Τελικά, τι ζητάει ένας άντρας; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 209
    άσε με εμένα με τον σκύλο δν με πειράζει

ψάξτε εσείς να βρείτε έναν τέτοιο(βλέπε φώτο) (κ αναφέρομαι στον ήρωα κ όχι στον ηθοποιό) κ μετά μην απορρείται αν οι άνδρες σας κράζουν ή έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια τους.

αυτό που με τρελαίνει είναι οτι θα του συγχωρούσατε το γεγονός να έχει κ κάποια κιλάκια!!!!!!!!

Originally posted by click

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι αντρες σε αυτη την ηλικια οντως σκεφτονται οπως περιεγραψε ο φιλιππαρας. Η περιπτωση να κανουν στροφη 180 μοιρων ειναι να ερωτευτουν. Πολυ. Και να νιωσουν οτι το προσωπο που ερωτευτηκαν θελουν να γινει "ο ανθρωπος τους". Σε αυτη την περιπτωση βλεπεις τον ανετο σινγκλ που δε θελει να του τα πρηζουν οι γκομενες ξαφνικα να γινεται ρομαντικος στα τερματα, να κανει περα τους φιλους του, να κανει σχεδια και ονειρα μακροπροθεσμα βασισμενα μονο πανω στην κοπελα του και τελικα να καταληγει να την πνιγει, να την περιοριζει, να υπερβαλλει στα παντα απο τον ενθουσιασμο του και στο τελος, να πνιγεται ο ιδιος μεσα σε ολο αυτο που δημιουργησε. Καψουρα λεγεται το παραπανω. Και τυφλωση χωρις καλο τελος συνηθως.
    Αλλα η αληθεια ειναι οτι ο αντρας για να μπει σε τετοιο τρυπακι πρεπει να ερωτευτει πολυ και τοτε γινεται ενα πολυ ενθουσιωδες και αγαπησιαρικο παιδακι. Αν δεν ερωτευτει και δεν εκτιμησει και σεβαστει μια κοπελα, θα θελει σεξ, χαβαλε και να μην τον πρηζει.
    Ή το κλασικο, θα συμβιβαστει με μια κοπελα που δεν καψουρευτηκε, αλλα του μαγειρευει, του πλενει, του σιδερωνει και δεν του βαζει φρενα.

Και τελοσπαντων, να ξερεις οτι ο ερωτας θα σου ρθει οταν και οπως δε θα το περιμενεις. Και τοτε θα καταλαβεις και ποση διαφορά εχει απο αλλες σχεσεις. Αρκει να ειναι ερωτας και αγαπη και απο τις δυο πλευρες. Αν δεν ειναι και απο τις δυο, καποιος τρωγεται με τα ρουχα του και κακοπερναει χωρις ισχυρο λογο.
    Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθει η στιγμη που θα λες οτι τζαμπα ανησυχουσες τοσο στα 22. :)
    και να τι έγραψες εσύ για να σου αποδείξω οτι διαβάζω πολύ προσεκτικά τι λες αλλά κ οτι κ πάλι συμφωνείς μαζί μου

Senior Member
    Α, ζηλιαρομπομπίκα εγώ τον άντρα τον θέλω με κοιλίτσα..και 10 κιλά πάνω να έχει δεν θα με πειράξει καθόλου. ίσα ίσα που δεν θα'χω αυτό το άγχος του πως είναι τα οπίσθια μου, πως είναι η κοιλιά μου, το ένα το άλλο. γιατί όπως και να το κάνεις, με το μοντέλο έχεις ένα έξτρα άγχος.

επίσης, ο παιδαράς της φώτο είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος. όσο ωραίος και αν είναι, όσο open minded και αν είμαι, δεν μπορώ να φαντάζομαι έναν τέτοιο άντρα να φιλάει έναν άλλο άντρα, πόσο μάλλον να κάνουν άλλα πράγματα :P

μιλούσα για τον ήρωα όχι τον ηθοποιό. δηλαδή για τον μάικλ σκόφιλντ που όσες παρακολουθούσαμε φανατικά σκίζαμε τα σουτιέν μας!

τώρα θα μας πεις σε λίγο οτι αν δν έχει κοιλίτσα και είναι σα να έχει καταπιεί παράθυρο(κ δν μιλάω πάλι για φουσκωτούς ανεγκέφαλους) θα τον διώξεις δν θα σου κάνει!

Senior Member
    καλά χαζή είμαι να τον απορρίψω; :P

αυτό που λέω είναι ότι δεν με ελκύουν οι σωματαράδες και απορρίπτω τους στρογγυλεμένους. θεωρώ την κοιλίτσα εξίσου αφροδισιακή με ένα ωραίο σώμα

Senior Member
    χωρίς το "δεν"

Senior Member
    ή με το "δεν"...δεν ξέρω, μπερδεύτηκα :P

μαρή δν σε καταλαβαίνω! θα τον διώξεις τον σωματαρά ή όχι?

Senior Member
    Τοποθετήσου,Ιωάννα,να ξέρει η θεία από το Σικάγο αν είναι ελεύθερος να τον προξενέψει σε επόμενη.

χαχαχαχαχα!μα δν μαφήνουν να κάνω την δουλειά μου!όλο απαιτήσεις.
    όχι σκεμπέ ,όχι μύτο σαν τον βενσάν κασέλ, όχι μούσια σαν τον μπάτλερ στους τριακόσιους! όχι κιλά κ χιούμορ!
    ε μα πάρτε αυτόν κ πολύ σας πέφτει

Senior Member
    Μετά των παπακίων ή άνευ;

φυσικά κ σε περίπτωση επιστροφής κρατάτε τα παπάκια!

Senior Member
    Δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ λόγο επιστροφής,
    ωστόσο εξαιρετική η γενναιοδωρία σας περί παρακράτησης παπακίων!
    Είστε σοβαρό γραφείο συνοικεσίων!Αν μείνω ελεύθερη θα σας προτιμήσω!

ιφ γιου αρ κραβινγ ζακ γαλιφιανακης ...δεν ταλκ γιθ δε σπεσιαλιστς!

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ νταξει νομίζω ότι έκλαψα απ'τα γέλια. αυτό που ήθελα να εξηγήσω παραπάνω (αλλά για κάποιο λόγο δεν συντονιζόταν το μυαλό με τα χέρια που γράφανε :P ) είναι ότι φυσικά και με ελκύουν οι σωματαράδες (ειδικά αυτές οι γραμμές στο πλάι στο τελείωμα της κοιλιάς ααααχχχ....τι λέγαμε; :P ) αλλά θεωρώ εξίσου αφροδισιακή και την κοιλίτσα.

Ο Ζακ εξαιρετικός μπορώ να πω μέσα στην μπανιέρα. Τολμώ να προσθέσω και ερωτεύσιμος :P

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast