχω το κατοχικό σύνδρομο "να μην πετάμε το φαγητό". Σκέφτηκα εξάλλου ότι επειδή όλη τη μέρα δεν είχα φάει πολύ, είχα περιθώριο: πρέπει να έφτασα περίπου τις 1200 θερμίδες συνολικά (με τις πρωινές). Μικρό το κακό.
Σήμερα: 400 Kcal.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
26-08-2013, 14:50 #36
Καλημέρα Σοφία
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
Ελπίζω να τα καταφέρω όπως και εσύ
Αν πάρω μπρος την 1η εβδομάδα ίσως επιτέλους μπω σε ένα πρόγραμμα
Θα γράψω το report μου το βράδυ
Φιλάκια πολλά και καλη εβδομάδα σε όλους
26-08-2013, 21:29 #37
Τέλεια HWS, θα μ' άρεσε ν' αποκτήσω συνοδοιπόρο! :yes:
Λοιπόν σήμερα το πρωί πεινούσα! Φταίνε σίγουρα αυτοί οι υδατάνθρακες οι χθεσινοβραδινοί (--> υπερέκκριση ινσουλίνης!)
Και φυσικά πάλι ξέφυγα από τις 400 θερμίδες, νομίζω γι' αυτόν τον αριθμό χρειάζεται διαλογισμός... :tumble:
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 μπισκοτάκι (25)
Δεκατιανό: 1 ποτ. φρουτόκρεμα (110)
Μεσημεριανό: κοτόπουλο και ρύζι (410)
Απογευματινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 μπισκοτάκι (25)
Βραδινό: 1/2 μερ. φασολάκια λαδερά (190)
Σύνολο: 800 Kcal
Αλλά και: 17 λεπτά περπάτημα (έξω)!!! Είχα ξεχάσει πόσο ωραία είναι, με τα νυχτολούλουδα και το φεγγαράκι και αυτή τη διάχυτη την ιλαρότητα την καλοκαιρινή...
26-08-2013, 23:44 #38
και γω μαζι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27-08-2013, 00:03 #39
Άντε, Έλενα, ναι!!! Ξεκίνα!!!
Τα λέμε πάλι αύριο!!!
Φιλιά!
27-08-2013, 01:01 #40
εχω ξεκινησει αργα-σταθερα............καληνυχτα σας:kiss:
27-08-2013, 07:06 #41
9η ημέρα- καλημέρα!
-700 γραμμάρια από χθες!
Οι καλές μου προθέσεις για σήμερα: 400 Kcal και 17 λεπτά άσκηση.
Υ.Γ.: Πού είσαι HWS; Ξεκίνα και Τρίτη, δεν πειράζει... :starhit:
27-08-2013, 08:11 #42
Καλημέρα Σοφια!
Ειμαι παλια του φορουμ που ξαναγυρισα, δεν εχουμε γνωριστει.
Το πρωτο ποστ που κοιταξα μετα απο κοντα εναν χρονο, ηταν το δικο σου.
Σαν και εσενα αρχισα, απο 110 κιλα (με ανωτατα κιλα 120, στα 110 αποφασισα να τα χασω) και ειχα φτασει κατωτερα 48 κιλα (δε μου πηγαινε) με ιδανικα κιλα 52 τα οποια κρατησα μεχρι που αρχισα φαρμακα για γονιμοτητα και πηρα 10 κιλα, τα οποια ξαναρχισα για να τα ριξω.
Ηθελα να αναφερω, οσο δεν πεινας, μην τρελενεσαι με θερμιδες.
Καταλαβαινω τη ανησυχια των αλλων αλλα για να κανεις ζημια και να παθεις υποθρεψια, πρεπει να ζοριστεις και να μην τρως σχεδον καθολου για αρκετο διαστημα.
Το ανθρωπινο σωμα δεν χαλαει απο τη μια μερα στη αλλη. Θελει καιρο.
θα τα χασεις, εφ'οσον το'χεις παρει αποφαση κουκλα μου, τελειωσε. Εγω θα σου ελεγα να πας να παρεις ενα φορεμα/πατελονι που θες να φορεσεις στα 55-60 κιλα, γιατι ειναι σιγουρο. Ετσι ειχα κανει και εγω.
Ρε δε πα να, εγω θα εμπαινα. Βρηκα τη διατροφη που μου ταιριαζε και το κρατησα με ζηλο.
Σε βλεπω στο διψηφιο ηδη!!
Κανε εξετασεις αιματος οταν φτασεις 80-85 κιλα, να δεις που βρισκεσαι.
Αντε! περιμενουμε πριν και μετα φωτος!!!
27-08-2013, 08:41 #43
Καλημέρα ΜerryMaker!
Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Μου δίνει ώθηση!!!
Μπράβο για τις δικές σου απώλειες! Και στα δικά μας!
Έχω κι εγώ ένα τζην που το φυλάω εδώ και χρόνια, αφόρετο εννοείται, από την εποχή που ήμουν 63 κιλά... :sniff:
Ωραία ιδέα αυτή με τις φωτογραφίες! Οπότε επισυνάπτω μία για το... ΠΡΙΝ :smug:
27-08-2013, 08:44 #44
...την οποία βέβαια δεν βλέπω! Γιατί;;;
κρίμα...:sniff:
27-08-2013, 08:49 #45
Πρεπει να τη ανεβασεις σε καποια σελιδα, σαν το facebook η tinypic.com η imgur.com και να βαλεις το λινκ της φωτογραφιας στο ποστ σου.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....