Results 1 to 15 of 16
Thread: Παχυσαρκία και σχέσεις...
-
05-09-2013, 10:18 #1
Παχυσαρκία και σχέσεις...
Δεν είδα κάπου ξεχωριστά το θέμα αυτό και είπα να το ανοίξω εγώ.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το πως αντιμετωπίζετε εσείς και το πως σας αντιμετωπίζουν εσάς οι άλλοι στο ερωτικό. Ξέρω πως η αυτοπεποίθηση παίζει σημαντικό ρόλο (για τα μάτια μας μόνο), αλλά και το πάχος είναι εξίσου ένας σημαντικός παράγοντας (στο πως σε βλέπουν οι άλλοι). Έχετε ποτέ καταφέρει να "ρίξετε" το άτομο το οποίο πραγματικά σας ενδιαφέρει; Σας έχει τύχει να σας κυνηγήσει κανείς επίμονα;
- 05-09-2013, 11:25 #2
ουουουου αυτό το θέμα έχει εξαντληθεί πάνω κάτω.αν μπορεί να εξαντληθεί ποτέ.
γιατί η αλήθεια δν είναι μία
κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. δν μπορείς να τους βάλεις σε μια κατηγορία. σίγουρα οι παχύσαρκοι έχουν ένα κοινό ,τα κιλά.αλλά αυτό δν φτάνει για να πούμε οτι ναι όλοι έχουν προβλήματα με τις σχέσεις ή όλοι δν έχουν
καλύτερα να γίνεις πιο συγκεκριμένη για να σου πούμε την γνώμη μας για αυτό που απασχολεί συγκεκριμένα εσένα.:smilegrin:
κοινώς να κάνουμε λίγο γκοσιπινγκ:bouncing:
05-09-2013, 11:36 #3
ιστορίες περισσότερο θέλω να μάθω. Ξέρεις, να πούμε όλοι τον πόνο μας και μη. Κάπου ρε παιδί μου να "βρω" το αποκούμπι μου, ότι δεν τυχαίνουν μόνο οι αναποδιές σε μένα/εσένα/τον άλλο...
05-09-2013, 11:51 #4
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=6269
αυτό ίσως σε καλύπτει!
προσωπικά μιλώντας από τότε που πήρα κάποια κιλά, η ίδια έχω γεμίσει κόμπλεξ(όχι οτι πριν δν είχα)
αυτό έχει αντίκτυπο κ στους άλλους.
τα κιλά τα πήρα μέσα στην σχέση, κ ενώ ο φίλος μου με βλέπει κ του τρέχουν τα σάλια,(να μην περιαυτολογήσω,χαχαχα)εμέν α η διάθεση μου για σεξ έχει μειωθεί στο ελάχιστο.
τώρα αν περνάει ακόμα η μπογιά μου προς τα έξω,νομίζω οτι ναι όταν ήμουν πιο αδύνατη ίσως να είχα λίγη πέραση παραπάνω αλλά μην φανταστείς.
όλους τους άνδρες εγώ τους διεκδικούσα(κ αδύνατη ακόμη),αφού είναι όλοι μπουνταλάδες και αργόστροφοι. τουλάχιστον εδώ στον βορρά. για τον νότο έχω άλλη άποψη.
ο μόνος που με διεκδίκησε είναι ο τωρινός μου φίλος.
σίγουρα φταίω κεγώ αλλά κ γενικά πάντα παίζει η εικόνα.
άλλο να δεις μια γεματούλα να στήνεται λες κ είναι η μπριτζίτ μπαρντό κ το υποστηρίζει φυσικά και άλλο να δεις μια γεματούλα να χύνεται στον καναπέ,να βάζει κ ένα μαξιλάρι μπροστά στην κοιλιά της ,να χει κ ένα ύφος καημένο
05-09-2013, 12:14 #5
Προσωπικά ναι όσο ήμουν αδύνατη είχα πολύ περισσότερη "πέραση". Όταν άρχισα να παχαίνω τα πράγματα αλλάξανε αν και όχι δραματικά. Ακόμα και σημερα δηλαδή πολλοί μου την πέφτουν, και ο τωρινός μου φίλος ήταν αυτός που με δεκδίκησε
Είναι θέμα του τι αέρα εκπέμπεις νομίζω....εγω π.χ δεν αφήνω κανέναν σχεδόν να καταλάβει πως με ενοχλεί το βάρος μου. Αυτο νομίζω με έχει βοηθήσει κιόλας :P
05-09-2013, 12:38 #6
Εγώ όταν είμαι στα πάνω κιλά μου παίρνω πόντους στην κοιλιά και τη μέση (σαν έγκυος ένα πράμα). Πέφτει η αυτοπεποίθησή μου στα τάρταρα και δε νιώθω καθόλου σέξι. Αυτό φαίνεται και στη στάση του σώματος, στα ρούχα που φοράω, και στο οτι γενικά παρατάω τον εαυτό μου. Φυσικά έτσι, δεν έχω σουξέ.
Μόλις αρχίσω να χάνω κιλά, έστω 2-3, που ακόμα δε φαίνεται στους άλλους, ανεβαίνω πολύ! Ξαφνικά νιώθω θεά.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι όσο φροντίζω τον εαυτό μου, νιώθω σέξι. Όσο νιώθω εγώ σέξι, έτσι με βλέπουν και οι άλλοι. Αν πρώτα εγώ δεν με ερωτευτώ, γιατί να περιμένω να με ερωτευτεί ο άλλος;
05-09-2013, 15:07 #7
οταν ειχα και εγω τα πολλα κιλα δεν ενιωθα καθολου ομορφη οποτε δεν περιμενα και να με κοιταξει καποιος και δεν με κοιτουσαν κιολλας,οταν εχασα τα πολλα κιλα ηταν σαν να μεταμορφωθηκα και ολοι αρχισαν να με παρατηροουν,να μου ζητανε να βγουμε .να με φλερταρουν,για να πω και την αληθεια αυτο με πληγωσε κατα βαθος,γιατι ειχε αλλαξει απλα ο εαυτος μου απ'εξω απο μεσα ημουν η ιδια και ομως δυστηχως αυτο που συνειδητηποιω ειναι οτι η εξωτερικη εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο.
05-09-2013, 16:12 #8
εγώ είχα το άλλο. Δεν είχα καμία συναίσθηση της "κατάστασης" μου. Επειδή δεν είχα συνειδητοποιήσει το πόσο "βαριά" φαινόμουν στα μάτια του άλλου, έριχνα όλο το πρόβλημα στα "ψυχολογικά". Θυμάμαι καθαρά πως έλεγα "-φταίει ο χαρακτήρας μου, που είμαι πολύ κλειστή", "-φταίει που δεν είμαι των club", "-φταίει που δεν έχω πολλά αγόρια φίλους" κ.α. και σπάνια έλεγα "-φταίνε τα κιλά μου που ίσως να απωθούν τον άλλον"... Μάλιστα, φόραγα και εγώ τα ρούχα "σακιά που κουκουλώνουν" και τα θεωρούσα και πολύ καλά σε σχέση με όλα τα άλλα που αφήνουν εκτεθειμένο λίγο δέρμα...
Φυσικά, ένα θα σας πω, τρελάθηκα από την χαρά μου όταν κατάφερα να βάλω το 1ο μου skinny jeans (που λέει π λόγος. ποιο πολύ το λες γυναικείο jean γιατί εως τώρα φόραγα μόνο τα unisex, μην πω αντρικά). δε, τώρα, που φοράω και καμία κοντούλα μπλουζίτσα που κολακεύει την περιφέρεια μου, είμαι ένα βήμα πριν τον παράδεισο!
ξανάρχομαι όμως στο θέμα. Παρόλα αυτά, ακόμα πιστεύω ότι έχω τον αντροδιώχτη πάνω μου. Όσες σχέσεις έχω κάνει, δεν έχει κρατήσει ούτε μια παραπάνω από 3 μήνες. +ότι όλες μου οι "σχέσεις" με θέλανε γιατί ήμουν "γυναίκα με πολλά πιασίματα".
05-09-2013, 16:29 #9
κοίτα οτι κάποιος σε θέλει γιατί έχεις πολλά πιασίματα δν είναι κάτι κακό.αυτό είσαι σε θέλει γιαυτό που είσαι.
το να σε θέλει μόνο γιαυτό,μαλάκες τέτοιοι κυκλοφορούν γενικά.μερικοί μπορεί να θέλουν μια γκόμενα μόνο κ μόνο γιατί έχει μεγάλα βυζιά ή έχω ακούσει βλαμμένο να δηλώνει"εγώ κοπέλα που δν έχει γαλλικό μανικιούρ δν πηδάω!ουγκ"
σε όλους δν γίνεται να αρέσουμε.
από τις ελεύθερες φίλες μου που βλέπω να τραβάν τον μαλακομαγνήτη,εγώ απέξω όταν κοιτάω,μου φαίνεται οτι απορρίπτουν γαμάτα παιδιά γιατί είναι πολύ ευγενικά ή πολύ βαρετά και προτιμούν κάτι γελοίους ψευτόμαγκες, ή προκειμένου να μην πληγώσουν τον εγωισμό τους δν διαβάζουν σημάδια.
πχ όταν ο άλλος την πέφτει ταυτόχρονα κ σε σένα κ στην φίλη σου ,τότε καλό είναι να μην αρχίσεις κάτι μαζί του
κ τέλος άλλες έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ που κάνουν κ την τρίχα τριχιά.ο ένα ξινίζει ο άλλος βρωμάει
05-09-2013, 16:34 #10
α κ επίσης είσαι μικρή ακόμα καλά είναι τρεις μήνες δν χρειάζεται να κρατάνε από τώρα πολύ.
05-09-2013, 17:55 #11
Καλά ναι, επίσης δεν ξερω για σας ρε κοριτσια αλλά εγώ δεν είμαι καιπολύ υπερ των σχέσεων γενικά....
05-09-2013, 19:44 #12
Τι εννοεις ρε Σκαρλετιτσα;
Εεεε... παρακαλούνται οι αντρες του φορουμ να τοποθετηθουν επι του θεματος! :yes:
05-09-2013, 19:55 #13
Δεν ξέρω πάντα έβρισκα πολυ πιο excited το είμαι ελεύθερη και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω με όποιον θέλω :-P
Απο την άλλη τον τελευταιο χρόνο που είμαι σε σχέση καθε άλλο παρά άσχημα περνάω, απλά μου ψιλολείπει το να μπορώ να φλερτάρω με όποιον θέλω κλπ κλπ....
05-09-2013, 20:06 #14
Originally posted by Scarllet_D
Δεν ξέρω πάντα έβρισκα πολυ πιο excited το είμαι ελεύθερη και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω με όποιον θέλω :-P
Απο την άλλη τον τελευταιο χρόνο που είμαι σε σχέση καθε άλλο παρά άσχημα περνάω, απλά μου ψιλολείπει το να μπορώ να φλερτάρω με όποιον θέλω κλπ κλπ....
05-09-2013, 20:17 #15
Γενικά είναι ανάλογα τι τυπο γυναίκας αρέσει στον καθενα! Προσωπικα προτιμω να συνδυαζω και τα 2 σε αυτο που βγαζω προς τα έξω για να καλύπτω όλο το φάσμα! αχαχαχαχαχα
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....