Τι έφαγα σήμερα (Low carb edition) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Ναι, θελω αλλα 10 κιλα για να μπω στα παλια μου ρουχα. Τρωω αρκετες γιατι περπαταω πολυ ωρα καθημερινα και κανω και ελλειπτικο (καπου 500-800 θερμιδες συνολικα) οποτε ουσιαστικα, κλασσικα 1200 θερμιδες περιπου κατα μεσω ορο τρωω. Εχω το endomondo application στο κινητο (δωρεαν) και με βοηθαει.

Senior Member
    Τι ακριβώς είναι αυτό το application?

Νομιζω οτι κανεις την καλυτερη δουλεια με την ασκηση και τις πρωτεινες. Εγω δυστυχως εμαι και αγυμναστη και βαρια, δε νομιζω οτι θα εκανα καλο στις αρθρωσεις μου να το παρακανω απο την αρχη με την ασκηση. Ασε που θα μου εβγαινε και η γλωσσα εξω απο το λαχανιασμα δηλαδη Παντως επειδη εχω δει στο παρελθον οτι το σωμα μου ανtαποκρινεται στη σταδιακη αυξηση της διαρκειας της ασκησης, το ιδιο σκοπευω να κανω και τωρα... Ξεκιναω με 17 λεπτα και σιγα σιγα θα αυξησω...

Senior Member
    Παιδιά προσοχή με την άσκηση και το βάρος γενικά. Εγώ που έχω ρίξη χιαστου και προβλημα με τον μηνισκο απο τις παλιές αδυνατες και αθλητικές μέρες μου, πλέον που έχω γίνει βουβάλι μου επιτρέπουν να κάνω ελάχιστα πράγματα για να μην τραυματιστώ χειρότερα μεχρι να χάσω βάρος.....οποτε καλυτερα αργά και σταθερα γιατι δεν ξερετε τι μπορεί να γίνει :/

Senior Member
    Σαφως! και εγω οταν αρχησα δεν εκανα γυμναστικη κανονικα παρα μονο λιγο στα 70 και μετα στα 65 εκανα κανονικα γυμναστικη. Μεχρι τοτε ειχα διαδρομο στο σπιτι και εκανα περπατημα στ 4χμ/ωρα για οσο αντεχα (καπου μια ωρα το πολυ).

@scarllet_D Αν εχεις smartphone, τυπου iphone αλλα οχι απαραιτητα αυτο το κινητο (πρεπει να'χει gps ομως), κανεις λογαριασμο στο http://www.endomondo.com/ και κατεβαζεις το application στο κινητο και οποτε βγαινεις εξω, πατας το "start" και μετραει τη αποσταση που περπατησες/ετρεξες/εκανες ποδηλατο μεσω του gps και σου βρισκει τη ταχυτητα του, τις θερμιδες που εκαψες και σου λεει τι χρονο γυρου εχεις. (τη αποσταση τη καθοριζεις αν θες εσυ, απο προεπιλογη ειναι 1χμ) και αν θες, μπορεις να το συνδεσεις με τον λογαριασμο σου στο www.myfitnesspal.com και σου ενημερωνει αυτοματα τη ημερισια ασκηση σου και δε χρειαζεται να τα προσθεσεις εσυ.

Senior Member
    Αλήθεια?!?!?! Αυτό είναι εξαιρετικό!!! Θα το κάνω σίγουρα Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ!!!

Senior Member
    :thumbsup: κατι τετοια "μπιχλιμπιδια" μ'αρεσουν.

Senior Member
    Κι εμένα :3

Να ενας λογος να αγορασω σμαρτφοουν!! Πολυ μ' αρεσε αυτο κι εμενα!!

καλημέρα! ωραίο ακούγεται αλλά θα νιώθω οτι κάποιος με παρακολουθεί κ ξέρει πάντα που βρίσκομαι.

:roll:

Senior Member
    Πρωινο: Καφες με ινδοκαρυδελαιο
    Δεκατιανο: αμυγδαλα και φυστικια αιγινης
    Μεσημεριανο: Low carb pizza
    Σνακ: -
    Δειπνο: Σαλατα με φρυγανιες πιτουρου.

Θερμιδες : 1530, υδατανθρακες: 25

Senior Member
    Πρωινο: Αυγα βραστα
    Δεκατιανο: φυστικια αιγινης
    Μεσημεριανο: Σουβλακια κοτοπουλου με σαλατα
    Σνακ: Ζελεδακι
    Δειπνο: Κοτοσουπα

Senior Member
    παυση για 10 μερες, επανεκκίνηση 29/09

Senior Member
    Επανεκκίνηση.

Πρωινό: Αυγά βραστά και καφέ με ινδοκαρυδέλαιο
    Δεκατιανό: -
    Μεσημεριανό: Κουνέλι στιφάδο
    Σνακ: Τσαϊ βοτανων με στέβια και μικρη τοματοσουπα
    Δείπνο: Τόνος στο φούρνο.
    Γλυκό: Μπαστουνάκια ινδοκάρυδου.

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια.Επειδη επανεκκινω και εγω τι εννοεις low carb πιτσα;Δηλαδη η βαση τι εχει;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast