sleeve,bypass,daktylios
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

sleeve,bypass,daktylios

γειααα σας!!!ειμαι η μαρια και θελω βοηθεια και συμβουλες!! ειμαι 24 ετων 1.58 και 120 κιλα,αααχ χοντρουλα δλδ,εχω κανει απειρες προσπαθειες,διαιτες γυμναστηρια κτλ,πρεπει να γινει κατι λοιπον ειδικα για την υγεια μου γτ ισως εχω 80% να κληρονομισω τα προβληματα του πατερα μου διαβητη, εμφραγματα ,στεφανιαια νοσο,τωρα θα παει για εγχειρηση ανοιχτης καρδιας...και εχω φοβηθει και πρεπει να αλλαξω..:/ λοιπον ξερω για sleeve δακτυλιο και bypass...δεν θα πω ποιο θελω ο γιατρος θα το πει... ξερω τα αρνητικα και τα θετικα για το καθενα,αυτο που δεν ξερω ειναι αν γινεται στην κρητη,στο πεπαγνη!μακαρι να μπορουσα αλλα δεν εχω καπου να με φιλοξενησουν πχ ριο η αθηνα κεντρο...εχω μονο ογα και το ικα του πατερα μου ... τι γινεται με το εοπυυ ?ποσο η αναμονη?και ποσο κοστιζουν οι εξετασεις μεχρι να μπω χειρουργειο?δεν εχω χρηματα για ιδιωτικα...θελω να δουλεψω παντου εχω ολη την ορεξη και εχω φαει πορτες λογω κιλων..

Senior Member
    Δυστυχώς δεν ξέρω πληροφορίες αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία :-) Όσο για την δουλειά, ψάξε κάποια δουλειά γραφείου! Κι εγώ μόνο έτσι κατάφερα να βρω....

Junior Member
    thanks!!!καποιοςςςς αλλος να μου πει?κανεις?!συζητησα με τους γονεις μου για το ιπποκρατειο...κατι που να ξερετε?

Senior Member
    έχεις πμ

Member
    endelexeia σου εστειλα μνμ U2U ειμαι κ γω απο Ηρακλειο