Results 16 to 21 of 21
Thread: Γεια σας!!
-
04-09-2013, 21:52 #16
απαισιο!!πηγαινα σε αλλο γυμναστηριο αλλα της ιδιας φιλοσοφιας.Τα ιδια με το curves δηλαδη.Εκανα ασκησεις σε κυκλο,πρωτα τρεξιμο και καθισματα,δευτερο γυρο μηχανηματα και τριτο κοιλιακους και ραχιαιους.Σου λεω ενιωθα βαρια,ασε που δεν προλαβαινα ενδιαμεσα να πω καμια κουβεντα σε ανθρωπο.και απο ιδρωτα?ουτε σταλα!Ειχα πληρωσει τοτε 200ευρω και ειχα κλεισει χρονο!Δεν εχω πια τα κουραγια που ειχα καποτε,θυμαμαι πηγαινα αερομπικ και κοπανιομουν,μια χαρα!αλλα μετα γυρναγα στη μανουλα μου,με το φαγητο μου ετοιμο κτλ.Τωρα γυρναω σπιτι και ο μικρος με θελει ετοιμη!
- 04-09-2013, 21:53 #17
Εγώ πάντως μετά τη γυμναστική, μόνο και μόνο από τη σωματική κούραση, δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα μου :/
05-09-2013, 15:44 #18
πηγαινοντας στο γυμναστηριο κανουμε στην αρχη ασκησεις που μας ταιριαζουν δεν πλακωνομαστε για να μην εχουμε αντοχες για την επομενη,το βλεπω αυτο γενικα πολυ συχνα ,ανθρωποι που δεν γυναζονται τακτικα ερχονται στο γυμναστηριο κανουν πολλες ασκησεις και δυσκολες συνηθως και κουραζονται τοσο πολυ που δεν εχουν αντοχες και ορεξη να συνεχισουν,στην αρχη κανουμε λιγα πραγματα για να παρει μπρος το σωμα οχι να μην μπορουμε να παρουμε ανασα,παντως macqueen αν δεν σαρεσουν ταγυμναστηρια μπορεις να κανεις καποιες ασκησουλες και στο σπιτι σου με την ανεση σου οποτε εχει χρονο.
05-09-2013, 16:54 #19
Λοιπον πηγα σημερα στη διαιτολογο και...μου εδωσε τα γνωστα...κοτοπουλο με πρασινη σαλατα,γιαουρτι 0% με μια κουταλια μελι κτλ.Ηθελα να ΄ξερα αυτες οι διασημες που κανουν την ατκινς , την ντουκαν κτλ γιατι δεν μας δινουν και εμας οι διαιτολογοι?
05-09-2013, 18:00 #20
Γιατί είναι άχρηστες δίαιτες.....
06-09-2013, 04:16 #21
ειναι χρησιμες μονο για ενα διαστημα ,εσυ δεν θες να χασεις νομιζω τα κιλα μονο για καποιους μηνες ετσι δν ειναι?δεν μπορεις να ακολουθησεις αυτη τη διατροφη για χρονια γιατι πολυ απλα δεν ειναι ισορροποημενη,μη ξεχνας οτι αυτες οι διαιτες εγιναν γνωστες απο τις διασημες οι οποιες οποτε ηθελαν να χασουν ξαφνικα τα κιλα τους για καμια ταινια η για κανα βιντο κλιπ την εκαναν και εχαναν τα κιλα,καμια ομως δεν το εκανε για μεγαλο χρονικο διαστημα.Διαιτες οι οποιες αποκλειουν ρητα καποιες τροφες δεν κανουν καλο στον οργανισμο μας,ξεκινα εσυ με μια σωστη διατροφη και θα χασεις τα κιλα αυτα οπως θα εχανες αν εκανες καποια αυτες τις διαιτες,με μια διαφορα θα τα χασεις σταθερα και θα τα κρατησεις και επιπλεον δεν θα στερεις απο τον οργανισμο σου χρησιμες τροφες.
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία