Τι έφαγα σήμερα (Low carb edition)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Senior Member

Τι έφαγα σήμερα (Low carb edition)

Δεν ξερω ποσοι κανουν χαμηλων υδατανθρακων, ουτε παρατηρησα καποιο ποστ σχετικο, οποτε σκεφτηκα να το ξανανοιξω να παιρνουμε ιδεες για γευματα!

Ωραίο το θέμα που άνοιξες, θα ήθελα να τρώω λιγότερους υδατάνθρακες μια και ούτως ή άλλως εξαιτίας του προβλήματος υγείας που έχω πρέπει να αποφεύγω όλα τα προϊόντα του σιταριού και τη ζάχαρη...

Senior Member
    Kaλημεραααααααααααααα
    Καλωςσας ξανα-βρηκααααααααααααααα
    Επεστρεψα και εγω μετα απο ενα μακρυ ομορφο και περιποιημενο καλοκαιρι με πολύυυυυυυυυ δουλεια πολλες διακοπες και φυσικα ΠΟΛΥ ΦΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
    Ολα τα προηγουμενα τα χαρηκα μεχρι σκασμου αλλα χαρηκα μεχρι σκασμου και το φαγητο.
    Στις επαλξεις ξανα με προγραμμα, γυμναστικη και εναν επιπλεον συμαχο.Τον αντρα μου που κανει διατροφη μαζι μου.
    Αυτο το ποστακι μαρεσει γιατι η λοου καρμπ διατροφη-προσαρμοσμενη στα δικα μου δεδομενα- ηταν αυτη που με εκανα να χασω κιλακια και να τα κρατησω.Παμε για την συνεχεια του εργου τωρα για να φτασουμε και καμια φορα και στο φιναλε που τοοοσο θελω.
    Καλο υπολοιπο καλοκαιριου για οσους συνεχιζουν.Εγω πεφτω με τα μουτρα στη δουλεια για λιγο ακομη και μετα γυμναστηριο.

Senior Member
    Πρωινό : Τονος με σπιτικη μαγιονεζα και 2 βραστα αυγα, σκετος καφες με κανελα (680 θερμιδες, 1 υδατανθρακες)
    Δεκατιανο: εναν καφε σκετο με 1 κουταλια του γλυκου ινδοκαρυδελαιο. ( 170 θερμιδες, 0 υδατανθρακες)
    Μεσημεριανο: Σπιτικο συκωτι πατέ με μαρουλοφυλλα (520 θερμιδες, 9 υδατανθρακες)
    Σνακ: 10 αμυγδαλα (85 θερμιδες, 3 υδατανθρακες)
    Δειπνο: Πρασσινη σαλατα με λαδι. (220 θερμιδες 7 υδατανθρακες)

Συνολικα 1675 θερμιδες, 20 υδατανθρακες, 120γρ λιπαρα, 91γρ πρωτεινη.

Senior Member
    Προσπαθώ να κόψω τους υδατανθρακες απεγνωσμένα (η διατροφολόγος μου δε με ξεχεζει καθε φορα που της πάω ημερολόγιο), αλλά νιώθω λες κι έχω πάθει εξάρτηση

Senior Member
    Ειναι αρκετα δυσκολο γιατι οντως παθαινεις μια εξαρτηση στους υδατανθρακες/ζαχαρη. Προσωπικα ανακαλυψα οτι δεν αισθανομουν καλα μετα απο γευματα υδατανθρακων διοτι εχω αντισταση στην ινσουλινη και αν δε το προσεξω θα μου γυρισει σε διαβητη.

Δυστυχως απο τρομαρα μπορω να αρνηθω ο,τι ζαχαρωδη/αμυλουχα. Ειναι κυριολεκτικα δηλητηριο για μενα

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Ειναι αρκετα δυσκολο γιατι οντως παθαινεις μια εξαρτηση στους υδατανθρακες/ζαχαρη. Προσωπικα ανακαλυψα οτι δεν αισθανομουν καλα μετα απο γευματα υδατανθρακων διοτι εχω αντισταση στην ινσουλινη και αν δε το προσεξω θα μου γυρισει σε διαβητη. πως το καταλαβαινει κανεις οτι εχει αντισταση στην ινσουλινη?

Δυστυχως απο τρομαρα μπορω να αρνηθω ο,τι ζαχαρωδη/αμυλουχα. Ειναι κυριολεκτικα δηλητηριο για μενα

Senior Member
    πως καταλαβαινει κανεις οτι εχει αντισταση στην ινσουλινη?

Senior Member
    Ενδοκρινολογος ή παθολογος ή διαιτολογος σου κανει τεστ ανοχης της γλυκοζης.
    Σου δινει ενα ζαχαρονερο να πιεις, και κοιταζει ανα Χ λεπτα ποσο ζαχαρο ανεβασες και ποσο γρηγορα κατεβαινει/αντιδραει το σωμα σου.

Senior Member
    τεστ τεστ.

Ωραια, εβαλα και εγω τικερακι! :yes:

Senior Member
    Πρωινό : Καφες σκετος με κανελλα. 2 αυγα με μια φετα πανσεττα (703 θερμιδες, 1 υδατανθρακα)
    Δεκατιανο: -
    Μεσημεριανο: τονος με μαρουλι (260 θερμιδες, 7 υδατανθρακες)
    Σνακ: -
    Δειπνο: Στηθος κοτοπουλο με παρμεζανα (380 θερμιδες, 0 υδατανθρακες)
    Γλυκο: Σπιτικη σοκολατα (Ινδοκαρυδοβουτηρο, βιολογικο κακαο, βουτηρο κακαο, εκχυλισμα βανιλλιας) 320 θερμιδες, 9 υδατανθρακες)

Συνολικα: 1663 θερμιδες, 16 υδατανθρακες

Senior Member
    Να σε ρωτήσω κάτι; :-) Πως μετράς τους πόσους υδατάνθρακες τρως; Κι επίσης πόσοι υδατάνθρακες είναι το ιδανικό, γνωρίζεις;

Senior Member
    Για εμενα, οσο χαμηλότεροι. τοσο το καλυτερο. Ο αντρας μου τους περιοριζει στους 100, εγω τους περιοριζω 30 και κατω. Μετραω θερμιδες και υδατανθρακες με www.myfitnesspal.com κυριως και εχω ζυγαρια κουζινας.

Senior Member
    Ενδιαφέρον site! Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Πρωινό: Καφές με ινδοκαρυδέλαιο (170 θερμιδες, 0 υδατανθρακες)
    Δεκατιανό: χοιρινό σουβλάκι (465 θερμιδες, 3 υδατανθρακες)
    Μεσημεριανό: Συκώτι με πρασσινη σαλατα (338 θερμιδες, 14 υδατανθρακες)
    Σνακ: Σελερυ με ταχινι ολικης (204 θερμιδες, 1 υδατανθρακα)
    Δειπνο: Τονος σε νερο, βραστο αυγο και σπιτικη μαγιονεζα (430 θερμιδες, 1 υδατανθρακα)

Συνολικα: 1346 θερμιδες, 19 υδατανθρακες

Page 1 of 4 123 ... LastLast