Results 136 to 150 of 209
Thread: Τελικά, τι ζητάει ένας άντρας;
-
17-09-2013, 16:05 #136
anaisia συμφωνώ! απλά όταν μια κοπέλα βρίσκεται σε φάση που έχει χάσει τον εαυτό της και θέλει να τον βρει(πχ θέλει να χάσει 50 κιλά κ εντοπίζει οτι το λάθος της είναι οτι δν κάνει αυτά που θέλει αυτή και καταπιέζεται με τα θέλω των άλλων) μετά όταν γίνει αυτό που θέλει μήπως πηγαίνει στο άλλο άκρο δηλαδή δν θέλει με τίποτα να καταπιέσει τα θέλω της ή να συμβιβαστεί προκειμένου να συμβαδίσει με κάποιον είτε φίλο είτε παρέα.
στην πορεία δηλαδή πάει στο άλλο άκρο του να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για κανέναν.
- 17-09-2013, 16:17 #137
Συμφωνώ με την anaisia και την click στον ορισμό του "να βρω τον εαυτό μου". Σε πολύ ελεύθερη μετάφραση, γνωρίζω τον εαυτό μου, για μενα σημαίνει:
α) γνωρίζω το χαρακτήρα μου (πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα) και επίσης ξέρω τι με οδήγησε να αποκτήσω κάποια από αυτά (π.χ έγινα καχύποπτη γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους γρήγορα και την πάτησα) Γενικά, εγώ θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας όλα τα πιθανά χαρακτηριστικά, απλά στον καθένα μας αναπτύσσεται κάτι διαφορετικό ανάλογα το οικογενειακό μας περιβάλλον και τα εξωτερικά ερεθίσματα (φίλους, γνωστούς κτλ.)
β) γνωρίζω τι ανθρώπους θέλω να έχω δίπλα μου, γνωρίζω τι ζητάω από αυτούς τους ανθρώπους (φίλους, σύντροφο) και επίσης γνωρίζω και τι έχω να τους προσφέρω
γ) γνωρίζω πως αντιδρώ σε διάφορες καταστάσεις (θετικές-αρνητικές) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις
δ) γνωρίζω που θέλω να κατευθύνω τη ζωή μου, τους στόχους μου, τα όνειρά μου, τις κρυφές μου επιθυμίες
ε) γνωρίζω τι με κάνει να αισθάνομαι πλήρης (από τον τρόπο που διασκεδάζω μέχρι το αγαπημένο μου φαγητό)
Σίγουρα ξεχνάω κάτι, μιας και έπεσα το internet τουλάχιστον 3 φορές ενώ έγραφα την απάντηση.
Και μιας και είμαστε σε ποστ, που το αρχικό θέμα ήταν τι ζητάει ένας άντρας, θα σας πω τι ζητάω εγώ να έχει. Φυσικά, δεν θα αναφερθώ σε χαρακτήρα που αρετές όπως ειλικρίνεια, σεβασμός, να μπορώ να τον εμπιστευτώ, χιούμορ κτλ. κτλ. όχι απλά εκτιμούνται δεόντως αλλά είναι απαραίτητα, αλλά θα το πάω ένα βήμα παραπέρα. Εγώ λοιπόν κορίτσια, στα 22 μου, θέλω ο άντρας όταν βγαίνουμε, κυκλοφορούμε, συναναστρεφόμαστε με κόσμο, να είναι πρώτον κύριος και δεύτερον να με έχει "βασίλισσα", με την έννοια ότι έχει σωστούς τρόπους, μιλάει όμορφα, δεν κοιτάει ακόμα και θηλυκή γάτα να περάσει, θα πει τις βλακείες του, τις καφρίλες και το τραβηγμένο χιούμορ αλλά δεν θα ξεχάσει ότι είναι με κοπέλα και όχι με τα ρεμάλια τους φίλους του :P Θα έχει μάτια μόνο για μένα, θα δέχεται τον δυναμισμό μου, το χιούμορ μου κτλ.
ΌΟΟταν όμως θα μένουμε οι δυο μας, εκεί τα πράγματα θα πρέπει να διαφοροποιούνται. Εκεί κουμάντο κάνει αυτός που έχει το ανδρικό γεννητικό όργανο εν ολίγοις. Γιατί καλός ο δυναμισμός και η ανεξαρτησία αλλά όλες οι γυναίκες είμαστε κατά βάθος submissive. Αν θα το χαρακτήριζα με μία φράση θα ήταν ο "αλήτης πρίγκιπας"
Όσο για το χορό που λέτε, συμφωνώ με την ζηλιαρομπομπίκα για τις swing μπάντες. Είχα πάει στη φετινή συναυλία του Parov Stelar στην Αθήνα και έκανε support ένα ελληνικό swing συγκρότημα, εκ Θεσσαλονίκης!!! Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά! Η δε frontwoman, θα γινόμουν λεσβία για πάρτη της. Κατείχε τόσο καλά τον ορισμό του swing, από το στυλ, τη φωνή και τις κινήσεις και έδειχνε ότι το γουστάρει γιατί στο μετέδιδε και σενα!!! Αν μιλάμε για τέτοιο χορό, ξεβιδώνομαι!!! Αν μιλάμε για τσιφτετελομπουζουκοσκυλο καταστάσεις, λυπάμαι αλλά δεν... (αν και μου χουν πει φίλοι άντρες-γυναίκες ότι κατέχω το άθλημα χαχαχα :P )
18-09-2013, 01:23 #138
Originally posted by ζηλιαρομπομπίκα
...μετά όταν γίνει αυτό που θέλει μήπως πηγαίνει στο άλλο άκρο δηλαδή δν θέλει με τίποτα να καταπιέσει τα θέλω της ή να συμβιβαστεί προκειμένου να συμβαδίσει με κάποιον είτε φίλο είτε παρέα.
στην πορεία δηλαδή πάει στο άλλο άκρο του να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για κανέναν....
Originally posted by joanna1991
...Εγώ λοιπόν κορίτσια, στα 22 μου, θέλω ο άντρας όταν βγαίνουμε, κυκλοφορούμε, συναναστρεφόμαστε με κόσμο, να είναι πρώτον κύριος και δεύτερον να με έχει "βασίλισσα", με την έννοια ότι έχει σωστούς τρόπους, μιλάει όμορφα, δεν κοιτάει ακόμα και θηλυκή γάτα να περάσει, θα πει τις βλακείες του, τις καφρίλες και το τραβηγμένο χιούμορ αλλά δεν θα ξεχάσει ότι είναι με κοπέλα και όχι με τα ρεμάλια τους φίλους του :P Θα έχει μάτια μόνο για μένα, θα δέχεται τον δυναμισμό μου, το χιούμορ μου κτλ.
ΌΟΟταν όμως θα μένουμε οι δυο μας, εκεί τα πράγματα θα πρέπει να διαφοροποιούνται. Εκεί κουμάντο κάνει αυτός που έχει το ανδρικό γεννητικό όργανο εν ολίγοις. Γιατί καλός ο δυναμισμός και η ανεξαρτησία αλλά όλες οι γυναίκες είμαστε κατά βάθος submissive. Αν θα το χαρακτήριζα με μία φράση θα ήταν ο "αλήτης πρίγκιπας" ... :P )
λοιπόν, εγώ θέλω να είναι "ώριμος" σε κάποιους τομείς και ο "κάφρικος εαυτός του" σε πολλούς άλλους. δεν με απασχολεί το αν θα μου μιλάει όπως θα μιλάει και στους φίλους του ή το αν θα δει μια ωραία γκόμενα να του τρέξουν τα σάλια (εδώ θα τρέξουν σε εμένα) ή το αν θα παίζει η αγαπημένη του ομάδα να μην θέλει ούτε το κινητό να δει, ΑΛΛΑ όταν θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση πρέπει να έχει τα @@δια να το πάρει πάνω του (ξέρετε, σε αυτές τις άβολες καταστάσεις που κανείς δεν αποφασίζει τι να κάνει πχ η παρέα). δεν με απασχολεί το γεγονός να "πληρώνει τον λογαριασμό" ή να το "παίζει αφεντικό" ΑΛΛΑ να σέβεται τις αποφάσεις του άλλου. γενικά, εγώ θέλω να στηρίζομαι πάνω του σε κάποια δυσκολία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνω "υποχείριο" του...
18-09-2013, 01:28 #139
για χορό, εγώ βρήκα και μια σχολή που κάνει pole dancing κοντά στο σπίτι μου και σκέφτομαι αύριο να την επισκεφτώ για να δω τι παίζει κι εκεί από τιμές... πάντως παλαιότερα έκανα και μπαλέτο (προ γυμνασίου), και ελληνικούς (γυμνάσιο-λύκειο), και λάτιν&μοντέρνους (από τα 20 έως τα 22 μου)... γενικά, επειδή έχω δουλέψει αρκετά με τα κλασικά, ψάχνω τα πιο εξτριμ... θα γκουγκλάρω όμως να δω τι είναι και το swing που λέτε...
18-09-2013, 08:30 #140
anaisia το κινητό να μην το σηκώνει όταν έχει μπάλα δεν με πειράζει, γιατί θα τη βλέπουμε παρέα. :P
Επίσης, αυτό που είπες για τον ώριμο και κάφρικο εαυτό ήταν κατατοπιστικότατο, αυτό που ήθελα και γω να εκφράσω αλλά δεν το έθεσα σωστά. Γενικότερα, είναι αυτό που είπες, φυσικά και δεν ψάχνουμε το τέλειο. Εγώ προσωπικά ψάχνω το ανθρώπινο, αυτό που θα μας βλέπουν και θα λένε μπράβο τα παιδιά που είναι ακόμα μαζί.
Δεν με πειράζει να έχει κοιλίτσα ή κοιλιά, δεν με πειράζει να φοράει γυαλιά, δεν τον θέλω ντουλάπα από τους μυς, δεν θέλω να με κερνάει συνέχεια, δεν θέλω δώρα. Σημασία έχει αυτό που είπες, να στηρίζεσαι πάνω του χωρίς να σε γίνεις υποχείριό του.
tassos ευχαριστώ! μακάρι να αποδώσει η αναζήτηση :)
18-09-2013, 12:33 #141
ξες αν υπάρχει κ θεσσαλονίκη?κεγώ θα ήθελα!
18-09-2013, 12:35 #142
Και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον "αλήτη πρίγκιπα" που προαναφέρθηκε :D
18-09-2013, 12:56 #143
κρίμα δν πειράζει θα βρω κάτι στην σαλόνικα!
ρε κορίτσια πόσοι αλήτες-πρίγκηπες νομίζετε οτι υπάρχουν? εγώ συμβιβάζομαι σε σκέτο πρίγκηπα κ αν δν υπάρχει την βγάζω και με βατραχάκι κουαξ κουαξ.
λοιπόν εγώ ζητάω από έναν άνδρα να με κοιτάει στα μάτια κ να λιώνει,να μου κάνει όλα τα χατήρια,να είναι σαλιάρης,να τον έχω του χεριού μου,αλλά να έχει κ όρια αξιοπρέπειας να μου δίνει να καταλάβω οτι αν τον χάσω εγώ θα χάσω.
δηλαδή ζητάω απλά έναν ερωτευμένο άνδρα γιατί έτσι φέρονται όοολοι οι άνδρες άμα είναι ερωτευμένοι.
οι υπόλοιποι απλά το παίζουν ιστορία
18-09-2013, 14:14 #144
Εγω τον αλήτη πριγκηπάκο μου τον έχω βρει ευτυχώς ^_^ Μάλλον είμαι απο τις λίγες τυχερές....
18-09-2013, 14:24 #145
κ μας το χτυπάς μες την μούρη?
18-09-2013, 14:49 #146
αχαχαχα ναι είμαι ΤΟΣΟ κακιά :P Όχι, απλά επειδη λέγαμε τι θέλουμε κι επειδη συμφώνησα με κατι πουα ανφέρθηκε πριν είπα να το πω για να δώσω ελπίδες και στις υπόλοιπες και να μην το βάζουμε κάτω :D
18-09-2013, 14:55 #147
ναι βρε το κατάλαβα!απλά μην ανεβάζουμε κ πολύ τον πήχη κ βγει εκτός πραγματικότητας!
στην τελική εγώ προσωπικά δν συνδιάζω το στυλ λαιντι γκάγκα κ ταυτόχρονα πριγκήπισσα Σίσσυ(πέρα από το παρτ των διατροφικών διαταραχών :D της τελευταίας) .ούτε καν ένα μέρος μου πλησιάζει την μαίρη παναγιωταρά.
πως μπορώ να ζητώ από έναν άνδρα να είναι δύο σε ένα?
είμαι ξεχωριστή κ ψάχνω αυτό που θα το εκτιμήσει
18-09-2013, 15:04 #148
λοιπόν εγώ ζητάω από έναν άνδρα να με κοιτάει στα μάτια κ να λιώνει,να μου κάνει όλα τα χατήρια,να είναι σαλιάρης,να τον έχω του χεριού μου,αλλά να έχει κ όρια αξιοπρέπειας να μου δίνει να καταλάβω οτι αν τον χάσω εγώ θα χάσω.
18-09-2013, 15:06 #149
πως βάζω φώτο για πες να σου απαντήσω αναλόγως
18-09-2013, 15:08 #150
Κατω απο το πεδιο που γραφουμε εχει 5 επιλογες και απο κατω λεει Browse...
Πατας το browse και ανεβαζεις εικονα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή