Τελικά, τι ζητάει ένας άντρας; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 209
    click δν σε είδα να παρεμβαίνεις για εκτός θέματος συζήτησης ,όταν στο τι έφαγα κάποιος μπορεί να γράφει για μαθήματα χορού ή για το που προτιμάει να βγαίνει με τον σύζυγο,που για μένα είναι θεμιτό αφού ξεφεύγεις από το κλασσικό τι έφαγα.

άρα καταβάθος συμφωνείς απλά δν σαρέσει που έπεσε εδώ? κ έγιναν 3 ποστ εκτός θέματος?

οκ γράψε λάθος.

giorgosdelta δν συμφωνώ οτι στα άλλα φόρουμ δν γίνονται προσβολές. βάλε να δεις συζήτηση για εμφύλιο σε φόρουμ να δεις εκεί κάτι χονδρές προσβόλες επί προσωπικού για θέμα ιστορικό.
    δν λέω οτι είναι καλό να αρχίσουμε το ξεκατίνιασμα αλλά λίγος διάλογος κ κόντρα δν βλάπτει.στην τελική αυτό δν χρειαζόμαστε?

όσο αναφορά το θέμα μας τώρα, θεωρώ ότι δν είναι έτσι η σειρά ,οι γυναίκες κ αν θέλουν στον έρωτα δυναμισμό.

(γυρίζω στο θέμα την κουβέντα) βασικά, όλοι μας, ψάχνουμε στο άλλο φύλο, στοιχεία του χαρακτήρα μας που δεν έχουμε. παράδειγμα, εγώ είμαι "υπερπροστατευτική" και θέλω συνεχώς να είμαι αυτή που γκρινιάζει και που ψάχνει για μια αγκαλιά στο τέλος της μέρας... αν ο σύντροφός μου, μου βγει το ίδιο με μένα, σίγουρα την έχω κάνει από αυτή την σχέση πετώντας!!! δεν θα άντεχα αυτό το παραπανίσιο "συναίσθημα". άρα, όλο το παιχνίδι ξεκινάει από την στιγμή που θα τον δεις τον άλλο, να κάθεται απέναντι και να μιλάει χαλαρά με τους φίλους του. προσωπικά, θέλω πολύ εξάσκηση σε αυτό το κομμάτι!

σημασία πάντως έχει να ξέρεις τον εαυτό σου. έχω περάσει ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη (κάποτε και σε καρέκλα ψυχολόγου, αλλά δεν μου έκανε) για να καταλάβω το ποια είμαι... και αν με ρωτήσετε τώρα, πάω στοίχημα πως δεν έχω ανακαλύψει ούτε τα μισά για να σας πω! άρα το τι ζητάει ο καθένας μας είναι διαφορετικό στον καθένα.

καλά όσα λες κ συμφωνώ .

αυτό που δν καταλαβαίνω πολλές φορές είναι αυτό το "να βρω τον εαυτό μου"
    τι θέλει να πει ο ποιητής?
    να βρω αυτό που θέλω να μαι?
    γιατί μου φαίνεται ότι είμαστε όλοι πολύ αφηρημένες υπάρξεις για να προσδιορίσουμε τον εαυτό μας.
    από τι προσδιορίζεται?
    εγώ αλλάζω γούστα απόψεις κέφια ανά 10 λεπτο
    πως μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο εαυτός μου?
    σύμφωνα με αυτό ,πως μπορώ να είμαι σίγουρη για το τι θέλω?κ άμα δν ξέρω τι θέλω δν πρέπει να κάνω σχέση μέχρι να βρω τι θέλω?
    μπορεί να το βρω μέσα στην σχέση

Senior Member
    Μα αν δεν ξερεις τι θέλεις, πως θα ξέρεις ποια σχέση θα σε κάνει ευτυχισμένη;;;

ξες οτι για έναν άνθρωπο έχεις αισθήματα αυτό δν φτάνει?
    πρέπει να ξες κ ποιος είσαι? τι θέλετε να πείτε με αυτό εξηγήστε μου μήπως κ τελικά συμφωνώ διαφωνώντας
    απλά δν πολυκατάλαβα την φράση "θέλω να βρω τον εαυτό μου"
    κ τελευταία την λέει πολύ συχνά μια φίλη μου κ δν καταλαβαίνω τι θέλει να πει.
    όταν την ρωτάω μου απαντάει αόριστα κ πάλι δν καταλαβαίνω οπότε το αφήνω

Senior Member
    Originally posted by ζηλιαρομπομπίκα
    click δν σε είδα να παρεμβαίνεις για εκτός θέματος συζήτησης ,όταν στο τι έφαγα κάποιος μπορεί να γράφει για μαθήματα χορού ή για το που προτιμάει να βγαίνει με τον σύζυγο,που για μένα είναι θεμιτό αφού ξεφεύγεις από το κλασσικό τι έφαγα.

άρα καταβάθος συμφωνείς απλά δν σαρέσει που έπεσε εδώ? κ έγιναν 3 ποστ εκτός θέματος?

οκ γράψε λάθος.
    Δεν παρενεβην σαν διαχειριστρια, την αποψη μου εγραψα εχοντας δει οτι αυτο συμβαινει παρα πολυ συχνα. Και δε σβηνουμε τα off topic. Αν σβηναμε τα off topic θα ειχαμε σβησει το μισο φορουμ.

Στο δευτερο κομματι που ρωτας και απαντας μονη σου, δε σε καταλαβα.

Λοιπον οσο για το "να βρω τον εαυτο μου" πώς το αντιλαμβανομαι εγω.
    Να μαθω οταν σκεφτομαι κατι γιατι το σκεφτομαι. Τι μου αρεσει και με γεμιζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τη γνωμη των αλλων. Τι μου λειπει. Τι κανω για να ευχαριστησω τους αλλους. Τι κανω για να νιωσω αποδοχη και οχι επειδη το θελω. Ποιοι ειναι οι προσωπικοι μου φοβοι και απο πού πηγαζουν (παιδικη ηλικια, βιωματα, χαρακτηρας κλπ) Τι λειτουργει θετικα σε μενα και με οδηγει σε προοδο και τι με κραταει πισω. Και παει λεγοντας. Εντελως ατομικα στοιχεια δηλαδη. Να μην εξαρτωνται απο κανεναν αλλον.

δν είπα οτι η επέμβασή σου ήταν λόγο τίτλου,κακώς χρησιμοποίησα την λέξη επέμβαση μάλλον
    ούτε είπα τίποτα για σβησίματα

κ λέω οτι μάλλον δν σάρεσε που με τρία ποστ πήγε το θέμα αλλού άρα σου άρεσε το θέμα μιας κ σε άλλα θέματα που πάνε αλλού δν παρεμβαίνεις.
    άρα συμφωνείς κατά βάθος οτι πρέπει να συζητιούνται κ άλλα θέματα.

κάνω κ λίγο χιούμορ δν έβγαλα συμπεράσματα για σένα

αυτό που λες κατανοητό αλλα συμπεριλαμβάνει πολύ μοναξιά αν κάποιος τα βρει κ πάρα πολύ με τον εαυτό του κ αυτό σίγουρα πάει πολύ κόντρα με την σχέση μιας κ δν έχεις να κάνεις μόνο με τον εαυτό σου.
    άλλωστε για αυτό λέμε οτι μερικές κοπέλες όσο μεγαλώνουν γίνοται κ πιο δύσκολο να συμβιβαστούν γιατί μάλλον περνάν πολύ καλά με τον εαυτό τους κ άρα δν χωράει κ κάποιος άλλος

Senior Member
    Originally posted by ζηλιαρομπομπίκα
    δν είπα οτι η επέμβασή σου ήταν λόγο τίτλου,κακώς χρησιμοποίησα την λέξη επέμβαση μάλλον
    ούτε είπα τίποτα για σβησίματα

κ λέω οτι μάλλον δν σάρεσε που με τρία ποστ πήγε το θέμα αλλού άρα σου άρεσε το θέμα μιας κ σε άλλα θέματα που πάνε αλλού δν παρεμβαίνεις.
    άρα συμφωνείς κατά βάθος οτι πρέπει να συζητιούνται κ άλλα θέματα.

κάνω κ λίγο χιούμορ δν έβγαλα συμπεράσματα για σένα
    δε διαβαζω αναλυτικα ολα τα τοπικς. Για παραδειγμα, συγκεκριμενα στο "τι εφαγα σημερα" θα μπω μονο αν χρειστει να σβησω καποιο spam message ή αν εχει προκυψει προβλημα, κατα τ'αλλα το ποσα γραμμαρια σπανακι εφαγε η καθεμια δεν παρουσιαζει ενδιαφερον. Σε αντιθεση με τα μαθηματα χορου χαχαχαχα

αυτό ακριβώς είπα κεγώ! άπλά εξάντλησα δύο ποστ κ τώρα τρίτο σε αυτό το κατα τάλλα ενδιαφέρον θέμα. αλλά δέχτηκα επίθεση γύρω από την ανάλυση μουσιών που τα θεωρώ πολύ βασικά σε αυτό το θέμα συζήτησης μιας κ είναι η απόλυτη επιλογή των ανδρών σαν σταιλινγκ το 2013 κ σίγουρα κάτι θα έχει να μας πει.
    πως δηλαδή έγινε μέσα σε μια πενταετία στροφή στην ποιότητα?
    ο ίδιος δηλαδή που άκουγε σφακονότη και ονειρευόταν να πάει μύκονο το καλοκαίρι(στηρίζω το δικαίωμα σε σφακονότη και μύκονο) ξαφνικά ακούει χαρούλη και το καλοκαίρι ξαφνικά τώρα εκτιμάει τα καλά των ερημικών παραλιών και των χαλαρών ρέγγε μπιτσόμπαρων.
    μην μιλήσω γιαυτούς που άκουγαν τα άπαντα του νταλάρα κ τώρα ούτε να τον φτύσουν

Senior Member
    Θελετε να μιλήσουμε για χορό μιας και το θίξαμε; :D

ναι γιατί όχι!τις προάλλες παρακολούθησα μια συναυλία με μια σουινγκ μπαντ! έγινε χαμός!στην αρχή χορεύανε μόνο αυτοί που ξέρανε αλλά μετά γέμισε η πίστα κ χορεύανε όλοι!είχα καιρό να το δω αυτό!

ωραία, επειδή γίνονται παρεξηγήσεις σχετικά με την φράση "να βρω τον εαυτό μου" (και λογικό είναι γιατί διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο καθένας μας τα πράγματα που γίνονται γύρω του) ας γίνω λίγο πιο αναλυτική σε ότι αφορά εμένα.

με λένε Αναιζία (βαφτίστηκα ως Αναστασία) και είμαι μια κοπέλα 24 ετών με διαφόρων ειδών ανασφάλειες, κόμπλεξ, παραξενιές, ευαισθησίες και προβληματισμούς. με τον όρο "να βρω τον εαυτό μου", εγώ προσωπικά, αναφέρομαι στην προσπάθειά μου να "χαρτογραφήσω" την προσωπικότητα μου και να κατανοήσω για πιο λόγο βγάζω όλα αυτά που ανέφερα και παραπάνω. μου έχει τύχει, ουκ ολίγες φορές, κάποιος να με "παρεξηγήσει" ή να τον "παρεξηγήσω" εγώ, να αντιδράσω "ακατανόητα" και "αλλόκοτα" σε σχέση με τον χαρακτήρα μου σε κάποιες καταστάσεις, να "αγγίξω" συναισθήματα που έκρυβα μέσα μου τα οποία ούτε που γνώριζα και γενικά, να κάνω κάτι το οποίο όταν το ξανασκεφτώ να πω "-πως γίνεται να είπα/έκανα εγώ αυτό το πράγμα".

φυσικά έχω την πλήρη συναίσθηση ότι ποτέ και κανείς (ούτε εγώ η ίδια) δεν θα το καταφέρω αυτό το πράγμα, γιατί πολύ απλά "εξελίσσομαι" και "μεταλλάσσομαι" όσο μεγαλώνω. αλλά αυτό δεν με σταματά από την ανάγκη μου να υπεραναλύσω το κάθε γεγονός που ζω και την κάθε μου αντίδραση.

τώρα, το ποια είναι η αντίδραση μου όταν ανακαλύπτω κάτι για τον εαυτό μου; πολύ απλά, αν δω πως στο παρελθόν έχω πληγώσει κάποιον, κοιτάω να το "δαμάσω" και να το "κατευνάσω". αν πάλι δω ότι είναι κάτι καλό, κοιτάω να το "διανθίσω" και να το "βγάλω προς τα έξω". σκοπός μου να δω αντικειμενικά το ποια είμαι και το πως θα ήθελα να συμπεριφερθώ προς τον περίγυρο μου, να αποβάλω τα κόμπλεξ μου, τις παραξενιές μου, τις ανασφάλειες μου και γενικά να ζήσω όσο το δυνατών πιο "ευτυχισμένη και ανάλαφρη" την ζωή που μου ανοίγεται μπροστά μου.

πιστεύω ακράδαντα πως αν ξέρω τι γίνεται μέσα μου και το τι ζητάω εγώ από εμένα, τότε θα μου είναι πολύ πιο εύκολο να δω και το τι ζητάω από τον άλλον (και δεν μιλάω μόνο για σχέσεις ερωτικές).

ξαναλέω, όλο αυτό ακούγεται ουτοπικό και δεν αρνούμαι πως είναι κιόλας έως έναν μεγάλο βαθμό. αυτή όμως είναι η "φιλοσοφία" που ακολουθώ και θέλω να ακολουθώ γι εμένα στην ζωή μου.

το θέτω με το πιο απλό παράδειγμα και κλείνω... το βράδυ όταν γυρνώ σπίτι μου, θέλω να ξέρω πως η μέρα μου κύλισε ήρεμα και η πράξεις που έκανα μέσα σε αυτή μου αφήνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου και όχι μια τάση να κρύψω το πρόσωπο μου στο μαξιλάρι και να φωνάξω "Αναιζία είσαι ηλίθια!!!"

επομένως, καταλήγω πως αν ξέρω τι είμαι, θα ξέρω και πως θέλω να "πλασάρω" τον εαυτό μου στον "άντρα" άρα και το τι ζητάω από αυτόν...

Senior Member
    ΣΥμφωνω με αυτό το τελευταίο.

Όσο για τον χορο εχω βρει μια σχολη εμ πολλα υποκαταστηματα που ειναι για έναν χρόνο 150?!! Μολις πέσω κάτω απο τα 100 σκέφτομαι σοβαρά να πάω....

ξες αν υπάρχει κ θεσσαλονίκη?κεγώ θα ήθελα!

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast