Results 1 to 5 of 5
Thread: και παλι εδω!
-
31-08-2013, 00:25 #1
και παλι εδω!
καλησπερα σε ολους.επεστρεψα παλι με απουσια σχεδον ενος χρονου και κατι λιγοτερο ισως .τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα γιατι μεν απο τα 155 κιλα που κουβαλουσα στο σωμα μου η μαλλον με κουβαλουσαν ,εχω φτασει σε σημειο εντελως μονος μου με υγιεινη διατροφη και γυμναστικη να εχω πεσει στα 115.βεβαια καποιος θα πει γιατι τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα,θα σας πω εγω.συνεχιζοντας την προσπαθεια μου μετα απο τον αυγουστο που υπηρξε μια αναπαυλα οσο αναφορα το θεμα της διατροφης,εχω φτασει σε ενα σημειο κουρασης.ενω εχω ξεκινησει μια βδομαδα κανονικα παλι το προγραμμα μου προ ολιγου ανοιξα το ψυγειο εφαγα λιγο κορμο που εφτιαξε η μανα μου για τη γιορτη του αδερφου μου,μετα εφαγα καμια 30αρια αμυγδαλα εφαγα και 2 κρακερς + 2 εκλερακια εκτος του καθιερωμενου βραδυνου (ωρα 21.00)εχω καταλαβει πως αυτο συμβαινει ,να εχω τασεις για ποσοτητα φαγητου, οταν μενω μονος και δεν εχω καποιον στο σπιτι η διπλα μου.ειναι μεγαλο προβλημα γιατι εχω βαλει στοχο μεχρι το καλοκαιρι να τα εχω καταφερει με τα υπολοιπα κιλα που απομενουν αλλα με προβληματιζει αυτο.και τωρα που τα εφαγα νιωθω παρα πολυ ασχημα γιατι καταστρεφω αυτο που ξαναρχισα εδω και μια βδομαδα.ενιωσα την αναγκη να το γραψω γιατι πιστευω πως μονο ατομα που εμπλεκονται με το θεμα περιττου βαρους και συγκεκριμενα παχυσαρκιας θα μπορεσουν να με καταλαβουν πραγματικα και να μου δωσουν την δικη τους συμβουλη ο καθενας.ευχαριστω που το διαβασατε!:starhit:
- 31-08-2013, 08:45 #2
Καλημέρα Λιχούδη,
Κατάφερες πολλά, ένα από αυτά είναι πως έφαγες δύο κράκερς και δύο εκλεράκια και έχεις τύψεις, φαντάζομαι πως στο παρελθόν δε θα σε έβαζε ούτε σε δεύτερη σκέψη. Αναγνωρίζεις λοιπόν την αδυναμία σου, άρα μπορείς και να την αντιμετωπίσεις.
Αν χρειάζεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα κάντο, δε χάθηκε ο κόσμος. Σε λιγο καιρό θα είσαι πάλι έτοιμος και αποφασισμένος.
Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε το πρόβλημα και κατανοούμε τη κατάσταση, προσωπικά από όσα γράφεις το αξιολογώ ως κάτι που θα ξεπεράσεις. Εγω θα το έβλεπα σα μια μέρα εκτός προγράμματος απλά και θα συνέχιζα... άπειρες τέτοιες πλέον...
31-08-2013, 16:51 #3
να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη.ελπιζω απλα αυτες οι υπερφαγικες τασεις να ειναι πολυ λιγοτερες στο μελλον ωστε να μπορεσω να επιτυχω τον στοχο μου και εγω με μεγαλυτερη ανεση και χωρις παρομοια αγχη
02-09-2013, 01:47 #4
αν ξεφυγεις μια στις τοσο δεν εγινε και κατι,συνεχισε οπως πριν και θα δεις σιγα σιγα αποτελεσματα και μπραβο που εχεις χασει τοσα κιλα..
02-09-2013, 09:27 #5
γειά σου λιχούδη!
τέτοια διατροφικά λάθη μια στο τόσο κάνουν και οι αδύνατοι άνθρωποι,που πάντα υπήρξανε αδύνατοι.
την επόμενη μέρα απλά συνεχίζουν κανονικά να τρώνε όπως τρώνε πάντα.
οπότε μην νιώθεις οτι έχει ξαναγυρίσει ο παλιός λιχούδης εαυτός σου. απλά ξέφυγες κ εσύ μια φορά όπως όλοι οι άνθρωποι!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία