Results 1 to 3 of 3
-
19-04-2014, 08:12 #1
Μπορώ να αλλάξω νοσοκομείο επέμβασης?
έχω πάρει την έγκριση της επιτροπής και ενώ ο γιατρός που με είδε στο Παπαγεωργίου είπε ότι είμαι βαριά κατάσταση και θα με βάλει στα επείγον και κατ'εξέρεση το ραντεβού μου το έβαλα 6 Αυγούστου!!!!!!! αυτό με προβλημάτησε πολύ. ίσως τελικά έπρεπε να ακούσω το Στέλιο και να πάω στο ριο που έχουν μεγαλύτερη πείρα. μήπως γνωρίζει κανείς εάν με την ίδια έγκριση που έχω μπορώ να πάω σε αλλο νοσοκομείο χώρις να κάνω την διαδικασία από την αρχή?
- 19-04-2014, 18:13 #2
Νομίζω η έγκριση δεν είναι ονομαστική για συγκεκριμένο νοσοκομείο.Γράφει κάτι τέτοιο; Η διαδικασία για το Ρίο όμως παίρνει λίγο χρόνο καθώς πρώτα πρέπει να πας στο ραντεβού ενημέρωσης που είναι νόμιμο εξωτερικό ιατρείο εντός του Νοσοκομείου που πιστεύω θα σου πουν μετά από 1 μήνα, μένεις εκεί 4-5 ώρες που σας μιλάει ο Καθηγητής για όλα,σας κάνουν λιπομέτρηση,ύψος, βάρος,έγγραφο ιστορικό και τέλος βλέπει ο καθένας τον Καθηγητή μόνος του για μερικά λεπτά. Κάνεις τις εξετάσεις που ζητάει, παίρνεις την έγκριση και τα στέλνεις για να σου δώσουν ημερομηνία χειρουργείου(πιθανόν να μπορείς να πάρεις γρηγορότερα ημερομηνία αν καταθέσεις την έγκριση εκείνη την ημέρα και στείλεις τις εξετάσεις σε μερικές ημέρες). Πάλι όμως δεν νομίζω ότι θα σου δώσουν(χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω) ημερομηνία κάτω από 4 μήνες. Σε αντιστάθισμα βέβαια,έχεις την απόλυτα σωστή επέμβαση με τον σωστό τεχνικά τρόπο(έχω αναφέρει τα τεκταινόμενα από τους ίδιους τους ασθενείς του Νοσοκομείου που απευθύνθηκες) Αν είναι όπως λες επιτακτική ανάγκη υγείας,τότε ο μόνος με επίπεδο γνώσεων ίδιο με το Ρίο,είναι ο μαθητής του Καθηγητή που χειρουργεί στη Θεσσαλονίκη,αλλά ιδιωτικά. Το ότι έχεις την έγκριση,μειώνει την αναμονή σου γενικότερα πιστεύω.
22-04-2014, 00:32 #3
σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο για την απάντηση και την ενημέρωση σου. μίλησα τηλεφωνικά και με τον Άκη και θα βρεθούμε από κοντά γιατί από ότι μου είπε θα κάνει την επέμβαση στον μαθητή του καθηγητή που ανέφερες, στη θεσσαλονίκη
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία