ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    ναι καλό είναι να συναναστραφείς κ εκτός δουλειάς κ μάλιστα με παρέα μεικτή.να δεις αν είναι κ με άλλες γυναίκες έτσι.
    καλό είναι να βάλεις κ ένα δόλωμα.
    καμιά φίλη σου που ξες οτι έχει πέραση,να δεις αν θαναι ευγενικά τυπικός μαζί της κ φιλικός ή ξεπερνά τα όρια κ αρχίζει κ εκεί τις πεφτουλιές.

αν και να ξες τα καλά παιδιά είναι πολύ συγκρατημένα στα κοπλιμέντα τους. κ συνήθως όταν τα λένε φαίνεται οτι το λέν μέσα από την καρδιά τους κ δν μπορούν να συγκρατηθούν

Senior Member
    Αυτό σκέφτομαι και γω ρε συ, γιατί πραγματικά είναι πολύ ντροπαλός με τις γυναίκες, φαίνεται άλλωστε αν τον δεις. Γι'αυτό κολακεύτηκα από το κομπλιμέντο με τα μάτια μου.
    Ένας πέφτουλας εικάζω ότι θα έλεγε "τι βυζ...ρες έχεις ή κω..άρα". Το γεγονός όμως ότι στάθηκε σε κάτι άλλο, μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Σίγουρα σκέφτηκε τα κλασσικά που σκέφτονται όλοι οι άντρες αλλά εκείνος προτίμησε να σχολιάσει θετικά κάτι που θεωρείται αουτσάιντερ!

Anyway, δεν θέλω να προδικάσω κάτι, ούτε να τρελαθώ, ούτε να παρεξηγήσω.. Το αφήνω έτσι και όπου πάει και αν προκύψουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τότε θα ανταποκριθώ. Διαφορετικά, τι είχαμε τι χάσαμε

μακάρι!
    ενημέρωνέ μας για κάθε εξέλιξη!:bouncy:

Senior Member
    Καλη επιτυχία κι απο μένα :)

Senior Member
    Έτσι, σύσσωμο το forum στο πλευρό μου

"ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ" χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχα ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12