Βαρεμάρα και φαγητό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Βαρεμάρα και φαγητό

Υποθέτω όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την φάση....θα ήθελα να ακούσω καμιά συμβουλή επι του θέματος για το πως το αντιμετωπίζετε! Προσωπικά σκεφτομαι να ξεκινήσω κάποιο χόμπυ αλλά δεν έχω ιδέα τι....

Senior Member
    και εγω αυτο το προβλημα εχω, για να μην τρωω ή παω γυμναστηριο ή βγαινω βολτα ή κανω καποια δουλεια ή αλλιως υποκυπτω :P:P

Senior Member
    Αυτο με το γυμναστήριο βοηθάει τις καθημερινες αλλά ΣΚ μου εχουν πει να μην πηγαίνω γιατί είναι αρχή ακόμα για να πήγαινω ΚΑΘΕ μέρα. Όσο για την βόλτα είναι καλοκαίρι κι όλοι λείπουν! Επίσης δουλειά δεν έχω να κάνω οπότε....νομίζω έχω παραπάνω ελευθερο χρόνο απο ότι μπορώ να αξιοποιήσω :-P ααχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Εμένα με βοηθάει ο καφές ή/και η έντονη δραστηριότητα. Τρέξιμο, χορός, οικιακές δουλειές - ό,τι σε βολεύει.

Senior Member
    Μισω τον καφέ δυστυχώς! Τα υπολοιπα ψιλοβοηθάνε :-)

Senior Member
    Μπορείς να δοκιμάσεις υποκατάστατα καφέ ( αποτελούνται από φυσικά συστατικά και μπορείς να τα βρεις σε βιολογικά είδη) ή διάφορα ροφήματα από βότανα!

Senior Member
    Πίνω αρκετό τσάι είναι η αλήθεια!! Βοηθαγε πολυ τότε που είχα κατακρατησεις απο τις κορτιζόνες και μετά μου έμεινε συνήθειο ^_^

Member
    θα σου πω κατι που εμενα με βοηθαει πολυ καθε φορα που με πιανει μια λιγουρα για οποιοδηποτε λογο,λιγουρα ομως οχι κανονικη πεινα κανω κανα σετ κοιλιακων ραχιαιων η μικρα πηδηματακια επι τοπου,μενα απο κανα 2 λεπτο μου φευγει η λιγουρα.Δοκιμασε το ποτε δεν ξερεις μπορει να σε βοηθησει και σενα.

Junior Member
    The Emergency Exchange Support programs are designed to make emailing much faster and efficient. Their email applications have increased the reliability of their email functions as well as adding a host of other applications that can be utilized to perform regular business operations even better. Business houses that have installed MS Exchange Server have received varied advantages.